אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שיש פה מספר אנשים שחובבין DIY, אך מעניין לראות האם יש גם אנשים שאנו לא מכירים. בשביל להתחיל עם כיוון כלשהו. אני אתן קישור לאתר של amb.org שאני בטוח שכל מי שקשור איכשהו לתחום מכיר. עם זאת, היו מספר שינויים באתר בתקופה האחרונה, והמעניינים יותר הם: B24 מגבר רמקולים חזק במיוחד וברמה גבוהה מאוד (עלות הרכיבים שוברת בקלות את ה-1500$ לפני משלוחים ומע"מ לרכיבים בינוניים). מדובר על מגבר מאוזן לחלוטין שמיועד לרמקולים קלים וקשים כאחד (עם משהו כמו 300W לערוץ ב-4אוהם אני מניח שברור לכולם שלא חסכו פה בכלום). כרגע הדף שם נערך ומכיל פחות מידע, אבל הנתונים פשוט מדהימים. רוחב פס מטורף של מגה-הרצים שלמרות הרעשים (אשר אמורים להיות אפסיים) נותן קצב עלייה של מתח שהוא פשו…
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לילה טוב לכל גולשיי HWZONE! אני מחפש נגן 256 מגה או 512 , הדרישות: איכות צליל טובה מאוד רדיו איכותי מאוד עיצוב סביר + לגבי התקציב, לא מוגבל אבל אני מחפש את בין הטובים ביותר שיש בשוק (לא מבין במחירים בנושא זה בכלל ולא בנגנים). אשמח אם מישהוא ידריך ויעזור בנושא זה. לילה טוב ותודה רבה מראש! spider1.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אמ...מה עדיף לי HD202 או HD457 של Sennheiser אני צריך אותם למשחקים בעיקר, ולמוסיקה. איזה דגם עדיף לי, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט ומצאתי דגם בשם Сompro VideoMate E300F האם הוא תומך DVB-T בשיטת השידור החדשה בארץ? מישהו יודע אם השלט שבא איתו שולט גם בתכנים של המחשב ושליטה בסרטים? אם יש המלצות על כרטיסי טלוויזיה אחרים כאלה אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי קומפוננטים באוטו שך Audio Bahn AS62Q זה השם של הדגם..טוב עכשיו אין לי מגבר וסאב ואני צריך עזרה בבחירה Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz זה הנתונים של הקומפוננט שיש לי שיעזור לכם לבחור מגבר ובאשר סאב אני רוצה משהו איכותי ושירעיד לי את הכיסאאא תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי לשדרג את עצמי למערכת קולנוע ביתי בחדר ויש לי כמה שאלות מפני שאני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה, אני מעוניין לקנות מערכת עם 5 רמקולים + סאב וופר. איך עובד העניין? ראיתי שיש כאלה משולבים עם די.וי.די למרות שזה לא כל כך שימושי בעבורי כי יש לי כונן BR במחשב שגם הוא לא כך שימושי. בכל אופן, אני מתכוון לחבר אליו ממיר HOT HD, את הAppleTV ובמידת הצורך את המחשב. אז עדיף לי לחפש רסיבר + רמקולים. נכון? האם למישהו יש המלצה למערכת טובה ואמינה עד ה1500-2000 שקל מקסימום? שוב - אני לא צריך משהו מטורף. זה מיועד לחדר בבית עם טלווזיה של 50 אינץ'. ואיך החיבור שלו לטלוויזה עובד? הרסיבר מחובר לטלווזיה ואליו מתחברים כל ההתקנים או שאני טועה? אשמח לקבל מידע כי באמת שאין …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
heya folks, been a while! now, i need to find an amp. 1 amp. to power 1 pair of speakers. with 1 input(computer). how hard can that get? oh yes, and make it SMALL. as in, tiny. or at least, not huge. and, here's the kicker....cheap! is that even possible? now, the speakers it would be powering would be a pair of 80's Sony floor speakers( made in Germany, yeah). on the back it stands 8ohm, and then "power handling capacity: nominal :55W music 90W" i would assume that's the power requirements? 90W? so, help me find something suitable. oh, right.. price. well..hopefully around 500shekels. or if you're really nice, 1000 Swedish crowns, as i live here. cheers !
