אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, הרגע סיימתי לחבר למחשב שלי (כרטיס מסך HD4850) טלויזיה 32 אינץ'. הגדרתי את הטלויזיה כ extended, והבנתי שכדאי לראות שם וידאו וכו' אני צריך לגרור לשם את החלון. אך איך אני מצליח לשחק דרך הטלויזיה, ניסיתי להפעיל pes וזה מפעיל לי דרך המסך הראשי. ניסיתי לגרור את האייקון ואז להפעיל וזה אותו הדבר. בנוסף, ניסיתי להגדיר את הטלויזיה כראשית ולשחק דרכה, עשיתי זאת בהצלחה אך המשחק היה מקוטע, לא רץ חלק. רציתי לדעת מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן Sansa Clip 2GB (תודות להמלצותיכם ) מלא עד אפס מקום, אך ברצוני לדחוף עוד קצת שירים פנימה. אני רוצה להכניס כמה שיותר מה-3.5 ג'יגה שעל המחשב שלי לנגן. לצורך כך אני מן הסתם אצטרך לדחוס חחלק מהשירים ולאבד איכות. השאלה שלי היא לאיזה פרמטרים לכוון בכיווץ (bit rate, פורמט [mp3/...], וכו') על מנת להשיג כיווץ אופטימלי יחד עם סאונד סביר? לצורך העניין מחוברות לנגן שלי אוזניות די גנריות ואני לא ממש אודיופיל, וספריית השירים שלי מורכבת משירים בפורמט MP3 בbitrate בין 128 ל 320. כמוכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה שתאפשר לי להחיל את הכיווץ על כל הסיפרייה בקלות, ושכמובן תכווץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת נפח ואיכות סאונד (אם יש הבדל בין התוכנות בנושא הזה). תודה מראש, ושבת שלו…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי שבלוחות של Gigabyte נעשה שימוש ב- realtek 889a, שלפחות לפי גוגל תומך בפיצ'רים הנ"ל. עם זאת, לפי מה שקראתי יש פעמים שיצרנית הלוח לא מממשת תמיכה זו בלוח עצמו. ברוב הלוחות שראיתי מופיעה תמיכה ב- dolby home theater (מה זה?). אשמח עם תוכלו לומר לי איך ניתן לדעת אילו לוחות תומכים ואילו לא, והאם ניתן ע"י דרייברים מתאימים ליצור תמיכה גם אם יצרן הלוח לא עשה זאת מלכתחילה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות ממש בקרוב dvd ווידיאו , ואני מתלבט אם לקנות מכשיר אחד עם שניהם , או שני מכשירים נפרדים. בנוסף ,אני כמובן מתלבט באיזו חברה לבחור כי ההיצע בשוק הוא גדול מאוד. התקציב הוא משהו באיזור ה- 1000 ש"ח פחות או יותר... מישהו יכול להמליץ? תודה מראש לעוזרים (: RedFox.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד שמוציא כרטיס קול מבוסס HD לעומת קודמו AC97 או אפילו SBLIVE או שבסופו של דבר ההבדלים הם זניחים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי שלום, אני שחקן במשחק שנקרא America's Army למי ששמע ושיחק, בכול מיקרה הסאונד שם מהווה גורם מכריע במשחק וכרגע יש לי כרטיס קול של שקל 90. בכול מיקרה אני מתלבט בין שלושה כרטיסי קול: ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI - 190 שקל ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? 290 שקל ??CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) 325 שקל CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 שקל *אני מעדיף כמובן לשלם 190 שקל במקום 290/325 אבל לא תוך כדי התפשרות משמעותית על איכות סאונד. אז השאלות הן: א) איך כל כרטיס? ב) האם הפרש המחירים שיש מצדיק את עצמו? ולצרכים שלי, אני באמת הרגיש שיפור בין הכרטיס שעולה 325 לבין זה שעולה 190? ג)יש לכם המלצות מניסיון שלכם באחד הכרטיסים? שאלה כללית: ד) האם כרטיס קול טוב מוריד עומס מהמעבד? תודה מרא…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם יש יתרון למעבד 4 ליבות להרצת hd האם בכרטיב 9800 gfיש מאיץ חומרה שאלה קצת מטומטמת-איך משיגים upscaling-זה קשור לחומרה או תוכנה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב HTPC והייתי רוצה להתייעץ אתכם איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו. האם למדיה סנטר של ויסטה יש יתרונות על תוכנות אחרות שאוכל להתקין על XP? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך fx5200 שיש יציאה שכתוב video עם 4 פינים , קניתי כבל צד אחד 4 פינים וצד שני עם בננה כזו שנכנסת לבננה של הטלווזיה ל video. אני מנסה ללחוץ על av בשלט ולעשות ריסט...ואין כלום. מה עושים ? למה זה לא עובד ? ניסיתי מה שאמרו פה וזה לא עובד בכלל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999618,00.html עכשיו המסך שלי מהבהב כזה כאילו שהוא משדר אבל ב av1 av2 אין כלום הורדתי גם תתוכנה tvtool מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
העוזרת המפגרת שברה לי את המנורה הקטנה של הLD2++ שלי, מאיפה אני יכול לקנות חדשה, אפשר מאיביי, יש לי משתמש, ואם אתם יכולים גם איזה דגם אני יכול של הגדולה, נקנה כבר 2 ליתר ביטחון...
