עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Shlomi Shabtay,

יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?

2. Started by srulikg,

חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר וניסיתי גם לחבר לחריץ אחר, וזה לא עזר. זאת בעיה בכבל? בטלוויזיה? - - - תגובה אוחדה: - - - על איזה כבל אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Oranili,

יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. אהלן היום קיבלתי את האוזניות הנ"ל. יש טיפים לברן אין? האם בכלל יש טעם לכך? טיפים בכלל לאוזניות חדשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dor444,

החלטתי לחבר את הממיר של יס (שעדיין לא החלטתי איזה סוג הוא יהיה: רגיל Max או HD) דרך כרטיס טלוויזיה חיצוני למסך מחשב המליצו לי לקנות כרטיס מסך חיצוני של חברת Creative שיעלה בערך כ-350 ש"ח אני רוצה לשמוע המלצות נוספות של כרטיסי מסך חיצוניים ואיזה ממיר יהיה כדאי לי לקנות תודה רבה מראש לעוזרים דור

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות איכותיות שהם מכסים את כל האוזן וזה יהיה בשביל לשמוע בmp3 ולשמוע סרטים ומשחקים במחשב עד 300 שח

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by IsraHell29,

יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. איך אני עושה מבחן לכרטיס קול או לסאונד במחשב? פשוט במספר משחקים, הפיצוצים שיש במהלך המשחק נשמעים פשוט גרוע, ואני יודע איך הם צריכים להישמע. אני צריך אולי להתקין את הדרייבר האחרון או משהו כזה? איך אני בודק מה אני בדיוק צריך?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. טוב אז נהרסו לי האוזניות ע"י כלבה של חבר ואני מחפש חדשות בתקציב של 200 בערך. אני מזמין דרך Ebay ככה שהמחיר יהיה זול משמעותית מהארץ. אתם מציעים להזמין שוב את הpmx-100/px-100? נהניתי מהם מאוד בתקופה שהשתמשתי אבל השאלה אם יש בתקציב הזה אוזניות יותר טובות... ההעדפה שהאוזניות לא יכנסו לתוך האוזן ולא יהיו גדולות מידי (קיצר, סגנון האוזניות הקודם)תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by solaric,

קראתי קצת בסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אני מחפש תחליף טוב לHD201 שיש לי. הכי חשוב זה אטימות + סאונד + איכות בנייה (לא כבל דק ועלוב) כאשר לתת דגש לאטימות גבוהה על פני שאר המאפיינים. האוזניות למטרת שמיעת מוזיקה סרטים וגיימינג אך אני נמצא בסביבה מאוד רועשת שמחייבת אותי אוזניות אטומות כהלכה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  13. היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by I.Robot,

שלום. ראיתי בAMAZON מינידיסק והיה כתוב שזה skip free. איך זה אפשרי? הרי הוא מבוסס על דיסקים, לא? מישהו יודע איך המינידיסק עובד?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. לאחרונה השכנים מתלוננים אז החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב שלי הוא עד 400 שקל האוזניות שאני שוקל הן הבאות sennheiser HD 212 Pro Koss PortaPro Sennheiser eh350 מהי האיכותית מביניהן? ואם יש לכם המלצה על אוזניות אחרות אשמח לשקול בתודה, yossi126

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by drbrain,

שלום לכולם לקחתי מחשב קצת ישן ועשיתי ממנו מדיה סנטר עם חלונות 7 מצטער אבל פעם ראשונה מתעסק עם מדיה סנטר וויש לי כמה שאלות - יש לי ידע טכני במחשבים 1) יש לו כרטיס GEFORCE 5500FX עם 128 מב זיכרון אשר כולל יציאות VGA S-VIDEO ו-היציאה המלבנית הלבנה ששכחתי את שמה עד כמה כרטיס הזה הוא טוב לצפייה ב-720P ו- 1080P? דבר נוסף כרגע אני עובד עם טלוויזה CRT מחובר ב-S-VIDEO ורואה שחור לבן עוד בשלב בדיקת החומרה ז"א עוד לפני שחלונות עולה בכלל כמובן שבחלונות מן הסתם רואים שחור לבן החלפתי כבל ולא עזר לטלוויזיה יש גם כניסת קומפוזיט - האם יש פתרון 2) אני רוצה לקנות כרטיס WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge האם יש הבדל חוץ מגודל בין הרגיל לבין LP האם יש לו יציאות לטלויזה וככה אולי תיפתר ה…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by zniibidl,

