עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Arthur,

שלום אנשים, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני כרגע עם אוזניות HD650 של Sennheiser עם כרטיס קול ASUS Xonar Essence Stx. והייתי מעוניין לדעת אם הAudioengine D1 או הFIIO E17 יהיו שיפור לכרטיס הקול שלי,ובמידה ולא על איזה DAC או AMP הייתם ממליצים שכן יהיה שדרוג מהSTX. מודה מראש לאנשים שעוזרים. =]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ofekd23,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים לגימינג עד בין 300-500 שקל של 2.1 שמעו אני צריך אץ התמורה הכי טובה שאני יוכל לקבל למחיר הזה תודה לכול העוזרים

3. מתלבט בין ה-3 האלה (Z130,Z150,Z200): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5841 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12211 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12374 בעיקרון מחפש את המוצר הכי טוב בטווח המחירים האלה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yamabushi,

האם שווה לרכוש את המערכת ב450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by yakir1834,

שלום לכל חברי הפורום, מועדים לשמחה! אני לא הכי מבין באודיו ואיכויות יש לי זוג רמקולי מדף JBL TLX 151 שקיבלתי מחבר, והם שוכבים אצלי ללא מעש הרמקולים עובדים אבל הממברנות קרועות 2 ממברנות של 8 אינץ' ו2 של 4 אינץ' אני חושב השאלה היא אם הרמקולים האלה שווים תיקון? תודה מראש לכל העונים והמתעניינים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מגבר יד שניה שאמור להתחבר למחשב. המקום בגודל 60 מטר. אין לי צורך ביותר מ 2 ערוצים. רק לשמוע מוזיקה. איזה דגמים אתם ממלימים לחפש? ראיתי מודעות שמציעות מגברים של rotel : rx 855 -ב 400 ש"ח rx-496- ב 600 ש"ח הרמן קרדון ב 750 ש"ח אשמח להכוונה, מוכן גם לעלות בתקציב. רוצה מגבר טוב.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by ace_low,

אני רוצה לחבר מחשב ישן למערכת הסטריאו בסלון למטרות השמעת MP3. א. איזה כרטיסים מומלצים למטרה זאת? האם יש להם יציאות RCA לרסיבר או שצריך לקנות מתאמים נפרדים במיוחד? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אז זהו אני אסביר! יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי".... אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף... יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו? אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה... מודה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by skuki1,

אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by Itzik.J,

היי, אני מחפש יותר הבהרה לגבי HDMI 2.1, אני מתכוון לשדרג השנה את כל מערך המדיה בסלון, (טלויזיה + רסיבר + רמקולים), רציתי לדעת האם אני חייב HDMI 2.1 גם ברסיבר, אני מתכוון לחבר מחשב סלוני ישירות לטלויזיה עם 2.1 ובעזרת eARC לרסיבר, השאלה שלי היא האם אני צריך רסיבר עם 2.1 אם אני לא מתחבר אליו ישירות? לגבי הצורך ב2.1, אני כן מתכוון לשחק עם המחשב על 4k 120. אם התשובה היא לא איזה רסיבר כרגע מומלץ עד 2500 - 3000 ואם כן... זה יהיה יקר, מה הרסיבר הכי סביר (מחיר לביצועים) עם 2.1? תודה ומקווה שהתשובה היא לא

14. Started by malcolmx9,

מבקש שוב המלצה (לא בשבילי הנגן) לנגן MP3 בתקציב 1000-1500 ש"ח. דברים חשובים: *סוללה של 12 שעות מינימום *נפח 4GB ומעלה נגן בעיקרון מיועד סתם לנסיעות באוטובוס ודברים כאלה, אין צורך במשהו ספורטיבי. וגם אין צורך בנגנים מתקדמים יותר כמו X5L וכו', אז בבקשה אל תמליצו להוסיף 400 שקל לתקציב ולקנות אותם! אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ואני אשאל את הבחור שביקש את ההמלצה .

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by Or ei,

אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MightYaad,

יש לי במחשב חיבור קדמי לאוזניות, מיקרופון ושני USB כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע איתן כלום...ובדריבר הוא לא מזהה אותם גם... ואת הרמקולים הוא כן מזהה. החיבורים מקדימה כן מחוברים ללוח אם כי דברים אחרים עובדים איתם ולא האוזניות לא. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MacGyver,

כאשר דיפדפתי לי לתומי בעיתון זמן תל-אביב ראיתי בעמד 45 פרסומת של חנות הבולשת(חנות מגניבה לציוד בילוש באבן גבירול....) שכל הפרסומת היא רק על נגני ארקוס והיא כותבת למטה שהיא היבואן הרשמי..... הנה האתר שלהם.... http://www.spy.org.il/default.asp מקווה שזה עוזר למישהו..... איתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by avivlevy,

איפה אפשר לשמועה את הרמקולים ? אני נמצא באזור חולון - בת ים [ ..........?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. שלום... ביומיים האחרנוים המחשב שלי מעוות את כל האודיו שיוצא ממנו... הכל נשמע בהילוך איטי... זה דפוק... שחר חסון נשמע כמו מישהו בן 50... כשבנות גונחות בפורנו זה נשמע כמו בנים!!! הצילו!!! אין לי מושג מה שינה את זה או איך ולמה אבל אני חייב עזרה...

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. מהם ההבדלים ביניהם? כלומר, מה ההבדל בין האוזניות שמוכרים בחנות של הטאוור רקורדס ב10ש"ח לבין אוזניות שעולות 300ש"ח? ואני לא מתכוון להבדלים בין היצרנים... ;D בכל אופן השאלה שלי היא כללית לכל האוזניות... כלומר, אני כבר יודע שיגידו לי פה איכות וכו' אבל אנא תפרטו... האמת שקניתי את האוזניות האלו ב10ש"ח, נשמעים לא רע בכלל אבל כבר הבנתי שיש הבדל בין לא רע ל-טוב אז אקיצר מהם ההבדלים? תודה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by vm,

היי אני מחפש אוזניות אלחוטיות טובות (אני לא אודיופיל, אבל שישמעו טוב) לטלויזיה שלי ( Toshiba Regza 42XV550). אני מעוניין שהאוזניות לא יהיו עם בטריות רגילות אלא עם בטריות פנימיות. בנוסף, איך האוזניות (יותר נכון המשדר שלהן) מתחבר לטלויזיה והאם אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות (על אותו משדר? או שני משדרים לאותה הטלויזיה)? תודה על העזרה, עמרי

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by Load,

לפני כמה ימים ניסיתי לפתור איזה בעיה וכמו טמבל, נכנסתי לcontrol panel לSOUND וAUDIO CODECS והסרתי את כל ההתקנים שהיו שם (10 בערך) עשיתי ריסטרט ולא כול הקודקס הותקהו מחדש, ועכשיו אני לא שומע בחלק מהמשחקים ובסרטי DVD, מה אני צריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by ravid,

קיבלתי היום את הכרטיס הזה והגירסה החדשה ביותר באתר היא מ 2003 כזה... ראיתי באתר אחד את זה: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=16993 והבנתי יש חדשים יותר,אז איפה אפשר להשיג את החדשים ביותר??? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.