עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למערכת רמקולים בתקציב של 1500-2000 ש"ח למחשב נייד. אם יש הסאב מוריד משמעותית מהאיכות אז אני יכול לוותר על זה. אין לי העדפה לחנות / חברה מסויימת אבל שתהיה אמינה ושיהיה למי לפנות במקרה של תקלה. דיברתי קצת עם אנטולי והוא המליץ ללכת לסיבוב ולשמוע מערכות אבל זה לא ממש אפשרי בשבילי אז הוא המליץ לי ללכת על הדגמים היקרים של אלטק / לוג'יטק. לא אכפת לי כל כך מהגודל של הרמקולים אבל שלא יהיו גדולים בטירוף. תודה מראש, נדב [:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מבקש המלצה לנגן CD למערכת, באיכות סבירה, אך קורא גם דיסקים צרובים ו MP3. בתקציב עד 80 ש"ח. מיועד לחיבור למערכת ישנה (אמפליפייר/רסיבר SANSUI G4700) כמו כן, האם ישנו נגן DVD, שיכול להפיק איכות קול סבירה במערכת הסטריאו הנ"ל, וכמובן לנגן [גם] CD וDVD צרובים, כולל MP3 ואף FLAC?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by RnG,

שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by BloodFist,

עד 800 שקל בערך שיהיה בין 1G לבין 512 זכרון, תודה רמאש.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by er0101,

הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key. המבחר הוא עצום לכן החלטתי לנות לפורום בבקשת עזרה. ממה שראיתי יש את ה MP3/MP4 Deejay 256MB Ergotech וה MP3/MP4 Muvo NX 128MB Creative. מבין שני אלו מי נראה לכם יותר כדאי? כמו כן אם יש הצעות אחרות או חברות טובות אחרות נא ידעו אותי. כמו כן, מה ההבדל בין נגן מבוסס זיכרון פנימי ונגן מבוסס דיסק קשיח, האם זה הנפח? תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! אני מחפש נגן בעל המאפיינים הבאים: משקל קל- ולכן מבוסס פלאש נפח של 512 מגה, עדיף 1024 סוללה מובנית נטענת אמין- שלא יתקלקל גם אם יש אחריות כי אין לי כוח וזמן לרוץ לתקן ובמחיר של 500-1000, כשאני מתכוון יותר לכיוון ה500, אבל משאיר חלון רחב מעט מאחר ואני לא מודע למחירים תודה מראש עידן

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by danik,

שלום לכולם אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  11. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה עידו

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. שלום, ראיתי אחד כזה של WD (מחירו 150 ש"ח באופיס דיפו) אבל אין לו חיבור למסך מחשב. האם יש כאלה שמתחברים גם לרשת הביתית? האם אפשר לנגן ישירות ממחשב ברשת ולהציג על מסך מחשב שנמצא בסלון (אין לי בסלון טלויזיה אלא מסך מחשב שלא מחובר למחשב. מדי פעם אני מחבר אליו נייד אם אני רוצה לראות סרט אך אני מעוניין לחסוך ממני את הטרחה הזו ולכן אני מחפש סטרימר מתאים). תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  13. התקציב שלי באיזור ה-3500. המטרות שלה יהיו בעיקר: 50% HD 50% Xbox360 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות טלויזית LED של SONY דגם KDL-40EX700 עם מעבד BRAVIA 3 וצפיה בוידאו דרך אינטרנט. לינק: http://www.bestelectric.co.il/Product.asp?Pid=KDL-40EX700&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=42&aff=Zap〈=he מרחק צפייה 3.5 מטר, אולי בהמשך ישמש ל-PS3 השאלה היא האם זו קנייה חכמה, הרי יש בו את כל הטכנולוגיה החדשה, או שזה סתם בזבוז כסף? גלישה באינטרנט דרך טלויזיה בסלון זה דבר די נוח, הוא שווה את המחיר לדעתכם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש המלצה לאוזניות + ומקרופון במחיר של עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. תודה לכל העוזרים

18. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shshmul,

שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש רמקולים של מיקרולאב ומתלבט בין שני דגמים - solo 6c או 16x הרמקולים ישבו בסלון קטן לטובת סרטים ומוזיקה, מרחק הישיבה כשני מטר וקצת מהטלויזיה והרמקולים. איזה דגם מתאים יותר? לא הצלחתי להבין מכל הביקורות. המלצה על דגם אחר בטווח מחירים של איזור ה 600 שח תתקבל בברכה תודה לכל העוזרים וגמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רמקולים למחשב אישי. הקניה תתבצע בחנות http://www.bhphotovideo.com/c/category/9581/Computer_Video.html אז בבקשה המלצות משם בלבד. התקציב גמיש אבל רק במידה וממש כדאי (להוסיף 20-40$ מקובל עלי אם מדובר בקפיצת מדרגה באיכות).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by astricks,

היי, יש לי כרגע רמקולים של altec alsing שעושים המון המון רעש סטטי ואני די משתגע מזה.. אני מחפש רמקולים בהשקעה מינימלית (פחות מ300). חפרתי קצת בזאפ וראיתי שיש המון המלצות טובות על LOGITECH S220 ומה גם שהן נורא זולות - מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 אגב ברמקולים הנכוחיים שלי יש גם מיקרופון מובנה שזה נורא נחמד (מצד שני ייתכן והוא אחראי לבלאגן עם הרעש הסטטי)- אם אתם מכירים רמקולים מומלצים עם הפיצ'ר הזה יהיה נחמד.. לא חובה. מעדיף כמובן רמקול איכותי ולקנות מיקרופון בשתי שקל הצידה תודה!

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים