אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שאלה: מה דעתכם על הסאב-וופר הנ"ל ? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=28787 המחיר מאד מפתה אותי אשמח לשמוע את דעתם של מביני עיניין.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על שניסיתי למכור פה... זה לא יקרה שוב עכשיו סתכלו יש לי 2 רמקולים ריצפתיים גדולים בחדר (שאגב חזר מתיקון לפני שבוע מישהו מכיר את הבאנדם הזה שמתקן רמקולים ברמת גן?) וכל רמקול הוא 18 וואט אראמאס עכשיו הרמקולים הם משנות ה70 הם לפחות בני 35 שנה אז שמעתי שיש איזה שיטה ישנה למדידית הוואטים אז מישהו יכול להגיד לי כמה וואט בערך הרמקול שלי? ועוד דבר הרמקולים מחוברים לרסיבר... ונמאס לי אני רוצה מגבר סטריאו איכותי וטוב כמה זה יעלה לי? עם בארץ אז רק יד שניה ועם בחול אז ראשונה ראיתי כמה דגמים.... למשל זה http://www.guybuys.com/amp-one-a.html איך הוא? בואו נגיד שיש לי 200 דולר למגבר בחול ויד שניה בארץ זה אפשרי? נ.ב אני שומע רק מוסיקה לא סרטים ובקושי משחקים שאני יכול להסתדר…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי את הרסיבר HK AVR-135 והבנתי שיש לו קרוס אובר עכשיו דרך השלט אני לא מוצא את האופציה לכוון את הקרוס והבנתי שאפשר לכוון דרך האופציה שיש את כל האפשרויות של הרסיבר על המסך הטלויזיה ומוזר שלא כתוב איך משנים את הקרוס דרך השלט אם מישהו יודע איך משנים דרך השלט אז שיתן תגובה בקשה!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת ממחשב ראשי לללפטופ את הלפטופ אני מחבר לטלויזיה בכבל HDMI. כשאני רואה סרטים וסדרות בחיבור של הכבל hdmi יש על התמונה לפעמים כמו פסים כאילו שהטלויזיה לא מספיקה לעכל את התמונה ונורא מעצבן לראות ככה דברים. על הלפטופ אין את הבעיה הזאת ככל שאני זוכר. חשבתי שזה הכבל בהתחלה וקניתי אחד אחר, אבל הבעיה ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
נטו על איכות שמע AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040&perur=2&t=43&c=563 Shure SE115-KE http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9353&perur=2&t=43&c=568
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים לטלוויזיה. אין לי כוח להתעסק עם מערכת 5.1 ולהעביר את כל הכבלים, אז אני מנסה להשיג את המקסימום מזוג רמקולים שאני אחבר לטלוויזיה. משוטטות באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/stereo_speakers/161_speakers/index.jsp מה אתם חושבים? יש לכם המלצה למשהו יותר טוב? התקציב הוא 1000 שקל תודה מראש, טום
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לי יש חדר קטן שמותאם מעולה ל4 רמקולים אז אני הולך לקנות אותו... רציתי לדעת מה דעתכם עליו.... תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. אחרי שיש LCD חדש, מערכת סראונד בסדר+- וערימות של תכני HD. נמאס לחבר את המחשב למערכת בסטריאו.. לכן אני מחפש כרטיס קול סראונד למחשב הנייד (inspiron 6400) בחיבור ExpressCard או USB או אפילו פיירווייר אם קיים כזה כרטיס. השניים שנתקלתי בהם הם: Zalman - ZM-RSSC בחיבור USB, שאותו יש בפלונטר. הכרטיס יהיה מחובר כל הזמן למגבר וכשאני ארצה לראות סרט אני פשוט אחבר את הUSB ואת הVGA. והשני הוא Creative Labs ExpressCard Sound Blaster X-Fi Extreme שהוא כמובן, בחיבור ExpressCard.. הX-fi יותר איכותי זה ברור.. אבל הרבה יותר יקר ומסורבל מכיוון שהוא בולט קצת מחוץ למחשב וגם אז צריך לקנות Docking Station לחיבור הסראונד. השאלה היא, האם באמת כדאי להשקיע יותר כסף בX-fi? נראה לי שזה יוצא פי 2 …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי טלויזית פיליפס דגם 46PFL8605. הטלוויזיה תומכת בצפייה בקבצים המצויים על גבי ה PC. אינני מצליח לזהות את הטלויזיה כחלק מהרשת הביתית מהמחשב שלי בעוד שמלפטופ אחר מצליח לזהות את הטלויזיה. האם ישנן איזשהן הגדרות ב WINDOWS 7 שאני מפספס ? (דרך אגב PING ל IP של הטלויזיה עובד) תודה. רן.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
התקציב הינו: 2500 ש"ח.. רסיבר סביר & רמקולים 5.1... אני מבין שזו קצת בעיה.. בדקתי את כל ה DVD&RECIEVER&SPEAKERS.. והבנתי שיש איתם קצת בעיות.. חלק ב-AUX מקבלים רק 2.1 ולא 5.1 ועוד.. כעיקרון אני צריך המלצה והשימוש שלי יהיה כולו ב-AUX.. אני צריך גם למחשב וגם לטלויזיה את אותה סאונד סיסטם. תודה רבה לעוזרים ולתומכים!!
