אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שאלום, חברים. יש לי ידידה שקנתה אוזניות IN EAR שלשום, דגם ATH-CKL200 של חברת Audio Technica. היא לא מרוצה מאיכות השמע ורוצה לדעת עד כמה שווה להשקיע באוזניות כפתור / IN EAR, אם בכלל כדאי. יש טעם לקנות אוזניות יקרות יותר? ההבדל באיכות השמע יכול להיות כ"כ מהותי? בעקרון, אנחנו מחפשים אוזניות כפתור או IN EAR מומלצות עם עדיפות ל-IN EAR, שיאטמו כמה שיותר טוב רעש. (ושהחוט עצמו לא יעשה רעש, כמו של הדגם המדובר.) ובעצם, במה יותר חשוב להשקיע, באוזניות או בנגן עצמו? מה יותר משפיע על איכות השמע מבין השניים? היא משתמשת ב-Sandisk Sansa Clip 4GB והנגן עצמו עובד טוב, אבל השאלה היא אם איכות השמע שלו מספקת ביחס לנגנים היום או שמומלץ להשקיע כבר בנגן חדש וזהו? (ראיתי שעל נגנים צריך לשאול בפורו…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן לעבוד בכרטיס קול ONBOARD שלי ויש מן בעיה מסויימת, נגיד באיי סי קיו שמישהו נכנס שמועים דפיקות, אז בהתחלה שומעים רעש כזה נקטע ואז שומעים את הצליל, ככה גם אם אני עושה BACKSPACE בחלון השיחה של האיי ס קיו כמה פעמים, שומעים רק את ההתחלה של הצליל ורק את האחרון שומעים נקי, כך גם בכל מיני תוכנות שמשמיעות צלילים, אבל שירים בווינאמפ שומעים בלי תקיעות בלי כלום. בכרטיס קול שהיה לי מקודם לא היו בעיות (של קריאייטיב) דרך אגב אני שומע רק סטריאו יש לי מגבר סטריאו, איזה כרטיס קול הייתם ממליצים לי עד 220 שקל?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הם מחוברים באופטי.. עכשיו מה בדיוק אני אמור לכוון ברסיבר ב Digital in? יש לי כל מיני אפשרויות בסגנון של : 1dvd 2cd 1cd 2vcr וכל מיני שילובים בסגנון.. (vcr\dvd\cd\tv) ועוד משהו בהגדרות של הדי וי די יש לי שם אפשרויות ב audio setup : 1)analog שזה לא נראה לי 2)spdif/raw 3)spdif/pcm מה מהם לב חור? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה, אשמח אם תענו לי. קניתי לאחרונה DVD של Pioneer דגם DV400 (אגב- מי ששמע עליו- הוא מומלץ?) יש לי ממיר של HOT בחדר... בשידה יש מקום אחד בסה"כ לשים את שניהם, והשאלה: האם זה בטוח לשים את הDVD מעל הממיר או ההפך? מכיוון ששני המכשירים הם מכשירים חשמליים ושניהם פולטים חום , אני חושש שהדבר יגרום להתחממות המכשירים... אם זו שאלה של פתחי אוורור - בDVD יש פתחים ממש קטנים למטה, בממיר יש פתחים למעלה (גם למטה טיפה נראה לי) תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מגבר לרכב יד שניה דגם e6450 של חברת JL המגבר בעל 6 ערוצים! ונתונים לא רעים בכלל: AMPLIFIER SECTION: Amplifier Topology: Class AB with patented Absolute Symmetry dual N-Channel MOSFET output design Power Supply: Unregulated MOSFET switching type Rated Power (Stereo): 45 watts RMS x 6 @ 4 ohms. (12.5 volts); 75 watts RMS x 6 @ 2 ohms. (12.5 volts) Rated Power (Bridged): 150W RMS x 3 @ 4 ohms. (12.5 volts) THD at Rated Power: less than 0.08% @ 4 ohms per channel (20 Hz - 20 kHz) Signal-to-Noise Ratio: greater than 104 dB referred to rated power (A-weighted, 20 Hz-20 kHz noise bandwidth) Frequency Response: 10 Hz-25 kHz (+0, -1 dB) היצרן מ…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התבססתי פה על שיר אחד... שמשום מה המחשב לא מנגן לי... הוא על המחשב שלי, לא עשיתי איתו שום דבר חוץ מלשמוע אותו (טוב, ניסיתי להתחיל איתו) ופתאום המחשב לא רוצה לנגן אותו...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מגבר JVC רגיל ולא חדש במיוחד שלא מוציא סטריאו ב7 ערוצים רק סראונד רגיל(DD וDTS). רוב השימוש במגבר נעשה ע"י המחשב שאליו הוא מחובר. רציתי לשאול, אם המחשב מסוגל לשלוט על הסאונד שיוצא מכל רמקול(5) יש אולי תוכנה שמדמה דרך המחשב סטריאו ב7 ערוצים? מיועד כמובן לשמיעת שירים ב7CH STEREO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
סתכלו בסירטון...אני לא מבין איך לעשות רוקבוקס כזה. ניראה ממש מגניב כי הרוקבוקס שראיתי שיש לו מדריך בעיברית ממש מעפן לעומת זה :\ וחוץ מזה מה טוב כל כך ברוקבוקס בבקשה תענו... ברוקבוקס בעיברית אין משחקים ואצל זה שבסרטון יש מיליון דברים אם תשימו לב...בבקשה מי שיודע שיסביר לי. ICQ 331727994
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי כרטיס sound blaster live 5.1. יש לו יציאה דיגיטלית מסוג PL. במערכת שלי יש כניסה דיגיטלית של RCA בודד. יש לי כבל של PL ל-2 RCA. אם אני מחבר אחד מהם, אני מקבל רק חלק מהאודיו. ניסיתי להשתמש במאחד של 2xRCA -> 1xRCA. אבל לא מתקבל כלל אודיו במערכת. ע"מ לקבל סאונד של 5.1 נראה לי שאני חייב כבל PL ל- RCA בודד. האם יש כזה כבל בכלל? האם אני טועה וישנו פיתרון אחר?
