עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Axel Foley,

הבקשה בכותרת, תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  2. כי שמעתי שהנגן הזה ממש אחלה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by sofi,

הי. אני רוצה לקנות טלוויזיה 21'' בכ 600 ש"ח. אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר אותה למחשב כדי לצפות בסרטים מהמחשב. האם מספיק לי לקנות טלוויזיה עם כניסת VA או שאני צריכה S-VIDEO? כניסות יותר יקרות כמו HDMI מעלות את המחיר מאוד משמעותית אני חושבת.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by er0101,

אני צריך סט כזה לאחותי. שומעת בעיקר מוזיקה שחורה. עוד משהו שחשוב לי לדעת זה אם עדיף לוג'יטק או קרייטיב הנמכרים בסכום

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by MDK,

היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by ClubCaliber,

אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by Doron098,

שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD ‏32 ‏אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by EagleX2,

המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by wow,

יש לי בעיה,אני שומע רק ברמקול אחד,כרטיס קול OB AC97 ולאיפה שלא הלכתי לא הצלחתי לפתור את זה. גם ב-SOUND MANAGER וגם ב-CONTROL PANEL. ??? דרך אגב-אין בעיה ברמקולים כי ניסיתי את זה על מחשב אחר.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by israel-dadon,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים טובים בתצורת 5.1 עם סאב וופר במחיר זול לא במחירים מטורפים תודה.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by Runny,

שמתי לב שלאחרונה היתה ירידה חדה במחירים, ולכן ברצוני לקנות מכשיר קורא DivX התומך בכתוביות במחיר מינימלי (350 ש"ח לערך) 1. מה מומלץ ? 2. היכן ניתן למצוא את עדכוני החומרה לDivXים הזולים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by elad_i,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר. (1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים. (2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים. ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול. תודה מראש... ;D

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי את ה-750DJ כבר שנה. ואני מרגיש שכבר מיציתי אותו לגמרי. האם ה-940 זה שדרוג כדאי מה-750DJ? האם יורגש הבדל משמעותי באיכות ב-940 לעומת ה-750DJ? אני שומע בעיקר Dubstep,Rock. והתקציה שלי לאוזניות חדשות, הוא 1500 שקלים. האם כדאי לשדרג ל-940? תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. אני שוקל לקנות את המוצר הבא: Conceptronic'>www.omc.co.il]Conceptronic CVIDEOS AirBridge - סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי - $71.68 - www.omc.co.il האם זה שווה??

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום. רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת? אני מנסה לחבר אותה למחשב דרך כבל רשת כתוב בבדיקות שהכל בסדר , ואני רואה גם שיש לו IP, אך לא הבנתי איך אני גורם לטלויזיה כעת להראות את הסרט מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by parker,

חבר שלי שוקל לקנות נגן mp3 והוא לא יודע איזה לקנות, רציתי לדעת מהם הנגנים הטובים יותר במחיר הגון, ואיפה ניתן לרכוש אותם

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  20. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים

21. Started by itaysk,

Logitech Z-340 33W 2.1 Logitech Soundman S-20 Creative Inspire 2200 2.1 Hercules XPS-210 2.1 אל תתייחסו למחירים.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  22. Started by scylla,

אני קונה כנראה רמקולים רציניים ואני חושב שזה לא יהיה ראוי להשאר עם כרטיס קול מובנה בלוח אם. אני רוצה כרטיס קול לא משהו יותר מדי רציני אבל גם לא משהו רקוב. חשבתי על ה audigy 2 zs מה דעתכם? אני מחפש משהו בתקציב דומה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Ballz2You,

שמתי לב שהשאלה הזאת רצה בהרבה מאוד פורומים ואף פעם לא קיבלתי תשובה כי זה תמיד נגמר בריב ובוויכוחים מגעילים.. אז אחת ולתמיד TT SHOCK ONE או Steelseries siberia V2 אני מבקש שלא תתיחסו למחיר כי לא אכפת לי לשלם יותר בשביל איכות אגב, אני חדש בכל הנושא הזה אז אני רוצה שגם תסבירו לי למה. תודה!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by mik_amar,

אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by ady,

שלום לכולם ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING 4121 עם כרטיס סאונד מובנה GIGABYTE REALTEK HD כבר כמה זמן שאני מנסה לכוון את האיקולאיזאר לרמת סאונד נורמלית, כרגע הכול טובע בבסים (שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב באסים אבל זה מוגזם) ולצערי שמתי לב שהכרטיס קול לא מזהה את הרמקולים כ 2.1 אלא כסטריאו לא מצאתי עדכונים באתר של החברה והניסיונות שלי לכוון יוצרות תוצאה קקפונית למדי אני אשמח אם תוכלו לסייע לי במציאת דרך לכוון את מערכת הסאומד שלי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.