עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אני מחפש רמקולים לחדר 4.1 או 5.1 (עדיף 5) התקציב שלי זה מקסימוםםם 500 ש"ח וזה צריך להיות חברה טובה ורמקולים טובים ששוים את זה אני יודע שזה לא סכום אבל עדיין הבעיה הגדולה פה שיש לי חדר די גדול ואני צריך רמקולים עם כבלים ארוכים או שזה יהיה אלחוטי או משהו (לא מאמין שיש בסכום הזה) קיצר תמליצו לי בבקשה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by chenrp,

לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום אנשים יש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים. 4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DB התוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותיים האם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר? ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדה תודה!

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. Started by shloosh,

מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין שיר בפורמט wav לבין שיר שמקודד בפורמט Flac שהרבה אוהבים בגלל האיכות המעולה שלו. שמעבירים שיר מדיסק לwav השיר נשאר באותו איכות ובאותה כמות ביטים כמו בדיסק. לאחר שמעבירים ל-wav יש אנשים שמעבירים ל-Flac. מישהו יכול להסביר לי למה זה? אני משתמש ב-flac בגלל שהאיכות של הסאונד נשמרת,אבל בתכלס האיכות הרי לא משתפרת כשקידדתי לflac, האיכות אותו דבר ב-wav וflac אז בשביל מה כדאי לקודד? הקידוד לflac זה רק כדי לחסוך במקום? בדר"כ קבצים ב-flac שוקלים פחות,אבל בהבדלים די קטנים אז בשביל כל הסיפור הזה?? תודהה!

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by ake,

אוזניות בעלות איכות צליל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  9. רציתי לדעת בעצם מה ההבדל העיקרי שהופך אוזניות למשחקים אוזניות למשחקים ואוזניותת למוזיקה אוזניות למוזיקה וכול'?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by mosheva,

שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by AstaL,

מישהו שמע על הרמקולים האלה? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=391474 http://www.m-audio.com/products/en_us/LX421System-main.html

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by galit,

ברשותי מאגר קלטות טייפ גדול מאד וברצוני להעביר אותן לפורמט CD . אודה מאד אם מישהו יוכל להנחות אותי לגבי התוכנה והחומרה הנדרשות לשם כך ומהו התהליך כולו. חשוב לי לציין כי השליטה שלי במחשבים היא מינימלית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, בקרוב אקבל מערכת קלידים שקניתי, בכדי להתחיל את לימודיי יצירה מוזיקה אלקטרונית ואולפן ביתי. אני צריך אוזניות סגורות, שיתנו לי את הסאונד הכי טוב שאפשר. התקציב נמוך אני יודע, אני צריך משהו שישמש לי להתחלה ואח"כ אעבור למשהו יותר מקצועי. אני מחפש הרבה באס, סאונד נקי, ואיכות צליל... שמעתי על חברה שנקראת סנהייזר ונדמה כי היא חברה מאוד איכותית.... תודה רבה, Aviko

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. -=עכשיו למכירה בהזדמנות! minidisk mZ-NH600D=- -------------------------------------------------------------------------------- המכשיר במצב מצויין שמור הייטב (יש תמונה) פנויי להצעות! אני נותן גם את הנרתיק ג'ינס שעשוי עבודת יד. בפרטי או 0526725490 לא בשבת. 0545725490 שגיב אסא. שבת שלום!http://www.img-il.com/file.php?file=azwmyetc05yn.jpg

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by איתי1121,

שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך רמקולים לחבר צריך שיהיו חזקים (רעש) לא צריך איכות ברמות והנה ZAP שמתאים לעניין http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26964&DB58893=129102 מה מהרשימה? שמתי עין על זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 איך זה מתאים לצרכים? וכמובן תודה

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות אוזניות סיינהיזר HD201 הנה הדגם: http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=33 האם האתר הזה אמין? האם יש בו זיופים? יש שנתיים אחריות כנראה זה מקורי אבל אני רוצה להיות בטוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שלום. אין לי צורך בהקלטה אלא רק בצפייה. אין גם צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  23. Started by Guy King,

טוב, הם הגיעו אלי לפני בערך 5 דקות. אז ההתרשמות הראשונית: איכות סאונד - עד עכשיו היו לי את ה-CX300 (התקלקלו) וה-SR80 (גדולות ופתוחות, לא מתאימות לנגנים). איכות הסאונד - טובה. לא נפלתי מהכסא. הייתי אומר שאולי איכות הסאונד קצת פחותה משני האוזניות האחרות שהתנסתי איתן. מצד שני - בנתיים ניסתי אותן רק על המחשב ולא על הנגן. אני מניח שגם לנגנים יש איכות סאונד טובה יותר. 8/10 נוחות - נוחות למדי. יותר נוחות מה-CX300 ומה-SR80 בצורה משמעותית. "איזור הנוחות" זה דבר נחמד, אבל זה לא שהן נוחות בצורה אבסולוטית. 8.5/10 מראה - דווקא יותר יפות ממה שאתם חושבים. לפחות עלי. לא הייתי אומר שהן פחות יפות מה-SR80 האמת, ול-CX300 אין ממש "מראה" בהיותן אוזניות כפתור. 7.5/10 באסים - סבירים. קשה לחוות ד…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים