עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. יש לי בעיה באחד הרמקולים שלי, הרמקול המרכזי. מידי פעם אני שומע רעשים(זמזום) מהרמקול המרכזי, לפי דעתי ברגע שנדרש ממנו להפיק צליל באס. ניסיתי כרטיסי קול שונים, גם און בורד וגם של קריאטיב, אך זה לא משנה. גם כשאני מוריד את הווליום שלו ל 0, דרך הדריבר של הכרטיס קול, הזמזום לא נעלם, גם לא חושב שהוא קטן. היש מה לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. זוג רמקולים טובים למחשב כולל סאבוופר בתקציב של 400-300 ש''ח נכון זה תקציב נמוך מאוד אבל אני לא מחפש רמקולים מטורפים רק שיהיו איכותים כמה שאפשר בתקציב הזה, אשמח להמלצמה תודה! לא חייב להשתגע עכשיו על רמקולים משהו בתקציב שנתתי שיספק את הסחורה כמה שאפשר, השימושים העיקרים לרמקולים זה סרטים ומוזיקת דאבסטאפ קטלניית יאהההההההה!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. Started by DXM,

אני עורך כמה שירים באורך קילומטר וחצי (איזה 8-10 דקות) ל5 דקות. עכשיו באיזה סוג של קובץ אני יקבל את האיכות הכי גבוהה? WAV,WMA וכו' (MP3 לא טוב לי משום מה המחשב שלי לא מצליח לשמור אותו) לא איכפת לי הגודל של הקובץ... בינתיים אני שומר כפורמט WAV מכיוון שרשום כי הוא מעביר איזה 1144KBS... אני לא מבין בתחום הזה יותר מדי אז כדאי שתעזרו לי פה... ועוד שאלה: תמיד עדיף כמה שיותר ביטים לשניה? או שלסוג פורמט שונה יש יתרונות?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. אני מחפש רמקולים ל LCD החדשה שלי. אין לי רסיבר לכן זה יצטרך להיכנס לתקציב או להיות חלק מהערכה (סאב משולב וכדומה) כמו כן, לאיזה יציאה אצטרך לחבר את הרמקולים בטלויזיה לאיכות מרבית? תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. לפנטיום 4 כרטיס טוב אבל לא יקר מידי, שאני אוכל בהמשך להשים רמקולים 5.1 בשביל סראונד כל המלצה תתקבל בבקשה תתנו לי של חברה נורמלית אבל שלא יעלה יותר מדי

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by BURTON,

אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by BigBrownBalls,

שלום, לא מכבר הזמנתי את כרטיס הקול m-audio revolution מחנות שלא אציין את שמה. כבר שבועיים עברו ונציגי השרות עדיין אינם יכולים להגיד לי מתי הוא יגיעה שכן זו הזמנה מיוחדת מהיבואן(פשוט מתחת לכל ביקורת שוק הסאונד בארץ). למישהו כאן יש ניסיון בקנייה של הכרטיס הזה ויכול להגיד לי אולי עוד איזה פרק זמן של ציפיה עומד בפני?! כי אני כבר כולי רועד מציפיה! עוד שאלה או שתיים באותה היזדמנות, בעלי הכרטיס (אם יש כמובן), אתם יכולים לתת את חוות דעתכם לגבי הממשק, הדריוורים ובכלל הביצועים?.... \תודה מראש

8. Started by matanyaniv,

אני לא יודע מה קרה לATP3 שלי, כשאני שם שירים במחשב(בעצם שומע כל דבר במחשב) ומגביר את הווליום הסאבוופר נותן באס ברמה לא נורמלית (צליל נמוך וחזק שגורם לחדר לרעוד) כשחיברתי את הרמקולים לאיי םוד שלי לא הייתה את התופעה הזאת ואפילו בווליום מלא לא נשמעו הבאסים המיותרים.... מה הבעיה איתם?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות שהשימוש העיקרי שלהן יהיה במחשב, ושימוש נוסף שארצה לעשות בהם יהיה עם הטלפון הסלולרי שלי. התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה-400 ש"ח. מה שחשוב לי באוזניות זה כמובן הסאונד, אך גם מאוד חשוב לי העניין של הנוחות, גם באוזניים וגם בראש (אה, שכחתי להגיד שאני לא מעוניין באוזניות IN EAR או כפתור). אני שוקל לקנות את AKG K518, אני יודע שהסאונד שלהן מצויין, אך שמעתי שהן טיפה לוחצות וזה גורם לי לחשוש לקנות אותן. אפשרות נוספת לקנייה הוא Sennheiser HD205, שגם שם אני יודע שהסאונד מעולה ושהן יותר נוחות על הראש. דבר נוסף שיכול להיות יתרון עבורי באוזניות (אך לא חובה) הוא שיהיו כפתורים בכבל להחלשה\הגברת הסאונד או העברת שירים בסלולרי. אשמח לשמוע דעות בנוגע לאוזניות שרש…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. אהלן לחבר שלי יש יום הולדת ואנחנו מנסים לארגן לו אוזניות, אני אשמח לעזרה שלכם. אנחנו הולכים על headset כי כמו שאמרתי, הוא מתופף.לכן, האוזניות צריכות לעמוד ברעש חזק (ד''א, אם יש דרך לבדוק תיאורטית [כי לא נראה לי שבחנות מחשבים יש מערכת תופים] עד כמה האוזניות בולמות רעשים זה גם יהיה טוב). אני יודע שהדסט טוב ב300 זה די תלוש, אבל המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by Wideblade,

