אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברים, אודה לעזרתכם בבחירת מסך 55 -60 המיועד בעיקר לצפיה בתכני HD דרך HTPC מתלבט בין 2 דגמים המוצעים באותו המחיר ו בגדלים שונים האחד LED והשני פלזמה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC55LX6500 - 55LX6500 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... Id=7744069 - 60PZ550 ב-2 הדגמים ניתנת אחריות ל-3 שנים של קבוצת חי ... מה דעתכם יש סיבה לקחת את הדגם של ה-55 כאשר באותו המחיר אפשר לקבל דגם 60 ? ואולי בכלל שווה לחסוך 2.5K ולקחת את ה-פלזמה 60 הזו ? http://www.getit.co.il/Prod/63527/ - 60PK250 אשמח לשמוע את הבחירה שלכם או לקבל המלצה לכל דגם בגודל 55 (ומעלה) מכל חברה שנראה לכם שיהווה עסקה מוצלחת יותר מהנ"ל תודה !![/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את האוזניות שבכותרת יד 2 (מקווה שהם נחשבות סבבה) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים, הדרייבר היחיד שמצאתי הוא לדגם עם חיבור USB ולי יש חיבור רגיל כזה בצבע זהב. יש מצב שמישהו מוצא לי קישור לדרייבר מתאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו: - זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה. - לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן. - מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה…
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות את הרמקולים למחשב של ALTEC LANSING ATP3 ב400 שקל..המליצו לי פה אותם שהם הכי טובים לשמיעת מוזיקה במחשב אני קונה את זה דרך הרשת ובחלק מהאתרים מצאתי שיש ATP3E מה ההבדל בינו לבין הגרסה הרגילה? או שהאות לא מסמלת כלום? כי בחלק האתרים כתוב שם שזה ENANCHED או משהו בסגנון הזה ובמקרה האים יש את גירסת ההמשך לרמקולים האלה? כאילו ממה שהבנתי הם כבר קיימים שנה וחצי בשוק
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אז ככה התקציב עד 10000 ש"ח 42 אינץ , שתתמוך ב- FULL HD ושהתמונה בשיטה ST (הרגילה של הממיר) תיהיה איכותית.. בנתיים מתבלט בין אלה.. 1) LG 42 60 UR הסקארלט...נתונים יפים... 2) SAMSUNG 40 A650 3)SHARP 42 X20E לפי מה שהציעו לי השארפ הכי שוו אחר כך הסמסונג ובסוף הLG.. מה דעתכם...או אולי יש עוד הצעות?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הימרתי כמה קבצי וידאו לMP4 והמכשיר לא מזהה את הקבצים האלה.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני יודע שהטלוויזיה הנ"ל הינה הדגם החדש של ה LD9000 לפחות לפי מספר אתרים, השאלה היא אם היא תומכת ב NR כמו קודמתה? מאד חשוב לי הנושא מפני שאני מחבר אותה ב DVI ל HDMI למחשב ואני יודע שהקודמת תמכה ב NR האיכות מאד חשובה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יצא לי לראות בכמה אתרים שיש אפשרות להוסיף תמיכה של DD בווינאמפ.. הורדתי כל מיני תוספים , DSP וכאלה ושום דבר לא באמת שינה משהו חוץ מאפקטים קטנים פה ושם המחשב מחובר למגבר בכבל אופטי. ואם יש לכם המלצות של תוספים לשיפור שמיעה בווינאמפ? באיזה אתם משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב שיש בהם כניסת SPDIF. יש חיה כזאת בכלל?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הזדמנות לקנות אוזניות באמריקה ואני מחפש המלצה. תקציבי הוא עד 100 דולר לאוזניות שיהיו שוות את זה. אם לא אז עד 80. חשבתי אולי המחירים שם זולים יותר. אני רוצה לציין שהאוזניות לא יהיו מיועדות למשחקים אלה למוזיקה משובחת נטו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למי שרציני לגבי סראונד וגיימינג עם אוזניות מומלץ מאוד לבדוק את הסקירה להלן: http://www.innerfidelity.com/content/dspeaker-headspeaker-headphone-virtual-surround-system מדובר על אחד מהפתרונות הבודדים בשוק שנותנים מענה DSP (digital sound processing) בהתאמה אישית למשתמש. איך זה עדיף סימוליציית סראונד מכרטיס קול? ב-2 דרכים: ע"י חיישן שמתלבש ע"ג האוזניות, עוקב אחר תנועות הראש בתגובה לגירויים כיווניים והתאם למיקום הראש בכל רגע נתון המעבד יכול למקם את הגירויים הבאים ביתר דיוק במרחב. היתרון השני הוא אפשרות לבחור ממגוון פרופילים HRTF (head-related transfer function) שזה מנגנון שעוזר להתאים את הסאונד בהתבסס על צורת האוזן והראש. הלוואי שהפונקציה הזו הייתה מוצעת כמכשיר נפרד שמשתלב גם…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה רגילה CRT 34" ואני רוצה לחבר את הלפטופ לטלויזיה ל LAPTOP יש VGA ן HDMI בטלויזיה יש COMPONENT, RCA ו SVIDEO מה האופציות שקיימות כדי לחבר את הלפטופ לטלויזיה? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מגבר לרכב יד שניה דגם e6450 של חברת JL המגבר בעל 6 ערוצים! ונתונים לא רעים בכלל: AMPLIFIER SECTION: Amplifier Topology: Class AB with patented Absolute Symmetry dual N-Channel MOSFET output design Power Supply: Unregulated MOSFET switching type Rated Power (Stereo): 45 watts RMS x 6 @ 4 ohms. (12.5 volts); 75 watts RMS x 6 @ 2 ohms. (12.5 volts) Rated Power (Bridged): 150W RMS x 3 @ 4 ohms. (12.5 volts) THD at Rated Power: less than 0.08% @ 4 ohms per channel (20 Hz - 20 kHz) Signal-to-Noise Ratio: greater than 104 dB referred to rated power (A-weighted, 20 Hz-20 kHz noise bandwidth) Frequency Response: 10 Hz-25 kHz (+0, -1 dB) היצרן מ…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
סתכלו בסירטון...אני לא מבין איך לעשות רוקבוקס כזה. ניראה ממש מגניב כי הרוקבוקס שראיתי שיש לו מדריך בעיברית ממש מעפן לעומת זה :\ וחוץ מזה מה טוב כל כך ברוקבוקס בבקשה תענו... ברוקבוקס בעיברית אין משחקים ואצל זה שבסרטון יש מיליון דברים אם תשימו לב...בבקשה מי שיודע שיסביר לי. ICQ 331727994
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אמממ...ביום בהיר אחד לפתע הפסיקו לפעול הרמקולים האחוריים . ככה סתם . אני נגנבתי לחלוטין... *יש לי את ה-Z560 ואודיג'י 2 . * יש לציין שהרמקולים לא נשרפו . כמו כן החיבורים תקינים . *הדרייברים נמחקו על ידי והותקנו מחדש . לא עזר . *הרמקולים מוגדרים כ-4.1 בדרייברים . לא יודע...עשיתי מלא דברים ושום דבר לא עזר . כמו כן , יש לציין ששומעים את הרמקולים האחוריים אבל ממש חלש כשאני מגביר את הווליום עד הסוף...לא יודע...נדמה לי שזה משהו בהגדרות תוכנה . אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי .
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לכרטיס הנ"ל יש שתי ציאות אדיו אחת ירוקה ואחת שחורה (אשר מוגדרת כיציאה לרמקולים האחרים אבל בתכלס יכולה לפעול כיציאה רגילה לכל דבר) בכל אופן אני לא מצליח להוציא מתוכה שום קול. מישהוא מוכן להסביר לי איך אני מפעיל את היציעה הנ"ל . בתודה....
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על z323 של לוג'יטק אבל אני לא סגור. אני לא צריך משהו חזק ועדיף שיהיה סאב קטן (בעיות עם השכנים)
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-