אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין TV Signel אני מגיע לנקודה שהוא נותן לי את השגיאה הבאה שבתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלויזיה לחדר שלי בגודל 42 אינצ' (מרחק מהמסך - 3 מטר) רוב השימוש הוא סרטים (בחושך) וסדרות HD, משחקים (PS3 ומחשב) ואולי קצת עבודה עם מחשב. לא צריך תלת מימד וכאלה. אשמח לטלויזיה כמה שיותר זולה, התקציב שלי הוא 3~ אבל אין לי בעיה להוסיף כסף אם צריך כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. וכמה לדעתכם זה באמת חשוב לעשות אחריות 3 שנים וכל זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש אוזניות שיתאימו לנגן אודיו נייד .. מחפש אוזניות Over the head מחיר עד 50 דולר (אבל עדיף פחות) ראיתי כמה אופציות .. אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח הנה כמה אופציות שחשבתי עליהן http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=13&catalog_id=32&id=65 sony MDR-A110 AKG 71 http://www.akg.com/products/powerslave,mynodeid,164,id,732,pid,732,_language,EN.html AKG K 101 http://www.shopping.com/xPO-AKG_AKG_K101_Lightweight_Supra_Aural_Headphones Sony MDR NC5 http://www.shopping.com/xPO-Sony_Sony_MDRNC5_Noise_Canceling Sennheiser PXC-250 http://www.shopping.com/xPO-Sennheiser_Sennheiser_Noise_Canceling_Folding (האם האוזניות שוות את המחיר ? ) …
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
:yelclap:M SYSTEM חוזרים לחנויות ובמחירים דומים לחיקויים הסינים העלובים לאחר שהופסק שיווקם בארץ (עקב קריסת חברת כלנית ששיוקה אותו בארץ) נרכש הזיכיון לאחרונה ע"י חברת "גליקום" והם יתחילו לשווק את כל המוצרים בקרוב בחנויות יחזרו הדיסק און קי האורגינלי, כרטיסי זיכרון למצלמות דיגיטליות ונגני MP3 האיכותיים לידיעה ושלא תגידו שלא אמרתי לכם מאיר
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
דבר ראשון מפרט בצד טוב נשבר לי המגבר אז אני משתמש במחשב בתור אחד... חיברתי את הגיטרה לחיבור שלו מאחורה בכרטיס קול (הבננה מונופונית) ואני שומע רק בצד שמאל(ברמקול או באוזניות) יש דרך לסדר ? הגיטרה Washburn mercury II
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה באחד הרמקולים שלי, הרמקול המרכזי. מידי פעם אני שומע רעשים(זמזום) מהרמקול המרכזי, לפי דעתי ברגע שנדרש ממנו להפיק צליל באס. ניסיתי כרטיסי קול שונים, גם און בורד וגם של קריאטיב, אך זה לא משנה. גם כשאני מוריד את הווליום שלו ל 0, דרך הדריבר של הכרטיס קול, הזמזום לא נעלם, גם לא חושב שהוא קטן. היש מה לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למערכת 2.1 סבירה עד 300 שקל, בעיקר למוזיקה ובמוזיקה בעיקר לרוק. ויש עדיפות למערכת עם באס חזק יחסית.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ה-HD TX-32LE8 נמכר במחיר חביב מאוד ב-BIGBOX שלא ידועים במחיריהם הנמוכים. מישהו מכיר את הסט הנ"ל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את הכרטיס קול הזה והוא איבד את הדיסק עם הדרייברים והתוכנות , את הדרייבר הורדתי מהאתר של creative , אבל את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס אני לא מוצא , התוכנה ששולטת על הכרטיס בעצם . איך משיגים את התוכנה ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
זוג רמקולים טובים למחשב כולל סאבוופר בתקציב של 400-300 ש''ח נכון זה תקציב נמוך מאוד אבל אני לא מחפש רמקולים מטורפים רק שיהיו איכותים כמה שאפשר בתקציב הזה, אשמח להמלצמה תודה! לא חייב להשתגע עכשיו על רמקולים משהו בתקציב שנתתי שיספק את הסחורה כמה שאפשר, השימושים העיקרים לרמקולים זה סרטים ומוזיקת דאבסטאפ קטלניית יאהההההההה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסברים על המושגים שבכותרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
דגם E-712 מסדרת E-Series 2 ? מישהו שמע אותם פה ויכול לתת קצת מידע ???
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש טלויזיה חדשה המרחק צפייה הוא באיזור ה4 מטר (חדר שינה) השימושים שלי הם : 40% צפייה בsd דרך יס מקס טוטל hd 30% צפיה בתכני hd דרך חיבור המחשב לטלויזיה ועוד 30% משחקים (בדרך כלל משחקי קול אופ דיוטי,באטלפילד וכו..) שמחובר דרך המחשב על fullhd ועם כרטיס מסך רציני מבחינת סוג המסך: העובי לא חשוב לי , led או lcd לא משנה לי יותר חשוב האיכות מבחינת חיבורים: מינימום 2 hdmi (עדיפות לשלוש-כי מחובר תמיד מחשב +ממיר) יציאה אופטית לחיבור עתידי כל שארהחיבורים לא שימושיים לי גודל המסך: כרגע יש לי 40 אינץ של סמסונג ואני מרוצה -אפשר אפילו להעלות באינצים לדעתי, זה רק ישפר כמובן התקציב הוא עד 3500 עדיפות לחסוך , אם יש תלת מימד אז מה טוב אך זה לא מה שחשוב... אין לי העדפה מ…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ואם כן ...מאיפה אפשר להוריד.. תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תקציב בערך 2000 עם חריגה של 300~500, עדיף לא לחרוג מהתקציב, אני צריך טלוויזית 32 (או 37) אינץ (עדיף 32), אני מחבר אותה למחשב אז שיהיה לה לפחות HDMI אחד, אני צריך שתהיה יפה ודקה, לא צריך פיצ'רים מיוחדים, שתהיה טלויזיה חמודה, מה אתם ממליצים? עריכה: אם זה יהיה טלויזיה של Samsung (או כל חברה אחרת שהמסך מתחבר לאינטרנט ואולי אפילו יש לו אפליקציות) עם WIFI smart@TV זה יהיה נחמד.. עריכה2: מה עם הטלויזיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות טובות ל H10 שלי . התקציב שלי הוא 350 ( בבקשה אל תעברו את זה , אלא אם מדובר על אוזניות ממש טובות). אני לא רוצה אוזניות גדולות מכיוון שאני צריך ללכת איתם לחדר כושר או לרוץ . אני צריך אוזניות שיגבירו את החוזק והיו אכותיות . תודה רבה לכם על העזרה. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי שובר החלפה בבאג על איזה נגן MP3 ג'נרי שעלה 299 ש"ח והחלטתי לנצל אותו... בא לי לפנק את עצמי קצת עם רמקולים חדשים. אני לא רוצה להוסיף מעל 300 ש"ח, ועל כן התקציב עומד על 600 נטו. צריך לקנות בבאג, כי שם יש לי זיכוי. מחשב דיי high end לגיימינג, אך לצערי מחירו הגבוה מנע ממני בזמנו להשקיע בכרטיס קול. על כן אני תקוע עם כרטיס Onboard בשם Realtek HD Audio, לא מציאה גדולה. כרגע יש לי את ה-ATP 3 הישנים של Altec Lansing. אני זוכר שבאיזו מסיבת רשת בעבר מאוד התרשמתי מה2.1 של לוג'יטק בסביבות המחיר שאני רוצה, אבל אני מתלבט בינהם לבין אלה של קריאייטיב לאותה רמת שוק. ה-I-Trigue 3200 אל מול ה-Z-3 Wood... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&product…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-