עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי. יש לי מארז עם יציאות Sound Out ו In. לאן אני צריך לחבר את הכבלים שלהם בשביל שהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by soundf,

שלום. אני מחפש טלויזיה חדשה המרחק צפייה הוא באיזור ה4 מטר (חדר שינה) השימושים שלי הם : 40% צפייה בsd דרך יס מקס טוטל hd 30% צפיה בתכני hd דרך חיבור המחשב לטלויזיה ועוד 30% משחקים (בדרך כלל משחקי קול אופ דיוטי,באטלפילד וכו..) שמחובר דרך המחשב על fullhd ועם כרטיס מסך רציני מבחינת סוג המסך: העובי לא חשוב לי , led או lcd לא משנה לי יותר חשוב האיכות מבחינת חיבורים: מינימום 2 hdmi (עדיפות לשלוש-כי מחובר תמיד מחשב +ממיר) יציאה אופטית לחיבור עתידי כל שארהחיבורים לא שימושיים לי גודל המסך: כרגע יש לי 40 אינץ של סמסונג ואני מרוצה -אפשר אפילו להעלות באינצים לדעתי, זה רק ישפר כמובן התקציב הוא עד 3500 עדיפות לחסוך , אם יש תלת מימד אז מה טוב אך זה לא מה שחשוב... אין לי העדפה מ…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by SuSa,

אוקיי יש לי מכשיר איפוד (15 GB) שהוא דבר מעולה, ואני מאוד מסופק ממנו!!! עכשיו, אני יודע שקיימים מספר דגמים של מכשירים קטנים שמתחברים לiPod ומשדרים אותות גלי FM שאפשר לקלוט בכול מכשיר רדיו וגם הבנתי שזה אחלה דבר, שעובד כמעט תמיד החברות המובילות למיטב הבנתי (ונדמה לי היחידות שנמכרות בארץ) הן: Griffin שמייצרת את ה iTrip ו- Belkin שמייצרת את ה TuneCast אני מתכוון לרכוש את אחד המוצרים ובאמת לא יודע מי עדיף (או שאולי שניהם גרועים ואין מנוס מלהתחבר בעזרת כבלים מסורבלים...) תודה מראש לכול תשובה\עצה אפשרית. ;D

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Tommy,

אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אהלן חברים אני מחפש רמקולים 2.0 או 2.1 כמה שיותר נורמאלים בתקציב של 180 ש"ח... השימושים זה מוזיקה סרטים ופה ושם משחקים מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19570 יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  6. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Dimness,

היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by bigimot,

אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש. לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר. יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי. לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן. ככה זה נראה היום - htt…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by SuB,

שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by sofi,

הי. אני רוצה לקנות טלוויזיה 21'' בכ 600 ש"ח. אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר אותה למחשב כדי לצפות בסרטים מהמחשב. האם מספיק לי לקנות טלוויזיה עם כניסת VA או שאני צריכה S-VIDEO? כניסות יותר יקרות כמו HDMI מעלות את המחיר מאוד משמעותית אני חושבת.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by yakir4u,

http://www.tms.co.il/product/8802 Microlab FC-530

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by Doron098,

שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD ‏32 ‏אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. יש לי את האוזניות קרוב לחודשיים שלוש. בזמן האחרון שמתי לב שכשהפין של האוזניות מסתובב בתוך השקע של האוזניות בנגן או בכל דבר אחר שניסיתי כמו מחשב, אני שומע הפרעות מוזרות ולפעמים האוזניה השמאלית משתתקת.הכל מסתדר אחרי שאני מסובב את הפין עד לשלב מסוים, ששם הוא יושב ואין שום בעיות בשמיעה. השכיחות של זה התחילה לעלות וזה מתחיל להעיק.יש משהוא שאני יכול לעשות בנידון? אני לא ממש רוצה להיפרד מהן על מנת לשלוח אותן לבדיקה בביטוח תודה מראש. עריכה: אני חושב שזה לא הפורום המתאים לזה >_< המנהלים יכולים בבקשה להעביר את זה למקום המתאים?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by oshikv,

היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by Alexkmr,

אני מחפש המלצה לאוזניות עד כ400שקל. חשוב שיתאימו גם לנגן וגם מיקרופון לגלקסי 2. אוזניות סגורות, חצי סגורות,כפתור. תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by hali,

שלום, האם כאן זה הפורום לשאול על מדיה סנטר? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים בבקשה. : אם כן יש לי מספר שאלות בנוגע למדיה סנטר... אני מעוניין במחשב בסלון שדרכו אני יכול: 1. לראות סרטים בטלויזיה 2. לראות שיעורים באינטרנט (יש נקודת רשת ביתית) 3. שהמחשב יתחבר למגבר (כי אני רוצה לשמוע מוסיקה באופן בלתי תלוי בהדלקת המחשב) והמגבר יתחבר לטלוויזיה. השאלות הם: 1. מה המפרט שאני צריך למדיה סנטר? 2. האם המחשב יכול להיות כל הזמן דלוק? 3. המחשב יהיה בסלון ולכן מה מידת הרעש שהוא יעשה? 4. האם יש פתרונות אחרים למדיה סנטר? בברכה ותודה על העזרה הראל

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by ITAMAI,

אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by pMor,

האם כדאי לי לקנות איי פוד מיני חדש, קופסה סגורה, מאיביי ולשלם למסטופ? זה ממש חשוב לי, וממש ממש דחוף כי המכירה מסתיימת השבוע... תודה רבה רבה לכל מי שיענה!!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by Y/O1977,

היי! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מדוייק לכרטיס קול מסוג : aureal vortex 1 (au8820b2) audio accelenator ניסיתי כמה דרייברים מדף זה אך ללא הועיל. הנה הדף: http://www.soundcard-drivers.com/companies/136.htm דגם הלוח: intel natoma 82440bx/zx לוח מאוד ישן. המערכת הפעלה 98 ניסיתי להתקין את הדרייברים שהזכרתי בשתי דרכים: א) נכנסתי למנהל התקנים היה שם מסומן בסימן קריאה צהוב "PCI AUDIO מולטימדיה" לחצתי עדכן מנהל התקן. הובלתי לתיקייה עם הדרייברים. ב) עשיתי עליו "הסר" וכשעלה המחשב עלה אשף זוהתה חומרה חדשה וכו'. זה בסדר? המון תודה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by itayze,

חוץ מאודיופיל מכיוון ששם אין כרגע , אני מחפש אפשרויות אחרות . עדיפות גבוהה ( אם לא מוחלטת ) שהחנות תהיה באיזור חיפה . ( הכוונה לGrado Sr 80 )

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by eran2,

שלום לכולם ,לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=riverplay1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים שאינם קבצי מוזיקה לנגן הוא נותן לי מן הודעת אזהרה שלא הכל נשמר או ירד כמו שצריך. אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. שוב זה לא קורה עם קבצי אודיו . אודה לכם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי LOGITECH Z-560 ואני מחפש כרטיס קול טוב כדי שאוכל לנצל את הרמקולים שלי בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד ~800,מה אתם יכולים להציע לי? נ.ב אני שומע הרבה פה על ה-GTXP אבל הוא בא עם פאנל כזה,למה זה טוב? מה אני צריך את זה? מה הוא נותן? הוא באמת חיוני כי לא ממש בא לי עוד "שטויות" על השולחן(מספיק לי הלוח בקרה הקטנטן של הרמקולים) ובאותה הזדמנות גם לאודיג' 2 יש כזה פאנל אז מה ההבדל בינו לבין אודיג'י 2 בלי פאנל?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by McLarenF1,

יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by aviaderi,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין קנייה של רסיבר לבין קניה של מערכת רמקולים יעודית למחשב. בגדול, הכל אני עושה היום דרך המחשב (רדיו, מוזיקה, סרטים, משחקים פה ושם), ההתלבטות שלי נובעת מזה שבאיזהשהו שלב אני ארצה לחבר גם את הממיר של הכבלים לכל הסיפור הזה. מערכת רמקולים טובה אפשר למצוא גם בפחות מ-500 ש"ח ואילו רסיבר מתחיל באזור ה-800. אני סטודנט ואני מחפש לחסוך כל שקל שניתן לכן הייתי רוצה שתביעו את דעתכם ותעלו טיעונים בעד ונגד כל אחת מהאפשרויות, ובמידת האפשר תמליצו על משהו טוב. תודה רבה וחג שמח, אביעד

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by Polk,

יש לי איזה רסיבר ישן של KENWOOD שאני לא יודע מה לעשות איתו. הדגם הוא KR-A3080 אולי מישהו מכיר ויכול להגיד לי האם זה זבל מוחלט או מה. לינק שמצאתי: http://www.kenwood.de/download_archiv/kra3080.pdf

• 4 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.