http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023 הציעו לי יד שנייה אבל חדש לגמרי עדיין באחריות בקופסא עם הכל ב-200 כדאי?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Killer Storm,

יש לי מגבר סטריו טרנזיסטורים 2x70 Watt RMS ויש לו נטיה להתחמם מאוד עם הרמקולים הגדולים ואין בו איורור מיוחד או משהו רק פתחים, בחורף זה לא היה כל כך נורא אבל עכשיו בקיץ אני נוגע בו ויש לי הרגשה שיקרה לו משהו מהחום פעם אחת, השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקחת 2 מאווררים של 120 עם דחיפת אוויר גדולה לחתוך את החלק העליון של המגבר בדיוק לגודל לשים אחד שיכניס אוויר על החלק שממש מתחמם ואחד שיוציא בחלק הפחות חם ואני יחבר את הכל לטרנספורמטור חיצוני 12 וולט, זה רעיון טוב ?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  19. אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. שלום! רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות.. חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה.. אודה למי שיענה מתוך ידע.. תודה רבה. בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל. ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי? תודה רבה ויום טוב!!

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by urich,

לפני מספר ימים החלפתי את הטלוייזיה בסלון ואת הישנה (LCD של גרונדינג) העברתי אותה לחדר האורחים. אחרי שחיברתי את הישנה מחדש בחדר האורחים הפעלתי אותה והתחלתי לכוון את השלט של הממיר היא עבדה בסדר גמור עד שהדלקתי וכיביתי את הטלוויזיה ואז היא נדלקה מרצדת בקווים אופקיים בעיקר וגם באנכיים בצבעים שונים. הריצודים הם גם בתפריטים של הטלוויזיה וגם במסך כחול. האם יש פתרון לעניין והאם יכול להיות שהזזת הטלוויזיה היא זאת שגרמה לבעייה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by aviv512,

שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by danieln9,

אני מחפש רמקולים איכותיים וראיתי את הYAMAHA עכשיו יש משהו מוזר שראיתי בשוק מחשבים ראיתי דגם של ימהה שכתוב משהו עם 20 וUSB עכשיו אני לא יודע מה זה אני לא מוצא את זה באתר של ימהה. בעיקרון מה שאני עושה זה אני בונה מחשב HTPC ואני רוצה מקודד חיצוני עם חיבור אופטי אז אני שואל אותכם מה כאדיי לי ליקנות מגבר וכרטיס כל חיצוני של ימהה או רק רמקולים שמכילים מקודד חיצוני חלק מהם אם אני בוחר בשני אז אני חייב כרטיס כל אז אני לא יודע איזה כי אני צריך שיהיה בו COAXIAL IN (כי יש לי מקודד MPEG 2 ו 4) וOPTICAL OUT או COAXIAL OUT לרמקולים עם מקודד חיצוני אז תמליצו לי בבקשה בבקשה על רמקולים וכרטיס קול. דרך אגב ראיתי את הכרטיסי PALTINUM של CREATIVE שיש לעם פאנל קידמי לא הבנתי מה טוב בו(חוץ מזה…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by crik,

אהלן, חיברתי לאחרונה את הממיר הדיגיטלי שלי של HOT ובנוסף חיברתי את המחשב שלי מאז שחיברתי את הממיר יש לי רעשים של הפרעות מישהו מכיר את זה? ואם כן יש פיתרון נחמד? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. מה זה vbr quality ?שאני ממיר שיר לMP3 יש לי אפשרות 1-9 .9 תהיה האיכות הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.