אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות אוזניות פתוחות(מהסוג של Sennheiser HD555) מארה"ב במחיר של עד 100$. האוזניות שיש לי כרגע הם Koss KSC75 מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים איכותיים 5.1 וגם 2.1 שישמשו למשחקים, לא במחיר מופרז (650+- ל-5.1 ו- 400+- ל 2.1) חובה סאב אני אשמח להצעות וגם לכמה אמור לעלות כל אחד מההצעות. נ.ב האם ל 5.1 אני צריך שבחיבור של הלוח אם יהיה 5+ יציאות? אצלי יש 3 1 מיקרופון, 1 רמקולים ועוד אחד לא יודע תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין אביזרים לאייפוד? אני מתכוון לאביזרים שיש בחנות של אפל. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 בנפח של בין 10 ל5GB ובמחיר של עד 2000 שקל+-. אני מעוניין גם, שהנגן יתמוך בווידאו, לכן אם הבחירה היא בן 10GB בלי וידאו לבין 5GB עם וידאו, אני מעדיף 5GB ווידאו. אם תוכלו לפרט לי על מודלים מסויימים, אשמח מאוד. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן 360 xbox עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)? כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? כמו כן מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת: http://www.getit.co.il/Prod/50837/ ? תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מגבר ורמקולים ישנים בפישפשוק... יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (התאמת הספק, התנגדות או משהו כזה) חוץ מהעובדה שהרמקולים והמגבר עובדים...
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ככה יש לי רמקולי Z2300 של לוג'יטק וכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם שלי של ASUS COMMANDO . לעיתים קרובות מאוד באמצע משחק השמע נעלם לחלוטין וחוזר לסרוגין , פשוט נעלם וחוזר כל הזמן וזה כבר שיגע אותי. ניסיתי דרייבר חדש יותר של הכרטיס קול כלום לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה או פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח (ג'יגבייט VAX),אני מעוניין בכרטיס קול איכותי שאוכל להינות מהרמקולים שלי. אם אפשר להסביר לי על הסוגים(הבנתי שקרייטיב והרקולס מובילים),יציאות(אני שומע על כל מיני ואין לי מושג מה זה אומר-אופטית וקולו משהו-מה זה בדיוק? מה יותר טוב?). התקציב שלי הוא 700 שקל בערך אם אפשר לתת לי כמה דגמים ולהסביר וכמו כן האם 700 שקל זה בזבוז ואפשר להביא כרטיס בהרבה פחות ובאותה האיכות או שבסכום כזה אפשר לקנות באמת משהו איכותי כמו שאני מחפש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על סט רמקולים 2.0/2.1 עד 250 שקלים לילד בן 15. צריכים להיות כמה שיותר איכותיים ! מה שחשבתי עליו עד כה זה אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לקנות דיסקמן ואני זקוק להמלצות מאנשים שמבינים \ בעלים של דיסקמנים ויכולים להמליץ לי על דיסקמן טוב בתקציב של עד 400 שקל בלי חריגה תוכלו לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תקציב בערך 2000 עם חריגה של 300~500, עדיף לא לחרוג מהתקציב, אני צריך טלוויזית 32 (או 37) אינץ (עדיף 32), אני מחבר אותה למחשב אז שיהיה לה לפחות HDMI אחד, אני צריך שתהיה יפה ודקה, לא צריך פיצ'רים מיוחדים, שתהיה טלויזיה חמודה, מה אתם ממליצים? עריכה: אם זה יהיה טלויזיה של Samsung (או כל חברה אחרת שהמסך מתחבר לאינטרנט ואולי אפילו יש לו אפליקציות) עם WIFI smart@TV זה יהיה נחמד.. עריכה2: מה עם הטלויזיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי אופציה להשיג את הטלויזיה הזאת במחיר של 3000-3100 ש"ח. המטרה היא להציב אותה בחדר של 4 על 3 מטרים, לחבר אליה XBOX 360 ובקרוב גם מחשב מדיה סנטר. שאלה ראשונה - האם זו טלויזיה טובה ובאמת רמה אחת מעל כולן (בLEVEL הזה כמובן) כמו שסוני היו בעבר? שאלה שניה - האם 32 מספיק לחדר בגודל שלי או לכוון כבר לכיוון ה37 בכלל? תודה לעונים ולעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 עד 300 שקל (בלי לחרוג) . שימושים מוזיקה ,שירים משחקים . יש לי רמקולים 5.1 X540 אבל אני מחפש משהו בשביל המחשב השני . אני רונה את הרמקולים או מTMS או אייבורי או KSP אז צריך רמקולים שיש באחת החנויות האלו .
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש למחשב הזה אני מחבר [ב- midi ] אורגן של רולנד exr7 וגם מערכת סטראו שתתחבר לכרטיס הקול . אני רוצה כרטיס קול איכותי שיתאים למערכת בקשר לתקציב בסביבות 350 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ה-cx300 שמוכרים באדר סוכנויות אודיו בחשמונאים הן מקוריות? תודה מראש על תשובה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info and i wasnt accurate enough so here it is i am looking for Headphones + Microphone (I Prefer With A Microphone) at a price range of 500 SHEKEL for gaming mostly whether its stereo or 5.1 i will need your help to know if 5.1 is worth it please help me dying to buy a pair allready THENX PEOPLE PS here are some types i was introduced to CX300 HD555 MEDUSA HOME/GAMER HFI-650וUltraSoneו
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, למערכת מחוברות כרגע 2 הכניסות הדיגיטליות(מחשב-קוקאס, ממיר-אופטי), והסאונד איכותי טוב ונקי בכניסות האלה. הבעייה היא שכאשר אני מנסה לחבר dvd או כל דבר אחר דרך הכניסות האנלוגיות, ישר מתחיל רעש ססטי ברקע (חיבור ע"י כבלי Y). כמה שניסיתי כל קומבינציה לשחק עם החיבורים או להביא כבלים איכותיים יותר לא עלו בהצלחה, עכשיו לשאלתי- קודם כל איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת?(מערכת חדשה, זה ממש מגביל את השימוש בה) שנית, האם זאת בעייה מוכרת וידועה ברמקולים האלה? אנשים בעלי הסט, האם אצלכם כל הכניסות מחוברות ועובדות היטב? כל עצה תתקבל בברכה ..
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי DVD של NORMANDI, שאתמול נשבר לחלוטין השלט שלו. על ה-DVD עצמו יש רק מקש PLAY ו-STOP כך שזה לא ממש מועיל לי! איך אני יכול לארגן שלט חלופי? אחריות כבר אין, וקשה להשיג מוצרי DVD של החברה בארץ.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-