אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יושבות אצלי כבר כמה זמן זוג של grado sr-60 בארון ללא שימוש כי הפדים שלהם פשוט נהרסו לגמרי. אפשר לקנות איפשהו את הפדים שלהם? חבל לי שהן סתם מתבזבזות בארון. תודה וחג שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ככה יש לי רמקולי Z2300 של לוג'יטק וכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם שלי של ASUS COMMANDO . לעיתים קרובות מאוד באמצע משחק השמע נעלם לחלוטין וחוזר לסרוגין , פשוט נעלם וחוזר כל הזמן וזה כבר שיגע אותי. ניסיתי דרייבר חדש יותר של הכרטיס קול כלום לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה או פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ותגובות על הרמקולים,והאם כדאי לי לקנות אותם. אם לא כדאי,תנו המלצות על רמקולים אחרים.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך לקנות למחשב של אח שלי רמקולים. החלטנו לקנות קצת מעבר ל"רמקולי מולטימדיה" ולכן התקציב הוא כ200 שקל. אין כוונה להוסיף 100 שקל לINSPIRE ולא 200 שקל בשביל ATP3 כי הוא רחוק מהאודיופיל. הדגמים שראיתי שמתאימים לתקציב הם Altec Lansing AVS300 וCreative SBS370. איזה מהם מומלץ יותר? האם מישהו התנסה עם אחד מהם? האם יש מוצר אחר בטווח המחירים שעדיף?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז כך,יום ראשון אם האיפוד בבית ספר. סבבה של מכשיר והכל,אבל יש בעיה אחת חמורה - שריטות. בכל הביקרות שקראתי על המכשיר,אני באמת מתפלא שלא היה כתוב אפילו פסקה אחת על הבעיה הזאת.. אני יום אחד אם המכשיר וכבר נרא כיאלו יש לי אותו שנה .. כולו שירטוט,ממש לא ציפיתי ממכשיר של 1500 שקל להיות כלכך רגיש..יש לי פאלם כבר שלוש שניים והוא נרא יותר טוב מהIPOD שיש לי אותו יום אחד.. בקיצור רציתי לשאל אם זה רק אצלי כך? או שפשוט כולם מעדיפים להתעלם...
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת דיסק שקוראת CD-R\RW ובנוסף דיסקים מסוג CD-R הבעיה שיש לי שירים מסוג קובץ של MP3 וזה לא מתאים. לפי דעתי, אני צריך להמיר את השירים לאיזה-שהוא קובץ מתאים. השאלה שלי היא איך אני עושה זאת ולאיזה סוג קובץ של השיר להמיר? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לפנטיום 4 כרטיס טוב אבל לא יקר מידי, שאני אוכל בהמשך להשים רמקולים 5.1 בשביל סראונד כל המלצה תתקבל בבקשה תתנו לי של חברה נורמלית אבל שלא יעלה יותר מדי
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו מיקרו/ מיני, בתקציב של עד 1500 שקל. מצאתי כמה דגמים של מיקרו: 1. CMTGPZ7 Sony 2. CMTEH10 Sony 3. SCPM31 Panasonic 4. SCPM41 Panasonic 5. LG LX-D5230 מה הכי טוב כאן מכל הדגמים שציינתי? יש למשהו אחד מהדגמים והוא יכול להמליץ לי עליו? יש דגם אחר, שהוא עד 1500 שקל, והוא יותר טוב מכל הדגמים שציינתי? תודה לכל העוזרים ושבת שלום לכולם...!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה עולה H320 במוסקבה והאם הוא תומך גם ב אנגלית?!?1
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין ב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Accessories (VC20 - שורה ראשונה, ראשון משמאל) וב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones (THE PLUG - שורה ראשונה, שני מימין) או שאם יש לכם המלעה למוצר(ים) עדיפ(ים) בתקציב של עד 200 ש"ח (+/-) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לא יודע עם לפתוח פה או בציוד הקפי, קיצר פתחתי פה. אז לאחר 4 שנים עם הfatal1ty שנפטר בחודש האחרון ועשה בעיות החלטתי לקנות אוזניות ברמה! תזמון מושלם כי אני טס עוד יומיים לברלין! קיצר האוזניות הם יותר לגיימינג מאשר מוזיקה אבל שלא יהיה על הפנים במוזיקה. מצאתי באתר אחד כמה דברים (של גיימינג עם אוזניות): SteelSeries - 7H Frequency Response: 18-28.000 hz Impedance: 32 Ohm SPL@ 1kHz 1Vrms: 112dB Sennheiser - PC 360 Frequency Response: 15-28.000 hz Impedance 50 Ohm SPL 112dB Sennheiser - PC 350 Frequency Response: 10-26.000 hz Impedance 150 Ohm SPL 108dB Sharkoon X-Tatic Digital Surround Sound Headset Qpad QH-1339 Frequency Response: 5-30.000hz Impedance: 32 Ohm per system Norm…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מציעים לי עכשיו (דיי במיידי...) לקנות את ה LG3760UR (סדרת הסקרלט החדשה) ב-6400 שקל, אבל כולל הובלה והתקנה על הקיר. אחריות לשנתיים גם על המסך וגם על הטלווזיה (בניגוד לאחריות של שנה על המסך ושלוש על הטלווזיה הרגילות). מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696768[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:39:39 תיקון, מדובר בדגם - 37LG60UR
