עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מנסה לבנות אפליקציה כלשהי ואני צריך תווים של סינטיסיזר כקבצי MP3 כלומר קובץ לכל תו או מקש בסינטיסיזר למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג קבצים כאלה? תודה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MDK,

ממה שראיתי יש 2 חנויות אינטרנט ישראליות שמוכרות אבל אבא שלי רוצה לקנות בחנות נורמלית. לשקם אלקטריק יש רק את הדגם 512 מגה ובכל שאר החנויות בכלל לא שמעו על החברה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  5. נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ab14,

איפה אני יכול לקנות את הבד שעוטף את התיבה של הסאב זה כמו שטיח דק לא יודע איך זה נקרא אני צריך חנות לזה באזור בת-ים

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by anatoli,

שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by ROTEMan,

לאחר שהבנתי שאני שומע יותר מדי בווליום גבוהה סתם כי תמיד אהבתי ככה אני החלטתי להנמיך קצת ..אפשר להנות גם בווליום בינוני וסביר. אני חושב שחשוב שתקראו את המאמר הבא, לי הוא חידש הרבה. http://www.blendstudios.co.il/index.asp?curPage=27 רותם.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by HORADRiM,

מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. http://news.teamxbox.com/xbox/12456/Prices-for-LCD-HDTVs-to-Drop-Up-to-40-Throughout-2007/ http://www.digitimes.com/displays/a20061218PD206.html

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by meir21,

אהלן אני מחפש לקנות Hauppage HD-PVR כדי ללכוד מהטלוויזיה בHD . אבל קשה למצוא את זה בארץ.האם יש סכנה בלהביא מחו''ל בבחינת מכס וזה .אם יש כאן מישהו שקנה / הזמין , אני אשמח לקבל עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מארגן חדר צפיה בסרטים/סדרות, בעיקר HD אבל גם סרטי ילדים באיכות "רגילה" ולעיתים אף נמוכה למדי. יחובר אליו מחשב HTPC ויתכן גם גיימינג מדי פעם. התקציב גמיש לשני הכיוונים, אבל אלא אם מדובר בהבדלים תהומיים - הייתי מעדיף לשלם פחות. יש לי חדר מרתף שקל מאוד להחשיך במימדים של 3X5 בערך. עוד לא החלטתי אם לסדר אותו לאורך או לרוחב, אבל סביר להניח שמרחק ההקרנה יהיה כ~3-4 מטר. * האם מקרנים בטווח המחירים הזה (ועדיף פחות כמובן) נותנים איכות תמונה ראויה? * אני מניח שצריך לשקלל גם מסך נורמאלי, אם כי יש לי קיר חלק להקרנה. * צריך גם כניסת וידאו דיגיטלית למקרן, לא? * יש משמעות לזמן תגובה במקרנים (לגיימינג)? * איזה LCD-TV מומלצת במקרה הזה והאם היא עדיפה משמעותית על מקרן? ההנחה ש…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by emberl,

במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבם? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by izhark,

שאלתי בפורום מארזים, אבל אולי דווקא פה מישהו יודע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343574.0

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by the1,

שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by rankomemy,

האם מישהו ניסה להאריך את הכבל של הסאב שמתחבר לרמקול הימני-קדמי? זה מעין חיבור VGA ... ע"פ הוראות היצרן אסור להאריך אותו כי הוא עלול לגרום לנזק....

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by kostiya,

יש לי כרטיס קול שמיתחבר ליציאת PCI Express x1. הבעיה היא שבמחשב שלי הגוף קירור של הכרטיס מסך חסם את יציאת ה PCI Express x1 ואני לא יכול לחבר את הכרטיס. השאלה שלי היא האם יש חייה כזאת כמו מאריך PCI Express x1ל-? וכמובן ,איפה אפשר לקנות כבל כזה?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש מאריך אוזניות למרחק של כמה מטרים בודדים, שאוכל לחבר אוזניות למחשב ולשמוע במיטה שלי. האם יש מאריך מומלץ? ומה עדיף? שלט שהוא מתאם מ3.5 ל2.5 או מתאם בלבד? (מבחינת האיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי X530 כבר כמה חודשים, ועד היום לא חיברתי את הרמקולים האחוריים מסיבה אחת - הכבלים קצרים מדיי. האם יש כבל מאריך בשביל שני הרמקולים האחוריים? אשמח לקבל תשובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Check_Point,

יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים