אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות. התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה תודה רבה, בר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את הכרטיס קול הזה והוא איבד את הדיסק עם הדרייברים והתוכנות , את הדרייבר הורדתי מהאתר של creative , אבל את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס אני לא מוצא , התוכנה ששולטת על הכרטיס בעצם . איך משיגים את התוכנה ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
למישהו יש מיידע על נגני וידאו אלו שמתיימרים להחליף בלו ריי אולטרה אלו 3 ספינות דגל של סטרימרים חדשים , שכולם עובדים עם אנדרואיד ( דבר לא כל כך מוצלח ) UHD3000 HIFI 4K Dune HD Max Vision 4K ZAPPITI PRO 4K HDR AUDIOCOM CINEMA EDITION 1. מדהים שאין בארץ הקודש לקנות בלו ריי אולטרה 2. בטח לא מכשיר לנגן סרטים דולבי ויזן או HDR10+ 3. ישנם סטרימרים פשוטים , מאוד לא נראים טוב וסיבות רבות למדוע לא לקנות אותם 4. פשוט כל מסך טלוויזיה מביא איכות סטרימר הרבה יותר טובה מסטרימר זול 5. אין DTS על כל סוגיו במסך דבר שהורס את כל הכדאיות של eARC 6.הבעיה רק מתעצמת שאין חלקי מחשב במחירים ראלים לבנות מחשב
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל הסברים על המושגים שבכותרת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או אולי משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מידע על הטלויזיה מסך LCD 42LG60FR של LG יש 2 יצרנים. יש תוצרת סין ויש תוצרת טאיוון. מה ההבדל? תודה מראש לעונים. ד.א. אם למישהו יש ביקורת אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התלבטות הגדולה היא בין הAKG 26P לבין הסנהייסר CX300. הIn Ear לא ממש חשוב לי אבל זה בונוס איזה מהן יותר איכותית? והאם יש אופציות טובות יותר או שכדי לי לשקול בתקציב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב ולטלויזיה למטרות השונות, מוזיקה, סרטים, משחקים! לא מתפשר על 2.1, או על שליטה דרך הרמקול. תקציב נע בין 700 ל-1000. רצוי crative (לפי המלצות שקיבלתי עד עכשיו). גודל החדר 3 על 3.5... אשמח לריבוי המלצות של מומחים! תודה תודה תודה. אביעד
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערכת הסטריאו שלי רמקולים נוספים ממערכת אחרת? ואם כבר אני כאן..איזה מערכות בולטות יש במחיר 1100 שקל?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי מכשיר הוידאו (Panasonic בעל 4 ראשים) ששירת אותי נאמנה עד כה. אם כבר מחליפים אז מתקדמים... אני מחפש DVD מקליט. תקציב: עד 1,500 ש"ח. שימוש: הקלטה (וצפייה) מהטלוויזיה בלבד. שיטת הקלטה: DVD-RW ; DVD+RW * חשוב שתהיה אפשרות לתזמן תוכניות הקלטה מראש, לצפות בערוץ אחד ולהקליט בערוץ אחר. הצגת תמונות: לא משנה MP3: לא משנה אחרי סקירה אני חושב שהמכשיר הכי מתאים הוא LG DR7622W http://zap.co.il/model.asp?model_id=343372 הביקורות עליו לא חד משמעיות... יש למישהו המלצה אחרת? הערות/הארות? אשמח לכל מידע 8) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לזוג מדף שישמשו כקדמים בתקציב הנ"ל אם יש משהו ששווה חריגה של 100 200 שקל תגידו גם בעיקרון אני חשבתי על אלו: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=E-30&Cat2Cat1ID=1830&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הרמקולים הולכים להתחבר למגבר של ימאהה RX-V430 חוץ מזה בקשר לרמקולים פחות רשוב לי תדרים נמוכים מכיוון שיש לי סאב 12" בחדר. דרך הגב הם יהיו חלק ממערכת 5.1
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מזמין את הנגן מחר-SanDisk Mp3 Digital Audio Player 512MB. קראתי המון ביקורות של גולשים, וגם ביקורות מכמה אתרים, והביקורות עליו ממש טובות, הורידו לו קצת ציון על האוזניות שמגיעות איתו, אבל חפיף :> שמעתי שהממשק לא ממש ידידותי... אבל קראתי את כל ה-Manual Guide שלו, ואני יודע איך לעשות הכל. גם קראתי ביקורת באתר שמשווים אותו ל-iPod Shuffle, והוא לקח את ה-iPod Shuffle, ועוד המון אנשים מציעים ללכת עליו מאשר ה-Shuffle. אני רוצה לקנות את הנגן באתר www.camera4less.co.il. יש למישהו ניסיון קודם באתר שיכול להגיד לי אם השירות טוב? או שמישהו רוצה להציע לי בכל זאת על נגן אחר, גג 600 ש"ח, לא יותר. ולא MP-500. http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg http://g-images…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב אני חושב שזה קשור לפה ואם לא בכל זאת תענו.... כתוב שהאייפוד מגיע עם כבל פיירוייר מצורף.... השאלה היא... מה בקשר לכבל USB? איך אני אמור לחבר אותו למחשב?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז קצת סיפור רקע. הE2C SHURE שימשו אותי מ2007 עד 2010. היתה להם אחלה איכות בניה וצליל עמוק ונעים אבל תמיד הפריע לי החוסר פרוט שלהם וכל הצלילים הגבוהים נשמעו בצורה מעורפלת קצת. לפני שנתיים בערך הם הוחלפו לאטימוטיק HF2 שמאוד הרשימו אותי לטובה. קצת פחות באסים אבל צליל הרבה יותר מאוזן, יותר מפורט ואוזניות שפשוט יותר כייף להקשיב להם. חבל לי שגם האוזניות האלה הגיעו לסוף חייהם. הכבל מתחיל להיקרע בצד שמאל והגיע הזמן למצוא משהו חדש.. התקציב שלי כרגע הוא בערך 100-120 דולר והאוזניות שעומדות על הפרק הם: SHURE 215 ששמעתי עליהם דברים טובים KLIPSCH S4I והWESTONE UM1 או הWESTONE 1 (מה ההבדל בניהם?) שומע בעיקר רוק, רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. ואוהב אוזניות מדוייקות ומפורטות לא רוצ…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-