עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  2. ביום ראשון אני הולך לרכוש מדיה סנטר של ג'יגה בייט ככל הנראה המפרט של המערכת מצורף בקישור הבא: http://www.machshev.co.il/sg_product~78080~153~0.htm רציתי לדעת קודם כל האם המפרט הוא טוב ואם לא מה חסר בו ולמה כדאי לשים לב בכלל לפני שרוכשים מערכת כזאת אם יש המלצות למערכות מקבילות יתקבלו בברכה עד 7000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by nore0,

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  4. יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום, יש לי התלבטות מסויימת בנוגע למערכת רמקולים שאני רוצה לקנות לחדר ולחבר למחשב. התקציב שלי הוא 1000 שקל +- חשבתי אולי ללכת על הx530 ב500 שקל. אבל ב1000 שקל אני יכול להביא מערכות קולנוע ביתייות.. כמו זאת למשל: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11046&CatCode=524 ולחבר אותה למחשב. עכשיו השאלה, מה עדיף לי לקחת? אמרו לי שהמערכת ביתית הרבה יותר איכותית מהרמקולים המיועדים למחשב. בקשר למקום אין לי בעיה וזה. וחיבור גם לא בעיה יש לי מישהו שמומחה בחיבור כזה.. אם תירצו עוד פרטים אשמח לפרט כאן. אה, שכחתי, המטרה היא מוזיקה , משחקים וסרטים חח... בגלל זה בחרתי ללכת על סראונד. תודה מראש , יקיר.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by karajii,

היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי ATP3 בני כמה שנים[משהו כמו 3 שנים] והכיוון פה של הטרבל והבאס לא ממש מכוון טוב איך אני מכוונת שישמע טוב? תודה מראש, אושר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. בעיקר לשמיעת מוסיקה באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצה על רמקולים איכותיים במחיר סביר (עד 250 ש"ח).

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by aeea,

אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  15. יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?

16. מתחברים לאיזה שהוא שירות בתשלום חודשי איך זה עובד :s05:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני דיי סגור כבר ליקנות את הCREATIVE X-Fi Elite Pro ביגלל הפאנל הנוח שיושב על השולחן. אבל המחיר מצדיק 1000 שקל הפרש מהפלטיניום? מה ההבדלים בינהם? דרך אגב רמקולים הם Z5500 . השימושים הם סרטים - מוזיקה - משחקים .

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by moti_43,

קראתי הרבה ביקורות טובות אבל החנות מתקשה להשיג אותם האם כדאי לחכות להם או שאתם ממליצים על רמקולים אחרים באותו סדר גודל של מחיר? יש לי כרטיס קול creative live על מחשב 3800X2 AMD 939 Asus A8N-VM-CSM תודה מראש מוטי

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by WIZARD221,

איזה נגן דיוידי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by SerpentMage,

שלום לכולם, יש לי בעיה ב ATP3 שלי (הוא ישן, בן 6 שנים). לאחרונה לא תמיד שומעים מהרמקול השמאלי, וכדי שישמעו אני צריך לשחק קצת עם החיבור שלו לסאב-וופר (ואז הבעיה נפתרת לכמה שעות). מה גורם לכך? (המגעים נקיים מלכלוך ובכלל אני שומר את כל המערכת נקיה מלכלוך ואבק)

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  22. אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  24. היי. יש לי JBL L110 (רמקולים מצוינים), אבל הבעיה איתם שהתיבה שלהם ממש על הפנים אז החלטתי שאני משפץ אותם. בקיצור השיפוץ כבר התחיל וכמעט סיימתי את הרמקול הראשון מבין השתיים (יצא בן ז**ה תמונות מחר) ויש לי כמה שאלות : קודם כל בתוך התיבה יש צמר גפן כזה צהוב (צמר סלעים נראה לי ) שעם השנים הוא הפך גם לקצת מסריח ונראה דיי רקוב כזה אז החלטתי להחליף אותו, השאלה היא האם להביא אותו צמר רק חדש או שיש היום העדפה לצמר אחר (צמר סינטטי למשל וכו'). אשמח לשמוע עצות לגבי העיניין .. עוד שאלה - אני משפץ גם את הגרילים של הרמקולים פירקתי את הגרילים הכל טוב ויפה, אבל השאלה היא איפה אני יכול לקנות בד כזה לרמקולים ?! שאלה אחרונה - הרמקולים עצמם (הכוונה לאלמנטים) צריכים לעבור תיקון, אבל אני רוצה לת…

• 39 תגובות
    • 7.3k צפיות
  25. אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS. יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק? אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.