אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מעוניין להקליט כלים במחשב. בעיקר גיטרה חשמלית ובאס, אבל גם כלים אקוסטיים כגון פסנתר גיטרה קלאסית או שירה. יש לי כרטיס קול מובנה פושט, ואני רוצה לקנות חדש, חשבתי על ה audigy 2 zs או audigy 2 nx של creative. האם כרטיסים אלו יספקו את הצרכים שלי או שאני צריך משהו אחר? (בתקציב דומה) רצוי שיהיה חיבור PL גדול בכרטיס, או שאני יכול לחבר את הכבל של הגיטרה עם מקטין? אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר DVD של LG מדגם DV256\DV276K שמתי ע"פ ההוראות את המספר של הכתוביות בעברית ב טפריט בו מבקשים את סוג הכתוביות ואני לא מצליח לשיים את הכתוביות לא משנה למה אני משנה כאשר אני לוחץ על כפתור ה SUB מופיע לי OFF למרות שיש בודאות קובץ כתוביות איפה אנייכול לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי YAMAHA TSS-1.. איך עדיף לחבר למחשב? עם 2 הכבלים הרגילים? או עם חיבור דיגיטלי..?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם שמים שני רמקולים אחד על השני והרמקולים הם לא אנטי שילדד האם יכלה להיות פגיעה ברמקולים?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שאין לו מיקרופון והייתי אצלו ובאמת אין לו, אך כשאני מתקשר אליו מהסקייפ אני שומע כל דבר מהרמקולים שלו.. כמו הודעות איציק והקלדות במקלדת... ואני שומע הכל חזק וברור! מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על השבב החדש של CREATIVE X-FI שווה? לא שווה? בולשיט? תותח? יקר? דעות ועוד
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לכרטיס הנ"ל יש שתי ציאות אדיו אחת ירוקה ואחת שחורה (אשר מוגדרת כיציאה לרמקולים האחרים אבל בתכלס יכולה לפעול כיציאה רגילה לכל דבר) בכל אופן אני לא מצליח להוציא מתוכה שום קול. מישהוא מוכן להסביר לי איך אני מפעיל את היציעה הנ"ל . בתודה....
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מערכת 2.1 (לשימושים כללים)...ומתלבט בין creative ל-logitech. logitech http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/IL/EN,crid=2171 creative http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=4&subcategory=27& אם תוכלו לייעץ לי על המערכות הטובות ביותר ש-1700 שקל יכולים לקנות (אפשר גם פחות) אם יש הצעות לחברות אחרות גם סבבה. אנא ציינו את החנות ממנה לקחתם את המכיר . בתודה איתי. נ.ב: דיי התלהבתי מה-logitech z2300 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לחדר בינוני
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הרמקולים T6060 של קריאייטיב וחשבתי להוסיף להם את המפענח DDTS-100. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17026 עכשיו השאלות: מה בדיוק זה עושה? זה משפר משהו משמעותית? או שאולי עם רמקולים כאלה זה לא שווה? ואם לא מתייחסים למחיר שזה עולה,זה שווה את ההשקעה? פבל.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
creative inspire t7900 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 כרטיסי הקול הם: audigy 2 zs x-fi xtreme music אני יקנה בקרוב את הx-fi music ואני רוצה לציין שבינתיים אני מאוד נהנה מהרמקולים והם נשמעים אחלה למרות שאני עובד על כרטיס קול ישן מאוד כרגע sblive 5.1
