אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מגבר ל2 ערוצים בכ500-600 ש"ח שיתחבר לכרטיס קול בכ300-400 ש"ח. חשוב (מאוד) שהכרטיס קול יתמך טוב בלינוקס (קרנל 2.6.20), חשוב לי הרבה יותר האיכות של המגבר+כרטיס יותר מהעוצמה שלהם. יש למישהו פה הצעות?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לא "אודיופיל " או איך שקוראים לזה. המטרה העיקרית היא לחיבור למחשב בצורה דיגיטלית לצורך משחקים וסרטים תוך הנאה מלאה מ-7.1. ברשותי סט רמקולים שמורכב מרמקולים ריצפתיים (קדמיים ) ומדפיים (אחוריים וצדדיים ). אני מחפש ביצועים סבירים ולא יותר ותמיכה מלאה בתקנים החדשים: HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD הדבר הכי חשוב זה משך אחריות ארוך ככול האפשר ומחיר. מבקש המלצות לדגמים של חברות אמינות בלבד. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש (שוב) מבצע באמזון גרמניה על המגבר הנ"ל (Denon AVRX1300): https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6?SubscriptionId=AKIAI52QZWUSLVMNR3UQ&tag=beedea0c-21&linkCode=ur2&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B01GQ85GW6&site-redirect=de&language=en_GB בפעם שעברה שהיה במבצע התלבטתי אם לרכוש - ובסופו של דבר לא רכשתי. השימוש יהיה לחיבור מחשב ופלייסטיישן לרמקולים וטלויזיה. כרגע יש לי זוג Microlab C9, אני מתכנן לצרף אליהם בעתיד עד מספר רמקולים וסאב, כדי ליצור סראונד. לא אודיופיל או משהו... רק צריך מגבר good enough.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה קיבלתי מחבר מגבר Yamaha rx-v350 עם שלט-רחוק מקורי. חיברתי את המגבר לטלוויזיה עם Toslink והשמע עובד נהדר. הבעיה היא שהמגבר לא מגיב לשלט. צעדים שביצעתי לבדיקה: 1. החלפת סוללות לסוללות חדשות. 2. בדיקה מול מצלמת הטלפון הסלולרי שלי שה-IR עובד בשלט כשלוחצים על מקשים - תקין. 3. לחצתי על כפתור ה-AMP על השלט כדי לוודא שאני ב-Mode שליטה על המגבר עצמו ולא מכשירים אחרים. יש למישהו רעיונות איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה אני שוקל לרכוש מגבר ייעודי לאוזניות על-מנת לחבר בין כ. הקול של המחשב (Audigy 2) לאוזניות (כרגע יש לי Sennheiser HD280). באיזה טווח מחירים אני יכול למצוא מגבר איכותי שאוכל להשתמש בו גם בהמשך הזמן כשאשדרג את האוזניות שלי? האם ההבדל עם הHD280 יהיה ניכר או שעדיף שאחכה עד שאני רוכש זוג אוזניות איכותי יותר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הוא כזה. אוזניות שבמאה אחוז תקינות נשמעות זבל במחשב שלי כאשר אני מחבר אותן ישירות למחשב מאחורה. [לרמקולים שלי אין חיבור אוזניות אז זו הברירה היחידה] אבל חיברתי את האוזניות למחשב השני מאחורה ושומעים בסדר גמור. חבר שלי אמר שזה קורה בגלל שהלוח במחשב הראשון (ששומעים זבל) הוא OnBoard ובמחשב השני הוא נפרד. שאלתי ב-KSP את הבנאדם במעבדה והוא אמר לי שזה כי אין מה שיגביר את האוזניות. הוא גם אמר לי שיש דבר שנקרא "מגבר אוזניות" שעולה בסביבות ה-50 שקל והוא מתחבר לחשמל ולמחשב, עם חיבור לאוזניות, והוא יעשה את העבודה וישמעו טוב. א. חיפשתי בגוגל ובזאפ ולא מצאתי זכר לדבר כזה בשם "מגבר אוזניות". ??? טיפה מוזר. ב. חבר שלי אמר שהוא שמע על דבר כזה, אבל הוא מאמין שכזה דבר עלול לעוו…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי, אני לא המבין הכי גדול בתחום האודיו הזה.. ואני צריך את עזרת הפורום בקניית מתנה אני מחפש לקנות אוזניות טובות ומגבר אוזניות מתאים (הבנתי שזה עוזר) במחיר של בין 600-650 שח מה האפשרויות במחיר הזה? ועל מה הייתם הולכים? נ.ב. אם צריך להשקיע עוד סכום קטן (עד עוד 50 שח) כדי לקבל שדרוג משמעותי אין בעיה להתייחס לזה תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מגבר אוזניות נייד וזול, ראיתי את הFIIO E3 ויש מדריך בABI להכנה של אחד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/make-your-own-headphone-amp.php (ובדיוק קיבלתי שוקלד בקופסה כזאת). השאלה שלי היא: עד כמה קשה להכין כזה? כי בסירטון לא מראים את הכל למרות שזה נראה לי פרויקט נחמד כדי להכנס לתחום האלקטרוניקה. ואם מישהו הכין פעם כזה: איך האיכות? החלקים שמשתמשים בהם בE3 איכותיים יותר? עריכה: איך קוראים ללוח המחורר הזה