עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gshhar,

יש לי LOGITECH Z-560 ואני מחפש כרטיס קול טוב כדי שאוכל לנצל את הרמקולים שלי בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד ~800,מה אתם יכולים להציע לי? נ.ב אני שומע הרבה פה על ה-GTXP אבל הוא בא עם פאנל כזה,למה זה טוב? מה אני צריך את זה? מה הוא נותן? הוא באמת חיוני כי לא ממש בא לי עוד "שטויות" על השולחן(מספיק לי הלוח בקרה הקטנטן של הרמקולים) ובאותה הזדמנות גם לאודיג' 2 יש כזה פאנל אז מה ההבדל בינו לבין אודיג'י 2 בלי פאנל?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by kurt80,

יש לי קבצים עם סיומת rmj (שומע אותם עם הנגן real,אני מתכוון לתוכנה כמובן). נגן ה-iaudio שלי לא תומך בפורמט ולכן רוצה להמיר אותם ל-mp3. מישהו מכיר תוכנה פשוטה להבנה ותפעול שתעשה את העבודה (בחינם)?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by nodynod,

היי, אני מחפש טלויזיה לחדר שלי בגודל 42 אינצ' (מרחק מהמסך - 3 מטר) רוב השימוש הוא סרטים (בחושך) וסדרות HD, משחקים (PS3 ומחשב) ואולי קצת עבודה עם מחשב. לא צריך תלת מימד וכאלה. אשמח לטלויזיה כמה שיותר זולה, התקציב שלי הוא 3~ אבל אין לי בעיה להוסיף כסף אם צריך כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. וכמה לדעתכם זה באמת חשוב לעשות אחריות 3 שנים וכל זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. אז ככה: האם קיים כרטיס קול עם המפענחים וכל שאר הדברים שיש ברסיבר? על מנת ש- HTPC שנבנה ברגעים אלו יוכל להחליף גם את הרסיבר? עוד שאלה, כל הכרטיסים שאתם מדברים עליהם של EMU ושל אודיופיל וכו' איפה אפשר לקנות/לשמוע אותם? אני לא מוצא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. שלום, קיבלתי אייפוד עכשיו מניו-יוק... חבר שלי שקנה לי את זה שם העלה לי את כל השירים שלו אליו. כשהתקנתי אייטונס הוא שאל אותי אם אני רוצה לעדכן אותו עם הספריה שעל המחשב שלי (שריקה) ואמרתי לא כי פחדתי שהוא ימחוק לי את כל השירים. איך אני מעביר את השירים מהאייפוד למחשב? אני רוצה שהם יופיעו לי ב- LIBRARY... תודה, יונתן נ.ב. חג שמח

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. אם יש Thread עם רמקולים מומלצים לרמות מחירים שונות, תפנו אותי אליו? לא מצאתי כזה. אם לא, איזה רמקולים מומלצים לטווח המחירים הזה? הדרישות לא גבוהות מדי. עבודה שגרתית, וצפייה בתוכניות טלוויזיה. הסאונד צריך להיות סביר, אבל אני לא אודיופיל יוצא מהכלל.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. שלום. רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת? אני מנסה לחבר אותה למחשב דרך כבל רשת כתוב בבדיקות שהכל בסדר , ואני רואה גם שיש לו IP, אך לא הבנתי איך אני גורם לטלויזיה כעת להראות את הסרט מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by lazygecko,

אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by EagleXDR,

היי, לאחרונה רכשתי מדפים חדשים - וגילית שאין לי יותר מקום לשים את המערכת סטריאו, שעד היום השתמשתי בה בתור רמקולים למחשב. משהו בן כמה שנים של LG, אבל דווקא שומעים בו לא רע. בכל מקרה, החלטתי להחליף אותה מבחינת מקום, ואני נתון להתלבטות. מצד אחד, אני שומע המון מוזיקה (יש לי ספרייה של 80 ג'יגה בערך - בעיקר רוק לסוגיו השונים), וחוץ מזה במחשב אני לא עושה יותר מדי. (כמובן שיש סרטי HD ותכניות, אבל זה לא השימוש העיקרי). מצד שני, יש לי אקסבוקס 360, שלא הייתי מתנגד לחבר לו מערכת רמקולים נחמדה של 5.1, אבל אני חושש שבתקציב כל מה שיכנס זה הX-540 של לוג'יטיק (אלא אם כן אני לא מעודכן), ואין להם חיבור אופטי (אופטי, נכון?). התקציב שלי הוא בסביבות ה800 מקסימום (ואם יש משהו זול יותר, זה יהיה …

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה קורה?? תגידו יש לי את המערכת M111 , אני יכול לחבר אותה לרסיבר במקום למחשב ?? תודה

11. Started by AMD-Z,

אני מחפש המלצה למערכת 2.1 סבירה עד 300 שקל, בעיקר למוזיקה ובמוזיקה בעיקר לרוק. ויש עדיפות למערכת עם באס חזק יחסית.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. Started by Ballz2You,

שמתי לב שהשאלה הזאת רצה בהרבה מאוד פורומים ואף פעם לא קיבלתי תשובה כי זה תמיד נגמר בריב ובוויכוחים מגעילים.. אז אחת ולתמיד TT SHOCK ONE או Steelseries siberia V2 אני מבקש שלא תתיחסו למחיר כי לא אכפת לי לשלם יותר בשביל איכות אגב, אני חדש בכל הנושא הזה אז אני רוצה שגם תסבירו לי למה. תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by redead,

יש לי רסיבר של DENON דיי ישן אבל אין תלונות עליו באמת עושה את העבודה נחמד.. עכשיו הבעיה שברסיבר יש רק רציאות S-VIDEO ומה לעשות לאט לאט כל המכשירים עוברים לHDMI .. השאלה עכשיו אם יש איזה מתאם SVIDEO-HDMI ובלי קשר כמה בערך יעלה לקנות כרגע רסיבר סביר וחדיש עם כל היציאות ותמיכה בהתקנים החדשים.?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. זוג רמקולים טובים למחשב כולל סאבוופר בתקציב של 400-300 ש''ח נכון זה תקציב נמוך מאוד אבל אני לא מחפש רמקולים מטורפים רק שיהיו איכותים כמה שאפשר בתקציב הזה, אשמח להמלצמה תודה! לא חייב להשתגע עכשיו על רמקולים משהו בתקציב שנתתי שיספק את הסחורה כמה שאפשר, השימושים העיקרים לרמקולים זה סרטים ומוזיקת דאבסטאפ קטלניית יאהההההההה!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  15. נדלקתי על הרמקולים של Microlab Microlab FC-330 2.1 56W rms http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23424#details MicroLab Solo 3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451498 למישהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם אמורים להחליף לי את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שיש לי

16. Started by enzo,

שלום. אני רוצה לחבר את הנגן שלי D2 לרסיבר (ימאהה דגם RX-V540RDS) כדי לשמוע מוסיקה דרכו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה כבל לקנות/או מה לעשות. יש לי כבל שמשני קצותיו חיבור של אוזניות רגיל.אז חשבתי פשוט לקנות פלאג ליציאה של האוזניות שברסיבר וככה הרסיבר יזהה ישר ויתחיל לנגן או שאני צריך לעבור למצב אחר כדי שיזהה את היציאה של האוזניות כמקור פלט לרמקולים. או שלקנות כבל AUX ולחבר אותו? או משהו אחר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  18. Started by gal555,

קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. דגם E-712 מסדרת E-Series 2 ? מישהו שמע אותם פה ויכול לתת קצת מידע ???

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות שהשימוש העיקרי שלהן יהיה במחשב, ושימוש נוסף שארצה לעשות בהם יהיה עם הטלפון הסלולרי שלי. התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה-400 ש"ח. מה שחשוב לי באוזניות זה כמובן הסאונד, אך גם מאוד חשוב לי העניין של הנוחות, גם באוזניים וגם בראש (אה, שכחתי להגיד שאני לא מעוניין באוזניות IN EAR או כפתור). אני שוקל לקנות את AKG K518, אני יודע שהסאונד שלהן מצויין, אך שמעתי שהן טיפה לוחצות וזה גורם לי לחשוש לקנות אותן. אפשרות נוספת לקנייה הוא Sennheiser HD205, שגם שם אני יודע שהסאונד מעולה ושהן יותר נוחות על הראש. דבר נוסף שיכול להיות יתרון עבורי באוזניות (אך לא חובה) הוא שיהיו כפתורים בכבל להחלשה\הגברת הסאונד או העברת שירים בסלולרי. אשמח לשמוע דעות בנוגע לאוזניות שרש…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by kobibm13,

בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  23. איזה אוזניות הן הכי טובות למשחק Counter-Strike ?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by Tommy,

אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Sorkenta,

אני נוסע לניו יורק בחגים ואני רוצה לקנות רמקולים לאייםוד או מערכת סטריאו תקציב עד 80$ דרישות: אם הולכים על מערכת סטריאו אז שתהיה יציאת aux רדיו שלט חנות גדולה ומוכרת כמו best buy B&H או משהו כזה באזור מנהטן וזהו בינתיים תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים