אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום כן עדיין לא החלטתי ובדיוק בימים אלה נפל לי הדיסקמן שלי והוא לא עובד יותר... אני צריך את המלצתכם על נגן מבוסס דיסקים עד 600 ש"ח אפשר להתגמש קורא MP3... רצוי ווליום חזק שיעבוד מעולה עם סנסנייזר HD212PRO ! ??? אשמח מבעלי ניסיון איך לזהות לפי נתונים אם הדיסקמן חלש או חזק בווליום ? ???
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD 32 אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מצורף מדריך ללמוד והדרכה שמיעה וראייה סרטים ומוסיקה המדריך כולל הורדת קודקים ,התקנה ,כיוונם / פתיחתם בחירת חומרה נכונה שמיעת סאונד משופרת וכל מה שאתם רוצים כדי לקבל קולנוע ביתי מהסרטים http://upload-il.com/file/23435/-------------------------------------------------------------1.pdf.html מדריך שני מדבר על איך לשמוע מוסיקה ולכוון מקודדים הופך MP3 ל- 5.1 או קידוד אחר של שירים ל-5.1 שמיעת DTS ועוד לי זה עזר נפלא http://upload-il.com/file/25254/--------------------------------------DTS----------------------BSplayer-Pro.pdf.html
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מהעבודה מחפש טלוויזיה 40-42 אינץ'. מהידע שלי אני יודע שLG ו-SAMSUNG הם מותגים איכותיים במחיר משתלם. מישהו יכול לרמוז לי על כמה דגמים שלהם בעלי יחס מחיר-איכות טובים, או ששווה לבחור חברות אחרות? אמרתי לו שאני השאל אנשים שמכירים את התחום (HWZONE.CO.IL :ylsuper: ) אני לא רוצה שהוא יקנה איזה חרא שיעלה לו באזור 1500-2000 ואז תוך חצי שנה יזרוק אותה לפח (תקלה/ איכות על הפנים). תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מה קורה, מצאתי, יותר נכון סבתא שלי מצאה רסיבר של harman-kardon. איך החברה ?? הדגם הוא: 330B מישהו מכיר אולי ויכול להביא לי מידע עליו? שווה משהו? הנה המאפיינים שלו: http://www.harmankardon.com/specifications.aspx?cat=REC&ser=∏=HK330B&sType=H תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום ב ATP 3 רציתי לדעת אם צריך לפתוח אותם כי בינתיים שמעתי בהם רק איזה 5 שירים כי לא ידעתי אם צריך או לא... בכל אופן אם צריך אז איך בדיוק.. תודה ושבת שלום לכולם עריכה: כרטיס קול X-FI PLATINUOM
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקציב: 300 שקל הסיבה: צבא הגנה לישראל. המטרה: כרטיס קול במקום זה שקיבלתי עם ה ABIT AN8 ULTRA שנדפק. ישמש למשחקים וקצת מוזיקה פעם בשבוע-שבועיים ולא יותר (כפי שנאמר, חייל). אני לא אודיופיל או משהו. הציוד: ATP3 המעולים. מתלבט בין שני כרטיסי קול: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E , עולה 300 שקל. Creative Audigy SE 7.1 PCI, עולה 150 שקל. הכרטיס קול צריך להמשיך איתי למקרה שיום אחד אני אשדרג ל-5.1, כרגע אין תקציב באופק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים והאם הם שווים כזה הבדל במחיר, פרט לעובדה שאחד יושב על PCI והשני על PCI-E שכרגע הכרטיס קול הסטוק שלי יושב עליו, וזה מאוד נוח לי. תודה מראש אנשים טובים. אם אפשר תשובות ASAP כי אני צריך לקנות כבר מחר, אני חוזר לצב…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.
-
חבר שלי רוצה לקנות סגורות טובות במשהו כמו 300 שח מה אתם מציעים?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המוצר הבא: Conceptronic'>www.omc.co.il]Conceptronic CVIDEOS AirBridge - סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי - $71.68 - www.omc.co.il האם זה שווה??
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מערכת 2.1 (לשימושים כללים)...ומתלבט בין creative ל-logitech. logitech http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/IL/EN,crid=2171 creative http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=4&subcategory=27& אם תוכלו לייעץ לי על המערכות הטובות ביותר ש-1700 שקל יכולים לקנות (אפשר גם פחות) אם יש הצעות לחברות אחרות גם סבבה. אנא ציינו את החנות ממנה לקחתם את המכיר . בתודה איתי. נ.ב: דיי התלהבתי מה-logitech z2300 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמו בכותרת... תקציב לא משנה אבל עדיף כמה שיותר זול כמובן תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע טלויזיה LCD של LG 32 אינץ' HD READY ואני רוצה לקנות עוד אחת לסלון כאשר אני חושב לקחת 37 אינץ' או אולי 42. חשוב לי שיהיו כניסות HDMI ולאור הניסיון הטוב שלי אני נוטה לכוןן ההיצרן LG. אני מאוד אשמח להמלצות ומאוד אשמח להסבר מה ההבדל בין FULL HD ל HD READY? אצלי יש HD READY אבל כתוב 1080P ככה שאני אשמח להבהרה בנושא. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה באחד הרמקולים שלי, הרמקול המרכזי. מידי פעם אני שומע רעשים(זמזום) מהרמקול המרכזי, לפי דעתי ברגע שנדרש ממנו להפיק צליל באס. ניסיתי כרטיסי קול שונים, גם און בורד וגם של קריאטיב, אך זה לא משנה. גם כשאני מוריד את הווליום שלו ל 0, דרך הדריבר של הכרטיס קול, הזמזום לא נעלם, גם לא חושב שהוא קטן. היש מה לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי. יש לי התלבטות בין 2 אוזניות. אני מתלבט בין Sennhieser MX 400 לבין Sony MDR-E828LP. הביקורות באמאזון טובות על שניהם. http://www.amazon.com/Sony-MDR-E828LP-Fontopia-Earbuds-Winding/dp/B00008VF63/sr=8-6/qid=1168079568/ref=pd_bbs_6/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/Sennheiser-MX400-MX-400-In-Ear-Headphones/dp/B00004Z0BN/sr=1-2/qid=1168078043/ref=sr_1_2/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=musical-instruments על איזה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, לא מכבר הזמנתי את כרטיס הקול m-audio revolution מחנות שלא אציין את שמה. כבר שבועיים עברו ונציגי השרות עדיין אינם יכולים להגיד לי מתי הוא יגיעה שכן זו הזמנה מיוחדת מהיבואן(פשוט מתחת לכל ביקורת שוק הסאונד בארץ). למישהו כאן יש ניסיון בקנייה של הכרטיס הזה ויכול להגיד לי אולי עוד איזה פרק זמן של ציפיה עומד בפני?! כי אני כבר כולי רועד מציפיה! עוד שאלה או שתיים באותה היזדמנות, בעלי הכרטיס (אם יש כמובן), אתם יכולים לתת את חוות דעתכם לגבי הממשק, הדריוורים ובכלל הביצועים?.... \תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-