עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Idan-h,

שמתי לב שלא מזמן יצא הSansa m. החלטתי שאני אלך על הSandisk Sansa, כנראה ה512MB, ושמתי לב שלסדרת הe יש אפשרות הרחבה ולסדרת m אין. מבחינה טכנית ממה ששמתי לב הנגנים זהים. יש לm איזשהו יתרון? המחיר של e ו-m באותו גודל זהה. ככה שנראה לי שהרבה יותר עדיף ללכת על הSansa e, לא? במיוחד אם אני הולך על ה512MB. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  2. אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין. כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה? כרגיל, תודה מראש לכל העונים נ.ב. איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה)…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום שלום לכולם, ותודה ששהקעתם מזמנכם להיכנס ועכשיו לעיקר - אני מחפש המלצות לנגן MP3 מבוסס או פלאש או הארד דיסק - לא ממש חשוב, 512MB ויותר לא יותר מ 10GB מחיר - עקונית יש לי ת'תקציב של עד 1500/1700 פחות או יותר.. אבל המחיר הוא לא ממש פאקטור מה שאני מחפש זה מוזיקה נטו.. שהמכשיר עצמו יהייה איכותי( כזה שלא ישבר אחרי יומיים - כזה שלא צריך לתקן 20 אלף פעם) ואם אפשר אז שיראה טוב.. אתם תמיד יכולים לא להתחשב באחת מהדרישות , אבל עקרונית זה מה שאני מחפש.. תודה תודה תודה רבה לכל העוזרים... ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by idanuel,

מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן חבר'ה! היום רכשתי את המכונית הראשונה שלי סופסוף......סובארו אימפרזה LX.. שנת 2001... (לא מוכר.. קיצור... אני לא יודע אם הפורום פה מתמצא בזה אבל אני לא יודע לאיזה פורום אחר לפנות.. כמובן.. קיבלתי את המכונית מבנאדם חסר אחריות בנוגע לסאונד!... שום מערכת...אותם רמקולים שבאו עם המכונית... קיצור-איחסה! אז רציתי לקבל ייעוץ ממכם!... מה לקנות!? אני מדבר על רדיו דיסק......ועל רמקולים *על איזו פירמה ללכת מבחינתם? *על מה אני צריך להסתכל (מבחינת פרטים טכניים) כשאני בוחר אותם?! *הבנתי שאפשר להתקין מערכת בלי מגבר ועם מגבר.... מה יהיה ההבדל כבר?!... כי אני לא אשים מוזיקה בפול ווליום כמו הערסים שבשכונה... *האם יש נגן שינגן גם דיסקים רגילים וגם MP3? או שאני צריך לבחור באח…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by eozeri,

הולה, ה Optoma HD66 שקיבלנו בירושה למרתף החליט שכבר לא בא לו עלינו. יש שם כבר טלויזיה 65", אבל הילדים מדי פעם רוצים אווירת קולנוע. אז משהו כמו פעם בחודש יושבים לראות סרט. יש לכם המלצה על מקרן סבבה למרתף חשוך, תלוי מהתקרה, מרחק הקרנה של ~4.5 מ'? נראה לי שהתקציב שיאושר לי יהיה כ 4K בלחץ. תודה לכם תודה לכם תודה לכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kashatxx,

PHILIPS FULL HD מחוברת דרך מגבר לכ. מסך ATI 5850. כבל HDMI כמובן. משום מה, למרות שהמחשב יושב על רזולוציה 1920 על 1080 בטלוויזיה יש מסגרת של 1-2 ס"מ, כלומר אני לא רואה תמונה מלאה אלא כאילו תמונה קטנה יותר. הקטע המוזר הוא שלמגבר מחובר מחשב מדיה סנטר שמחובר באותה צורה ודרך כ.מסך ONBOARD והטלוויזיה מראה תמונה מלאה בלי מסגרת. ה עדכנתי את הדרייברים, שיניתי סוגים של HDMI אפילו התקנתי וינדוס מחדש ועדיין זה ממשיך לקרות. למה זה קורה?? הצעות, השערות ופתרונות יתקבלו בברכה! מחשב I5 חדש עם 4 גיגה זיכרון וספק חדש 500W.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי לכולם, ברשותי הרכב הזה- Toyota corolla 2002 אני רוצה לקנות רדיו-דיסק חדש ולהחליף את מה שנמצא כרגע ברכב (מערכת מובנית ). הצלחתי לפתוח את המערכת הזאת: http://img140.imageshack.us/my.php?image=14030615391zu.jpg אבל יש שם חיבור שלא נראה לי שיתאים לרדיו דיסק רגיל (כי יש ברדיו הזה כניסות של טמפרטורה ושעון וכדומה). אז האם ניתן להחליף? אני חייב ללכת למתקין? אישית אני מעדיף בעצמי... תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  11. http://europe.hercules.com/supportf.php?PHPSESSID=55261af71eebc2dd24afec134128dafe ממשק חדש ונוח. תהנו.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by tryf,

שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או נקס…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by yosale,

אני צריך רמקולים טובים למחשב תקציב עד של 200 ש"ח. תודה מראש- יוסלה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by dan1111,

שלום, יש לי בעייה ברמקול שלי: אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחלק הזה ברמקול, הכדורית הזאת שבמרכז הרמקול (צירפתי גם תמונה כדי שזה יהיה יותר ברור). אז הכדורית הזאת בעצם נמעכה כלפי פנימה (כי היא חלולה) ואני לא מצליח למצוא דרך כדי להחזיר אותה חזרה לצורתה הכדורית. 1. האם יש לכם איזשהי דרך כיצד לתקן את זה? 2. האם זה משפיע ומפריע לאיכות הסאונד של הרמקול? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. Started by approx,

מישהו פה שמע אותם? לא סתם האזין להם בחנות ממש שמע הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב עד 950 שקל בלי חריגה ? השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה http://zap.co.il/model.asp?model_id=152063

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  20. לאחרונה אני שוקל לקנות Xtreamer + HD External. ואז עלה במוחי מחשבה, האם במחיר הזה אצליח לבנות מחשב HTPC? ראשית מבעלי הניסיון, מה כדאי? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות על כל אחד. Xtremaer עולה בסביבות ה- 790 ש"ח. HD External - עולה בסביבות ה- 500 ש"ח. סה"כ 1290 ש"ח. כמה יעלה מחשב HTPC למשתמש ביתי ממוצע. להריץ סרטי HD 1080p, מוזיקה, גלישה באינטרנט ב- LCD, צפייה בסרטונים Youtube וכו'. איך ה- HTPC מתחבר לטלויזיה? הוא מקבל AV משלו (כמו שיש לממיר ולDVD?)? האם אפשר להקליט ב- HTPC תוכניות שמשודרות בממיר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות, עד 100 ש"ח, למוזיקה ומשחקים. אם אפשר אני רוצה שיהיה אפשר לקנות אותם באזור הרצליה. תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by powersoul,

מה אתם ממליצים? אנשים המליצו לי בחום על כל נגן ipod, השאלה היא האם קראיטיב מתחרה שלהם? ד"א, ה ipod עולה 1700 ה zen עולה 1300

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by segev22,

מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, בימים הקרובים ארכוש טלוויזיה חדשה, היום ראיתי את הפנסוניק TH-L42S10, מסך LCD 42 FHD. עושה רושם מצוין - מישהו מכיר את הדגם, ויכול לחוות עליו את הדעת? דף מוצר מZAP בתמונה המצורפת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  25. אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.