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים.. 50%-50%. ואם יש לכם אוזניות במחיר של 400 שקל אחרות יותר טובות מאלה תציעו..
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אמא שלי עובדת בחברה שמפתחת את המחשב הזה: http://fit-pc2.com/wiki/index.php?title=Main_Page שיצא לא מזמן וכמתנה הביאו לה את המחשב. עכשיו יש לי בבית טלויזיה סוני 42 אינטץ שההורים שלי רוצים לחבר אליו את המחשב אבל אם תישמו לב במפרט המחשב : היציאה לחיבור מסך היא DVI-D ובטלוויזיה SONY שיש לי SONY BRAVIA יש רק חיבור VGA וגם יש לי מסך MAG רק עם חיבור VGA אז אין לי מושג עכשיו מה לעשות עם המחשב אלא אם כן יש כלשהו מפענח כדי לחבר את זה לחיבור סטנדרטי של VGA ?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי רמקולים - Creative SBS 2.1 . עכשיו.. האיכות שלהם ממש טובה. אבל מה.. כדי לנצל את כל האיכות שיש להם,אני צריך להצמיד את הרמקולים לאוזניים כדי לשמוע דברים ולשמוע בהם כביכול את ה "צלילים הניסתרים" שמגניבים. למה שומעים את איכות ההשמעה האמיתית רק כשאני מצמיד את הרמקולים לאוזניים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השימוש יהיה עם הטלויזיה בלבד, בחדר 3 על 3 מטר. מרחק צפיה כ 2.5 מטר (מצב סטטי) צפיה בסרטים או סדרות כאשר החברה ישנה (או לחילופין כאשר אני ישן והיא רוצה לצפות בטלויזיה) אין צורך באיכות קול גבוהה במיוחד , בטווח הסביר+ התקציב המקסימלי הוא 250 ש"ח, עדיף לחסוך במידת האפשר מה שחשוב לי באוזניות 1. נוחות - אוזניות קשת OVER EAR או ON EAR 2. אמינות - עדיפות לחברה מוכרת וטובה 3. יתרון - אפשרות לטעינת הסוללות, לא קריטי טכנולוגיה - מה עדיף, IR , BT או RF ? או שזה לא משנה לשימושים שלי ? ראיתי אוזניות של פיליפס IR ב 150 ש"ח , הם שווים משהו? http://www.dailyshops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GDCDC2115
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לכרטיס flyvideo2000 של life view יש יציאה של וידאו...? ואיפה אני יכול למצוא תוכנה לכרטיס ודרייבר מעודכנים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש - ואני רוצה ללכת על לוחות מבוססים nforce2 - עכשיו אמנם שמעתי שהבקר קול שלהם מצויין אבל רוב הלוחות החליפו את הבקרים. השאלה היא כזו - מה עדיף - לוח EP-8RDA+ של epox שעליו NForce Dolby APU through Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound PHY או לקנות sound plaster live 5.1 או אולי בכלל להשאר עם הכרטיס שיש לי - soundblaster live value 4.1 נכון לעכשיו אני מחבר את המחשב למגבר ומשם לזוג רמקולים - אבל אני חשב לקנות בקרוב מערכת רמקולים למחשב. השאלה היא בעצם אם הraeltec שעל הלוח כזה גרוע והכרטיס הפשוט של SB יהיה יותר טוב או שאולי הוא באותה רמה וחבל לבזבז כסף - או להשתמש ב SB הישן ... תודה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה טושיבה REGZA 26WL66E וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI לכרטיס מסך RADEON HD4850, אבל אני עדיין רואה מסך כחול. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה/סרטים. פחות לגיימינג. באס חשוב לי מאוד. אני אודיופיל צעצוע חובב היפ-הופ "אלטרנטיבי" (j dilla, pete rock, וכו'), ג'אז, טריפ-הופ וכו'. לא חייב מיקרופון. רצוי over-ear. לא אלחוטיות/בלוטות'. רצוי ברשת KSP: סניף קרית ביאליק / סניף קריון קרית ביאליק. רשת Ivory סניף קריות. אוזניות קודמות שהלכו לעולמן: AKG K518 Red - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k518-neon-red.html יש לי גם Beats Studio 2014 ואני לא סובל את הסאונד שלהן, מעבר לזה שצריך להטעין אותן לשימוש במחשב. תציעו גם אוזניות שהן מתחת או מעל לתקציב, דגמים ישנים, חדשים לא משנה. מראה גם לא משנה, כי בתכלס הן חבויות בתוך חדר ולא משו שמטיילים איתו בחוץ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce 8800 gts 640MB של חברת Inno 3d ולפי הבדיקות שעשיתי באינטרנט יש לו חיבור S-video 7 pin לא סטנדרטי. http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN_connector#7-pin_2 הכל טוב ויפה, רק שהבנתי שיש חיבורים כאלה עם הגבלות שחייבים מתאמים מיוחדים כדי לצפות בוידאו. השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה (בסביבות 40-50 ש"ח) אם זה בכלל יעביר וידאו?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-