עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש. ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\. צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Mor Zorela,

שלום לכולם יש לי רסיבר שקניתי denon avr x500 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי יש לי טלוויזיה Sony brava kdl50w805 עכשיו חיברתי כבל HD לout של המסיבה ולin של הטלויזיה בהגדרות של הטלויזיה עשיתי שנשמע יהיה מהמערכת קולנוע ומשום מה לא הצלחתי לשמוע את הטלויזיה במערכת, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל שום דבר לא הלך לי אני אשמח לקבל מכם הדרכה לגבי מה אני צריך לעשות בתודה מראש מור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by barak19876,

מישהוא מבין בכלל מה זה??? איזה ערוצים זה יקלוט כמה זה יעלה בערץ איפה אפשר להשיג את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Bartleby,

הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by 770PF,

שלום אנשים... יש ברשותי תקציב של 1800 ש"ח ואני מתלבט איזה נגן לקנות... רציתי את-IRIVER H320 אבל הוא עולה 2300! בעוד שבחו"ל הוא עולה 320$ (לא ייאמן) ובתקופה הקרובה אניל א נוסע לחו"ל אז אני אל יכול לקנות אותו!! תנו הצעות לנגנים תודה...

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by turjeman,

טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. Started by SilentD.M,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון מרחק הצפיה הוא כ 4 מטר. אין לי ממש כיוון על מה אני רוצה ללכת, בכל מקרה התקציב הוא 13Kגג מעדיף כמה שפחות. רוב הזמן אני צופה בYES קצת DVD, יש אפשרות לקנות HD TV בתקציב הזה? ואז להזמין YES HD? זה כדאי בכלל (HD) כי רוב הזמן אני רואה שידורים רגילים. LCD\PLASMA ...? אין לי מושג. גודל? חשבתי על 42"? אהה והסביבה בד"כ מאוד מוארת (אם זה משנה בכלל ). אז על מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by Access Denied,

מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. יש לי 4 רמקולים CREATIVE יתומים של מחשב.. הסאב נשרף איפה קונים סאבים בנפרד למחשבים, ואם אי אפשר, אפשר לקנות סאב סטנדרטי שיש בחנויות חשמל ולאתלר אותו שיעבוד עם הקריאטיב ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by saturn,

שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  14. יש לי לוח אם ABIT IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול ONBOARD. רציתי לדעת האם אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס הזה? אני משתמש בכרטיס הזה ושומעים סבבה, רציתי רק לדעת אם אני צריך מידי פעם לעדכן את הדרייבר שלו כמו בכרטיס רגיל בהגדרות של הלוח רשום שהכרטיס על הלוח הוא Realtek ALC650 . בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  15. ששלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות טובים .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. סתם ככה הסכלתי על :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375879 אני לא כל כך מבין בנושא אז אנא הסבירו לי ... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך…

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  16. הDVD שלי בסלון תומך בdivx ושאני שם על הdiskonkey סרט ושם בusb בdvd זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. הטלווזיה בחדר שלי עומדת לשבוק חיים (זה מסך CRT בן 15 שנים ). אני מתכנן לרכוש LCD בסביבות 37", רק לא יודע איזו. כמה פרטים: *מרחק הצפייה הוא 3 מטר, איזה גודל אני צריך? *הטלווזיה מתחברת למחשב ותשמש לצפייה בתכני FHD בלבד, ז"א חובה מסך 1080P. *חוץ מסרטי FHD אני גם ישחק עלייה משחקים מידי פעם ברזולוצייה גם כן של 1080P (אגב, כ.מסך HD6850). בעצם המסך יעבוד כמאט קבוע על 1080P. *סוג המשחקים שאשחק הם FPS בעיקר, אז אם זה חשוב מבחינת תדר או זמן תגובה וכ"ו. *מלבד המטרות העיקריות של המסך כפי שציינתי לעיל, יחובר גם ממיר HD מקליט של הוט בו אצפה מידי פעם (אגב גם 1080P). בעיקרון אני לא לחוץ על המסך כי הטלווזיה עוד עובדת רק עושה המון בעיות וחוץ מיזה הבנתי שבפסח יהיו מבצעים טובים על מוצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by fungiman,

אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by banrio,

שלום, יש לי רמקולים למחשב אך השנאי נשבר. מדובר בשנאי AC\AC שממיר ל12V 1.6A איפה אפשר למצוא מכשיר כזה לקניה?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by idanseal,

שלום, לאחר שגיליתי שחיבור הSPDIF לא יכול להעביר לרסיבר שלי DOLBY DIGITAL הפנו אותי הנה כדי לבחור כרטיס קול מפני שיש כאן הרבה מומחים בעניין, http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28789&postdays=0&postorder=asc&start=0 (משם הפנו אותי הנה-תיקון יש לי לוח אם P4S800D-X), בקיצור, השימוש שלי בכרטיס יהיה בכך שאני אראה סרטים מהמחשב בדולבי עם רסיבר PIONEER VSX-516... אז לכרטיס קול צריך להיות חיבור SPDIF ובלי התעסקויות איתו, כל פעם שאני אפעיל סרט בדולבי הרסיבר יהפוך למצב דולבי דיגיטל ואותי יהפוך למאושר, תודה למי שיעזור-אגב, ראיתי את הכרטיס הבא: ‏AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold‎ הוא מסוגל לעשות את העבודה? נ.ב-הכרטיס גם צריך …

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by mmnetanya,

יש לי כרטיס קול Sound Blaster Audigy 2 ZS שתומך ב EAX 4 אבל במשחקים ששיחקתי עד כה מאז שקניתי את הכרטיס הזה ושמתי הגדרה של הסאונד בהתאם לכרטיס שלי - - אני לא שומע את כל הקולות במשחקים !!! - כלומר אני שומע חלק מהקולות אבל לא את כולם !!!! - מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  25. טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה... אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)... הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה: http://icebreak.zickel.net/riompio/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.