אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת אידיוטית אבל אני פשוט צריך לדעת, סליחה מראש. אז ככה, יש לי כרגע 2 רמקולים וסאב (שמחוברים למחשב דרך חיבור אחד בלבד) השאלה שלי היא איך אני יחבר את הרמקולים האלה לכרטיס קול עם 5.1 ערוצים , שכן יש לכרטיס הזה יותר מכניסה אחת ??? תודה.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות איי פוד מיני חדש, קופסה סגורה, מאיביי ולשלם למסטופ? זה ממש חשוב לי, וממש ממש דחוף כי המכירה מסתיימת השבוע... תודה רבה רבה לכל מי שיענה!!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני נמצא בעיצומו של תהליך בחירת הרכיבים לHTPC (שישמש בעיקר לסרטים ולמוסיקה ,אבל גם למשחקים...) , ותהיתי אם יש צורך לקנות גם כרטיס קול וגם איזה DAC.... עד לפני כמה זמן הייתי סגור על auzentech prelude בתור כרטיס קול אבל עכשיו אני כבר לא בטוח שאני אקנה כרטיס קול - אני די בטוח שאני אקנה DAC , ואם הבנתי נכון - אז בגלל שמחברים אותו ליציאה דיגיטלית מהמחשב הכרטיס קול של הלוח אם יעשה את העבודה שלו ואז אין ממש צורך בכרטיס קול . אז בקיצור: האם יש טעם לקנות כרטיס קול אם קונים DAC ? האם שילוב של שניהם ייתן תוצאה טובה יותר ? ואם משהו יכול להמליץ על DAC טוב ( באיזור ה1000~2000 ש"ח )? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר את הקלטות וידאו המשפחתיות כך שאני אוכל לצפות בהם בנגן DVD וכמו כן אוכל לגבות אותם על ההארד דיסק החיצוני. חשוב לי שהאיכות הוידאו והסאונד תהיה טובה, שלא יהיו קרטועים ושאני אוכל לערוך את הסרטים האלה במחשב אם אצטרך. מה האפשרויות שיש כיום לעשות את זה? קראתי במדריך הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.html על כל מיני אפשרויות מומלצות ולא מומלצות אבל קודם כל זה נכון לשנת 2005 ואני מאמין שכיום ב2010 יש עוד פתרונות ודבר שני זה לא מוסבר עד הסוף איך עושים את זה. ודבר אחרון, יש לי סה"כ 20 קלטות וידאו להמרה- האם יצא לי יותר זול להביא את הקלטות לחנות פרטית מאשר לבצע את זה בעצמי? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על חנות טובה באיזור המרכז (עדיף רמת גן) שהמרתם א…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם ,לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=riverplay1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים שאינם קבצי מוזיקה לנגן הוא נותן לי מן הודעת אזהרה שלא הכל נשמר או ירד כמו שצריך. אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. שוב זה לא קורה עם קבצי אודיו . אודה לכם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הורדתי מספר שירים לדוגמא כקובץ של DTS באיכות גבוה עכשיו שאני מפעיל אותם בווינאמפ הוא לא מנגן אותם הפעלתי במדיה פלייר קלאסיק וזה עבד עכשיו ברגע שאני מגדיר על SPDF במגבר זה רושם DTS אבל שומעים מין נקישות בהפסקה של שניה או שתיים כאלה ולא שומעים מוזיקה.. רק שאני מחזיר ל5.1 זה חוזר לPCM ושומעים... ובכלל מזה PCM ??
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי PSP מאירופה וכשאני שומע מוסיקה דרך האוזניות שומעים יחסים חלש, השאלה שלי היא כזו, האם בכל PSP השמע כזה חלש? ד"א, דרך הרמקולים שומעים חזק... תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על Labtec Arena 685 5.1 ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, יש לי את הSOLO 7. הגיע הזמן וקניתי להם מדפים, עכשיו אני רק צריך לקנות 6 מטר כבל לרמקול. תוכלו להמליץ לי על משהוא איכותי שלא עולה יותר מידי?וכמובן גם לא זול מידי...משהוא טוב שיוכל להוציא את המקסימום מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש לי את המערכת M111 , אני יכול לחבר אותה לרסיבר במקום למחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב- windows media center כאשר צירפתי ספריה של סרטים שיש לי במחשב לתוך ה-windows media center וניסיתי לראות אותם דרכה ה- windows media center הוא רושם לי שחסר codec אבל מוזר כי התקנתי קודדקים וגם הסרטים שניסתי להריץ הם עובדים לי כשאני מריץ אותם בכל תוכנה אחרת (אפילו רץ על ה- windows media player ) מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. מותקן לי על המחשב ויסטה 64bit
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למערכת 2.1 סבירה עד 300 שקל, בעיקר למוזיקה ובמוזיקה בעיקר לרוק. ויש עדיפות למערכת עם באס חזק יחסית.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי R9700 עם TVOUT, נניח (לא ניסיתי עדין) שאני רוצה לעתיק סרט שיש לי במחשב לקלטת וידאו,איך אני עושה את זה??? (נ.ב: כבר חיברתי TVOUT לטלויזיה וזה עבד.) עוד שאלה באיזה פורמט אני צריך לעשות את זה...לדוגמא PAB B PAL M וכו...שהוידאו יקלוט את זה כמו שצריך?? אני יודע שאני צריך להוציא גם סאונד מה LINE OUT גם את זה איך אני עושה שהוידאו ימצא?? (הכרטיס קול שברשותי הוא Realtek AC97 5.1) תודה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1.בשלט החוטי שלו יש שתי כניסות, אחת מהן היא כניסת LINE IN לנגן/מחשב , למה השנייה משמשת ? 2.לצרכי שמיעת מוזיקה וסרטים מה יותר מומלץ Z4 או JBL SPOT ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות. התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה תודה רבה, בר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
התוכנה מזהה את הCD כמדיה בכונן אבל כל תפריט הAction מנוטרל (באפור) וכשאני מנסה לסמן אותו בטבלת נתונים זה מייד עובר לunchecked, כלומר נשאר לא מסומן. עוד לא יצא לי להיתקל בבעיה כזו, מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת מהמחשב בחדר לסלון .. אני מעוניין לשים בסלון סטירמר שמאפשר להשמיע מוזיקה ולהראות סרטים שנמצאים במחשב . יש דבר כזה ...איך קוראים לזה ?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני קונה מסך SAMSUNG 226 למחשב אבל אם אני רוצה להריץ סרטי HD צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11751192&g_kind=1#detail כדאי לקנות אותו ? לצורכי הקלטה וצפיה בלבד... ללא עריכה וכו'
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי. יש לי מארז עם יציאות Sound Out ו In. לאן אני צריך לחבר את הכבלים שלהם בשביל שהם יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-