אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך מחברים את הרסיבר לכרטיס קול איזה כבלים(חוטים) אני צריך?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שאלתי את השאלה הזו והסבירו לי אבל משום מה האשכול הזה נעלם אז אני אשאל שוב אני מחבר את הנייח לLG LCD 37 INCH SCARLET 1 TO 100000 2MS כאשר בנייח יש כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מהם בדיוק ההגדרות שצריך להגדיר בתוך NVIDIA כדי לקבל תמונה באיכות מקסימלית? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה לאוזניות בלוטוס איכותיות עד 200 שקל אוזניות קטנות כאלה בתוך האוזן וגם לאוזניות קשת עם בלוטוס וחוטיות in ear כל אוזנייה עד 200 שקל בערך ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אני לא יודע מה ההבדלים בין אוזניות over ear ל on ear ל in ear אני רוצה אוזניות קטנות שנכנסות לתוך האוזן ועוד אוזניות גדולות יותר בלוטוס והאחרונה עם חוט שלא כזה משנה לי איך היא תהיה אבל הרוב הם נכנסות לתוך האוזן פנימה לאפרכסת עד כמה שאני יודע יש גם לתעלה התעלה זה חיצוני ?
-
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי טלוזיה שארפ 37 אינץ שחיברתי אותה בכבל hdmi לכרטיס מסך שלי palit 9600 gt sonic שכדי לקבל אודיו ממנו בחיבור hdmi אני צריך לחבר כבל אופטי ממנו לכרטיס קול שיש לי asus xonar d2 חיברתי את זה אבל יש רק תמונה, מתי שיש קול הtv עושה כזה סזזזזזזזזסססססססז. לקחתי רמקולים פשוטים חיברתי אותם בחיבור רגיל 3.5 לכרטיס קול והקול מאחר את התמונה. יש לי את הדרייבים האחרונים. מתי שחיברתי את הרמקולים האלה לכרטיס קול ob אני מקבל אודיו מצוין. מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של יריבר לעשות עידכון קושחה אני נכנס לאתר של אירופה אני עושה support ואין שם כלום מישהו יודע מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
??????
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות DVD טוב במחיר לא מוגזם מחיר נמוך ומוצר סבבה בערך 200 שקל יש חריגות פה ושם רק תציעו לי כי אין לי מושגג מה לקנות כל דבר שאני נכנס בזאפ יש חוות דעת שהוא לא שווה נהרס לא יודע אני מחפש משהו אמין.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתחבר לטלויזיה דרך כבל VGA - הדרך היחידה שלי דרך הנייד שלי. הבעיה היא שהתמונה מעט הצידה - ככה שבצד שמאל יש חלל ריק שחור, ומצד ימין התמונה נחתכת מעט. שמתי לב שזה קורה באופן כללי בחיבור VGA - גם עם נייד אחר. יש דרך להתגבר על הבעיה? לא מצאתי בהגדרות טלויזיה משהו שמצביע על כך, וגם לא בהגדרות המחשב עצמו. הרזולוציה היא כמובן המקסימלית ומסך המחשב כבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה טוב הכרטיס קול בלוח אם חדש ? ולאיזה כרטיס קול ניתן להשוות אותו ?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר רמקולים של מחשב 5.1 או 2.1 לטלויזיה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי Hot Magic בבית ויש בו הארד דיסק, אני מקליט די הרבה תכניות בעיקר ספורט וסרטי תעודה וכו' הגעתי למצב שכבר לא נותר לי מקום במכשיר ואני לא רוצה למחוק כי התכנים שיש שם חשובים לי. אז פתחתי את המכשיר וחיברתי את ההארד דיסק הפנימי למחשב שלי, המחשב זיהה את ה-HD וראיתי את הקבצים שיש שם ,מלא תיקיות ובכל תיקייה יש קבצים,קובץ אחד עם נפח גדול(אולי זאת התוכנית) והשאר קבצים קטנים. ניסיתי להפעיל את הקבצים עם אחת מתוכנות הנגנים שיש ושום נגן לא הצליח להפעיל. אציין גם שגם לא הצלחתי להעתיק תיקייה אחת למחשב שלי בשביל לנסות כל פעם משהו חדש ע"מ ולהפעיל את התכניות המוקלטות. כך נראית התיקיה מהמכשיר- Uploaded with ImageShack.us לסיכום- 1. איך אני מצליח לעקוף את החסימה ולהעביר את…
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אם אני אקנה אוזניות Beats pro ואחבר אותן לנגן של סאנדיסק, זה ישמע בדיוק אותו דבר כמו אם אחבר אותן לאייפוד של אפל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע רסיבר ישן של MARANTZ עם רמקולים BOSE וכרטיס קול ONBOARD על לוח אם GA-K8N Ultra-9 (Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector ) הייתי רוצה לדעת האם הכ.קול שווה משהו -- אם לא למה כדאי לשדרג (במחיר באזור ה500 שח) הסיבה שאני מחליף היא שהרמקולים שלי חורקים , לפעמים רמקול אחד לא עובד , עושים בעיות. לאיזה רמקולים כדאי להחליף? (במחיר בסביבות 1000 שח) אולי עדיף לתקן את הרסיבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי רכשתי את הכבל חיברתי בין שניהם אבל אין תגובה יש לי לוח אם מסוג : Gigabyte GA-P35-DS3L אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן... 1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק? 2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר. 3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות... מה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל כבר זמן מה להרכיב ברכב (לאנסר 05) סט רמקולים ויש לי כמה שאלות אבל קודם כל התכנון הכללי: רמקולים לרכב Morel PULSE 6 שתיים לקדימה ושתיים לאחורה בערך כ1000 שקלים ומתלבט עדיין לגבי המגבר לשני המגברים אותו RMS אבל מקסימום W שונה ולכן לא כל כך סגור איזה Mac Audio Z4200 בסביבות ה750 שקל או JBL GTO1004 בסביבות ה1000 שקל המחירים נלקחו מזאפ בלי העדפה מסויימת לחנות ועכשיו לשאלות : 1) לא הבנתי כל כך את העניין שהאלטרנטור נותן חשמל כאשר המנוע עובד ועניין הקבל (לא כל כך יודע מה הוא עושה), האם זה משנה למגבר חזק בעוצמה של 600W או 1500W, ולכן אם אבחר אחד מהם יכול להיות שאצטרך להחליף קבל/אלטרנטור או אפילו מצבר? 2) הרמקולים המדוברים קיבלו הרבה תגובות חיוביות אך יש תמורה …
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי היום את האוזניות של icemat sebiria משהו כזה ב 450 שקל עכשיו השאלה שלי אם אני ישמע טוב באיכות טובה עם הכרטיס קול של הלוח אם ואם לא אז אם יש הבדל גדול ? והכרטיס עם הלוח הוא 7.1 cmi audio config משהו
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-