אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ואני לא מצליחה לראות סרטים או לשמוע דיסקים כשאני מחברת אותו למחשב זה שלולח לי הודעת שגיאה מי שיכול לעזור לי???? אשמח מאוד תודה רבהההההה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה, יש מצב כזה כשמפעילים רמקולים על "פול" עוצמה הם מתחילים לזייף להשמיע רעשי רקע. (tsss) אז זאת הבעיה אצלי, רק ש..כשאני שומע על 20 (מתוך 50) המערכת שמוכרת מ-2 רמקולים ו-2 טווטרים, 2 הרמקולים וטוויטר אחד עובדים על 20, רק שטוויטר האחר עובד "קבוע" על 50, ויוצר חוסר תאימות מטורף. בדקתי את הנושא והפעלתי רק את הטווטרים (כדי לשמוע את זה בבירור) ובאמת אחד עובד חלש ואחד עובד ב"פול" עוצמה, למרות ששמתי על 20. הגעתי למסקנה: הטוויטר החליט שהוא רמקול, ניתקתי מהמחשב - ועדיין. יש למישהו מושג איך פותרים את זה? למישהו יש מושג איך פותרים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 42 LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. שמעתי שהמסכים של סמסונג טובים למשהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום כולם! לחלקכם זה יכול להישמע מוזר, אבל בזמן האחרון יצא לי לשמוע על הרבה אנשים שכבר בשנות העשרים שלהם מתחילים לסבול מהתופעות של ירידה בשמיעה, אפילו ברמה חמורה מאוד. קראתי על פיתרון של שימוש באטמי אוזניים וזה נראה לי פיתרון טוב, ככה עדיין אפשר להנות וגם לשמור על האוזניים. העניין הוא שהאטמים יהיו בשימוש מספר שעות כל פעם ולכן הם צריכים להיות נוחים ועדיף שכמה שפחות בולטים. שמעתי על הדגם EX-20, וגם על אטמי אוזניים בהתאמה אישית. למישהו יש הצעות או מידע בנושא? כמה אמורים לעלות אטמי אוזניים בהתאמה אישית? תודה!
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה 65 אינץ של מולר. יש בה מערכת הפעלה משלהם שמבוססת על אנדרואיד פאי 9. השאלה היא: האם ניתן להסיר את התוכנה ולהתקין מערכת הפעלה של android tv נייטיב או שהחומרה מותאמת למע הפעלה הקיימת בלבד ולא ניתן לשינוי ? חיפשתי הרבה ברשת ולא הצלחתי למצוא משהו מסודר , אשמח לשמוע ממשהו שכבר התנסה עם זה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הודעה רגילה הקשורה לנושא של הפורום ואני מקווה שלא יורידו אותו או ינעלו...זה משחק בן זונה ובפורום האחרים שראיתי אותו זה מזה תפס, היו מקומות שזה הגיע עד ל - 70 עמודים בערך . לפני שתגידו מה זה המשחק הזה סתם מטומטם וכו' תנסו מה אכפת לכם ונראה איך זה יתפוס... אז בקיצור המשחק הולך ככה כל אחד שמשאיר הודעה כותב תשובה לשאלה הקודמת ונותן שאלה משלו שאלות לדוגמא: מה עדיף פפסי או קולה? בית"ר או הפועל? קאזה או היימש וכו' הבנתם (כל אחד חייב לשים תשובה ושאלה כדי שהשחק ימשך ולא יקטע!!!) אז יאללה סבבה אני יתחיל מה עדיף אינפקטד משרום או אסטרל פרוגקשיין ?
-
אם יש שם אפשרות לחבר את הכרטיס קול לרסיבר של קולנוע ביתי בחיבור דיגיטלי של dvd או משהוא כזה שאני יוכל ליראות סרטים ולשמוע אותם בac3 אם הרסיבר שלי מישהוא אולי יודע בתודה מראש YARKON
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום , אני עושה שיפוץ בסלון ומתכוון לקנות מערכת קולנוע ביתית (עד עכשיו היה לי טלוויזיה וממיר בלבד). צירפתי תמונה של התכנון. אני רוצה לוודא שבאמת עשיתי מקום לכל מה שצריך. אני לא מכיר מספיק טוב את כל הצורות/דרכים לעשות קולנוע ביתי. מה שאני יודע זה שיש רמקולים (בדרך כלל 5.1 - ואני מתכוון ללכת על קטנים יחסית)+מגבר. אולי גם מחשב. הייתי שמח לכמה טיפים בנושא (בדגש על מיקום פיסי)... שאלות יותר ספיצפיות: אם אני מחליט לקנות מחשב לסלון , זה בנוסף למגבר או במקום מגבר? (חשוב לתכנון המקום בארון) יש בעייה לשים סאב וופר על הארון (מבחינת איכות)? אגב יש שידורים ב HOT/YES שתומכים בצליל היקפי או שהכל זה סטריאו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת DVD פשוט ביותר ולחבר אותו לסט רמקולים 2.1 של מחשב? חשבתי על לקחת כבל שבצד אחד שלו נכנס ל-Left ול-Right של ה-DVD ובצד האחר הוא כמו קונקטור בכרטיס קול, שאליו אני אחבר את הכבל של הרמקולים שאמור ללכת לכרטיס קול... 1. האם קיים כזה כבל? 2. האם זה אפשרי? תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את טלוויזיה lcd לחדר וראיתי כמה סרטים עם הרמקולים 2.1 האהובים שלי הבנתי שלסרטים הרמקולים האלה לא מספיקים. גם אין להם שלט (אז צריך לקום כדי להחליש/להגביר) וגם 2 רמקולים זה פשוט לא מתאים לסרטים.. אז אני מחפש סט 5.1 שיש לו שלט אלחוטי, המקסימום שאני יוציא על זה זה 1000₪, אבל עדיף שיהיה בסביבות ה650₪, שכמובן יישמעו טוב יחסית. חשוב שיהיה כמה כניסות אודיו כי אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה גם למחשב עצמו (עם ה3 תקעים pl או עם spdif) וגם לממיר של yes בסטריאו אנלוגי רגיל. ראיתי כל מני סטים של microlab שבאים עם שלט, אבל אני לא ממש רוצה לקנות סט מחברה לא מוכרת שרוב הסיכויים שזה זבל סיני שמוכרים רק בארץ, אלא אם כן תגידו לי שזה לא ככה. אז נתקלתי ברמקולים האלו: Genius SW…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: יש לי DVD, וראיתי שמאחורה יש לו גם חיבור VGA (כאילו למסך מחשב). 8) ניסיתי לחבר את הDVD למסך, ולהפעיל סרט ולא הייתה תצוגה. :-\ מישהו יכול לומר לי, איפה הבעיה?? וכיצד לפתור אותה ?? ??? תודה רבה וסופ"ש נעים ! :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות כפתור לנגן mp3 התקציב 100 שקל...
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אם אני מוציא את הכרטיס קול שלי.המחשב מזה אוטו' את הכרטיס קול המובנה שלי?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך המערכת הבאה יחסית למחיר? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=632
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחפשים אוזניות איכותיות עם עיצוב ייחודי? יש שחקן חדש בשוק ושמו Master & Dynamic לכתבה: http://hwzone.co.il/איכות-בלי-רעש-וצלצולים-האוזניות-היפיפ/
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
חברים אניי רוצה להיתעייץ איתכם אם כדי לי לקנות את ה Hercules DJ Console למי שמכיר ואם זה שווה 1355 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-