אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני די התאכזבתי ממה שהתאפשר לי ליבדוק. ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות, אבל תגידו לי ,אם יש נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים (ובעיקר של הקבוצה הראשונה ): קבוצה ראשונה (הכרחית ): 1. כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה , לא כמו g3 שדורש מתאם מיוחד על מנת לחבר מיקרופון חיצוני (מתאם שניקרא amplifier pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד ) 2. הקלטה ישירות לפורמט …
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח, חבר שלי רוצה לקנות נגן Mp3 מארה"ב (לנסוע ולקנות שם) , הוא חשב על הCreative TX Fm 256 , הוא טוב? שווה את הכסף? האם האוזניות שבאות עם הנגן הזה טובות מספיק או שצריך להחליף? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה לנגן mp3 עד 110$ אז תעלו אותה פה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מחפש 2 רמקולים ב100 שקל . יש לי כבר אוזניות יקרות שלרוב אני משתמש בהם אבל אני רוצה גם רמקולים פשוטים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב חדש, והיום גיליתי בעיית סאונד. כאשר הרמקולים על העוצמה הכי גבוהה, וגם ה-MASTER VOLUME במחשב נמצא על הכי גבוה, שומעים רעש חלש כזה וביחד איתו צפצופים/זמזומים, כמו גלי רדיו כאלה (כשלא מוצאים תחנה ברדיו אז יש רעש דומה).. קשה לי להגדיר את זה בדיוק. הרעש מושפע גם מתזוזת העכבר - כאשר אני מגלגל עמוד מלמטה למעלה, או לוחץ על הפס גלילה שיש באתרי אינטרנט בצד ומעביר למעלה ולמטה - אז הרעש גובר קצת ומשתנה לצליל אחר. וגם פעם בכמה זמן (אבל לא תמיד), כשאני גולש באינטרנט, אני שומע צפצוף קצר מאוד (יחסית חזק לרעש הקבוע שיוצא מהרמקולים). אני לא יודע אם הבעיה התחילה היום, או שהיא הייתה קיימת מההתחלה. פשוט היום לראשונה הגברתי את הווליום להכי גבוה. יש לציין ששומעים את הרעשים ה…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי היום טלויזיה והייתי מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה.... ראיתי המום קבלים מ100 שקל עד 400 ואין לי מושג על מה ללכת... יש סיכוי להמלצה או אפילו לינק לחנות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לראות בטלויזיה בסלון תמונות, סרטים ולשמוע מוזיקה - הכל שמור על הדיסק הקשיח. לאחר חיפוש בפורום, הבנתי שיש לי 2 אפשרויות : * לחבר את המחשב שלי / מחשב ייעודי לטלויזיה שבסלון, הטלויזיה תשמש בתור מסך, ואז כל התמונות שאני מציג במחשב, אני אראה בטלויזיה * לקנות XBOX / Sony PS (הבנתי שהם מסוגלים להציג גם סרטים, מוזיקה ותמונות - זה נכון ?) 1. האם XBOX ו PS אכן מסוגלים להציג סרטים מוזיקה ותמונות ? 2. במידה ואני לא משחק ב XBOX / PS, חבל להשקיע בהם כסף, וכדאי לשים מחשב בסלון, האם זה מה שנקרא HTPC ? מה מיוחד בו ? זה לא מחשב רגיל לכל דבר ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מבקש לקבל חוות דעת על המסך LG 37LE5500 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db4004=4008&db750770=750772 הוא יחסית זול למסך LED 37 אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבנים או או שיש להם את המסך, וגם הסבר כדאי או שלא. תודה לעוזרים :)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1 הבנתי שסרט DVD זו האיכות הכי טובה אז איך בדיוק מייצרים אותה. 2 למה בסרט DVD יש את השוליים השחורים . 3 בכבלים הדיגיטלים למשל האיכויות של הסרטים טובים אבל למה שם אין את השוליים השחורים,ז"א הם לא מקרינים את הסרטים שלהם מ-DVD? 4 למה שסרט DVD יוצא לוידאו הוא יוצא ללא השוליים השחורים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית אזניות גדולות כאלה של HOSIDEN DH-10-S לי זה לא אומר כלום אבל שחיברתי אותם לרסיבר של אח שלי הם נשמעו סבבה אבל הייתי חייב להגביר בטירוף....-ממש טירוף! איתן
