עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  2. יש לי טלויזית LED HD READY של SANSUI תומכת בMKV ו DIVX וכתוביות בעברית ,הבעיה שאין סאונד ,ואני לא מבין למה:\?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by bm,

שלום חבר טוב שלי רוצה לקנות מערכת למחשב הוא לא יודע איזה 3 רמקולים שזה שניים ועוד סאב או 5 אז אני רוצה המלצות בבקשה טהמחיר הוא עד 100 דולר אחותו טסה לאמריקה והיא יכולה לקנות או שם או בדיוטי אז בבקשה תמליצו מה שווה מה לא ועד 100 דולר...תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  4. שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

I am using the ATP3, and the bass is not so muddy ... i dont really like it. Anyway i connected the inspire's sub... to the rear channel in the audigy... right now i am on 4.1 mode on the audigy, its ok or there is some double streo option in the sound card and if it does where specifically can i find it ? Sorry for the bad language.. i am trying to practice as much as possible and i am pretty hurry right now! Have a GREAT day !

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Chymes,

ברצוני לקנות נגן יד שנייה בגלל אילוצי תקציב. איזה דברים אני צריך לבדוק בנוסף לנזק פיזי / שריטות?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  7. חיברתי את הכרטיס בחיבור קאוקסאלי לריסיבר שלי ושאני שומע מוזיקה אז או משחקים נדלקת לי המנורה של PCM . ואם אני בודק דרך המחשב סאונד שישדר לאחוריים או לסנטר אני לא שומע כלום אבל עם אני שם את הריסיבר על 5 CHANEL אז שומעים דרך האחוריים . האם תקין ? ואם לא מה אני צריך לעשות ... בבקשה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  8. מישהו מבין? מה בעצם היתרון של נגן נפרד? מישהו גם יודע קצת פרטים טכנים על הPSP בתור נגן : 1. כמה ערוצים של אודיו היא מוציאה? 2. באיזה פורמטים היא תומכת?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by Tall-Guy,

שלום, לפני כמה ימים קניתי Ipod יש שניה. חוץ מאיכות השמע הבינונית (שאני מאשים את האוזניות בהם, אבל זה.. בהמשך) אני מרוצה. התחלתי אתמול להעביר שירים עם ה Itunes למכשיר עצמו. אני לא רוצה להתחיל לספר לכם על זה שבגלל ש Fileysystem שלו של מקינטוש הוא מגביל את השם הקבצים, אני לא רוצה לספר לכם ששום נגן נורמאלי (כולל Winamp) לא מוכן לנגן את ה m4a שלו, אני לא יתחיל לספר לכם כמה ההמשק לו נוח (למשל אם שינית מיקום של קובץ) וכמה בעיות הקידוד עושה. האם יש אלטרנטיבה ל Itunes? אני יודע שאנשים לפעמיים מעדיפים לקודד עם Lame, אבל אני מדבר על יותר מרק קידוד. ממשק לניהול קבצי Ipod מול ההארדיסק בצורה נוחה, ואם אפשר גם מקודד איכותי מבפנים. בכלל, אשמח לשמוע מיהי האיכות שמע המועדפת עליכם (אני…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by BONO,

יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  11. קניתי את המפרט הבא q8200 gigabyte ga73pvm-s2h לוח מעוטר יציאות וכרטיס geforce7100 עליו 2 ג'יגה זכרונות טלויזיה של lg lg70yr 47 אינץ' 100 הרץ! מריץ וינדוס ויסטה 64 (התקנתי את כל התיקונים שקיימים למערכת כי אני יודע שהיא לא הכי אידיאלית לקודקים של mkv) הבעיה היא כשאני מריץ סרט יש קירטועים רציניים כל איזה כמה שניות בחלק העליון של המסך.. המחשב מאוד חזק וגם ניסיתי את כל הפתרונות קודקים (נראה לי..) האם הבעיה היא בחיבור hdmi האם כדאי לעבור ל dvi ?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול לאוזניות שלי - steelseries 5h v2 חובה - שהכרטיס קול שאקנה יתמוך בטכנולוגית הEAX במשחקים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. אהלן אני רוצה להשתדרג בטלויזיה עכשיו ראיתי כמה דגמים אבל אני לא כלכך מבין בעניין רוצה לשמוע את דעתכם לפני קניה. יש את אלו שראיתי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=703563 lg-32lb9r http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696767 lg 32lg60ur http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=678458 toshiba 32c2500 יש גם את הדגם עם ה A שאני לא יודע מה ההבדל שם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576889 samsung la32r81b http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596042 Sony KDL32P3000E אני פתוח להמלצות ותודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום, שדרגתי בשבוע שעבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי עם מסך LCD 42 של פיליפס. אל המסך חיברתי Laptop של חברת Dell שכבר לא בשימוש (ברזולוציית HD). חיברתי את המחשב אל המסך בחיבור VGA (מאחר ואין למחשב יציאת HDMI). ברצתי גם את תוכנת ה MC של ווינדוס 7 וגם התקנתי את XBMC, אבל יש לי שתי בעיות. וכרגע יש לי שתי בעיות די מציקות: 1. כשאני עובר למסך מלא בסרטי HD הסרט מקרטע (הסרט יושב ברשת פנימית על מחשב אחר שלי). 2. כשאני מנגן ב XBMC ועובר למסך מלא, הסיגנל בטלוויזיה נעלם ומתנגן רק ב Laptop. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. תנו דיעה, עיצה וביקורת על LCD שאתם ממליצים או פלזמה.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by nitsan_7,

קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אז ככה: האם קיים כרטיס קול עם המפענחים וכל שאר הדברים שיש ברסיבר? על מנת ש- HTPC שנבנה ברגעים אלו יוכל להחליף גם את הרסיבר? עוד שאלה, כל הכרטיסים שאתם מדברים עליהם של EMU ושל אודיופיל וכו' איפה אפשר לקנות/לשמוע אותם? אני לא מוצא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  18. שלום, קיבלתי אייפוד עכשיו מניו-יוק... חבר שלי שקנה לי את זה שם העלה לי את כל השירים שלו אליו. כשהתקנתי אייטונס הוא שאל אותי אם אני רוצה לעדכן אותו עם הספריה שעל המחשב שלי (שריקה) ואמרתי לא כי פחדתי שהוא ימחוק לי את כל השירים. איך אני מעביר את השירים מהאייפוד למחשב? אני רוצה שהם יופיעו לי ב- LIBRARY... תודה, יונתן נ.ב. חג שמח

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  19. שלום רב, מעוניין לרכוש מקרן קדמי, הרכישה תתבצע פיזית בארה"ב ותועבר לישראל. המקרן יהיה לשימוש ביתי, לא במקום מסך טלויזיה, אלא בנוסף, כאשר השימוש יהיה סטנדרטי חוויתי עם משפחה/חברים לצפייה בסרטים. אינני יודע לומר באיזה גודל תמונה נרצה לצפות וגם לא מאיזה מרחק צפייה, אני יודע שאלו פרמטרים חשובים, אבל לא אדע אותם טרם הרכישה. אני כן יודע שיהיה בבית מסך טלויזיה של "60, אז אני מניח שלצורך החוויה מדובר ב "100-180". המקרן לא צריך להיות נייד אלא יותקן/יוצב במקום ספציפי כדרך קבע. 1. אשמח לדעת לאילו פרמטרים חשובים יש לשים לב בבחירת המקרן, כגון: רזולוציה - 1080p או שהסטנדרט (במחיר סביר) הוא לפחות 4k? זום באיזה יחס? עוצמת רעש באיזה גובה?…

20. Started by D-M-X,

חבר שלי רוצה לקנות סגורות טובות במשהו כמו 300 שח מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  21. אם יש Thread עם רמקולים מומלצים לרמות מחירים שונות, תפנו אותי אליו? לא מצאתי כזה. אם לא, איזה רמקולים מומלצים לטווח המחירים הזה? הדרישות לא גבוהות מדי. עבודה שגרתית, וצפייה בתוכניות טלוויזיה. הסאונד צריך להיות סביר, אבל אני לא אודיופיל יוצא מהכלל.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שלום רב, הרגע סיימתי לחבר למחשב שלי (כרטיס מסך HD4850) טלויזיה 32 אינץ'. הגדרתי את הטלויזיה כ extended, והבנתי שכדאי לראות שם וידאו וכו' אני צריך לגרור לשם את החלון. אך איך אני מצליח לשחק דרך הטלויזיה, ניסיתי להפעיל pes וזה מפעיל לי דרך המסך הראשי. ניסיתי לגרור את האייקון ואז להפעיל וזה אותו הדבר. בנוסף, ניסיתי להגדיר את הטלויזיה כראשית ולשחק דרכה, עשיתי זאת בהצלחה אך המשחק היה מקוטע, לא רץ חלק. רציתי לדעת מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by lazygecko,

אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  25. Started by parker,

יושבות אצלי כבר כמה זמן זוג של grado sr-60 בארון ללא שימוש כי הפדים שלהם פשוט נהרסו לגמרי. אפשר לקנות איפשהו את הפדים שלהם? חבל לי שהן סתם מתבזבזות בארון. תודה וחג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.