היי אני מחפש המלצה לאוזניות איכותיות למחשב (לא earbuds, אוזניות ששמים על הראש)... אפשר עם מיקרופון ואפשר בלי, לא משנה לי ממש.... חשוב שאיכות הקול תהיה איכותית ושישמעו טוב מוזיקת מטאל וכו'... התקציב הוא עד 300-400 שקל, אבל אפשר משהו ב200 גם כל עוד זה איכותי... תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by wowohw,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2841 איך הם? השימושים שלי זה בעיקר מוסיקה, דיבר ב- skype ומשחקי רשת כמו CS כולל CSS התקציב שלי נע בין 230 עד 255 שקלים ( לא שקל יותר כי זה מה שנשאר לי בחשבון בנק ) אפשרות לקנייה אך ורק בחנויות KSP ובחנות TMS עריכה: מעדיף שהאוזניות יסגרו לי את כל האוזניים עריכה 2: שמעתי ביקורות טובות על אלו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6205 גם חברה מעולה לפי מה שאני יודע.... ( זה ה- HD202 לא ה- HD201 )

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by hen1235,

ברשותי: 1) מערכת סטריאו עם כניסה אחת (RCA X2 ימין ושמאל). 2) טלוויזית LCD 3) ממיר YES רגיל 4) מחשב ברצוני לקבל סאונד מהסטריאו, כשאני מאזין למוזיקה מהמחשב וגם סאונד מהסטריאו כשאני צופה בתכני YES בטלוויזיה. זה יצא לי קצת כמו חידה ;D אפשרי לבצע את זה?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  16. אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום! יש לי מערכת קולנוע לחדר של LG שכוללת רמקולים ו-DVD שכולל בתוכו מין רסיבר (דגם LH-D6230), אתמול רכשתי טלויזיה GRAETZ (דגם GR-C5439F). חיברתי את ה-DVD לטלויזיה דרך חיבור ה-Video In וכל מה שקשור ל-DVD ולסרטים עובד כרגיל. לאחר מכן חיברתי מה-Audio Out של הטלויזיה אל ה-AUX של ה-DVD כבל RCA כפול לשמאלי ולימני. יש לי כבלים רגילים של הוט (ללא ממיר דיגיטלי) ובכל הערוצים הסאונד עובד ברמקולים של המערכת אך יש דיליי (פיגור- בין הסאונד של הטלויזיה לסאונד של הרמקולים) באורך של כשנייה וחצי, מאוד מעצבן!!!! בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר כשורה ... מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  19. Started by omer323,

שלום! עוד כחודש וחצי אני עובר דירה ועכשיו לדעתי זה הזמן המתאים להתחיל להתעסק בנושא הקולנוע הביתי אז 2 דברים אני צריך: -טלוויזיה: 42' , שתהיה FULL-HD כמובן, חשוב לי שתהיה דקה בגלל בעיות לוגיסטיות לכן אני חושב שאני צריך LED ולא LCD לא רוצה שום פיצ'רים טיפשים שמוכרים היום בטלוויזיות ומייקרות אותן. כל מה שאני צריך זה חיבור לHDMI ותו לא! (היא תעבוד עם סטרימר...) -מערכת סראונד(+מגבר מן הסתם) 5.1 כמובן, רמקולים קטנים שיהיו תלויים על הקיר שלא תופסים הרבה "נוכחות". חשוב שלמגבר תהיה יציאה אופטית, כי יש לי Xtreamer SideWinder 1 ואין לו קואקסלי חשוב שהכל יהיו מוצרים שמחזיקים שנים, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות כמובן שאני מעדיף בכל המוצרים כמה שיותר זול! חשוב לי שיהיה …

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by roei88,

קיבלתי שבוע שעבר את ה-archos gmini 402. אני יודע שלא מומלץ לרוץ עם נגנים שמבוססים על דיסק קשיח, אבל יש כאלה שאומרים שהסיכוי שתהיה תקלה מזה אפסי.. בקשר לקפיצות רצתי עם הנגן משהו כמו 8 דקות וגם נסעתי איזה 40 דקות באופניים (החזקתי תנגן ביד) ולא קפץ בכלל... מישהו פה רץ עם נגן כזה? (לא בהכרח gmini כל נגן שמבוסס על דיסק קשיח) התקלקל למישהו פה נגן בעקבות זה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את האוזניות SENNHEISER MM50 לאייפון. חיפשתי את הדגם במספר חנויות ומצאתי מחיר 118 ש"ח באתר http://www.amperel.co.il/products/183188 שזה ממש זול. הבעיה היא שאני יודע שלסנהייזר יש המון זיופים. ואני לא מכיר את האתר ולא יודע לגבי אמינותו. יכול להיות שהאוזניות מזוייפות? האם מישהו מכיר את האתר? האם למשהו מכם יצא לנסות את האוזניות הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב ראיתי את האוזניות האלו באתר KSP במחיר 290 ש"ח. ועוד KSP ידועה כרשת מאוד זולה ואמינה שאינה מתעסקת בזיופים.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. כשאני מחבר את מצלמת הוידיאו שלי (קאנון) אז יש בעיה בכך ששומעים חזק מדיי, זאת אומרת גם שהמצלמה לא על PLAY יש קליטה של שמע. וכשאני מקליט אז שומעים ממש חזק וכל רעש קטן הופך חזק. לעומת זאת כשמחברים לטלויזיה שומעים מצויין כמו שצריך. מה הבעיה כאן?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אני מחפש רמקולים וסאב למכונית, בקשר לתקציב - אני לא יודע בכלל כמה הכי זול עולה, כמה עולה איכותי... אז תציעו.. אם זה משנה אני מתכנן לחבר את הנגן שלי(X5) אליהם, ופחות להשתמש ברדיו דיסק שלי.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Chymes,

משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by lipa,

הכי פשוטה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.