עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idoodi,

למישהו יש אותם שמע עליהם או מכיר? מה אתם אומרים אני רוצה אותם שווה?? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by rafi_d,

באומץ רב רכשתי את המכשיר הזה - Haier L40A9A (שיווק/שרות ניופאן). ידוע, יצרן ללא שם בארץ... אך מתהדר במפרט די סביר (כאן: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3062003 ) וגם המחיר אכן קרץ... אני חייב לאמר שהתמונה מפתיעה באיכותה לטעמי. אבל... אמנם לא ציפיתי לSOUND איכותי מהרמקולים של 5W והתכנון היה לחבר למערכת הביתית דרך שני שקעי L/R AV OUT . כאן באה ההפתעה (הרעה) לפי כל הסימנים (=השמיעה שלי) אין יכולת קליטה והשמעה של שידור סטריאו (NICAM) . האם ייתכן לדעתכם ?במכשיר שהכל בו "כפול" עם R/L ועם HDMI ו HDTV ? זו תקלה או "תכונה" ? פרסום מטעה/לא-שלם ? עניין אחר מעצבן - מעבר למסך כחול בעת הרצה של קלטת VCR - LP במהירות קדימה/אחורה (FF). אני מתלבט אם להחזיר אותו, כי עדיין, העיק…

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

הבנתי שהPX100, לאחר שערכתי חיפוש, טובות יותר. אך אם אני צריך את האוזניות לריצה, אני לא בטוח שאוזניות קשת יהיו נוחות מדי, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  4. שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים של X-530 והכבלים שאמורים להתחבר לכרטיס קול לא מספיק ארוכים. אני מעונין להכין את 3 כבלים האלה שאומרים להיות 17 מטר כול כבל יש המלצה לחנות ? שיצא לי זול למטר? והאם ישנה לי כבל עם סיכוך או בלי סיכוך?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, אני על סף רכישת רמקולים 2.1 עד 1500 שקל. קראתי מלא תגובות מכל כיוון על מלא מוצרים ואני רוצה לסכם מי הרמקולים המובילים ומה מאפיין אותם: (אני מקדים ואומר שכל הדגמים פה הם טובים ואיכותיים ואני רושם רק את החסרונות וההבדלים) Z2300 Logitech - קצת רעשניים, מעולים בשביל "להפציץ" את החדר SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - עיצוב מדהים, אין שלט, שמועות שמתקלקל אחרי שנה FX6021 Altec Lansing - הכי יקרים, פונקציונליות רחבה, שמועות שיוצא מהם HUM כשלא מנגנים JBL Encounter - אומרים שנשמעים טוב, אבל די זולים אז אין לי מושג אם הם מתחרים באיכות של הרמקולים לעיל נראה לי שה 6021 מנצחים, אם התקציב מאפשר. השאלה היא האם הם מצדיקים את המחיר. מה אתם אומרים ? ג'ו-מן

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by spotash,

יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by yo0924,

אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by Aviko,

אפשר לומר בעצם שאלו הם "אוזניות האיכות" הראשונות שלי. קניתי אותם מ"כלי זמר" בדיזינגוף במחיר מצחיק של 215 שקלים, אני מאוד מרוצה מהסאונד ומהבאס, שכמותו לא שמעתי מעולם, הנרתיק איחסון מתאים בול, והאוזניות ננשאות לכל מקום בקלות רבה... אני מאוד מרוצה בקיצור,10/10 בשבילי! ד"א בחנתי אותם עם SanDisk Sansa E250... Aviko

• 47 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by constantine16,

shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by liran2001,

זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by carman,

שלום לכולם, החלטתי לרכוש מערכת 2.1 טובה. ראיתי את דגם הלוג'יטק Z4, ואת הZ2300 היקר יותר. השאלה היא, האם ה2300 שווה את ההבדל הכספי בין 2 הדגמים? או מה אני לא ארגיש הבדל גדול? אני יכול לומר שבשבילי האיכות נקבעת במוזיקה האיכותית שאני נוהג לשמוע במחשב. כמו כן, האם שאני קונה 2.1 איכותי אני צריך גם כרטיס חדש? או מה הכרטיס קול על הלוח מספיק? אני מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט לדעתי זה מצדיק את העניין. תודה, דניאל

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by PuLsE,

אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3). בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by dm44,

היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by roman85,

שלום לכולם, קניתי בשעה טובה טלוויזית LCD לחדר, הטלויזיה מדגם Haier L32A9A הטלויזיה כוללת: * כניסת HDMI- אין כמובן תמיכה בFull HD *כניסת VGA + אודיו רציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים. ֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹ המחשב אינו חדש, אני משתמש בכרטיס קול On board ומעיץ גראפי ישן של Geforce 2, המחשב בכל זאת מכיל מעבד של AMD 2800. הכרטיס מסך מכיל רק יציאת VGA אחת, ולכן אני חושב על פתרון פשוט של פיצול היציאה לשתיים(http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=9970&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he) ולחבר יציאה אחת למסך המחשב ואת היציאה השניה למסך הטלויזיה, השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by eliher,

מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. Started by carman,

שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לכיון את הרמוקול שיש לי כך שיצא קול מהמיקרופונים. אל תשאלו למה מישהו יודע כיצד אני יכול להגיד את זה יש לי מיקופורון ושני רמקולים קטנים + אחד SUB אם אני זוכר נכון זה CEATIVE 2.1 2500 משהו בסיגון

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הכרטיס קול שיש לי על הלוח (asus commando) רציתי לדעת איך הכרטיס הבא CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 ואם יש משהו אחר שאתם ממליצם (תקציב עד 400 ש"ח ) הכרטיס מיועד למשחקים וקצת סרטים תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין לקבל מידע על חיבור המחשב לטלויזיה בדרך של תקשורת אלחוטית. האם אתם מכירים את המוצרים הבאים? ויודעים האם באופן כללי הם מומלצים? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=7518 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by evy,

אהלן חבר'ה.. אני מעוניין לקנות מחר אוזניות אחרי שאני חוזר מהבסיס.. אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי אוזניות בסכום של כ250 שקל שיהיו מיועדות לשירים ומשחקים,חשוב לציין שאני מחפש אוזניות סגורות,שמכסות את כל האוזן. ואני אשמח אם תתנו לי גם קישורים לחנויות בבאר שבע .עם הדגם הספציפי שאתם מציעים. ועוד בקשה..תנו לי שמות של חברות אוזניות טובות ואמינות , במקרה שלא יהיה להם את הדגמים שנתתם לי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים