אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בחנויות למשל: http://tinyurl.com/yvws4e רשימת סקירות: http://tinyurl.com/3ager8 אני זקוק לאוזניות אלחוטיות טובות + מיקרופון ובינתיים ה- Plantronics Pulsar 590A הן היחידות שככל הנראה עונות על הדרישות שלי: שימושים, לפי סדר עדיפות: 1. שמיעת מוזיקה מהמחשב (לרוב MP3 ב-256M ומעלה אך גם AAC ו-FLAC מדי פעם). 2. SKYPE - שימוש אינטנסיבי. 3. צפיה בסרטים מה-HTPC בסלון (כדי לא להעיר את הילדות בלילה ) 4. גיימינג עצבני (FSP ודומיו). דרישות נוספות: 1. טווח קליטה ארוך (~5 מטר). 2. חיי סוללה ארוכים (~10 שעות על טעינה אחת). 2. איכות סאונד טובה בשמיעת מוזיקה. 3. איכות מיקרופון טובה 4. איכות בניה גבוהה לשימוש ארוך טווח. אשמח לחוות דעת ממי שהתנסה בהן או לקבל המלצות על חלופות עדי…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי כולם, אני צריך המלצות ל - d.v.d עד 500 ש"ח, כרגע מתחבר רק לטלויזית lcd של lg. מישהו מכיר את הדגם החדש של Apex HDMI-850?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
זקוק לאוזניות בגודל מלא - טובות לעבודה \ מחשב \ מוזיקה. עשיתי חיפוש פה אבל לא מצאתי הרבה המלצות עדכניות. אני מוכן להשקיע עד 1000 בערך - למרות שעדיף כמובן בפחות... בעיקרון אני מעדיף אוזניות אוטמות אבל אשמח לשמוע גם על לא אוטמות. יש המון דגמים ואשמח לעזרתכם. תודה. עריכה: בינתיים ממה שקראתי אני מתלבט בין SENNHEISER 280 פרו ו - HD555 .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות לשימוש מחשבי. אני גר בבניין עם קירות יחסית דקים, ולכן אינני משתמש כמעט ברמקולים של המחשב ע"מ שלא להפריע לשכנים. מוסיקה אני אמנם שומע ברמקולים בדר"כ, אך בכל הקשור למשחקים, ובעיקר - סרטים, אני משתמש באוזניות. עד עכשיו אני כבר שנים משתמש באוזניות שאני רוכש באיזור ה-100 ש"ח, כאשר הדגש שלי היה בעיקר כבל ארוך ע"מ שיגיע עד למיטה. החלטתי כרגע לרכוש אוזניות חדשות - והפעם אני מעוניין להשקיע באמת. מכיוון שמדובר בכלי הכמעט יחיד שאני משתמש בו לסרטים, חשובה לי מאוד האיכות. כמו כן, בסרטים החדשים של השנים האחרונות בפורמטים של ה-DTS, AC3 וכו', בדר"כ הווליום נמוך יחסית - מה שאני מניח מגיע בגלל האיכות הגבוהה יותר. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות יספקו וו…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש מספר פריטים הקשורים לנושא שמע . מחפש אתר אמין וטוב -וכמובן ומחירים טובים . מי מכיר ? למי יש ניסיון ? המלצות . מדובר על מגברים . אוזניות -.Stax Headphones . תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. המטרה שלי לקבל בעיקר כיוונים מדוייקים של הצלילים... למחשקי מחשב. יש לי כרטיס קול Audigy 4 7.1 והתכוונתי ללכת על מדוזות, אבל בסוף המליצו לי על Sennheiser HD555. הפרש במחיר בניהן לא גדול, אך ההשקעה לא קטנה, כך שלפני שאני רוכש, הייתי רוצה לקבל המלצות מכם בנוגע לשני הסוגים האלו של אוזניות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, מצאתי בקטלוג של "באג" רמקולים למחשב SOUNDSTICKS II 2.1 של HARMAN KARDON במחיר 900 שקל. על פי מה שרשום בקטלוג מדובר במערכת המולטימדיה הטובה בעולם. כמובן שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות לדברים שכותב המשווק עצמו, ולכן הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם. האם מישהו מכיר את הרמקולים? האם באמת מדובר במערכת איכותית מאוד, או שאפשר להשיג דברים חזקים יותר ובמחיר דומה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 האופציות האלה (כולן 2.1). SonicGear Ego 3nity http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735688 Creative Inspire T3130 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=742048 Logitech Z323 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=745529 1. מה הכי טוב מ-3 האופציות האלה? 2. יש אולי רמקולים אחרים מומלצים בתקציב הזה? 3. יש גם את האופציה הרביעית הזולה של Creative SBS A100. אם ההבדלים זניחים אולי בכלל אני אקח את זה. מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית HTPC אבקש המלצות על התוכנות אותם יש להתקין. ה-HTCP שלי מיועד רק לתכני FHD ואני מעוניין להשתמש ב-Media Center. האם להתקין Vista או 7? 64 או 32? מהם הקודקים המינימלים שאותם מומלץ להתקין? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש. תודה
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתחבר לרסיבר (כנראה HK130) ויש לי כמה שאלות. האם יש הבדל באיכות בין חיבור אופטי לקואקסיאלי? (האם שניהם מוציאים אות דיגיטלי?) מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? (הרי הרמקול מקבל אות אנלוגי, לא?) יש לי יציאה אופטית על הלוח. MSI K8N NEO4 PLATINUM. האם יהיה הבדל בסאונד אם אשתמש ביציאה הזו לעומת כרטיס יעודי? האם יציאה אופטית / קואקסיאלית מאפשרת סראונד במשחקים וסרטים (מכונן DVD) בלי לשחק עם ההגדרות בכל פעם? בגדול, מה עדיף? DTS או DD? תודה, LazyBoy
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה חוו"דים לפני רכישה על Creative SBS A300 vs. Logitech S220 יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ה-HD TX-32LE8 נמכר במחיר חביב מאוד ב-BIGBOX שלא ידועים במחיריהם הנמוכים. מישהו מכיר את הסט הנ"ל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי כולם, הDVD שלי התקלקל והתעניינתי בקניית DVD זול ופשוט, קורא DIVX עם חיבור USB. במקרה, נתקלתי במבצע על מערכת קולנוע ביתי Panasonic, מדגם SC-PT75 במחיר 640 ש"ח (במקום 750-800 ש"ח בזאפ), ומכיוון שהיום אין לי מערכת קולנוע ביתית, רציתי לדעת אם המערכת הזולה יחסית הזאת, שווה השקעה של 500 ש"ח יותר משציפיתי להוציא. השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וסדרות דרך ע"י חיבור דיסק נייד, חיבור מחשב נייד דרך HDMI, וכמובן DVD-DIVX. בנוסף, אני מתכוון לחבר גם מכשיר WII (חיבור קומפוננט). הטלויזיה הנוכחית שלי היא CRT ישנה של טושיבה, אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב. אני לא אודיופיל וגם בעתיד לא אוציא יותר מדי כסף על רמקולים איכותיים, ובגדול, אני לא מעוניין להוציא כמה שפחות על מערכת קולנוע…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-