אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האים בz-640 יש חיבור spidf חיבוא אין ואוט? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואני עוקב אחרי תקופה מסומית אחרי ההודעות , ואני ממש בדילמה , בין ה sennheiser 555 שאותן יצא לי לשמוע והם סבבה לגמריי לבין sennheiser 497 שגם המליצו שזולות יותר , מה אתם ממליצים לצורכי מוזיקה בעיקר (טראנס\רוק\אלקטרונית) , סרטים ומשחקים ? תודה רבה לעוזרים (ד"א יש אפשרות כנראה לקנות בחול , אבל אני מפחד על הקטע שלה האחריות)
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למחשב נייד שלי בעיקר לצורכי gaming ומוסיקה. אני מתלבט בין ה-Sennheiser HD555 ל- Sony MDR-V700DJ, מה אתם ממליצים לי? אם יש באותו טווח מחירים אוזניות אחרות שעדיפות אז אני פתוח להצעות (: תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין בנגן mp3, וראיתי את iFP-190TC של iRiver ב-1000 ש"ח. (256Mb FLASH+FM stereo). רציתי לדעת אם יש נגנים נוספים מומלצים במסגרת התקציב הזה? אוהד.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 שיתחברו לטלויזיה שלי (SAMSUNG A450). אני צריך רמקולים לא גדולים מידי שיהיה אפשר לתלות אותם על הקיר ושיגיעו עם שלט רחוק, השימושים העיקריים שלהם יהיו לסרטים וXBOX360. התקציב שלי כרגע הוא 800 ש"ח. עוד שאלה, אני מתכנן לחבר את הרמקולים לכניסה של האוזניות בטלויזיה האם זה יוצר איזשהי בעייה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל קצת הצעות בנוגע לרמקולים חזקים לשימוש מוסיקה וסרטים. התקציב עומד על 1500 (נגיד 1800 גג) . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של החברה וגוגל ומצאתי דגמים מתקדמים יותר אז אם משהו יודע איפה ניתן להשיג תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם של גיגהבייט GA-965P-DS3 - יש בו כרטיס קול מובנה 8 ערוצים... עכשיו, אם אני רוצה לחבר אליו גם altec lansing 2.1 וגם את האוזניות של זלמן 5.1 באותו הזמן, איך אני עושה את זה? ואם זה אפשרי בכלל? אם זה לא אפשרי, האם יש איזה כרטיס קול שכן יהיה בו אפשרי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
תקציב בערך 2000 עם חריגה של 300~500, עדיף לא לחרוג מהתקציב, אני צריך טלוויזית 32 (או 37) אינץ (עדיף 32), אני מחבר אותה למחשב אז שיהיה לה לפחות HDMI אחד, אני צריך שתהיה יפה ודקה, לא צריך פיצ'רים מיוחדים, שתהיה טלויזיה חמודה, מה אתם ממליצים? עריכה: אם זה יהיה טלויזיה של Samsung (או כל חברה אחרת שהמסך מתחבר לאינטרנט ואולי אפילו יש לו אפליקציות) עם WIFI smart@TV זה יהיה נחמד.. עריכה2: מה עם הטלויזיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
על פניו אותם רצקולים רק שב-380 עוצמה גבוהה יותר של 6 וואט לעומת 5 וואט ב-370. 370 באים עם לשט חוטי ו-380 לא. האם בכך מסתכמים ההבדלים והשאלה מה עדיף היא רק שאלה של טעם או שיש עוד משהו נסתר מהעין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני הולך לקנות טלויזיית LCD עד סוף החודש ואחרי ביקור קטן בקניון אתמול ובהייה ארוכה בקירות מלאים מסכים הגעתי לרשימה הבאה: שארפ PX5 סאמסונג LA32A450 סוני P3000E טושיבה C3500 פיליפס 5322 מי הכי מומלצת מביניהם ולמה?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה זוג רמקולים למחשב בתקציב עד 450 שקל רציתי לדעת איזו מערכת רמקולים יותר טובה האלטק לנסינג עולה 430 ש"ח והבקורות ברשת עליה בינוניות והלוגיטק X 240/230 עולות 350 מה עדיף??אני מתכוון מבחינת הסאונד זה הכי חשוב לי 100 שקל לפה ולשם לא חשוב לי כי יש תקציב רק למי סאונד יותר טוב למוסיקה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי. יש לי דיוידי של פיוניר והכתוביות בסיומת srt שהצמדתי לא עולות. שיניתי את הגדרות התרגום לעיברית עם קוד השפה וזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש רמקולים למחשב 2.1 עד 200-300 ש"ח ומחפש גם אוזניות עם מיקרופן למחשב לצורך גיימינג - אני לא יודע מה העלויות של כאלה אוזניות אז אני אשמח לכמה המלצות בטווחי מחירים שונים. (100-150 שקל נשמע סביר ?!?!?! ) תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ה-cx300 שמוכרים באדר סוכנויות אודיו בחשמונאים הן מקוריות? תודה מראש על תשובה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/consumer/20050106/index.html מתי לדעתכם זה יגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-