עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by King Of Action,

אמממ...ביום בהיר אחד לפתע הפסיקו לפעול הרמקולים האחוריים . ככה סתם . אני נגנבתי לחלוטין... *יש לי את ה-Z560 ואודיג'י 2 . * יש לציין שהרמקולים לא נשרפו . כמו כן החיבורים תקינים . *הדרייברים נמחקו על ידי והותקנו מחדש . לא עזר . *הרמקולים מוגדרים כ-4.1 בדרייברים . לא יודע...עשיתי מלא דברים ושום דבר לא עזר . כמו כן , יש לציין ששומעים את הרמקולים האחוריים אבל ממש חלש כשאני מגביר את הווליום עד הסוף...לא יודע...נדמה לי שזה משהו בהגדרות תוכנה . אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי .

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by PyroGhost,

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי. אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע.. ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ). הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. מחירי השילוח באייבי גבוהים. בברכה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום לכם, קודם כל ברצוני להפנות אתכם למפרט המחשב החדש שלי (בפרופיל) הכולל SSD, סדרה 5800 וכו' אז יש לי את המחשב הישן (לא רע בכלל אני חושב) עם: ויסטה הום פרמיום x32 4GB (לא כולו מנוצל אני יודע) HD4850 1GB וכו (ראו גם בפרופיל הגדרות מחשב ישן) אני רוצה לחבר את הישן ל LG LCD 32LY70 שלי ולשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד. ברצוני: 1. להיות מסוגל להקליט תכניות, עצירה/חזרה על המקום 2. להשתמש ב EPG של יס איכשהו (איך?) 3. לצפות בסרטים שהורדתי באיכות MKV 1080 וכו 4. לשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד כולל צפיה בשידורי יס (שוטף), סדרות וסרטים מהמחשב, אונליין סטרימיניג וכו' 5. אפ אפשר להקליט תכנית ולצפות בסרט מהמחשב באותו הזמן - מה טוב! מהו הציוד הנדרש לי כדי לקבל מערכת …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by oitb,

שלום לכם ברצוני לקנות רמקולים חדשים,(לצורך העיניין 7), הרמקולים התחילו לזייף בשירים ובסרטים (בניי 10 שנים +-) עירבוב של 2 סוגים ADS and Alpha Tech הריסבר הקיים הוא Yamaha rx-v565 בן שנה וקצת. גודל החדר הוא 5 מטר על 2.75 מטר (רוחבXאורך). אחרי בירורים רבים בכמה חנויות הגעתי לשלושה אפשרויות של סטים: 1) Canton GLE 490.2 -> קידמיים GLE 455.2 -> סנטר GLE 410.2 x2 ->סראונד 2) PSB Image T-65 -> קידמיים Image C40/60 -> סנטר Image B-4 x2 -> סראונד 3) B&W+Klipsch 684 -> קידמיים HTM 62 -> סנטר S-1 Klipsch x2 -> סראונד העדיפות שלי היא על הPSB, מה ההמצלצה שלכם. אולי קראתם ביקורת רעה על אחד מהם מישהו אולי שמע אותם או כל דבר אחר זה יעזור לי …

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by nivabotbol,

שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  10. שלום לכולם זו הפעם השנייה שאני פותח דיון שכזה, בפעם הקודמת (לפני זמן רב) לא נעניתי. אני מחפש סט 2.1 במחשב עם סטלייטים אלחוטיים, לא מצאתי כזה עד כה בחיפושיי. אני אשמח לדעת אם יש כזה בכלל בארץ, ואם כן אשמח אף יותר להמלצות. הדגם אמור להחליף את ה ATP3 שברשותי כעת, אז אני צריך משהו שעונה לדרישות ועם סאונד ברמה לא פחות טובה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by D-Bang,

המערכות שנכון לעכשיו נראות לי מעניין: Logitech Z-3 Logitech X-230 JBL Creature II Soundstick II ATP3 (אצלי זה בעדיפות אחרונה, אבל ראיתי שהמליצו פה רבות עליהם) אין צורך בהתייחסות למחיר, רק איכות הרמקולים כמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע נ.ב נכון להיום אני משתמש בDSS80 (של מיקרוסופט) לכן מומלץ שהסט החדש יעלה באיכותו על הנוכחי

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  12. האם הכרטיס קול : Creative SB Live! Valu משנת 99, יתאים לרמקולים ADA880, והאם יהיה הבדל באיכות השמיעה ברמקולים אם אני אחבר אותם לכרטיס קול Creative SB Live! 5.1 Digital? ודרך אגב איך אני מחבר את הרמקולים דרך היציאה הדיגיטלית? זה כבל אחד שמחתחבר ליציאה הדיגיטלית וזהו? ואם זה אנלוגי אני מחבר נגיד 3 מגברים ל3 כניסות?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  13. למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  14. יש לי בעיה של רישרושים כאלה סטטיים בזמן שאני מגביר או מנמיך את עוצמת השמע בניגון סרטים ו/או שירים... האם למישהו זה קרה? ואיך אפשר להיפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

p4 2.8 786 RAM כרטיס מסך ATI Radeon X800GTO... ואם לא מה אפשר לשפר בכדאי להריץ אותפ?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שבוע טוב, אין לי מושג אם זה הפורום המתאים - אני לא שומע סאונד כאשר צופה במגה וידאו בסרטים שהם BDRip (גם באקספלורר וגם בכרום) יש פתרון לזה ?? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3701 מתאים במיוחד לנטבוקים, מחשבים ניידים ומערכות אטום נייחות ללא אפשרויות שדרוג. מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נראה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by ofek4490,

היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by yossi126,

לאחר שסגרתי (נכון לכרגע) את הציוד הביתי הגיע הזמן לחשוב הלאה לצבא ולנסיעות. ההתלבטות היא בין שתי האוזניות שבכותרת. זה ברור ש E2C יותר טובות. אך תלונות על נוחות ומחיר לא מוצדק מרחיקים אותי מהן (530 שקל). האם הcx300 מספקות? אני לא שואף גבוה כמו בציוד הביתי לכן אני יוכל להסתפק בהן? תלוי בהמלצות שלכם.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by gluz,

שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by 1qaz2wsx,

התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by evy,

הוצע לי ליקנות את הסאבוופר של wharfedale powercube 8 ,מה אתם אומרים? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=powercube10A&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8 שמעתי אותו בעיקרון אבל הוא התחיל לזייף בעוצמות גבוהות,אבל אני לא יודע אולי כשהוא יישמע אצלי במערכת הוא ישמע אחרת?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.