עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, ברשותי נגן מוזיקה של חברת ERGOTECH (כן, השחורים הקטנים...) עקב טעות נוראית הותקנה עליו גרסת תוכנה שנועדה למכשיר אחר... נכון לעכשיו הוא לא מסכים להידלק... הוא מדליק את האור וזהו. יש עדיין סיכוי להציל את הנגן או שהוא שבק חיים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by harel_d,

שלום לכולם, בשעה טובה אני מתקין מערכת חדשה למחשב הכוללת Windows 7 x64. הייתי שמח לשמוע מהו ה-Codec Pack הטוב ביותר להתקין על המערכת (וגם חסרונות של אותו Codec, אם יש). (1) מעוניין רק בצפייה של סרטים מכל הסוגים אך לא בקידוד. (2) למחשב מחוברים רמקולים 2.1. (3) אשמח לשמוע המלצות אם יש קודקים שעוברים ב-64bit. תודה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. אזניות רגילות של חברה לא ידועה אבל הן טובות בשבילי, אז ככה אחד החוטים נקרע מאוזניה צד שמאל, אז חשבתי לא נורא חתכתי את החוט ולהתפתעתי מצאתי עוד 3 חוטים דקים בצבעים זהב כחול ואדום, ובתוכם יש חוט ניילון כזה, עכשיו לקחתי את החוטים וניסיתי ללפף אותם אחד עם השני ואת החוט ניילון לקשור עם החוט של האזנייה - לא עובד !. אני מפחד להלחים כי החוט שיוצא מהאזנייה ממש ממש קצר, ואני לא רוצה להרוס אותו אם אני לא בטוח מה צריך לעשות. ככה עכשיו אני תקוע עם אזנייה אחת בעעע. יש אולי למישהו מושג\רעיון איך מתקנים כזה חוט ?? תודה לכוווולם . : )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by aviriver,

התקנתי את הקושחה החדשה( 1.28) ואני לא מוצא קושחה עם עברית, ממש אודה אם תעזרו לי אימייל ifrach@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by rosesr,

אפשר המלצות לטלביזת LCD/פלזמה/מה שזה לא יהיה בגודל 32 אינץ נגיד עד 12000 אני לא בטח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא אני מתנצל מראש

7. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, השתמשתי בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים בעיקר... [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by iurkin,

שלום לכולם, אתמול רכשתי DVD של Mieler דגם ML-6500 ואני מרוצה מאוד ממנו. יש לי רק בעיה קטנה, הכתוביות נראות קטנות ובגופן מוזר. אני חייב לציין שהכתוביות לא מובנות וזה דיי מציק ומעיק. חיפשתי ב-MANUAL ובגוגל ולא מצאתי שום פיתרון. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איך לשנות את הפונט של הכתוביות, אני אשמח מאוד.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eranir,

אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חדש, וזו הבחירה שלי (השגות בנושא?). לכרטיס יש שתי גרסאות (מלבד ה-low profile), לאחת מצורף התואר MCE KIT ולשניה לא. ה-KIT אמורה לכלול שלט ועינית לשליטה בממיר דרך המחשב. רציתי להבין האם למעט הקלטה יש איזשהו שימוש לשליטה הזו, והאם קיימים איזשהם הבדלים נוספים בין הגרסאות.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by bariko,

שלום רב, מחשב המדיה סנטר שלי מחובר כרגע לרסיבר בשני חיבורים: HDMI וקואקסיאלי. ברגע שאני מנתק את הקואקסיאלי, אין בכלל סאונד. כשאני נכנס לאפשרויות של התקן ה HDMI ומבצע את בדיקות השמעת הצלילים והפורמטים, מתקבלת ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------- ל- WINDOWS לא הייתה אפשרות להשמיע את צליל הבדיקה. תמיכה בתבנית זו תהפוך לבלתי זמינה -------------------------------------------------------------------------------------------------- כרטיס המסך במחשב הינו: Sapphire ATI Radeon 2600XT לוח אם (עם כרטיס קול מובנה): GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 רסיבר של דנון 2308 אז מה ניתן לעשות כדי שאוכל לקבל סאונד רב ערוצי דר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. מארז המחשב ממוקם במקום סגור, שהגישה לחלק האחורי שלו די קשה. אז במקום להחליף כל פעם את חיבור האוזניות בחיבור הרמקולים ולהיפך, אני רוצה לקנות מפצל (אם קיים) שגם האוזניות וגם הרמקולים יהיו מחוברים, ובלילה (כשאשתמש באוזניות) אני פשוט אכבה את הרמקולים בכפתור ההפלעה שלהם. יש מפצך או משהו דומה למה שאני מבקש כאן?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  13. אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ofir007,

למישהו יש עדכון קושחה במכשיר DVD של LG מסוג DR7622W שהמכשיר יוכל לקרוא כתוביות בעברית.... פעם היה באתר של LIONETWORK אבל הוא ירד.... מישהו???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות אוזניות לIPOD שלי חשבתי לקנות את הדגם הבא מה את אומרים שווה את המחיר אם בכלל האוזניות של סוני שוות משהו ? http://www.musiciansfriend.com/srs7/src=00633/search/detail/base_pid/271056

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by nir767676,

אני מתלבט בין הcowon a3 לבין הarchos 605 wifi האינטרנט שלו והמסך מגע קצת מטים אותי לכיוון הARCHOS אבל הבעיה בו היא שהוא לא תומך בכל סוגי הוידאו, אז רציתי לדעת אולי לא הבנתי נכון מה שקראתי, האם הARCHOS תומך בMKV, ובDIVX? שהם פשוט הסוג של רוב קבצי הוידאו שיש לי במחשב

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

http://www.minivian.com/bbs/view.php?id=movie_review&no=1 נראה מכשיר מעולה.....ונראה לי די קטן.... ומישהו יודע מה מידות המסך בס"מ X ס"מ ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. נפתרה הבעיה היי אתמול הבחנתי בסאונד מוזר שיוצא מהמחשב.. לכל צליל שהרמקולים מוציאים יש הד חשבתי שאני מדמיין והתעלמתי אפילו שזה המשיך לקרות לפני כמה דקות קרה משהו מוזר מאד.. הקשבתי לmp3 בוינאמפ ובאמצע השיר הסאונד השתנה פתאום.. כאילו מישהו שיחק עם האקולייזר, וזה לא חוזר למצב המקורי. יש לי שתי מערכות סטריאו שמחוברות למחשב ומשתיהן שומעים את הבעיה אז הבעיה היא במחשב ולא חיצונית ניסיתי להשתמש גם בwmp אז הבעיה היא לא בוינאמפ... האקולייזר של הדרייברים של הכרטיס קול שטוח. הכרטיס הוא מובנה על לוח האם (AC97) הבעיה מוכרת לכם? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by alon83438,

איזה נגן למחשב (כמו מדייה פלייר) הכי טוב ושומעים בו הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שיהיה לפחות 5.1 CH ושיתמוך בכמה שיותר מפענחים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D עלה 707 שקל עד הבית. הנגן הזה פשוט 10 הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי). ניכנס לכל מקום. הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים. הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות! נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים. ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה. בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל …

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by Rong,

אני צריך עזרה אני רוצה ליבנות מגבר ל MP3 שלי מגבר ניייד עשיתי חיפוש ולא הצלחתי לימצוא משהו ... אז בבקשה אם יש למישהו תוכניות לכזה מגבר שיביא לי אני צריך דיי דחוף (עדיף אם יש משהו בעיברית) תודה רון ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אנחנו עכשיו מחפשים לקנות טלויזיה 42 אינג ואף יותר גדולה.... יש כל כך הרבה דגמים וסוגי טכנולוגיה לכל חברה... אנחנו כנראה נקנה טלויזיה בסגנון של ההקרנה האחורית... על מה הייתם ממליצים? אני רואה דיי הרבה techtv והם כולם שם מדברים על ה DLP ועד כמה שהם טובות... ועל טלויזיה ספציפית של סמסונג/ עם אני לא טועה זאת אחת מאלו (בעיקרון כולןDLP http://www.gearbits.com/archives/000063.html http://www.samsung.com/Products/TV/ProjectionTV/TV_ProjectionTV_HLM437W.htm http://www.popsci.com/popsci/bown/article/0,16106,387780,00.html עם יש משהו אחר? יותר טוב? משהו חדש איכותי יותר אולי שיוצא בקרוב?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by o07,

כמו שכתוב יש לי בעיה ברמקולים 5.1 של לוג'יטק. אני חושב שזאת בעיה, היא התחילה לפני חודש וקניתי תרמקולים לפני חצי שנה+. הבעיה היא כמו שמעבירים מכשיר נייד עם קרינה (פלאפון) ליד רמקולים ויש כזה רעש... אצלי זה קורה רק ברמקול האמצעי (Center) ואפילו בלי שיש לידו פלאפון או כל סוג אחר של מכשיר עם קרינה... אותה סביבת עבודה. זו בעיה מוכרת ברמקולים אילו או שמשהו פה מוזר??? ואיך אני פותר אותה?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים