אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ציטוט של הודעה של משתמש ממיסטיקאייריבר: בנוסף, שלחתי להם גם את אותה שאלה\בקשה(למחלקת המזרח התיכון) בעקבות הודעה של משתמש אחר בת'ראד שנכתבה כך: אז......... נקווה לטוב האשכול המקורי: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433994
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, אז זוהי הבקשה החדשה מכם... אחרי שרכשתי את ה FORTISSIMO III המשובח של הרקולס, אני רוצה לנצל אותו נכונה: ברשותי כרגע , שני רמקולים וסאב וופר של UMAX... ראשית, מה עליי לקנות? כלומר במה להתמקד? האם לקנות רק 4 רמקולים נוספים? או 5? האם לזרוק את ה UMAX? או להוסיף אליהם? האם זה בכלל אפשרי? על מה ללכת בכלל???? אני אבוד שנית, איזו חברה, ועל מה אתם ממליצים... השימוש העיקרי הוא שמיעת MP3 ומשחקים...כמו כן, מדי שבוע סרט ב DIVX... מוקרן על הטלוויזיה ואני יתחיל להוריד AC3... אז מה אתם אומרייייייים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש זוג רמקוליים איכותיים בתקציב של 1000 שח בערך אודה לכם מאוד על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס קול בעיקר לשמיעת מוזיקה וגם למשחקים וסרטים , יש לי מערכת 2.1, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, הגיע החלטה מאמא לחפש מערכת קולנוע לסלון הבעיה היא כזאת שאני לא מבין הרבה אם בכלל בכל מה שקשור למוצרי אודיו מה שאני כן יודע שצריך רסיבר ורמקולים (דיוידי כבר יש פיוניר דיוי383 נדמה לי) אז אם תוכלו להמליץ לי על מערכת כזאת בלי לקרוע את הכיס אני אשמח. ואם יש עוד דברים שצריך חוץ מהדברים שציינתי את תחדשו לי . תודה מראש. ושאלונת אחרונה. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל מה עדיך פלזמה או lcd? איזה חברה? דגם? כי ראיתי כאלה באולמות תצוגה באיכות ממש ירודה.
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כדבר הראשון הייתי מעוניין שתסבירו לי מעט על האוזניות IN-AIR. ממה שהבנתי הן נכנסות לתעלת האוזן וכך מונעות לגמרי רעש מהסביבה כמו כפתור למשל, והן יושבות טוב יותר על האוזן, ולכן מתאימות יותר לריצה למשל. כמו כן, יש איתן בעיה בשירים עם באסים גבוהים, כי סוג האוזניות הזה מנחית את הבאס. תוכלו להוסיף לי כמה שיותר פרטים על אוזניות אלו? כמו כן, אני מעוניין לקנות אוזניות כאלו, ובחנות הנ"ל (NewEgg- www.newegg.com). העניין הוא שאני אפילו לא מוצא את המבחר שלהם בחנות.. הדבר היחידי שמצאתי הוא פה: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2100210362+1291520211&Submit=ENE&SubCategory=362 אבל אני בטוח שלא הגעתי לעמוד הנכון, ואמור להיות עמוד עם מבחר גדול יותר של א…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. חיברתי את הממיר של הוט למערכת (z-5500), ולטלוויזיה (ua40d6000), ומשום מה הקול והווידאיו לא מסונכרנים. אני חושב שהקול בא באיחור, ראיתי שיש אפשרות בהגדרות של הממיר לעשות דילאי לקול, אבל אין אפשרות לתמונה. כשאני שומע מהטלוויזיה הכל נשמע בסדר גמור. מה לדעתכם אפשר לעשות? אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היום קיבלתי את האוזניות החדשות שלי, SteelSeries 5H V2 NOT USB והאיכות נשמעת קצת מוזרה... אולי קצת יותר מדיי. לכן החלטתי לקנות איזה כרטיס קול שיעשה תעבודה. אני לא כלכך יודע את המחירים. שיהיה איכותי למוזיקה ומשחקים. תקציב סביבות 500 אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי את זה: Creative 5.1 הוא עולה 100 שקל אבל לא נראה לי יהיה איתו משהו בעייתי. וראיתי גם כמה כרטיסי קול ב 1000, זה הגזמה לא?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי DVD XV-DV151 pioneer ויש לו בעיה עם קריאת עברית מישהו אמר לי שאפשר להוריד עדכון במחשב לצרוב אותו ואז להפעיל אותו בDVD וזה מעדכן אותו.... יש דבר כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נשברו לי האוזניות (מסריחות כאלה שקונים ב 50 שקל) אז רציתי לקנות אוזניות חדשות ומכיון שאני לא מבין גדול במוצרי אודיו החלטתי לבקש עזרה אז היעוד של האוזניות הוא משחקים בעיקר וצריך שיהיה מיקרופון (לא באיכות צמרת אבל שלא ישמוע שדחליגכעשח כשאני יגיד משהו עדיף מיקרופון עם NOISE CANCELING אבל לא חובה) צריך גם כבל ארוך כי אני לפעמים מחבר לטלויזיה בלילה כדי לא להפריעה להורים לישון בקיצור אוזניות באיכות טובה (יחסית למחיר) עם מיקרופון וכבל ארוך תודה, עמואל.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מהיכן ניתן לקנות כבל אודיו אופטי באורך של 5 מטרים ? מחיפוש בגוגל יש מכל מיני אתרים"וירטואלים" כאלה עם משלוח.. אני גר באיזור הקריות ואני מחפש חנות פיזית לקנות ממנה.. ב-KSP באייבורי ובאופיס דיפו מצאתי רק באורך 3 מטר.. באתר של באג גם כן לא מצאתי.. מישהו מכיר אולי מקום שניתן לקנות בו עוד היום את הכבל הנ"ל ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה קורה.יש לי מערכת של 6 רמקולים מבית טושיבה (4 הקפיים. אחד מרכזי. ואסאבוופר). הרסיבר(מגבר) לא נמצא אצלי. והרמקולים עצמם ישנים וחסרי סימן זיהוי כך שאין לי מושג איזה סדרה הם. כול רמקול צריך 80W ו6 אום והחיבור עצמו הוא מורכב מחוט של פלוב ושל מינוס (החיבורים המיושנים). אני מחפש רסיבר זול שיוכל להעניק עוצמה למערכת. ראיתי את הסרטון הנ"ל בו בונים מגבר. יש למשהו רעיון איזה מגבר אני יכול לקנות מאיביי\ לבנות בעצמי? אני לא מבין בתחום אז על דברו במושגים מסובכים. אני נמצא עכשיו בפגרה אז תענו מהר כי לאחר מכן לא יהיה לי זמן להתעסק בזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
החיבורים נראים בסדר הנגן עובד מה יכול להיות הבעיה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה. תגידו... *איך הZ-4e בהשוואה לATP3? (טוב בהרבה??) *איך הVS4121 בהשוואה לATP3? *איך הZ-4e בהשוואה לVS4121? בקיצור.. הZ-4e עולים 609 ש"ח ה4121 עולים 490 ש"ח הATP3 עולים כ400 ש"ח איזה הכי מומלץ מביניהם? (ולכל אלו שתוהים, איך לא קניתי את הרמקולים שרציתי [הATP3/Z10] - יתאפשר לי רק אחרי החגים, אז אני מנצל את הזמן בנתיים לבירורים נוספים).
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי איכות טובה באוזניות, לא קריטי לי אם יש מיקרופון או אין.אני מעוניין באוזניות אטומות לרעש מסביב - שמקיפות את כל האוזן,כרגע יש לי HD555 שהן מעולות, אבל הHD פתוחות ואני שומע את אבא שלי מפליץ מהסלון. בכל אופן השימוש העיקרי יהיה בעיקר למשחקים. ראיתי כמה סוגים, קראתי קצת ביקורות על Sennheiser PC330 Headset שעולות סביבות 540 שקל, קיבלו ביקורת לא רעה בכלל. והתעניינתי גם בHD 200 של סנהייזר רק לא ממש הבנתי אם הן אטומות לרעשים או לא. אני לא נעול על כלום ככה שאני מוכן לשמוע עוד הצעות. טווח מחירים עד 650 שקל מבחינתי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-