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
???? אני לא אשים אותם ממש צמודים, יהיה ביניהם מרחק של 11 ס"מ האם יש בזה סיכון?.. tnx
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכווווולם ! ברשותי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 ולוח אם ג'יגהבייט פP-35 עם כ.קול מובנה 7.1 ערוצים ומעבד Q6600 ליפני שבוע רכשתי רסיבר ימהה RXV 863 חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל DVI - HDMI וכבל קואקס את רסיבר מיציאת מוניטור OUT חיברתי לטלויזיה בעזרת כבל SVIDEO (טלויזיה סוני טרינטרון ישנה אך מעולה) לצערי לא קיבלתי תמונה אלה רק קול מקוטע גם בסרטים וגם שירים שהגיעו מהמחשב בכרטיס המסך יש זיהוי של הרסיבר אפילו בשם הדגם ורסיבר עצמו מצויין כניסת HDMI ובכרטיס הקול סימנתי את היציאה הדיגיטלית אך הקול שנשמע ברסיבר מקוטע לאחר הרבה ניסיונות להסתדר לבד ויאוש אחד גדול אני מבקש ,צריך ומאחל לעזרה ??? .תודה עמית
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם למישהו יש ת'כרטיס לא בשימוש, או רק הכבל לא בשימוש, אני מחפש אותו בנרות.. או אם יש למישהו דרך להמיר את האופטיקל-אאוט לחיבור רמקולים רגיל (PCM נדמה קוראים לזה).. בצרות צרורות -ZigZag
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה זוג רמקולים למחשב בתקציב עד 450 שקל רציתי לדעת איזו מערכת רמקולים יותר טובה האלטק לנסינג עולה 430 ש"ח והבקורות ברשת עליה בינוניות והלוגיטק X 240/230 עולות 350 מה עדיף??אני מתכוון מבחינת הסאונד זה הכי חשוב לי 100 שקל לפה ולשם לא חשוב לי כי יש תקציב רק למי סאונד יותר טוב למוסיקה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלוםא ני מחפש LCD או פלזמה (עדיין לא החלטתי מה לקחת) עד מחיר של 13K. הטלויזה תשתמש בעיקר לצפייה ביס ו הוט לפעמים דיוידי ולפעמים PS2. לפי מה שהכבנתי טלוויזיות פלזמה משך חייהם 15 אלף שעות וטלויזיות אל סי די 60 אלף שעות? עם מישהו יכול להביא לי שתי דגמים מומלצים של טלוזית LCD וטלוויזית פלזמה ויגיד לי מה ההבדלים העיקריים בינהם אני ישמח! תודה רבה, עידו.
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי לוח אם SQ800 עם 6 ערוצים השאלה שלי היא: יהיה לי סראונד עם הכרטיס הזה והדבר שנקרא EAX? כי אולי אני אקנה כרטיס SB LIVE אבל אולי גם האון בורד טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לחבר למחשב שלי מגבר שאוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אין לי כסף כרגע אז אני לא יכול לקנות משהו. יש לי מערכת מאוד ישנה של סוני (בערך בגילי - 15 שנה) המערכת מחולקת לחמישה חלקים, נגן דיסקים, רדיו, אקולייזר, טייפים, ומגבר. חשבתי על לקחת את המגבר לבדו ולחבר אותו למחשב, זה אפשרי? המגבר הוא Sony D705 ומי שצריך תמונה [מכירת המגבר ב eBay מצאתי במקרה] : http://tinyurl.com/33tgj9 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמעו אני חושב לקנות את הרמקולים MX5021וAltec Lansing או את הFX6021 (לא יודע מה לבחור לבנתיים ) מה אתם אומרים ?? בקשר לכרטיס קול - אמרו לי שהרמקולים האלו ממש האיכותים אז עם קונים כאלו רמקולים חייב גם כרטיס קול ברמה! שיפיק את כול האיכות יש לי תכרטיס קול הזה שפעם שקניתי תמחשב אז אמרו לי שבלוח הזה יש כרטיס קול איכותי... זה הכרטיס קול Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface מה אתם אומרים כדאי לקנות כרטיס קול אחר או חבל על הכסף כי לא יהיה אבדל ששווה תכסף ? עם חובה לקנות כרטיס קול כי אני רוצה איכות ... אז איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות ........ לא משנה מחיר אבל לא יקר יותר מדיי שיהיה ל…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-