עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Culandur,

זוג מוניטורים בתקציב של עד 800 אם יש משהו יותר זול וטוב אז סבבה תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Cilay,

עוד שלושה שבועות אני אמור לקבל משלוח מארהב עם כמה דברים למחשב חשבתי לקנות על הדרך MP4 הסתכלתי על ה IPOD הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101009 חשוב לי שהוא יהיה איכותי מבחינת שמיעה וגם חזק מבחינת עוצמה , ושלא יהיו באגים ושטויות. יש משהו יותר מומלץ מזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by carman,

שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Mr.B,

מה דעתכם על הטלויזיה הזו? 32 אינצ' http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=167#descriptionDiv השימוש בעיקר הוא לתכני מחשב ותכני טלויזיה של הוט אך העיקר שוב הוא תכני מחשב (יחובר בHD) והטלויזיה השניה שאני מחפש היא 47 אינצ' ומעלה, התקציב הוא עד 6 אלף מרחק צפייה די גדול(5-7 מטרים) אשמח מאוד לקבל לתשובות בר

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Maxx,

יש למשהו המלצה על שיר או מוזיקה מסויימת לבדיקה של רמקולים. אני רוצה לבדוק אם הם מזפים בתדרים כלשהם. כבר קיבלתי המלצות על: The prayer של Andrea Bocelli ו Celine Dion Play של Jennifer Lopez תודה מראש

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. אני אסביר את עצמי: יש דרייברים שהממברנה (נדמה שלי שככה קוראים לקרום הזה שזז ברמקול ומשמיע את הקול) היא מתכתית ויש כאלה מסוג של קרטון כזה: יש כאלה שהם חלקים כמו בתמונה הראשונה ויש כאלה שיש להם באמצע מין כיפה כזו כמו בתמונה השנייה. לפעמים הכיפה הזו מחודדת (כמו נגיד בZ5500) ולפעמים היא גדולה ולפעמים היא קטנה. יש כאלה שהחלק שמסביב חלק ויש כאלה שהוא "מדורג" כזה במעין זיגזג או גלי כזה. ולשאלה עצמה: מה זה אומר לי הקונה? האם זה אומר משהו על איכות הרמקולים או על תפקידם (צלילים גבוהים/נמוכים) או על אפקט כלשהו שזה מעניק לצלילים (עמום/ מהדהד)? או שאין לזה בכלל משמעות?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by dr.tech,

סנהייזר mm70i

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by alexrta,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את ה-SAMSUNG LA32A450 ואני לא יודע באיזה חיבור לחבר אותה למחשב. כשאני מחבר אותה דרך HDMI ל DVI המחשב מזהה לי את ה- NR 1980X1080 כאשר בפועל ה-NR זה 1360X768. ברגע שאני מחבר את המחשב ליציאת ה-VGA הכל מזוהה כמו שצריך והכל נראה חד ויותר טוב. עכשיו השאלה שלי האם אני מאבד מהאיכות כאשר החיבור הוא ב- VGA כי בסרטים לדוגמא (סרטי FHD,DVDRIPS) אני לא רואה שום הבדל ההבדל הוא רק בדסקטופ. האם זה שהחיבור הוא VGA אז בעצם אין שימוש בכל יכולות המסך? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by shlomibandit,

יש לי את הרמקולים הנ"ל .. אני שומע מכולם .. אבל אין סרואנד .. הכנסתי סרטי די וי די שבדוק שהם עובדים ב5.1 . ולא היה לי סרואנד ככה זה בכל הקבצים אני פשוט שומע מכל הרמקולים ביחד את אותו הסואנד .. יש לי לוח (nforce 4 ultra - (abit kn8 ultra עם כרטיס מובנה 7.1 . התקנתי מהאתר של רילטק את הדרייבר הכי עדכני וזה פשוט לא עוזר . הגדרתי גם בווין 5.1 . משהו יודע איך לסדר את זה? אולי איזה משהו להתקין או מה<? שמעתי שיש אנשים שיש להם את הרמקולים עם הכרטיס מובנה ויש להם סרונאד? תודה רבה לעוזרים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by AMIR7710,

שלום אני מעוניין לקנות את הרמקול B2030A. אני רוצה לקנות רמקול בודד ולא זוג, לצערי אין לי תקציב לכך. רציתי לדעת האם יש אפשרות שכזו בכלל ? עדיף שהחנות תהיה באזור המרכז למרות שאני חושב שאפשר יהיה להזמין מחנות רחוקה. תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום רב, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. הבן מנגן בתופים ... צריך פלייבק ומטרונום בסאונד עוצמתי. קיבלתי מגבר של גיטרה Montana gx15r פרטים טכניים שהצלחתי להעתיק: 230V/50Hz 40W T0.5AL 250V ועל הרמקול כתוב GE 158 4Ohm max 30W האם אפשר לחבר אותו לטלפון סלולארי, להפעיל משם מוסיקה, ולשמוע ברמקול של המגבר? איך עושים את זה ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by Killer Storm,

עד עכשיו הסאב 8' שלי מחובר מהיציאות ימין ומשאל של המגבר סטריו לתוך הכניסות שלו (חוטים כמו של רמקולים) ויש שם אופציה לRCA אבל במגבר סטריו יש לי כניסה מAUX אחת וכל מיני דברים אחרים ואני לא מבין מה אני צריך לחבר בצד של המגבר בRCA בשביל שהסאב (אקטיבי) יקבל רק אות' אבל יבצע את הוואליום בעצמו בלי פקודות מהמגבר אני לא חושב שיש לי יציאות לזה תעזרו לי מה לעשות בשביל להפעיל AUX שמקבל אות מהכרטיס קול ביחד עם יציאה RCA לסאב אני באמת לא מבין איך להפעיל את 2 הדברים ביחד ואיפה לחבר את היציאה של הסאב בכלל בRCA.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by CZSDF,

שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון וחבר שלי קנה לאחרונה את ה-CX300 לאייפון שלו והם מתאימות ונשמעות מעולה אז אמרתי שגם הגיע תורי לקנות. ראיתי שהמחיר הכי זול היה 180 ב-KSP וזה נראה בסדר גמור ואין חשד לזיוף בכלל. מה שגם החבר קנה משם והם נשמעות מעולה (למרות שאין לי ממש איך לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני לא אודיופיל גדול) בכל אופן-ראיתי את המודעה הבאה ב-YAD 2 : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2016920 המחיר להפתעתי -100 ש"ח בלבד. נראה לי זול מידיי אפילו שזה ייבוא אישי או משהו . רוב הסיכויים שזה זיוף? ואם כן,איך אני אוכל לבדוק את זה ברגע הקנייה ? (כלומר הבנתי שאפשר לבדוק את זה עפ"י סימנים ובמדריך שבנעוץ התמונות לא עובדות..) אשמ…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by shibby15,

בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lior the only,

אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. טווח דינאמי רחב הופך רשמית ממונח של עולם הצילום למונח שרלוונטי בכל עולם האלקטרוניקה הצרכנית, בנוסף לרזולוציות של 8K עבור כל מי שכבר לא מסתפק ב-Ultra HD פשוט בדומה ללנובו, גם LG כבר מוכנה במלואה לתערוכת CES 2016 – אם כי במקרה שלה נראה שהתחום הלוהט הוא לא מחשבים, אלא דווקא טלוויזיות. טלוויזיות משוכללות ברזולוציה גבוהה, ליתר דיוק. היצרנית הקוריאנית תציג בתערוכה קו של טלוויזיות Ultra HDחדשות אשר מתפארות בתמיכה בטכנולוגיית ה-HDR Plus, אשר מהווה שילוב בין פילטרים ומנוע עיבוד מותאם לקבלת יחס ניגודיות משופר בסצינות הכוללות אלמנטים בוהקים ובהירים מאוד, לצד חלקים כהים יותר – בדומה למה שיכולות לעשות כיום חלק גדול מהמצלמות והסמארטפונים בצילום תמונות סטילס (חלקן גם בצילום וי…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  24. אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by homart,

היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.