אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
p4 2.8 786 RAM כרטיס מסך ATI Radeon X800GTO... ואם לא מה אפשר לשפר בכדאי להריץ אותפ?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקציב הוא 600 ל 5.1 ו 300 ל2.1 איזה רמקולים טובים? הם למוזיקה סרטים ומישחקים ואני מחפש איכות טובה דבר נוסף איך אני יודע מה מתאים לי יותר לחדר 2.1 וא 5.1???
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בכל מקום שראיתי רשום שפלאשים טובים לJOGGING, סקי וריקודים JOGGING זו ריצה קלה, אז המכשיר לא מטלטל הרבה, השאלה האם בספרינטים לא יגרם נזק
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקנות טיוי לסלון.. גודל 40 אינצ.. וראינו סמסונג .. דגם : A650 במחיר 8 אלף.. מה אתם אומרים על הטלוויזיה? והמחיר שווה אותה? המרחק בסלון הוא 4 מטר..
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התבססתי פה על שיר אחד... שמשום מה המחשב לא מנגן לי... הוא על המחשב שלי, לא עשיתי איתו שום דבר חוץ מלשמוע אותו (טוב, ניסיתי להתחיל איתו) ופתאום המחשב לא רוצה לנגן אותו...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
הי, לכל בעלי ה-SqueezeBox3. יצאה גרסת תוכנה חדשה המחליפה את ה-SlimServer הקודמת (6.5.4 כמדומני). גרסת התוכנה החדשה, שאף שנתה את שמה ל-SqueezeCenter היא 7 ולדעתי היא מחוללת פלאים ברמת הממשק למשתמש. ממשק התוכנה הקודמת היה מיושן ולעיתים מעייף. מי מאיתנו לא רצה לעיתים לנווט לאמצע השיר ופשוט לא יכל. (אלא אם כן הריץ בצורה טרחנית את השיר בקצב מהיר, מה שלא תמיד עבד בצורה חלקה). או סתם לסדר מחדש את רשימת ההשמעה כמו למשל להעביר שיר שנמצא בתחתית הרשימה לתחילתה ע"י אין ספור לחיצות UP וכו'. בכל אופן לטעמי שינויי הממשק בהחלט מבורכים, ולמרות שעדיין הוא רחוק מלהיות מושלם, הוא משפר בהרבה את חווית השימוש במכשיר. אני יודע שבשורת הגרסה החדשה היא לא בדיוק חדשות (שכן יצאה כבר ב3.3) אבל לאנשים…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש ברשותי מסרטת וידאו תוצרת JVC דגם OPTICAL 22X VHS GR-AX16 . עם השנים ועם לא מעט עצלנות צברתי קלטות הסרטה רבות. כעת אני רוצה להעביר את החומר המצולם בקלטות המסרטה לקלטות וידאו (במקרה הטוב) או לדיסקים לצפייה ב- DVD (במקרה הטוב יותר). בוידאו אני יכולה אך זה נראה לי מיושן מידיי. איך אפשר להעביר החומר המצולם ממסרטת וידאו לדיסקים בDVD ? אודה לקבלת עזרה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת אוזניות איכותיות לשמיעת מוסיקה (בzen sleek photo של קריאטיב, אם זה משנה), ונפלה בידי הזדמנות הפז לחפש בארה"ב. על אילו אוזניות אתם ממליצים? התלהבתי מכמה דגמים של Sennheiser, אבל ראיתי שאין הרבה דגמים בwalmart. אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות (באיזור ראלי, בצפון קרולאינה). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
מי שלא הבין קובץ "מוזיקה" שמפיק צליל באס גבוה משהו שעושה פוםםםםםם מקווה שהבנתם חחח
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מוזרה בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך. כשהכל עבד כל הדיגיטל הזה לא היה...היה כתוב משו אחר …
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה הטלוויזיה הכי טובה לתקציב שהיא 32 אינץ' ושל LG שתומך ב FULL HD?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי. אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע.. ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ). הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על z323 של לוג'יטק אבל אני לא סגור. אני לא צריך משהו חזק ועדיף שיהיה סאב קטן (בעיות עם השכנים)
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האחים שלי שיחקו לי במחשב ואני שומע מוזיקה מעומעמת כזאת כמו הד.איך אני מסדר את זה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רק DVD רסיבר ורמקולים לא משהו בומבסטי שיהרוג את השכנים משהו נחמד לחדר לא גדול. משהו בסיסי. תודה
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
למישהו יש מיידע על נגני וידאו אלו שמתיימרים להחליף בלו ריי אולטרה אלו 3 ספינות דגל של סטרימרים חדשים , שכולם עובדים עם אנדרואיד ( דבר לא כל כך מוצלח ) UHD3000 HIFI 4K Dune HD Max Vision 4K ZAPPITI PRO 4K HDR AUDIOCOM CINEMA EDITION 1. מדהים שאין בארץ הקודש לקנות בלו ריי אולטרה 2. בטח לא מכשיר לנגן סרטים דולבי ויזן או HDR10+ 3. ישנם סטרימרים פשוטים , מאוד לא נראים טוב וסיבות רבות למדוע לא לקנות אותם 4. פשוט כל מסך טלוויזיה מביא איכות סטרימר הרבה יותר טובה מסטרימר זול 5. אין DTS על כל סוגיו במסך דבר שהורס את כל הכדאיות של eARC 6.הבעיה רק מתעצמת שאין חלקי מחשב במחירים ראלים לבנות מחשב
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מדיה פורטל ואני קצת מסתבך בכמה דברים: א. הסקין x-face מוצג לרוחב בתמונות (ויפה) ואצלי לאחר ההתקנה הוא מוצג לאורך (ולא משהו) חיפשתי בהגדרות איך לשנות את זה ולא מצאתי. הורדתי אותו ממקומות שונים וזה לא עוזר. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? ב. מישהו יודע איך אני מגדיר לתוכנה שתציג לי תקציר על סרטים? ג. יש לימשהו המלצה על פלאגינים טובים? ד. מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק גרסאות ה- svn ? אני אשמח להסבר מפורט. תודה!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים/רסירבר. עכשיו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, התיעצתי עם מישו שקצת מבין הוא המליץ לי על רמקולים למחשב 5.1 של Altec Lasing הבעיה היא שאני דווקא די חם על רסירבר ועל עוצמת ווליום שתרעיד את החדר עם סאב והכל. על מה אתם ממליצים? איך אני יכול להוציא את המקסימום מה2000 שקל ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-