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נראה לי שמיציתי בכותרת יש לי 5 רמקולים וסאב פשוטים מאוד מהזולים של ITT ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול שלי את כולם אם זה אפששרי? עריכה: כרגע הצלחתי לחבר 2יציאה שיוצאת מהסאבב (שאליו מתחברים כל הרמקולים) שמתפצלת ל 2 יציאות עם SL ו SR חיברתי בהם מתאם ודרכו כבל שמתחבר למחשב אך אני שומע רק ב 2 רמקולים ישנה דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ובכן... אני עומד בפני פרויקט קולנוע ביתי וקיבלתי כמה הצעות. אז כמו בכותרת, רציתי לשאול מה עדיף. אופציה א' - היא שלכל אזור (סלון, מטבח וכו') יש מגבר משלו. אופציה ב' - הכל מוגבר ונשלט ע"י XANTECH MRC-88. עוד כמה שאלות, ברשותכםL - מה אתם אומרים על החברה Focal? - איך HITACHI בפזלמות? - איך Pioneer בנגני DVD ורסיברים? - האם צריך רסיבר בשביל מערכת סטריאו? - יש איזה מדריך גדול ומקיף שאני יכול לקרוא (חוץ מהזה בסטיקי)? המון תודות... מואד'דיב.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב לא לצרכי מולטימדיה אבל בכל זאת ברצוני לחבר אותו לטלויזיה (כדי לראות מדי פעם סרט). איזה חיבור אני צריך אם יש לו את הלוח-אם הבא: Asus M2A-VM HDMI? ועוד שאלה, האם יש פתרון לכך שהטלויזיה והמחשב בחדרים שונים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים איכותיים 5.1 וגם 2.1 שישמשו למשחקים, לא במחיר מופרז (650+- ל-5.1 ו- 400+- ל 2.1) חובה סאב אני אשמח להצעות וגם לכמה אמור לעלות כל אחד מההצעות. נ.ב האם ל 5.1 אני צריך שבחיבור של הלוח אם יהיה 5+ יציאות? אצלי יש 3 1 מיקרופון, 1 רמקולים ועוד אחד לא יודע תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אנשים, אני קונה כנראה בקרוב אוזניות JBL ונגן אוזניות http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=250468096777 נגן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2404 לגבי האוזניות שמעתי הרבה תגובות טובות עליהם הסיגנון מוזיקה שאני שומע דיי הרבה זה אלקטרוני(הרבה באס) ושאר הסיגנונות חוץ ממטאל,מישהו יודע אם המוכר הזה אמין שלא יהיה זיוף וכל זה. לגבי הנגן, מה שאני מחפש זה בעצם נגן עם מסך(רק להצגת השיר),שיתמוך בעברית(שמות של שירים שלא יציג בג'יבריש),2GB יספיקו,סוללה נטענת,רדיו,שיהיה אפשר לארגן תיקיות או ספריות לסיגנונות שונים של שירים. התקציב הוא בסביבות ה100 שקל עדיף פחות כי זה לא מה שחשוב לי אלא האוזניות תנו הצעות,תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-