אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
כרגע הן עוברות הרצה [כבר איזה 20 שעות] מחר בערב אני אביא עליהן ביקורת קצרה משלי [=
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ATP3 בני כמה שנים[משהו כמו 3 שנים] והכיוון פה של הטרבל והבאס לא ממש מכוון טוב איך אני מכוונת שישמע טוב? תודה מראש, אושר.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות מסויימת בנוגע למערכת רמקולים שאני רוצה לקנות לחדר ולחבר למחשב. התקציב שלי הוא 1000 שקל +- חשבתי אולי ללכת על הx530 ב500 שקל. אבל ב1000 שקל אני יכול להביא מערכות קולנוע ביתייות.. כמו זאת למשל: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11046&CatCode=524 ולחבר אותה למחשב. עכשיו השאלה, מה עדיף לי לקחת? אמרו לי שהמערכת ביתית הרבה יותר איכותית מהרמקולים המיועדים למחשב. בקשר למקום אין לי בעיה וזה. וחיבור גם לא בעיה יש לי מישהו שמומחה בחיבור כזה.. אם תירצו עוד פרטים אשמח לפרט כאן. אה, שכחתי, המטרה היא מוזיקה , משחקים וסרטים חח... בגלל זה בחרתי ללכת על סראונד. תודה מראש , יקיר.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי על הHD555 של סנהיזר אבל הם די יקרות לטעמי ואני גם לא כזה אודיפיל גדול.. יש המלצות ככה עד 400 מקסימום קרוב ל500 לאוזניות שישמעו בהם טוב מוזיקת האוס טראנסים וגם לפעמים קצת שחורה ומזרחית, וגם שיטעימו קצת לסרטים... מקווה לקבל פה המלצות לסט טוב שיעבוד טוב גם בלי מגבר... תודה!
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ביום ראשון אני הולך לרכוש מדיה סנטר של ג'יגה בייט ככל הנראה המפרט של המערכת מצורף בקישור הבא: http://www.machshev.co.il/sg_product~78080~153~0.htm רציתי לדעת קודם כל האם המפרט הוא טוב ואם לא מה חסר בו ולמה כדאי לשים לב בכלל לפני שרוכשים מערכת כזאת אם יש המלצות למערכות מקבילות יתקבלו בברכה עד 7000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ב ATP3 שלי (הוא ישן, בן 6 שנים). לאחרונה לא תמיד שומעים מהרמקול השמאלי, וכדי שישמעו אני צריך לשחק קצת עם החיבור שלו לסאב-וופר (ואז הבעיה נפתרת לכמה שעות). מה גורם לכך? (המגעים נקיים מלכלוך ובכלל אני שומר את כל המערכת נקיה מלכלוך ואבק)
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא בטוח מה ההבדלים בין LCD ופלאזמה, אבל אני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הכי נמוך (גישה חדשנית משהו הא ?). בכל מקרה, למישהו יש הצעות בשבילי?
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מתחברים לאיזה שהוא שירות בתשלום חודשי איך זה עובד :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קראתי הרבה ביקורות טובות אבל החנות מתקשה להשיג אותם האם כדאי לחכות להם או שאתם ממליצים על רמקולים אחרים באותו סדר גודל של מחיר? יש לי כרטיס קול creative live על מחשב 3800X2 AMD 939 Asus A8N-VM-CSM תודה מראש מוטי
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה ... קניתי מחשב חדש ואני כבר לא מרוצה מהחיבור aux למערכת סטריאו שלי .. תקציב עד 3500 .. כמובן שמעדיף יותר נמוך אבל .. זה המקסימום. כרגע אני מתלבט בין הlogitech z5500 וה creative gigaworks s750 ... לגבי כרטיס קול ..אין לי מושג .. אני לא בטוח שאני צריך את הטופ בקטע הזה .. אני בעיקר הולך להשתמש במערכת בשביל משחקים .. סרטים בdivx וmp3 ... לא יותר .. אז .. תנו דעות . תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.microlab.cn/endex.htm משהו שמע ראה בדק ???? חבר שלי שוקל לקנות את אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2561 לא משנה נקנה כבר
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות in rar, אוזניות חוטיות. חשבתי על Sennheiser MX50 ועל Sennheiser MX350 תודה....
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
יש לי דיוידי של אפקס ויש קבצים שהוא רק משמיע ולא מציג מה הבעיה? ואיך לתקנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-