עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by EITAN4,

איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. אני צופה הרבה בסרטים חלק צורב חלק רואה ב TV שמעל המחשב באמצעות כבל SVIDEO ושני חיבורים ימין שמאל לרמקולים ב TV (כמו שהרבה עושים) אני לא מרוצה המאיכות וזה לא קשור להגדרות וכ"ו האם כרטיס TV יוסיף יציאות כמו של הDVD ? ואני יראה חלק בלי איזה פס שחור קטנטן עקום כמו שאני רואה עכשיו תמליצו על כטיס זול שיעשה את העבודה ביעילות והאם הכרטיס גם מאפשר לצפות ב TV על גבי המחשב יש לי YES מעל המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by ronen_pr,

שלום לכלום, אני הייתי רואה הופעות, סרטים וסדרות על המחשב עד עכשיו, אבל עכשיו אני מתעניין להעביר לראות הסרטים בטלויזיה, והייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שיש מכשיר שאפשר לקנות והוא משדר ישירות מהמחשב לטלויזיה, או משהו כזה, איך קוראים למכשיר כזה, איך הוא עובד והאם זה כדאי? ושמעתי גם על החיבורים דרך כבלים, מה שנראה לי מסובך מדי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by j-cool,

אני זוכר שקשיצא העדכון של העברית ל ipod היה מדריך באיך "לרמות" את ה ipod בלחשוב שיש לו גרסת firmware ישנה יותר כדי שיהיה אפשר לבצע בו את העדכון מישהו אולי יודע איך עושים את זה או שיש לו את המדריך????

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. אני מסתכל כל הלוח האחורי של מארנץ SR4500 ו-SR5500, ואני לא מוצא יציאת סאב וופר. מישהו יכול בבקשה לסמן לי איפה נמצאת יציאת הסאב וופר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  8. הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה

9. Started by slrr,

לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by Thug Love,

שלום יש לי רמקולים מובנים על המסך ואני רוצה גם לעשות aux מהמערכת אני יכול או שאני צריך לבחור אחד למה יש לי שלוש יציאות רמקולים מקרופון ועוד אחד נראה לי הוא עושה תמחשב aux לא יודע מה זה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by oryosef1,

שלום קניתי מערכת של לוג'יטק 5.1 x-530 ויש לי כרטיס קול של קריאטיב וכשאני שומע מוזיקה אז שומעים מכל הרמקולים (כולל האחוריים) ורק מהסנטר לא שומעים... אבל כשאני רואה סרטים אז הסנטר פועל רק אם הסרט מקודד ל- AC3 אבל שיש קידודים אחרים אז הוא לא פועל. השאלה שלי היא איך אפשר לסדר את זה כדי שישמעו מהסנטר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. אוקיי, שלום אנשים... אז ככה כבר דיי ממזמן יש לי מערכת קולנוע ביתית, עם רסיבר של ימאה RX-V350 עכשיו, החיבורים של כל, אמארף אני לא יודע איך לקרוא לזה... נגיד של המחשב טלוויזיזה DVD וכל אלה הם ע"י 3 חיבורי בננה, 2 לקול ואחד לווידאו (זה מתחבר לרסיבר והרסיבר מחובר לרמקולים) וככה עד היום חיברתי את הכל למערכת. אבל אני דיי בטוח שהסראונד, והאיכות השלמה של המערכת לא מנוצלת ככה. יש לי כרטיס קול שמובנה על הלוח עם nVIDIA MCP04 מה אני אמור לעשות במצב כזה? האם חייתי בשקר כל חיי? תודה אנשים

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. שלום, יש לי את האוזניות שציינתי כבר תקופה ארוכה אבל עם הזמן הם ניהיו משוחררות כלומר הברגים והפלסטיק לא צמודים לפחות לא מספיק וזה פוגע באטימה שלה לרעשים מהסביבה, אני משתמש באוזניות הרבה מחוץ לבית באזורים בהם יש רעש ואני מוצא את עצמי מגביר את הקול בטלפון דבר שלטווח הארוך יפגע לי בשמיעה לטובת הפחתה של רעשי רקע. השאלה שלי היא איך אני יכול לתקן את המצב הזה באוזניות הקיימות ואם הוא בלתי אפשרי יש המלצה לאוזניות באותו טווח מחירים? שמעתי דברים טובים על הxiaomi. עוד דבר, זה לא באזור של הברגים אלא בפלסטיק עצמו ככה שחיזוק הברגים לא יעזור יותר מידי לאטימה, צריך להפעיל לחץ על הפלסטיק עצמו אבל אני קצת מפחד לעשות נזק בלתי הפיך כי כרגע אין לי עוד אוזניות. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ניב קידן,

יש לי מגבר NAD C300, ישן אבל מצוין. התקלקל ותיקון יעלה הרבה כסף. אני מתלבט בין לתקן אותו, כי הוא מצוין, או לקנות יד שנייה. אני לא בקיא במגברים היום בשוק, ולכן אני שואל, כמה עולה מגבר מקביל(באותה איכות סאונד ועמידות) חדש? כמה עולה יד שנייה? אתם יכולים לתת לי דגמים שאתם מציעים שמשתווים אל הNAD שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Nicher,

יש לי קטעי וידאו ב dvd שאני חייב לדעת האם אפשר להעביר אותם לקבצי וידאו רגילים במחשב ואם כן כיצד?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by guy25,

איפה אני משיג את הכבל הזה??? מישהו מכיר מקום ממש טוב לקנות כבלים,מקום שהמבחר גדול בו??

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  21. קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by andrei21,

רכשתי שני זוגות בKSP : audio technica t500 מצויינים ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים