עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כי אני יודע שהלוח שלי יכול לקודד בזמן אמת אז איך אני עושה את זה? שיקודד לבד את הAC3 בלי שאני יתקין לו מקודד?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום, קניתי את האלטק לנסינג 5021 2.1 בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב בלבד,קצת סרטים וללא משחקים יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם הכרטיס הכי זול של קריאייטיב בקיי אס פי הוא הCreative Audigy SE 7.1 (PCI) שעולה 150 ש"ח.האם במצב שלי שווה להשקיע את ה150 ש"ח האלו לשיפור איכות מוזיקה סטריאו בלבד?זה ייתן שיפור לעומת הכרטיס המובנה? אולי יש לכם הצעה מוצלחת יותר?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. קודם כול רציתי לדעת אם זה משנה המפרט ואם צריך בישביל זה מחשב חזק? אני הבנתי שלא אם כן תקנו אותי.. אז ככה יש לי כרטיס FX5500 ... אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה 21 אינץ' רגילה. (אני רוצה לחבר בישביל לראות סרטים.) יש לי כבל שקיבלתי עם קניית הכרטיס רציתי לדעת אם זה הכבל ואיך ניתן לחבר??. אם הבנתי נכון יש לחבר את החיבור הצהוב ל-TV מאחורה במקום הצהוב שיש שם ולחבר את השחור לכ.מסך.. ואחרי זה צריך להפעיל את המחשב מחדש וזהו? אמורים לראות על הטלויזיה? אין צורך לשנות משהו בדרייבר של הכרטיס? ואם כן מה?.. הדרייבר באנגלית ואין לי מושג מה לשנות שם אם צריך.. תמונות של הכבל: הצד שמתחבר לכ.מסך: הצד שמתחבר ל-TV: הכבל: (מיצתער על האיכות זה מהפלאפון ) הכבל הזה קצר אני צריך…

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by bbnbbn,

יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  5. שימושים עיקריים: שידורים רגילים (SD זה נקרא אני חושב - ערוץ 2 וכאלו), שידורי כבלים HD, סרטי HD (הטלוויזיה תחובר למחשב). כרגע יש לנו בסלון מסך 42" של פיליפס והוא מצויין אבל הגיע הזמן להשתדרג... המרחק צפייה הוא בערך 4 מטר אז אני חושב שאיזור ה50" יהיה טוב... לא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by LRa,

מהם ההבדלים בין שני הנגנים? רק המסך וחיי הסוללה? ומה בדבר ה U2? תודה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by חן מ,

שלום יש לי בבית מדיה סנטר,התוכנית היא בקרוב מאוד לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למדיה סנטר ולראות סרטים בסבבה בFHD השאלה היא:כדאי לשדרג את המערכת מדיה סנטר ולהפוך אותו גם למחשב שיהיה מיועד למשחקים?זאת אומרת לשים מעבד חדש וכרטיס מסך חדש כדי לשחק ביחד עם אחי משחקים?או שזה רק לסרטים,ולעשות הפרדה בין סרטים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. הזמנתי אותה כבר ויש לי שאלה.. יש לי כרטיס קול Realtek High Definition Audio שאם אני לא טועה תומך ב7 ערוצים.. (מובנה) עכשיו השאלה שלי האם אני יכול להפוך את X530 למערכת סראונד? הכוונה היא שנגיד כשאני רואה סרט.. ומישהו הולך בצד ימין, אז אני אשמע רק את הרמקולים הימניים.. בקיצור, זה אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. נאבדו לי הגומיות של JBL 220 איפה אפשר להשיג? הגומיות שאוטמות את האוזניים במידה הכי קטנה. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום ברשותי כ.מסך של ati עם hdmi. הוא מחובר לטלוויזיה LCD, הטלוויזיה מקבל גם את האודיו והכל תקין. כאשר הטלוויזיה מוגדרת כמסך העיקרי אז האודיו מגיע לשם - האם ישנה אפשרות לקבל במקביל את האודיו דרך כרטיס הקול, ובכך בעצם לשאר הרמקולים שברשותי? תודה נדב

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  12. Started by dmanbuhnik,

http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=57&st=0& לכול בעלי הIRIVERים - תהנו

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by karpad,

שלום אני מתכוון לקנות את השילוב X5 20GB + AKG K26P ב-1700 ש"ח~ עכשיו השאלה היא אם אני צריך לשקול עוד נגנים? הדרישות מהנגן הן: 1. 20 גיגה ומעלה 2. ממשק נוח 3. חיי סוללה ארוכים 4. לא דורש תוכנה לסינכרון עם המחשב 5. כמה שיותר עמיד תודה קרפד האיום.

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את ה- hd4870 שלי לטלויזיה. בטלויזיה יש לי כניסה של Scart וכניסה של S-Video. אם אני מבין נכון, הכי כדאי (מבחינת איכות וידאו) זה להוציא מה-HD4870 כבל Component ולחבר אותו לטלויזיה על ידי מתאם Scart-Component. אבל הבנתי שאין מתאם אמיתי כזה אלא זה רק מתאם ל-RGB וש-RGB זה לא בדיוק כמו Component. ואם כן אז צריך מקודד מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אפשרות שנייה היא להוציא מה-HD4870 כבל S-Video ולחבר לטלויזיה. אפשרות שלישית זה להוציא כבל Composite ולחבר ל-Scater בטלויזיה (יש לי Scater to Composite). אני כמובן מעדיף את האפשרות הראשונה שניראת לי הכי איכותית. אז מה כדאי לי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. לכרטיס און בורד שלי אין יציאה דיגיטלית אז אני צריך המלצה לכרטיס עם יציאה דיגיטלית 5.1. לרסיבר יש כניסה קואקס וכניסה אופטית.

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

18. Started by Red Sparowes,

נטו על איכות שמע AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040&perur=2&t=43&c=563 Shure SE115-KE http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9353&perur=2&t=43&c=568

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by Myt0s,

לי יש חדר קטן שמותאם מעולה ל4 רמקולים אז אני הולך לקנות אותו... רציתי לדעת מה דעתכם עליו.... תודה ;D

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  20. רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. hercules digiFire 7.1 הנה פרטים על הכרטיס: http://europe.hercules.com/showpage...&b=0&show=2&f=1 במחיר של 376 האם המחיר שווה את זה והאם אתם ממליצים על כרטיס יותר טוב במחיר של עד 400 ש"ח? (אני אפילו מוכן להעלות קצת, אבל לא יותר מדי את הסכום שלי)

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. Started by 1qaz2wsx,

התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  23. שלום, יש לנו בבית מערכות סטריאו ישנה מאוד, שמורכבת משלוש חלקים משהו מרכזי שמשמ גם כרדיו עוד חלק שמשמש כקורא טייפים ועוד אחד שהוא קורא דיסקים. קורא הדיסיקים התקלקל, לא מצאתי מקומות שמוכרים קוראי דיסקים ניפרדים, וחשבתי שעם המחירים המגוחכים של הDVD (פחות מ200) אולי עדיף לקנות DVD בתור קורא דיסקים. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרעיון הנ"ל מכל הבחינות. תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by hirs,

ברשותי מחשב ישן שלא יכול להריץ XP, כרגע הוא רץ עם 98SE. ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ולהריץ סרטים, מוזיקה, תמונות ברשותי גם כרטיס טלויזיה ואשמח אם אוכל להקליט שידורים. מהי המערכת הפעלה והתוכנה הכי טובה ל-HTPC במחשב חלש? מפרט מחשב: intel p2 mmx 400mhz MSI ms-6163 עם כרטיס קול מובנה Creative es1373 CRG SDram 256mb 133mhz ASUS AGP-v3800uv sgram 32mb עריכה: westren digital 20.5gb כרטיס טלויזיה ג'נרי כרטיס קול נוסף creative ct4810 טלויזיה: LG 32inch עם כניסה של מסך מחשב סימול דגם - RT-34FB11RB

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.