אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מסרטת וידאו תוצרת JVC דגם OPTICAL 22X VHS GR-AX16 . עם השנים ועם לא מעט עצלנות צברתי קלטות הסרטה רבות. כעת אני רוצה להעביר את החומר המצולם בקלטות המסרטה לקלטות וידאו (במקרה הטוב) או לדיסקים לצפייה ב- DVD (במקרה הטוב יותר). בוידאו אני יכולה אך זה נראה לי מיושן מידיי. איך אפשר להעביר החומר המצולם ממסרטת וידאו לדיסקים בDVD ? אודה לקבלת עזרה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת אוזניות איכותיות לשמיעת מוסיקה (בzen sleek photo של קריאטיב, אם זה משנה), ונפלה בידי הזדמנות הפז לחפש בארה"ב. על אילו אוזניות אתם ממליצים? התלהבתי מכמה דגמים של Sennheiser, אבל ראיתי שאין הרבה דגמים בwalmart. אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות (באיזור ראלי, בצפון קרולאינה). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אם שמים שני רמקולים אחד על השני והרמקולים הם לא אנטי שילדד האם יכלה להיות פגיעה ברמקולים?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחר שסגרתי (נכון לכרגע) את הציוד הביתי הגיע הזמן לחשוב הלאה לצבא ולנסיעות. ההתלבטות היא בין שתי האוזניות שבכותרת. זה ברור ש E2C יותר טובות. אך תלונות על נוחות ומחיר לא מוצדק מרחיקים אותי מהן (530 שקל). האם הcx300 מספקות? אני לא שואף גבוה כמו בציוד הביתי לכן אני יוכל להסתפק בהן? תלוי בהמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה הטלוויזיה הכי טובה לתקציב שהיא 32 אינץ' ושל LG שתומך ב FULL HD?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות טלויזיה לחדר באיזור ה 2000 שקלים. מרחק צפיה : 2-2.5 מטר הטלויזיה מיודעת להתחבר לממיר של HOT. לראות גם תכנים רגילים וגם HD. תודה,
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האחים שלי שיחקו לי במחשב ואני שומע מוזיקה מעומעמת כזאת כמו הד.איך אני מסדר את זה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס קול למחשב המדיה סנטר בסלון, הכרטיס יחובר למגבר של דנון ושימושיו העיקרים יהיו סרטים (5.1), מוזיקה ומשחקים. התקציב הוא יחסית גבוהה - 1,000 שח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא כרטיס קול חדש שימושים יהיו למשחקים בעיקר אבל גם לסרטי HD (5.1) ומוזיקה (שאני שומע כל עוד אני לא משחק הכרטיס יחובר לz-5500 עכשיו ההטלבתות היא בין : X-Fi XtremeGamer Fatal1ty-770 ASUS Sound Card Xonar D2X -1000 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 -1100 Razer Barracuda AC-1 7.1-1200 המחירים בארץ די גבוהים מח"ול לא יודע כמה שווה להביא במיוחד בגלל החוסר באחריות השאלה אם כל הכרטיסים היקרים נותנים משהו ששווה את ההשקעה מעבר לX-fi של קרייאטיב (חוץ מencoder DD )
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות טובות ל H10 שלי . התקציב שלי הוא 350 ( בבקשה אל תעברו את זה , אלא אם מדובר על אוזניות ממש טובות). אני לא רוצה אוזניות גדולות מכיוון שאני צריך ללכת איתם לחדר כושר או לרוץ . אני צריך אוזניות שיגבירו את החוזק והיו אכותיות . תודה רבה לכם על העזרה. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
http://www.theapplecollection.com/design/macdesign/iPodmusic.html כנסו ותראו על מה אני מדבר...
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-