עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by frodo,

יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מתעניין מה דעתכם עליהם בעיקר למוזיקה ומשחקים ופחות לסרטים... אשמח לכל פיסת מידע.

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by carman,

שלום לכולם, החלטתי לרכוש מערכת 2.1 טובה. ראיתי את דגם הלוג'יטק Z4, ואת הZ2300 היקר יותר. השאלה היא, האם ה2300 שווה את ההבדל הכספי בין 2 הדגמים? או מה אני לא ארגיש הבדל גדול? אני יכול לומר שבשבילי האיכות נקבעת במוזיקה האיכותית שאני נוהג לשמוע במחשב. כמו כן, האם שאני קונה 2.1 איכותי אני צריך גם כרטיס חדש? או מה הכרטיס קול על הלוח מספיק? אני מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט לדעתי זה מצדיק את העניין. תודה, דניאל

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by KoM,

המלצה לשידרוג לחבר, איך הלוג'יטק והאם הם שידרוג מומלץ ? מדובר על מערכת המחוברת למחשב וצריכה לעבור בעיקר על מוזיקה אבל גם הרבה סרטים ומשחקים מדיי פעם.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by D.r Bit,

שלום לכולם רציתי לשאול איך ואיפה אני יכול לשמוע את הרקמולים האלה מנגנים ?.. ולראות מה שווה הסט הזה רצוי שיהיה מחובר למקור טוב או כרטיס קול מקצועי .. מישהו יודע... אני חושב פשוט לקנות כזה סט והייתי רוצה קודם לשמוע אותו . תודה לכולם ;D

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by dudi1234,

דיברתי עם היבואן היום ולפי מה שנמסר לי הם יגיעו לארץ בתחילת נובמבר (עדיין אין מחיר אבל בארה"ב זה יעלה באזור ה $270)

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום לכולם האם הלוגיטק בטווח המחיר של עד 2500 ש"ח עדיפים על פני קניית סט 5.1 שיחוברו למגבר שלי של סוני DB930? איזה סאטליטים לקולנוע ביתי משתווים \עולים על הסט של לוגיטק שמוגדר סט למחשב? דרך אגב בזאפ פרסם משהוא ביקורת לפיה אחרי רבע שעה של שמיעה רצופה ב Z5500 המערכת מתחממת ונכבית מעצמה האם זה הגיוני? לטענתו זה קרה ב 2 מערכות שונות וחדשות שהחליפו לו.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by shloosh,

לא הבנתי מה הם רוצים חחחח אבל זה עדיין נחמד http://www.youtube.com/watch?v=BYeDfL8X5AM&mode=related&search=ZVM

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  11. היה לי מגבר עד שלשום שבו שיניתי ע"י לחיצה על כפתור בין מצב רמקולים לאזניות ולא היתה שום בעיה קניתי סט למחשב SOUNDSTICKS III (אין דברים כאילה !איכות סאונד לא מהעולם הזה...אבל זה כבר לטרד אחר..) מכיוון שזה לא מגבר ואין כניסה לאזניות אז הרמקולים הולכים מאחורה לכניסה הירוקה כמובן ...המיקרופון הולך לורוד השאלה למה כאשר מחבר אזניות מקדימה שומעים בהם אבל זה לא משתיק את הרמקולים !!!?? למרות שלחצתי לו באפשרויות כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת .. אז מה הרעיון פה ? עשיתי משהו לא נכון אולי ? אולי בלוח הזה ישנה דרך אחרת לחבר את הכל מאחורה וע"י לחיצה איפה שהו להגיד למחשב שאני מעוניין כרגע רק באזניות ? השאלה איפה האזניות מתחברות מאחורה ? תמונה : http://www.techreviewdb.com/images/sto…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. יש לי לוח אם NFORCE עים כרטיס קול מובנה והיתה לי התלבטות מה ההבדל בן הדריוורים של NVIDIA לריילטק. מצאתי מאמר מלא עים תשובות: http://www.ngohq.com/home.php?page=Articles&go=read&arc_id=20 TASCAM

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] הצלילים נשמעים עמוקים יותר ולא חדים וצלולים אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... ד''א הלוח אם אמור להיות 5.1 אז כמה חיבורים אמורים להיו…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. ראיתי שבלוחות של Gigabyte נעשה שימוש ב- realtek 889a, שלפחות לפי גוגל תומך בפיצ'רים הנ"ל. עם זאת, לפי מה שקראתי יש פעמים שיצרנית הלוח לא מממשת תמיכה זו בלוח עצמו. ברוב הלוחות שראיתי מופיעה תמיכה ב- dolby home theater (מה זה?). אשמח עם תוכלו לומר לי איך ניתן לדעת אילו לוחות תומכים ואילו לא, והאם ניתן ע"י דרייברים מתאימים ליצור תמיכה גם אם יצרן הלוח לא עשה זאת מלכתחילה. תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. ואפשר לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  18. ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by jackofalltrades,

לא מצאתי מקום יותר רלוונטי לשאול, אז אני אשאל כאן: האם למישהו יש המלצה לחברה שתוכל להתקין אצלי צלחת לווין, ואת הממיר הדרוש? אני לא מעוניין בממירים שמחוברים לאינטרנט ופועלים בשיטת P2P, אלא בקליטה נטו של ערוצים דרך לוווין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by galz,

המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  22. איך אני עושה את זה? מאחר ובממיר של יס יש רק יציאת אודיו אחת? מגבר?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by diablo4u,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת (מקסימום תעבירו אותי למקום אחר...) ברצוני להיות מסוגל להציג סרטים שנמצאים על המחשב שלי בקומה אחת על הטלוויזיה הגדולה שנמצאת בסלון בקומה האחרת. על יד הטלוויזיה יש חיבור לרשת קווית וגם יש רשת אלחוטית. מה האפשרויות לעשות את זה? אני יודע שיש דבר שנקרא set top box שמיועד לזה, אבל ראיתי וזה נראה לי ממש יקר, אני גם יודע שסוני פלייסטיישן 3 מסוגל להתחבר לרשת ולטלוויזיה.. לא עדיף פשוט לחבר מחשב זול שיהיה תמיד ליד הטלוויזיה? או שיש פתרון יותר טוב? זה מה שנקרא htpc? ואם כן אז למה אני צריך כזה מחשב שעולה פה 6000 שח (מפרטים מומלצים)? בשביל הcapture? יש yes max בשביל זה... בקיצור, הרבה שאלות סורי על ההפגזה, וסורי שוב אם זה לא המקום ה…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by creek,

ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

אני רוצה לקנות G51 ולחבר את הPS3 בחיבור אופטי, אז יש לי כמה אופציות לפי מה שהבנתי: לחבר את הרמקולים למחשב ואת הPS3 בחיבור אופטי למחשב ואז הכרטיס קול יעשה את ההמרה או לקנות רסיבר. במקרה של רסיבר, איזה רסיברים מומלצים? והאם יש עוד אופציות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים