עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Elite_Sniper,

יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  2. שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by shay205,

כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. התלבטות הגדולה היא בין הAKG 26P לבין הסנהייסר CX300. הIn Ear לא ממש חשוב לי אבל זה בונוס איזה מהן יותר איכותית? והאם יש אופציות טובות יותר או שכדי לי לשקול בתקציב הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  5. יש לאבא שלי LCD 37A3000 ואני מנסה לראות בה סרטי HD דרך המחשב נייד שלו. המחשב מחובר דרך חיבור VGA לכניסה RGB\PC של ה LCD. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך הדרייבר של הכרטיס מסך) ל 1280X720 הצבעים ב LCD הופכים למעוותים, דבר שלא קורה ברזולוציות נמוכות יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחיבור VGA אבל לא נראה לי שיש אפשרות לחבר את המחשב בחיבור HDMI .. יש לנייד יציאה של VGA ו S-VIDEO. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by not_connected,

שלום, התקלקל לי מכשיר הוידאו (Panasonic בעל 4 ראשים) ששירת אותי נאמנה עד כה. אם כבר מחליפים אז מתקדמים... אני מחפש DVD מקליט. תקציב: עד 1,500 ש"ח. שימוש: הקלטה (וצפייה) מהטלוויזיה בלבד. שיטת הקלטה: DVD-RW ; DVD+RW * חשוב שתהיה אפשרות לתזמן תוכניות הקלטה מראש, לצפות בערוץ אחד ולהקליט בערוץ אחר. הצגת תמונות: לא משנה MP3: לא משנה אחרי סקירה אני חושב שהמכשיר הכי מתאים הוא LG DR7622W http://zap.co.il/model.asp?model_id=343372 הביקורות עליו לא חד משמעיות... יש למישהו המלצה אחרת? הערות/הארות? אשמח לכל מידע 8) תודה מראש

7. אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  8. יש לי אייריבר H10 כבר כמעט חודשיים . האם כדאי להחליף לאייפוד נאנו? לאייפוד נאנו אין טייפ מנהלים ורדיו שזה דברים שלא משנים לי כל כך. מישהו יודע כמה צבעים יש למסך שלו?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  9. שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. תקציב באזור 350 ש"ח. אוזניות קשת. מה אתם יכולים להגיד על: SteelSeries דגם H7

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by gilad_mos,

שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by oshikv,

היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אני מחפש המלצה לאוזניות עד כ400שקל. חשוב שיתאימו גם לנגן וגם מיקרופון לגלקסי 2. אוזניות סגורות, חצי סגורות,כפתור. תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by amirn,

היי אני לא מצליח לנגן את הקבצים של 5.1 (ל MEDIA PLAYER 9) מהאתר של מיקרוסופט (http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe) האם GTXP תומך איכשהו ב-DECODING של DD5.1 כי אני רק שומע מהרמקולים הקדמיים את הקבצים הללו (מהקובץ 6CHANNEL.EXE אני רק שומע רעש) עוד קבצי דוגמא פה http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. טוב אז הנה הסיפור בקיצור אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. יש לי שני זוגות של אוזניות shure e2c ו pmx200 sennheiser בשור הבעיה קיימת כבר שנה כיוון שלצערי פספסתי עם האחריות אבל בסנס היא התחילה היום. האזניה הימנית בשתי הזוגות לא פועלת זה נראה כמו בעיה של מגע כיוון שכשאני מזיז את חיבור הסאונד חוזר (בשור בקלות בסנס אני כבר כמעט ולא מצליח לקבל סאונד) . זה נראה לי כמו בעיה של מגע אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול לחזור לאוזניות כפתור מגעילות הן שוחטות לי את האוזניים T_T

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. כרטיס הקול שלי בלוח אם לא עובד כמו שצריך.... ואני נאלץ להשתמש בכרטיס קול USB נוראי של Steelseries שקיבלתי עם האוזניות הקודמות שלי :\ והגיע הזמן להחליף אותו! השימושים שלי לאוזניות הם בעיקר משחקי 3D, אבל גם סרטים ומוזיקה. ככה שכרטיס הקול שאני ירצה לקנות יהיה טוב עם כולם. ויש לי התלבטות בין שני כרטיסי קול: Asus Xonar D2X או Creative Sound Blaster Z? (או, ZX) מה יותר יתאים לדגם האוזניות שלי? (Audio Technica AD700) ובמידה ובעתיד אני ירצה לשדרג את האוזניות (A900X) הם יעבדו כמו שצריך איתם? ולא תהיה נפילה כל כך משמעותית באיכות סאונד? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. Started by McLarenF1,

יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by NightWing,

טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? ‏Asus P5Q-E‎‎)‎‏)‏ בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…

20. Started by totah,

פשוטה ככל האפשר, שניתן לשמור איתה בקלות קבצים כ Wav או אפילו MP3. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  21. Started by redti,

אני רוצה לקנות 32 לחדר , חשבתי על LED סדרה 5 של סמסונג, גם קיבלתי עבורה מחיר הגון של 2600 , יש משהו יותר טוב בחוץ בגודל הזה ? או שזה עושה את העבודה..?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  22. שלום אני קונה רמקולים בלי סאבוופר עד 180 ש"ח, איזה כדאי? אם זה קשור אז הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 בנתיים על אלו חשבתי: Genius Life Sound SP-HF2.0 500W Stereo Wooden Speakers או Yamaha YST-M101 Speakers דרך אגב, כמה וואט זה? או Winner HN380A 1000W Silver Speakers תודה לעוזרים?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by GGuyZ,

שלום לכולכם. אנו סטודנטים ששוכרים דירה ומעוניינים לקנות מסך לסלון. היינו מעדיפים לרכוש מסך בגודל 40"-42", אך באם התקציב לא יאפשר נתפשר על 37". התקציב שלנו לא גבוה, כלומר היינו מעדיפים לא לחרוג מה4K ואף להשאר בתקציב נמוך יותר. אנו מגששים באפילה ולכן אמקד אתכם יותר - אנחנו רוצים את מה שנקרא התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הזה. כלומר, אם נתבקש לחרוג מהתקציב ולגרד עוד כמה מאות שקלים בשביל מסך טוב בהרבה - נעשה זאת. אודה לכם אם תתנו לנו הצעות קונקרטיות לגדלים הנ"ל. השימוש העיקרי הוא ל-DVD\DivX, וגם HD במידה מסויימת, אך אין לנו חלומות על 1080P במחיר הזה. תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by wesam1,

מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.