עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי את המערכת כבר כמו שנה וחצי או שנתיים אני מבסוט עד הגג חוץ מהעובדה שכשמגבירים או מנמיכים עוצמה אז זה בשלבים כאלה... יש איזה דרך לגרום למערכת ליהיות יותר טובה להוציא סאונד יותר טוב? אני עם כרטיס קול המובנה של המדר בורד

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by rafi2391,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל חיפשתי בכל הפורומים וזה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא אז ככה קניתי מסך T240 של סמסונג חיברתי את האקסבוקס אליו הכל טוב ויפה רואים מצויין עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני(שהכניסה שלו היא כניסה של שידור דיגטלי) שזה יהיה אדום צהוב לבן או כניסה שלSCART אם מישהו יכול להמליץ על כאלו זה יהיה מצויי

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי את המערכת הנ''ל ויש לה שני רמקולים אשר מחוברים לסאב, והסאב מחובר לדיוידי עצמו( על ידי חיבור I-LINK?) רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יביא עוד 3 רמקולים (1 סנטר ו2 אחוריים) ויחבר אותם לדיוידי על מנת לקבל סראונד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…

6. או מכשיר דומה ? שווה משהו ? זה בעיקרון לצפות במחשב שלך על גבי הרשת. איפה אפשר לקנות את זה בארץ ?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by KKK,

שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gerdamen,

שלום.. ברצוני לקנות LCD לחדר.. אני גר ביאלת לכן אין פה מעמ.. אני מעוניין LCD 26 אינץ.. מצאתי פה רק של סמסונג שעולות 3400 או יותר.. מצאתי משהו חמוד.. LCD תוצרת FujiCom אינץ.. הדגם האו כזה..LC3201 ( מישהו מכיר את החברה..?) התבוננתי בLCD אותה חברה אבל 32 אינץ והתמונה ממש טובה.. והוא אמר שיש כזאתי ב 26 אינץ שעולה 2600 שווה לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by AsD[eyal],

אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אוזניות פתוחות או אוזניות סגורות...מה זה?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by oren99,

הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by michael1232,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל יש לי בעיה שבכרטיס HD 5770 יש יציאת HDMI אך מאחר והטלוויזיה שלי ישנה והיא מכילה רק כניסות Component חיפשתי כבל שיתאים לי ומצאתי את הכבל הבא: HDMI to Component Video + Stereo Audio AV Cable * Connects your HDMI-equipped device to your TV, such high-definition DVD player, HDTV receiver, projector, A/V receiver, Playstation system. * Input Connector: HDMI Male (24K Gold plated) * Output Connector: Component Video (3 x RCA Male) and Audio (2 x RCA Male) * Cable Length: 5ft * Conductor: Copper * Color: Black * Cable supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i resolutions * NOTE: DO NOT SUPPORT SIGNAL FROM VCR, COMPUTER OR LAPTOP …

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by LiorZi,

אוקיי אז ככה, לאחר שנשברו לי 2 אוזניות (Icemat Siberia ו-SteelSeries 5H), רציתי לקנות אוזניות חדשות. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6308 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6602 עכשיו ראיתי את המחירים וממש לא בא לי לשים 300-400 שקל על אוזניות. רציתי לקבל המלצה על אוזניות גיימינג בכ- 150-200 ש"ח מקסימום, ללא מיקרופון. ראיתי דגמים של Sennheiser בטווח מחירים האלו אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים. את האמת לא איכפת לי כל כך איזה חברה (כמובן שעדיף חברה מוכרת) אבל העיקר שישמעו בהם טוב ושיהיה טווח FREQ גבוה. אגב את האוזניות ששברתי, כמובן בטעות, קיבלתי לפני 3 שנים מספונסר של הקבוצה שהייתי משחק בה counter strike לכן אין אחרויות או משהו כזה, ואני לא מתכוו…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  14. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by dsane,

האם עדיף לרכוש אחד של sony או של irock? והאם איכות הקלטת להעברת אודיו טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by alonlior,

boston acoustcis ms 4000 שמעתי אתמול בשקם אלקטריק וזה נשמע ממש טוב אבל המחיר שם היה 2000 שקלים ובאינטרנט 1500 אז אני לא יודע אם זה טוב לא מצאתי חוות דעת בשום מקום מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by brum,

שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by ShuBy,

אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by manz11,

אני שניה מלקנות מסך 32 LCD לסלון והמליצו ל על LG 32LC51 . האם המסך הזה איכותי בתכונותיו ? ומה ההבדל בינו לבין 32LC41 לא מצאתי שום הבדל בכלל .... תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by Posford,

טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DrLEON,

שלום חברים.. אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס קול שיחוברו אליו הרמקולים AL FX6021. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. תקציב 300-500 עם העדפה ל400+- ועדיפות לKSP כי אין לי ממש כוח לנסוע מחנות לחנות או להזמין ברשת.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by שמואל גאון,

שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל

25. שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.