עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by גרשון הדר,

בטעות מכרתי טיונר אודיו קומפליט בזול האם יש המלצה על טיונר באיכות דומה במחיר הוגן תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  2. שלום, ברשותי PS4 PRO שהיה מחובר עד כה למסך טלויזה 65" של LG. לאחרונה רכשתי מפצל HDMI וחיברתי דרכו מסך מחשב של Samsung עם כניסת HDMI, בנוסף לחיבור הטלויזיה. התצורה כרגע: מכשיר ה- PS --באמצעות כבל HDMI--> מפצל HDMI -----> כבל HDMI אחד שמחובר לטלויזה, כבל HDMI שני שמחובר למסך המחשב. על המפצל יש כפתור שדרכו ניתן לברור את השידור - או לטלויזיה או למסך המחשב. עד כאן הכל פשוט, טוב ויפה. הבעיה: כאשר התמונה מוצגת באחד המסכים, ישנן "תקיעות" / ריצודים / מסך שחור ל-3-4 שניות. זה לא קורה תמיד, ואין משהו עקבי ששמתי לב שזה קורה בגללו (משחק מסויים או משהו כזה). לפעמים זה יכול לקרות 5 פעמים בדקה, ולפעמים זה קורה פעמיים ביום. לא ברור... מצרף פה ת…

3. יש לי התלבטות קשה בין כמה סוגי אוזניות, בעיקר הPX100 והPX200 וה KSC75 של KOSS. אני מחפש חנות שבא אוכל להקשיב לפחות לסנהייזרים האלה בשביל לקבוע סופית מה אקנה. אני גר בהרצליה, אגב.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר שלי למחשב האישי בתקציב בסביבות ה500 שח.. הרמקולים בעיקר ישמשו לסרטים אך כמובן גם לשמיעת מוזיקה.. לכן ההעדפה שלי היא להרכב של 5.1 שמתי עין על הדגם X540 של Logitech.. למישהו יש המלצות לדגם אחר יותר טוב שתואם לתקציב ולצרכים שלי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. כמו שאומרת הכותרת, אני חפשתי שעות ברשת איזה סט הגדרות מתאים לרמקולים, אבל אף אחד לא מציע לי לרמקולים הספציפיים האלה (Altec Lansing FX6021) והסט הכי קרוב שמצאתי היה ל-ATP3. האם אתם יכולים להמליץ לי על תצורה נכונה של הדריברים על מנת להוציא את המיץ מהם ? בתודה מראש עריכה - שמתי תמונות של הדריברים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. שלום לכולם, אני אשמח לקבל קצת הצעות בנוגע לרמקולים חזקים לשימוש מוסיקה וסרטים. התקציב עומד על 1500 (נגיד 1800 גג) . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by bbnbbn,

יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט עם כרטיס כול מובנה ac realtec97 עם אופטי וקוקסיאל בקבל נפרד שאלתי היא כזאת חיברתי את הקוקסיאל למערכת סטיראו שלי כמובן תמיכה ב dts ודולבי די וכוונתי בתוכנה 5.1 העניין הוא שהורדתי את שיבת המלך בac3 ואני שומע רק את קולות רקע בקידמיים משום מה אינני שומע את הסנטר והסראונד וכשכיוונתי ל2 channel שמעתי טוב איך אני מגיע למצב שאני שומע 5 ערוצים בתודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by nehmia,

כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by electro78,

ראיתי מישהו שמוכר DENON A1SE ב6500 ש"ח. טוען שהמכשיר תקין לחלוטין אבל ביגלל שמדובר במכשיר ישן אז קשה לדעת אם המחיר טוב או לא. אני יודע שזה מכשיר ממש מעולה אבל לא יודע כמה להציע. מה דעתכם?? כמה שווה כבר מכשיר שכזה היום?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by Jinjis Han,

אהלן חברים, אני יודע שהטלוויזיה הנ"ל הינה הדגם החדש של ה LD9000 לפחות לפי מספר אתרים, השאלה היא אם היא תומכת ב NR כמו קודמתה? מאד חשוב לי הנושא מפני שאני מחבר אותה ב DVI ל HDMI למחשב ואני יודע שהקודמת תמכה ב NR האיכות מאד חשובה. תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. קניתי לא מזמן רמקולים ורסיבר יד שנייה. רמקולים: Sansui S-U770 רסיבר סטריאו: Sansui 771 אני מחבר למערכת אייפוד קלאסיק כמקור בכבל ג'נרי של 3.5 לRCA והרמקולים מחוברים לרסיבר עם כבלים גם כן ג'נריים. ואני לא מרוצה מהתוצאה הסופית, הסאונד בכלל לא מדהים אותי. יש סיכוי שזה בגלל הכבלים אם כן מה מומלץ לקנות.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. שלום לכם, אני מחפש רמקולים למחשב 2.1 עד 200-300 ש"ח ומחפש גם אוזניות עם מיקרופן למחשב לצורך גיימינג - אני לא יודע מה העלויות של כאלה אוזניות אז אני אשמח לכמה המלצות בטווחי מחירים שונים. (100-150 שקל נשמע סביר ?!?!?! ) תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by GrayFox,

hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info and i wasnt accurate enough so here it is i am looking for Headphones + Microphone (I Prefer With A Microphone) at a price range of 500 SHEKEL for gaming mostly whether its stereo or 5.1 i will need your help to know if 5.1 is worth it please help me dying to buy a pair allready THENX PEOPLE PS here are some types i was introduced to CX300 HD555 MEDUSA HOME/GAMER HFI-650וUltraSoneו

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by eegg,

אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530 המחיר לא חשוב בלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהם בכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמך אם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by shauli,

שלום לכולם...אני רוצה להתקין דרייברים חדשים, אבל אני לא יודע בדיוק איזה דגם של כרטיס מסך יש לי, אני רק יודע שזה אאודיג'י 2...אז בדקתי על ידי dxdiag , וזה מראה את זה: http://img188.echo.cx/my.php?image=untitled11114324327ra.png מה זה אומר? איזה דגם הכרטיס? ואיזה דגם מכאן, מהאתר של קריאטיב, ברשימה של הדגמים מימין, אני צריך להוריד? הנה הרשימה: http://img214.echo.cx/my.php?image=322222222222221wn.png בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  18. Started by benor,

ניסיתי את שלושת הספוגים, את הספוג הגדול מכולם אני לא מצליח להכניס לתוך האוזן עכשיו אני עובד עם הבינוני והאוזניות לא חוסמות לחלוטין את הרעש. האיכות מעולה, האפקט מיקרופון קצת מציק , אין לי בעיה שהמוזיקה בתוך הראש זה לא מה שמפריע לי. יכול להיות שהאוזניות האלה פשוט לא מתאימות לכולם?

19. Started by omri123,

רכשתי לאחרונה את הכבל הנ"ל בתקווה לחבר את המחשב (פבילון DV6,REDEON HD 6490M) לטלויזיה (סמסונג 32' LCD), יודע שיש לה גם HDMI אך כרגע יש לי כבל אחר. אך בשום קומבינציה שהיא, כולל המתבקשת, הכבל לא עבד, מה ניתן לעשות? זה הכבל: http://www.123inkcartridges.ca/product/image/311516/medium/HDMI_to_3RCA_Component_cable.jpg

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by dot com,

שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  21. אני מתלבט אם לקנות מערכת 2.1 כמו atp3 או vs4121 של אלטק או לקנות mx5021 של אלטק המערכת תשמש בעיקר למוזיקה ואני לא צריך יותר מידיי בעיקרון רק מוזיקה ומשחקים קצת השאלה אם יהיה הרבה הבדל בין הרמקולים במחירים הנמוכים לרמקולים במחיר הגבוהה ומה לדעתכם אני צריך עזרה מהר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by HairyAss,

soundmagic pl50 ב195 שקל בארץ?! הגיוני? או מזוייף? http://www.pixi.co.il/product.asp?productid=26

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. משהו מאוד מוזר קרה בימים האחרונים BSD שהיא חנות די מוכרת ועם פידבקים מעולים בזאפ מתמחרת את ה CX300 ואת הקריאטיב EP630 ב129 ש"ח! שזה אומר 130 שקל יותר מהחנות הכי אמינה בארץ לדעתי, Dj shop מה אתם אומרים? זיוף או לא? שווה לקנות?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. אני מחפש מערת סטריאו שתספיק לי לדירה קטנה (שאני אוכל לשמוע מכל הדירה) חשוב שאוכל לחבר אותה למחשב כך שלא אצתרך להתעסק עם דיסקים יותר מידיי. מה שראיתי עד עכשיו זה: Panasonic SCAK310 לפי מה שהיבנתי יש לה עוצמה ואיכות טובים מאוד. אודה אם תתנו עליה תתנו עליה דעה ואם תמליצו לי גם על מערכות אחרות במחירים האלו ד"א על עכשיו מצאתי אותה ב1037 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים