אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב, לא נגעתי בשום דבר. אך בכל התוכנות והנגני מוזיקה וגם הצלילים של הווינדוס נשמעים מוזר. קול ציפציף כזה, השירים רצים מהר מידי. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח אם (Gigabyte 8S655FX), עברתי על ההגדרות שלו והכל תקין. המחשב מחובר למערכת קולנוע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחי קנה לי רדיודיסק לרכב, פיוניר DEH-P7900BT. זה רדיו נחמד שמציע את האופציה להשמיע מוזיקה דרך BLUETOOTH. כשאני מחבר אליו את הפלאפון שלי, K800i, שומעים לא רע בכלל אבל מידי פעם יש הפסקות של עד חצי שניה בצורה דיי אקראית המהלך הניגון. הוא יכול לנגן 10 דקות ללא הפרעה ואז יתחילו להופיע ניתוקים כל 5-20 שניות. יכול להיות שהרדיו פגום? או שזו תופעה שסביר שתהיה בחיבור אלחוטי שכזה... ניסיתי להשמיע גם עם טלפון אחר (אבל מאותו הדגם) והתופעה חוזרת, כך שזה לא אומר לי הרבה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן את הRIO CARBON אבל הוא מגיע עם אוזניות נפרדות כאלה קטנות שלא מתאימות לריצה!! הם כל הזמן נופלות לי וזה מרגיזזזזזז!! רציתי לדעת איפה אפשר בארץ לקנות אוזניות ספורט שיתאימו לי ושיהיו זולות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשש חדש והוא דודני אבל הכרטיס קול שעל הלוח איכזב בצורה שלא משתואה לשלושה פנים זה הSOUNDMAX שבא עם asus p5b deluxe הקיצר הוא לא ממש כרטיס מוצלח וראיתי שיש איתו בעיות שרוצים לעבוד עם 5.1 הקיצר אני רוצה להמלצה לכרטיס דודני שהיו לו יציאות SPDIF / coax חובה ושיהיה טוב ואמין ויעבוד לי בכל תוכנה עם כל הרמקולים תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות. הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים. הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין. השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו? חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח. האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד. ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה מרובה למכשיר שלי Iriver IFP790 עכשיו יש לי מספר שאלות איך תכלס המכשיר ? האם יש לעוד מישהו פה בפורום את המכשיר,ואם יש אז שיתן טיפים עליו!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי Logitech X-530 והבעייה היא כזאת, הכבל של הרמקולים האחוריים אינם מספיקים לי עכשיו רציתי לדעת האם יש מתאם או משהו שמסוגל להאריך את הכבל בעוד כמה מטרים... והאם הארכת הכבל תפגום באיכות הסאונד של הרמקולים שאליהם אני מחבר את הכבל המאריך...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג איכותיות שכוללות מיקרופון. אני לא מעוניין לשמוע את הרעש שמסביבי, רק את המשחק. התקציב הוא 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם הערך יהיה גבוה. האם ניתן להשיג 7.1 ערוצים? לא שמדמה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוציא סכום נכבד על סט אוזניות מלא שכולל אוזניות ומגבר אוזניות (וכמובן DAC במידה וזה לא משולב בתוך המגבר). אני לא מבין גדול מדי, אבל אני כן מאוד מאריך סאונד טוב ואיכותי ולכן אני רוצה להשקיע. נכון להיום, יש לי אוזניות סבירות Sennheiser HD555 שמחוברות לרסיבר שהוא בכלל נועד למערכת קולנוע ביתית של Denon. הרסיבר מחובר עם חיבור אופטי למחשב, והרסיבר בעצם זה שמגביר לי את האוזניות וכמובן זה שממיר את הסאונד עם ה-DAC המובנה. התקציב שלי מאוד נע. אני מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אם "לא תהיה ברירה" אוציא הרבה יותר. לכן נכון לעכשיו, ממה שחקרתי באינטרנט (יש כמות גדולה מדי שלי מגברים ו-DACים), הגעתי למסקנה שההתלבטות שלי הולכת כך: בתחום האוזניות --- או Sennheiser HD650 או S…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התחדשתי בSOLOC6 הרמקול הימני (זה שהוא בלי השליטה על הווליום) ממש צורם , לעומת זאת הרמקול השמאלי שומעים סאונד חלק ונקי האם עוד מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-