עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Armageddon1,

לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  3. אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by FME,

שלום לכם היום שמתי לב שהכרית שבקשת של האזניות שלי מתחילה לצאת (באמצע שלה - אבל זה קורה רק שאני מותח את האזניות כדי לשים על הראש). הדבק לא מחזיק טוב כ"כ - כנראה שהוא כבר התעייף.. מדובר באזניות HD518 של סנהייסר. רציתי לשאול אתכם האם יש דרך להדביק אותה חזרה למקום ושלא תצא להרבה זמן? יש דבק מסוים שאתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by evy,

שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד ישן יחסית, נתונים בינוניים... הייתי רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני (איכותי כמה שיותר) הבעיה היא שאין לי חיבור FIREWIRE במחשב, יש לעומת זאת חיבור HDMI וחיבורי USB מעאפנים... השאלה שלי היא: הבנתי שחיבור כרטיס קול דרך USB יוצר "לאגים" אבל האם ישנו כרטיס קול איכותי שמתחבר לחיבור HDMI שבמחשב? והאם הכרטיס הזה שווה משהו? תודה מראש יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ystyle,

אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by external,

שלום לכולם, אני קורא ותיק של הפורום אבל זו פעם ראשונה שאני מפרסם פוסט. הייתי מעוניין לדעת האם משהו נתקל ברמקולים הללו וניסה אותם כרמקולים למחשב? חיפשתי עליהם ברשת ומצאתי ביקורות טובות מאד. http://www.audioengine.co.il/ ראיתי שמוכרים אותם בהנדי בת"א במחיר של 2400 ש"ח, מחיר שנראה לי יקר לרמקולים של מחשב. אולם יש לזכור כי המחיר הזה אינו גבוה במיוחד כאשר משקללים זוג רמקולים מדפיים ומגבר איכותיים. בכל מקרה, אני עו"ד ומחפש רמקולים שישמשו לשמיעה של מוזיקה בזמן שאני עובד במחשב (לצערי מדובר בשעות ארוכות...) חשוב לי בעיקר האיכות ועל כן נראה לי כי רמקולים מסוג מוניטור עשויים לתת את התוצאה הטובה ביותר. סוג המוזיקה נע בין ג'אז לבין מוזיקה ווקאלית ולעיתים גם פופ. בכל מקרה, אשמח לקבל את…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dbziz,

אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. למישהו יש מושג איך מורידם את כל מה ששייך לכרטיס הנ"ל בהגדרות של WINDOWS 98SE? אפילו בHELP באתר שלהם הם ממש הסתבכו עם זה... ולא פלא למה איך שאני שם את הכרטיס, המחשב נתקע. אולי גם בגלל שמרוב נסיונות, יש לי כמעט כל דרייבר או תוכנה אפשרית של סאונד בלסטר.. העניין הוא שהוא לא עבד עם אף דרייבר/תכנה בשום מקרה.. וגם להעיף אותו אי אפשר..

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. יש לי I-Station של Logic3 ויש בו בעיה אחד הרמקולים(בבאס) ניסית לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה אך לא הצלחתי . אם אין מעבדה אז מקום מומלץ לתקן אותו (באזור המרכז). [glow=red,2,300]תודה לעוזרים[/glow]

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר שלי רוצים להזמין מאמזון את האוזניות סנהייזר MX500 אבל שאני רוצה לדעת כמה משלוח לארץ יש בדף עם הסברים על המשלוחים רק על ספירים ודיסקים מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 500 חשבתי על creative inspire t6100 ועל logitech x-530 מה עדיף? ואילו עוד אפשרויות עוד יש לי?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by BeRo,

חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by kolodov,

Creative 5.1 Speaker System I-Trigue 5600

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by day-V,

יש לי כרטיס קול creative שש ערוצים של 16 ביט ורמקולים של קריאייטיב T5900 אם אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס של קריאייטיב 6 ערוצים של 24 ביט אני ארגיש איזשהו הבדל באיכות של מוזיקה או רק במשחקים או מה?<?<

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by phoenixtb,

שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  19. שלום יש לי עכשיו רמקולים ישנים(משהו כמו 6-7 שנים) 2.1 של creative ואני מעוניין להחליף לחדשים. עכשיו השימושים שלי הוא בעיקר משחקים וסרטים. הרמקולים מיועדים להתחבר לטלוויזיה ולמחשב. עכשיו אני מתלבט בין מערכת 5.1 למערכת 2.0 איזה מערכת עדיפה לי לשימוש כמו שלי. על מערכת 2.0 חשבתי על הMicrolab SOLO 3C 2.0. ומערכת 5.1 אני לא ממש מכיר אז ישמח להמלצות. ישמח להמלצות בנושא תודה מראש עריכה: תקציב סביבות ה500 שקל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. פרטו

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by ward,

אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by XMB,

חשבתי על זה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106107&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 מה את אומרים? , כדאי? אני רוצה רק קשת עורפית ,עד 300 ש"ח לMP3 Zen Micro ... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. אם נאי קונה רמקולים, למשל כאלה:http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2441,normal_sales אני צריך בשבילם מגבר או שאפשר לשלוט על העוצמה דרך הסאב. כי אני לא ממש מבין מה זה סאב אקטיבי או שאני יכול לקנות דיוידי ודרכו להגביר????? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.