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בשעה טובה אני חוזר למרכז אחרי שנתיים בגלות ביהודה ושומרון בכל אופן אני מחפש לקנות טלוויזיה עד 3K עדיפות ל LED בשביל החיסכון בחשמל ואם אפשר 5 שנים אחראיות הייתי מעדיף לפחות 42 אינץ' כמובן שכמה שיותר יותר טוב וכמובן FULL HD השימושים שלו יהיה חיבור למחשב - לסדרות וסרטים ומשחקים ואני אחבר אליו את עידן + אההה עכשיו אבא שלי אמר שהוא מחפש טלוויזיה 50 + אינץ' עד 5K FULL HD קיים חיה כזאת? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לא מכבר הזמנתי את כרטיס הקול m-audio revolution מחנות שלא אציין את שמה. כבר שבועיים עברו ונציגי השרות עדיין אינם יכולים להגיד לי מתי הוא יגיעה שכן זו הזמנה מיוחדת מהיבואן(פשוט מתחת לכל ביקורת שוק הסאונד בארץ). למישהו כאן יש ניסיון בקנייה של הכרטיס הזה ויכול להגיד לי אולי עוד איזה פרק זמן של ציפיה עומד בפני?! כי אני כבר כולי רועד מציפיה! עוד שאלה או שתיים באותה היזדמנות, בעלי הכרטיס (אם יש כמובן), אתם יכולים לתת את חוות דעתכם לגבי הממשק, הדריוורים ובכלל הביצועים?.... \תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הלכה לי הטלוויזיה הישנה (19 שנה החזיקה, אין על Thomson ) מרחק צפיה משהו כמו 4-5 מטר (אלכסון של חדר). ידוע לי שלכזה מרחק רצוי משהו יותר גדול אבל זה חדר שינה והטלוויזיה שם כבויה רוב הזמן... צריך משהו בסיסי, שיהיה אפשר לראות לפני השינה או אם מישהו תפס את הטלוויזיה הגדולה בסלון. יהיה מחובר ליס, אין די וי די אין כלום, אז לא צריך fullHd. חשוב שייראו כמה שיותר טוב אבל יותר חשוב שתהיה אמינה, מחברה טובה. לגבי חיבורים וכאלה, כמו שאמרתי זה יהיה מחובר רק למפענח יס אז ממש אין דרישות מיוחדות. אם יש משהו מספיק טוב 26 אני אשמח לשמוע, אם לא גם פחות מזה יהיה ממש בסדר (הקודמת הייתה 14 ותכלס לא היה נורא בכלל...). תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עברתי לאודיג'י אחרי שהחלטתי על קנית רמקולים. אחרי שההתקנה דפקה לי לגמרי תווינדוס והייתי צריך לפרמט,לא נורא ממילא הייתי צריך,התקנתי הכל מחדש ובשמיעה ראשונה חשבתי שאולי הדרייברים לא מותקנים טוב או משהו,כי פשוט שמעו פחות טוב מהאוןבורד. אני כיום במחשב עם אוזניות,כבר הרבה חודשים אני עם אוזניות. הבעיה באון בורד [sound max] הייתה שהיו הפרעות מידי פעם,המנייק היה קולט רדיו לפעמים,אבל כששמעו שיר ההפרעות נעלמו,ובאמת באמת ששמעו יותר נקי. באודיג'י זה נשמע כאילו הוא פשוט לא מפריד כמו שצריך,הכל נשמע מרוח,תקוע,יותר חד[כמובן שבלי ההפרעות],הטרבל צועק,הבאס נחלש קצת. זה ממש מוזר איך כרטיס במחיר כזה נשמע ככה,אולי ברמקולים הוא ישמע שונה. מבחינתי זאת ממש אכזבה של כרטיס.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון ולפני שאני תמחיל לבדוק מה יש בשוק ומה מתאים לי, רציתי לבחון את האופציה של טלוויזיה בלי 3D. מבחינת מחיר יש הבדל של 20%, השאלה אם אני צריך את הדבר הזה. לפני שניכנס מה השימושים שלי, הייתי רוצה סתם לעשות מבדק: כמה מבינחם שיש לו טלוויזיה 3D, כמה פעמים אתם באמת משתמשים בזה (חוץ מהחודש הראשון שקיבלתם אותה)? פעם בחודש? פעם בשבוע? הייתי שמח אם גם תגידו איזו טלוויזיה יש לכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למחשב בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא עד 350 בערך חברים שלי המליצו לי על הדגם הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 של זלמן. אפשר בבקשה חוות דעת? חבר אחר שלי שאני תופס ממנו כיותר מבין אמר לי שאני לא ימצא אוזניות איכותיות יחד עם מיקרופון Build in אז יש לי שאלה כזאת. יש אפשרות לקנות אוזניות אחרות ולקנות מיקרופון בנפרד ואיכשהו לחבר בינהם או יש איזה מיקרופון נוח שאני לא יצטרך להתעסק איתו יותר מדי. כי אני צריך לדבר תוך כדי שאני משחק. או בשביל משחקים וסרטים אני לא צריך יותר מהדגם שהראתי למעלה. תודה מראש =}
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס tv ולראות בו טלוויזה אני יכול לחבר אותו למימיר של hot ופשוט לראות ? יש דגם מסויים או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:17:07 ?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-