עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, חיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך Leadtek GeForce 9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD LG בעזרת כבל HDMI. הבעיה היא שרואים בטלוויזיה רק את הרקע ולא את השולחן עבודה עצמו, כלומר לא רואים את הסמלים (אם אני רוצה לראות את הסמלים אני צריך לגרור אותם מהמחשב לטלוויזיה) ולא את סרגל הכלים וכפתור התחל. מה אני צריך לשנות בהגדרות? (יש לי לוח בקרה של Nvidia כמובן). תודה רבה מראש! נ.ב בחרתי כמובן במצב התצוגה Dualview כלומר מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by lspmaster,

רציתי לגעת אם אתןם מכירים חנות בארץ שמוכרת את הרמקולים האלה TRAVEL SOUND I-300 הנה לינק אתר http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=9022

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. אני רוצה להעתיק מוסיקה מדיסק מקורי שיש לי הגדרתי בתוכנה שיעתיק לי בפורמט MP3 320kbs.. אחרי העתקה לא כל השירים יוצאים טוב וחלק ניתקעים באמצע.. למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Ido.K,

ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. נגן MP3 של אולימפוס דגם MR-100. עם הנגן מגיעה תוכנה, שבעזרתה מעבירים ומוחקים שירים מהנגן עצמו. אתמול העברנו את השירים לתוך הנגן, בעזרת התוכנה, והיום כשרצינו למחוק את כולם פשוט נכנסנו לתוכנה, סימנו את כל השירים ומחקנו אותם. ליד כל שיר יש אפשרות לסמן V, כך שהשיר ימחק מהנגן עצמו ולא רק מהתוכנה (סימנו את כל ה-V). אבל אחרי שניתקנו את הנגן שמנו לב שהשירים עדיין נמצאים בתוכו! אז חיברנו שוב, והפעם הם לא הופיעו בתוכנה. אז נכנסו באופן ישיר לכונן של הנגן דרך המחשב שלי, ומחקנו משם את כל האלבומים. אבל הם עדיין ממשיכים להופיע בנגן כשאנחנו בודקים מה יש בו! רק שהפעם, יוצאת לנו הודעה שהקובץ לא נמצא ברגע שמנסים להפעיל אותם. אז השירים לא מופיעים בתוכנת הנגן, או בכונן הקשיח של הנגן דרך המחשב…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by Men7a,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

תמחקו, אח שלי נגע לי במשתמש. תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  10. עריכת המנהל - הקנייה והמכירה בפורום אסורה, צונזר.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…

12. נגן הMP3 CD שלהם? אמור לספק מוזיקה לעשר שעות. מישהו?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by AC/DC,

מה ההבדל בן CREATIVE X-Fi Platinum לזה CREATIVE X-Fi ExtremeMusic והאם כדי ליקנות כרטיס קול ליפני שאני קונה רמקולים 0Z5500 ) או שעדיף קודם רמקולים אני כרגע בלי כרטיס אלה אוןן בורד ורמקולים סבירים +

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות earbud חדשות לדיסקמן שלי. הנה כמה מועמדים ראשוניים, עם המחירים שלהם בחנות אלקטרוניקה שאני מכיר: Sennheiser MX-3 - 69 NIS Sony MDR-ED21LP - 149 NIS KOSS P3 - 69 NIS KOSS - The Plug - 169 NIS דעות? הערות? המלצות? אגב, אם יש למישהו המלצה על אוזניות רגילות (לא earbud) איכותיות בטווח מחירים הזה, גם אשמח לשמוע. עופר

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by odedk,

אשמח לקבל המלצה ממומחיי הפורום, לגבי כרטיס טלוויזיה להקלטה, אני מחפש כרטיס עם עיבוד חומרה, ושיודע להיות סוס עבודה. תודה מראש, עודד.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, למתנת יום הולדת החלטתי וההורים הסכימו לשים כסף על מערכת אודיו לחדר... עכשיו ככה אני לא הכי מבין בזה,אני יגיד לכם מה אני רוצה וכמה מוכן לשים ותמליצו לי את מה שהכי טוב אפשר להוציא במצבי... תראו אני עד היום ראיתי סרטים בטלויזיה דרך המחשב,ומוזיקה לא יכולתי לחבר ל מיני מערכת שיחסית טובה אבל אין יציאת AUX... לכן אני רוצה להשתדרג קצת ולשמוע מוזיקה ישירות מהמחשב,באיכות נורמלית,בווליום טוב... וכמובן לראות סרטים עם סאונד טוב. עכשיו אני שואל מה אני צריך לקנות? מגבר? רסיבר? כמה רמקולים? ההורים שלי רוצים לקנות די.וי.די גם,שיהיה אצלי בחדר,אבל אם אין מספיק תקציב אני מאמין אפשר לוותר עליו,ולהמשיך להפעיל את הסרטים דרך המחשב... עכשיו תגידו לי כמה כסף צריך לכל זה? אני ציפיתי שזה…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, לא בטוח אם לפי חוקי הפורום חיפוש הטלוויזיה קשור לכאן, אבל אנסה. מחפש טלוויזיה כ50 אינץ' ובכל מקרה לא פחות מ47. תקציב- עד 4000 לכל היותר. סמארט TV- אקבל בשמחה, אבל לא קריטי. תלת מימד- ממש לא צריך. קיבלתי ממקום אחר המלצה על הדגם הזה של פיליפס, ונאמר לי שהוא עולה 4200 לפני התמקחו ושהוא הוא מצויין אז כרגע הוא מוביל בסקר. רעיונות? http://www.electra-trade.co.il/מסך-טלוויזייה-led-פיליפס-גודל-48-דגם-pfh5509 הטלוויזיה הזאת בעצם תהיה מחוברת למחשב ותהיה חלק ממערכת הצפייה בסרטים בסלון. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by waizman,

אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. אני לא רוצה להגעיל אותך בהודעה הזו אבל האוזניות האלה נכנסות עמוק לאוזן , ומתלכלות לפעמים אפילו מבפנים כזה איפה שפליטר או אך שקוראים לזה החורים הקטנים האלה , בכל אופן רציתי לדעת עם זה יכל לגרום נזק או איכות ירודה ועם יש דרך לנקות את זה. תודה מתנצל על הגועל או עם מישהו חלילה נפגע

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by doronsun,

אני לא מצליח לשמוע סאונד בזמן צפיה בסרטים מיוטיוב או אתרים דומים למרות שכאשר אני שם דיסק אצלי בכונן אני כן שומע.ניסיתי להוריד הדרייבר ולהתקין מחדש אך לא עזר.בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.