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחבר לYES בלי ממיר, רק עם כרטיס טלויזיה מה שאני צריך זה בעצם כרטיס טלוויזיה הכי בסיסי שאפשר, העיקר שתהיה אפשרות לראות את מה שYES משדרים אני לא יודע כמה עולים כרטיסי טלוויזיה, בגלל זה אין לי תקציב מדויק.. אבל אני מוכן להשקיע עד 250 שקל אני לא צריך משהו מיוחד, רק כדי לראות טלוויזיה דרך המחשב ובבקשה שזה יהיה מ http://ksp.co.il/ מכיוון שאין לי אפשרות אחרת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הכרטיס קול של גם של Creative 5.1 וקניתי פע ראשונה בחיים שלי רמקולים Creative 5.1 שחורים אתם יודעים מה זה מה שרשום על הקרטון creative inspire 5.1 5200 רמקולים טובים ? עכשיו אני רק יודע איזה הבדל עצום יש פשוט הנאה לשמוע למוזיקה , אבל שאלה עשיתי בדיקה כל הרמקולים עובדים יהני הוא משמיע דיבור בבדיקה אבל בשירים הסנטר .. לא שומעים ממנו ? למה .. אני די חדש .. הרמקול עצמו טוב כי בבדיקה הוא עובד אבל בשירים לא .השאר עובד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
1. יצאו משחקי EAX5 ? 2. אם לא : ידוע מתי יצאו? (אם אפשר גם איזה משחקים מתוכננים לו) 3. אם כן : ההבדל בין EAX5 ל EAX4 גדול ואפשר להבחין בו? 4. אם יש לי כרטיס EAX4 אז הוא יפעיל משחקי EAX5 ב EAX4 או כמו כרטיס רגיל(ללא EAX)?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עם חיבורים של PL של גיטרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 11:45:04 [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:57 :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:46 :jump:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה רמקולים 5.1 של די וי די , כלומר מערכת קולנוע ביתית ... עכשיו הבעייה שאני שומע מוזיקה הסב וופר לא משמיע.. כי הוא בעצם מחובר (עם אותו כבל) עם הסנטר... והסנטר לא משמיע מוזיקה הוא משמיע רק ב 5.1 דיוידי... עכשיו אני צריך לעשות שישמעו בכל הרמקולים כשאני שומע מוזיקה... חבר שלי אמר לי שיש פאץ כזה.. מאיפה אני משיג אותו ? או שיש דרך אחרת לעשות שהרמקולים ישמיעו כולם במוזיקה ...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתהיה לי לחדר לשמיעת מוזיקה, סרטים, וכו'. לחבר למחשב או לטלוויזיה (לא SMART). לא משנה לי surround או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ומתאים לחדר ולשימוש. תקציב של עד 500-600 ש"ח. יכול להתגמש אשמח לעזרה בבחירה ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעלה תמונות של הכרטיס קול שלי, ניסיתי לחפש לפי השם שרשום למעלה, נכנסתי לאתר של קריאטיב והתסכלתי בכול הכרטיסים אבל שום דבר לא דומה לשלי, מה עושים ואיזה דרייבר להוריד? בעיקרון מה שאני מחפש זה אקולייזר בגלל שהבאס של המערכת חזק מידי והטרבל חלש. https://picasaweb.google.com/111002907041902570174/February92012
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
קניתי רמקולים pils600cw למחשב של פיילוט . חיברתי אותם לסאב לפי ההוראות . ואז אני צריך לחבר מהסאב למחשב עם קבל 3.5 לצבע הירוק שבמחשב(דרך אגב הביאו לי שלושה כאלה כי יש גם את החיבורים האלה)..אבל יש לי בסאב 3 חיבורים כאלה והם: 1.front 2.rear 3.sub+cen מה אני עושה ?מה לחבר לאיזה צבע במחשב תודה רבה לעוזרים באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-