עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היום יש לי את המערכת הזו : YAMAHA TSS-1 יש לי אותה בערך מגיל 13 ... היום אני בן 18 , ואת האמת שהיא די מספקת אותי גם היום אך חשבתי לקנות חדשה עם המחשב החדש ואמרתי לעצמי שאני יילך על ה Z5500 , השאלה שלי היא האם ההפרשים כל כך רציניים שזה שווה השקעה של 1700 שקל ? (אני מביא מארהב ... ) השימוש העיקרי שלי זה סרטים ושירים ( משחקים עם אוזניות ... ) אני רוצה שתהיה חלוקה יפה בין הרמקולים לדוגמא בסרטים ששומעים בסראונד באיכות טובה . בכל מקרה אם יש המלצה אחרת אשמח לשמוע :> תודה למי שעוזר זה באמת חשוב לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aviran_n,

מחפש נגן MP3 עד 1400-1500 ש"ח הנגן צריך להיות בעל נפח של כמה עשרות GB, נותן ווליום חזק כמה שיותר וצליל איכותי. תודה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by BlackDiablo,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=27551 http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 http://zap.co.il/model.asp?model_id=24893 אם יש לכם עוד הצעות אני ישמח לשמוע... אם אין ממש הבדל שנשמע לאוזן אני מעדיף כמה שיותר זול... תודה.

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by JohnnyBGood,

מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by gonoz,

אני לא מבין ממש בענין הרמקולים אבל אני יודע שמה שיש לי זה לא עסק ( במיוחד ששומעים את הבסים כחריקות מוזרות ) אני מחפש רמקולים בסביבות ה 500 ש"ח יש לי כ.קול שבה עם 8RDA+ של איפוקס . אני יודע שהוא 5.1 חוץ מזה אין לי מושג מה הוא שווה אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים וגם להסביר מה היתרון שלהם על האחר והאם עדייף 5.1 או שאפשר להסתפק ב 2.1 ( מה אומר ה נקודה 1 ???) תודה !!!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. היי, האם שווה לי להשקיע כל כך הרבה כסף בשביל ה ZVM?, אני מחפש נגן שיפיק את האיכות המקסימלית מהשיר וידגיש את התדרים הנמוכים (לא בצורה עמוקה) אני יודע שה IPOD VIDEO הוא נגן טוב, עכשיו השאלה היא האם אני יכול להסתפק ב IPOD ב 1650 ש"ח ואני לא צריך להשקיע עוד 550 ש"ח בשביל ה ZVM? תודה נ.ב., לא ממש ניראה לי שאני אשתמש בנגן לסרטים, כי יש לי את ה PSP, ואני לא משתמש בו לסרטים.

• 66 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by iCe_bLaSt,

ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום. מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר. בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~). רמקולים אחוריים: אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...). ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, הלכו לי הרמקולים, אז אני מחפש רמקולים חדשים. השימושים שלי הם 50% משחקים ו50% מוזיקה. חשוב לי שהרמקולים יהיו עם חיבורים כמה שיותר ארוכים, ואם זה אפשרי שהחיבורים שמתחברים לרמקולים יהיה אפשר לנתק אותם (אני רוצה לקדוח חורים בספרייה ולהעביר דרכם את הכבלים). כמו כן שלט אלחוטי יהיה יתרון אבל ממש לא חובה. ובעדיפות לרמקולים קומפקטים (שוב, לא הכרחי). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ויש לי בכרטיס קול יציאה לדיגיטלי ויציאה לאופטי. באיזה חיבור עדיף לי לחבר? ההבדל בין העלות של הכבלים גדולה?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by haimcoen,

שלום חברים ברשותי גלקסי אס2 ואני זקוק לאוזניות איכותיות בשבילו(גם עם אפשרות לשיחה) אם תוכלו להמליץ לי על אוזניות איכותיות בס טוב אני מאוד יודה לכם. כמו כן הייתי רוצה לדעת אילו אוזניות השיכות למותג ביטס של דר דרה מתאימות לגלקסי אס 2 כמובן כולל אפשרות לשוחח בפלאפון בלי תקציב מסוים תודה רבה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by NadavAfuta,

היי, בא לי רמקולים דיי טובים למחשב. שימוש עיקרי הוא שמיעת מוזיקה. אני מתלבט אם ללכת על 2.1 כמו M820, M880 או 2.0 כמו Microlab Solo 4C. יש לכם המלצות? גם לדגמים אחרים אם אתם מכירים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. אני רוצה שהם יהיו איכותיים תנסו להציע את הכי איכותיים במחיר הזה... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Artist,

שלום, ברצוני לקנות את זה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=065 כתוב שם שזה תומך Win XP MCE, מישהו יודע אם זה עובד גם על Vista ultimate?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by viperch1x,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by easyuri,

קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  25. אחותי רוצה לרכוש את הנגן הנ"ל. עקב קריאת הנושא באינטרנט, היא התקשרה לכמה חנויות, ובחלקם אמרו לה שניתן ליצור בו/להעתיק מהמחשב ספריות. וביתר החנויות אמרו לה שאי אפשר ליצור ספריות בנגן הזה. למישהו יש את הנגן הזה ויכול להעיד מה האמת?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.