שמלחימים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש לשדך לK240 Sexttet שלי מגבר מנורות כלשהוא, כאשר שמעתי אותן מהSPL Auditor הייתי בהלם מרמת מהראליזם והשקיפות של המידריינג', לא שמעתי שום דבר דומה לזה עם אוזניות דינאמיות אחרות, גם מהסנהייזר HD800 מאותו המגבר. הבעיה הייתה שלאודיטור יש סאונד כמעט שטוח אבל עם נטייה קלה לטרבל ולכן התוצאה הייתה קצת צורמת עם גירסת המאוחרת והיחסית בהירה גם כך של הSexttets שלי. בנוסף, הבאס שלהן לא מצטין בנפח רב ואני חושב שמנורות ייתנו מענה יותר טוב מSS בתחום הזה. מגבר אחד שהשם שלו מושך תשומת לב מהר מאוד הוא הCrack, מגבר DIY מסוג OTL של חברת הבוטיק Bottlehead. מדובר על מגבר מנורתי טהור, מנורה בכניסה ומנורה ביציאה, DC coupled, ללא שנאי ביציאה, ולכן יתאים לאוזניות בעכבות גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישת אוזניות גראדו. המקור שלי לא מספיק חזק על מנת להגביר אותם כמו שצריך. עכשיו השאלה שלי אם קיימים מגברי אוזניות ניידים ( כמו שהבנתי הם ניזונים מסוללה 9 וולט נטענת) עד מחיר של 400 ש"ח אפשר גם קיט להרכבה. לא משנה לי. ראתי שיש איזה חברה עם מגבר בשם מיני 3 או משהו כזה. הם מוכרים קיטים. אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר את כל הקיט בחבילה אחת. אלה צריך להזמין בנפרד כל חלק. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד אבל משהו ברמה גבוהה ביותר! יש לי מערכת סטריאו שאני לא צריך,שני זוגות של רמקולים למחשב,ועוד הרבה לוחות מודפסים עם ים חלקים ששמרתי למקרה שאצטרך.יש לי גם סוללות של ניידים וכו'... ויש לי ידע בסיסי פלוס באלקטרוניקה. הזמנתי גם את ה fiio e5 וחשבתי לפרק אותו כשיגיע ולבנות כמותו מרכיבים חזקים יותר... זה יילך?זה פשוט כמו שזה נראה לי? אשמח לעזרה ולרעיונות מה לעשות עם כל מה שיש לי ושכחתי להדגיש שנורא חשוב לי שיהיה באס מודגש,חזק ועמום מאוד!כמובן שגם פרטים וטרבל חד חשובים לי אבל הבאס זאת משאלת לב...חחח אם יש שיטות או דרכים לעשות את זה אשמח אם תחלקו איתי אותם!... תודה רבה ושבוע טוב לכולכם!...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם שלי החלטתי כנראה ללכת על HD280/HD515 (צריך למצוא אותן ולהאזין להן ואז להחליט) אבל החלטתי שבמידה ואוכל בתקציב הנ"ל לקנות להן מגבר, אעשה זאת. האם יש מגבר שיכנס לתקציב שלי?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש מגבר אוזניות פשוט וזול שיעשה תעבודה שלו וזהו. הכרטיס קול לא מגביר מספיק, אני מעוניין בעוד עוצמה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ על מגבר וטונר יד שניה. הטונר הוא T700 Quartz PLL והמגבר A700 Integrated Stereo Amplifier 300W האם זוהי מערכת טובה?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שווה משהו ? גם מבחינה כספית וגם מבחינה שימושית .. זה המגבר : http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/5/4/54380.jpg יש לי איתו זוג רמקולים KEF 104ab כאלה רק צבע טיפה שונה: http://www.hifiengine.com/files/images/KEF%20104AB.JPG הבנתי שהמגבר היה נימכר ב1978 .. אפשרי לקחת את הוופרים מהרמקולים ולהכניס לקופסא קצת יותר אסטתית ? משהו בסיגנון של סאבוופר של אוטו .. או להפוך אותם לרמקולים מדפיים ולהכניס ביפנים ספוגים אקוסטיים מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המגבר הנל? קיבלתי אותו ביחד עם פטיפון גם של סניו. הוא טוב? בדקתי והוא עובד כמו שצריך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן שקיבלתי מתנה מחבר.. מאחורה יש לו חיבורים לארבעה רמקולים.. רשום ככה : L R כאילו ימין שמאל.. ואז זה מתחלק ל A ו B.. מתחת להכל רשום impedande 8 אוהם.. לאן אני יכול לחבר סאב וופר? כאילו כרגע אני לא רואה שיש לו יציאה לסאב.. (הסאב שאני מחבר הוא ללא מגבר פנימי זה רק רמקול)..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת חדשה לבית לתחילת השנה החדשה (וגם המערכת הישנה בת 7 שנים). אני צריך מגבר ורמקולים עד 4500 והאמת שחשוב לי יותר לשמוע מוזיקה מאשר לסרטים. אני מתלבט אם לקנות מגבר של Harman kardon AVR255 ולהוסיף לו שני רמקולים אכותים, ובעתיד להוסיף עוד רמקולים. ממש צריך עזרה כי אני ממש לא יודע מה עדיף :-\
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-