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.head-fi.org/t/583950/shure-srh1840-and-srh1440-unveiled
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את הכבל הנ"ל בתקווה לחבר את המחשב (פבילון DV6,REDEON HD 6490M) לטלויזיה (סמסונג 32' LCD), יודע שיש לה גם HDMI אך כרגע יש לי כבל אחר. אך בשום קומבינציה שהיא, כולל המתבקשת, הכבל לא עבד, מה ניתן לעשות? זה הכבל: http://www.123inkcartridges.ca/product/image/311516/medium/HDMI_to_3RCA_Component_cable.jpg
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32' ורציתי לברר איזו מבין הטלויזיות הבאות כדאי לקנות? 32LG30R 32LG33R 32LB9R 32LG60UR תודה רבה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
hercules digiFire 7.1 הנה פרטים על הכרטיס: http://europe.hercules.com/showpage...&b=0&show=2&f=1 במחיר של 376 האם המחיר שווה את זה והאם אתם ממליצים על כרטיס יותר טוב במחיר של עד 400 ש"ח? (אני אפילו מוכן להעלות קצת, אבל לא יותר מדי את הסכום שלי)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות טלויזיה לחדר באיזור ה 2000 שקלים. מרחק צפיה : 2-2.5 מטר הטלויזיה מיודעת להתחבר לממיר של HOT. לראות גם תכנים רגילים וגם HD. תודה,
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות רמקולים חדשים,(לצורך העיניין 7), הרמקולים התחילו לזייף בשירים ובסרטים (בניי 10 שנים +-) עירבוב של 2 סוגים ADS and Alpha Tech הריסבר הקיים הוא Yamaha rx-v565 בן שנה וקצת. גודל החדר הוא 5 מטר על 2.75 מטר (רוחבXאורך). אחרי בירורים רבים בכמה חנויות הגעתי לשלושה אפשרויות של סטים: 1) Canton GLE 490.2 -> קידמיים GLE 455.2 -> סנטר GLE 410.2 x2 ->סראונד 2) PSB Image T-65 -> קידמיים Image C40/60 -> סנטר Image B-4 x2 -> סראונד 3) B&W+Klipsch 684 -> קידמיים HTM 62 -> סנטר S-1 Klipsch x2 -> סראונד העדיפות שלי היא על הPSB, מה ההמצלצה שלכם. אולי קראתם ביקורת רעה על אחד מהם מישהו אולי שמע אותם או כל דבר אחר זה יעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה עם המערכת 5.1 שמחוברת למחשב. מדובר במערכת של 4Q עם 5 רמקולים וסאבוופר שמתחבר ללוח אם (לוח אם מסוג GA X48). אני משתמש ב-Realtek HD Audio Manager ושם הכל מכוון על 5.1 וגם שאני עושה בדיקה, כל ה-5 רמקולים כולל הסאב עובדים, אבל תוכנות או משחקים (ITUNES למשל וגם דברים שאני משמיע דרך YOUTUBE) מזהים רק מערכת של 2.0. אני משתמש ב-windows vista. מישהו יכול לסייע לי?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בטעות מכרתי טיונר אודיו קומפליט בזול האם יש המלצה על טיונר באיכות דומה במחיר הוגן תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! הגיע אלי היום סופסוף הנגן שהזמנתי, לא כולם המליצו לי עליו... בכל אופן - לא התאכזבתי! זאת פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על משהו, אז אני מתנצל מראש על רמת הכתיבה הנמוכה... D-Link DMP-90 הנגן מגיע עם: סוללה אוזניות חוברת הדרכה+דיסק כבל מידע (PARALLEL) הנגן עצמו תיק נשיאה עיצוב: לפי דעתי העיצוב דיי יפה, הפלטיק הוא שקוף ואפשר לראות את החלקים הפנימיים דרכו, הכפתורים בצבע כסף הנגן עצמו ממש קטן, אפשר להכניס לכל כיס! 9/10 איכות הפלסטיק: הוא בנוי טוב אבל הוא מאוד שביר! נפילה אחת ובטוח משהו נשבר!, הדבר הראשון שכנראה ישבר הוא החלק שמחזיק את הבטריה כי מה שמחזיק את הכיסוי עצמו זה 2 פלסטיקים סופר דקים שיכולים להשבר ממש ממש בקלות! 7/10 הפעלה: קל מאוד לתפעול, אפשר…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות קטנות כאלה (רגילות) לפלאפון (nokia n95), או in the ear שיהיו טובות. התקציב שלי זה 100 אבל אם יש משהו איכותי בהרבה ושווה להשקיע יותר אז חריגה מקסימלית זה 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-