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם : ) לאחר זמן ממושך עם ה 2.1 Harman Kardon SoundSticks שלי , אני מרגיש שהכרטיס קול OB שלי לא מנצל אותם בכלל, ( ALC889A) הייתי רוצה לדעת עם ה Asus Xonar D1 יתן בוסט רציני ויספק את הסחורה , או שבמחירים כאלה אין מה לחפש בכלל .. תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום,לאחר שהDVD הביתי שלי דיי נדפק,המון בעיות - החלטתי לקנוע DVD חדש בסכום צנוע של 300 עד 500 ש"ח. עכשיו,אני רוצה לקנות רק את המכשיר/הנגן,בלי רמקולים או סאב מסביב,אז רציתי לדעת אם הרמקולים שיש לי כרגע שקיבלתי עם הDVD יכולים להתחבר לכל מכשיר?או שלכל מכשיר יש רמקולים בפני עצמו? אני רוצה שיהיה דק,לא גדול,קריאת XVID וחבריו,ועוצמה נורמלית ושליטה נוחה. פתוח להצעות,תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
משהוא יודע אם אפשר לשחק באקולייזר של ITUNES, ולהעביר את השיר ל IPOD עם ההגדרה החדשה של האקולייזר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה שהכרטיס שלי של קראטיב התפגר לו, אחרי 4 או 5 שנים בערך, האמת שהייתי מרוצה, השאלה אם יש לו מתחרים שכדי לשקול לקחת כרטיס אחר? מה שאני צריך זה שיהיה יציאה לאוזניות איכותית ויציאה לרסיבר לקולנוע ביתי שיעביר לו את הסאונד בצורה איכותית, משתמש בעיקר למוזיקה ומדי פעם אני משחק משחקים במחשב, אבל שומע בד"כ עם האוזניות... הכרטיס שהיה לי זה קראטיב פיטאליטי אקספי שיש לו PCI וגם פאנל קדמי לאוזניות... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין הרמקולים הנ"ל. על מה אתם ממליצים יותר למוזיקה, משחקים, סרטים (לפי הסדר)? עוד שאלה... לשני הרמקולים יש אפשרות לשליטה על הבאס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לחדר יש לי מערכת aiwa משנת 2000 וחדר של 2.5X2.5 אני צריך המלצה בערך על סוג רמקולים, אם לקנות מקורי של איווה או משהו אחר ואיזה סוג לקנות
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נכון שאני רואה סרט במחשב שהוא מקודד בAC3 אני רואה ב output שהוא מוציא רק לימין ושמאל ומקבל מכל הצדדים 5.1-זה שזה במצב דולבי זה בסדר ? באיזה מצב אני צריך לבחור במקודד כדאי שכל הרמקולים יעבדו והמחשב יחלק אותם בצורה טובה ולא רק ימין וזמאל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות את הנגן הנ"ל והוא מעולה. רק עכשיו אני רוצה לנסות להעביר סרטים לנגן, אבל כמובן נדרש להמיר את הסרטים לפני שיהיה אפשר לצפות בהם דרך הנגן. רציתי את הגרסא העדכנית של jetaudio לכן הורדתי אותה דרך האתר שלהם (jetaudio basic) והשתמשתי בסיריאל שקיבלתי עם הדיסק. הכל עובד יפה חוץ מדבר אחד, רשום לי שגרסאת הbasic מוגבלת ויכולה להמיר עד 30 שניות בלבד מתוך הסרט השלם וכדי להמיר את כל הסרט עלי להיות מצוייד בגרסאת ה-plus. ניגשתי לדיסק שקיבלתי עם הנגן במטרה למצוא שם את גרסאת הplus שרק איתה או עם גרסאת וידאו מורחבת של התוכנה, אוכל להמיר מעבר ל-30 שניות, ולהפתעתי גם בדיסק שקיבלתי עם הנגן נמצאת גרסאת ה-basic. ישנה אפשרות לקנות את גרסאת הplus אבל משהו פה לא נראה לי …
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-