עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Omri643,

יש לי טלוויזיית CRT TOSHIBA 29SF6SC לפני כמה ימים היא נפלה מגובה חצי מטר ומאז יש עלייה מין סימנים צבעוניים כאלה כמו מתי שמקרבים מגנט אל הטלוויזיה הסימנים נחלשים מתי שמקרבים מגנט לטלוויזיה וגם מאז שהיא נפלה התמונה קצת מעוקלת כלפי מעלה באמצע ומתי שלוחצים על הצג מידע(ממיר הוט) פתאום הכול עולה טיפה למעלה בקיצור אמרו לי שיש איזו דרך לאפס אותה שהכול ייעלם זה נכון? ואם לא יש דרך כלשהיא לתקן אותה? כי פשוט כואב הלב, היא עבדה מצויין לפני זה... ואם כדי לאפס אותה צריך את הספר , יש לי אותו פשוט אין לי כוח לחפש... אם תגידו שצריך אני אחפש... ואם צריך תמונות מחר אני אעלה... לילה טוב ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by arik_bulldog,

קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by IlyaN,

התוכנה מזהה את הCD כמדיה בכונן אבל כל תפריט הAction מנוטרל (באפור) וכשאני מנסה לסמן אותו בטבלת נתונים זה מייד עובר לunchecked, כלומר נשאר לא מסומן. עוד לא יצא לי להיתקל בבעיה כזו, מה ניתן לעשות בנדון?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by tintin,

טוב אז ככה. היה לי למשך שנתיים E2C של SHURE, אבל אתמול הכבל הימני ליד האוזן התפוצץ כנראה מרוב סיבובים, כי צריך לסובב את האוזניה בתוך האוזן, ולא שומעים מהצד הימני, דבר דומה קרה לי עם ה SENHISER 477 לפני כמה חודשים. עכשיו אני לא יכול לשמוע לא בנגן ולא לראות סרטים במחשב כמו שצריך!!!! איזה באסה. לפי דעתי יש לי עדיין אחריות על השור, יש להם שנתיים אבל אין לי קבלה, קניתי אותם ממש השבוע לפני שנתיים. לפי דעתכם באג יחליפו את כל האוזניות בגלל שהכבל התפוצץ?, או שיגידו שאני גרמתי לזה ולא יחליפו? הכבל של השור חזק אבל מרוב סיבובים הוא כבר התחיל להתקמט בעוד אזורים. רציתי לשאול אותכם איך האוזניות האלה מEBAY? http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-Super-fi-3-Studio-In-ear-Earphones-Clear_W0QQit…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. שלום אני מחפש אוזניות גיימינג באזור ה500 600 שקל. יש לי 3 התלבטויות ואני אסביר.. ראשית יש לי את ה Barracuda של Razor ששמעתי פה בפורום שהם ממש לא טובות ולא כדאי עליהם.. אבל על Reviews שקראתי באינטרנט דווקא הבנתי שהם מצוינות, למה יש את ההבדל הזה פה? השניות הם הMedusa, שעוד לא קראתי עליהם אבל פה בפורום הבנתי שהם יותר טובות מהBarracuda, ואני מעדיף 7.1 על 5.1 כמובן אבל אני לא בטוח שאני ארגיש את ההבדל באוזניות אבל תעזרו לי פה. האוזניות האחרונות הם הPlantronics GameCom 777 שאותם יש לחבר שלי וניסיתי אותם והם היו אחלה, שומעים מצוין ונוחות סבבה. מה שאני מחפש פה זה כמובן שמיעה טובה בגיימיניג בלבד מוזיקה וסרטים אני שומע ברמקולים שלי (2 סטים של ATP3 שמוגדרים כ 5.1 וזה אכות מדהי…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  6. שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מערכת קולנוע ביתית (רסיבר ו-5 רמקולים) לאבא שלי דרישות המעכת : 1. רמקולים אלחוטים. (אם בכלל קיים הדבר) ואם אין אז רמקולי ריצפה. 2. מחיר עד 6000 שח. 3. חנות טובה שאם יש בעיה אפשר לבוא ויש עם מי לדבר. בתודה מראש הבן

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by MilkMan,

לנגן MP3, אני יכול להביא אותם כמעט בחצי מחיר [טוב אני יכול כול אוזניות שאני רוצה בחצי מחיר אבל לא קשור]. האם יש משהו עדיף אליהם?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: ממיר סלקום עם אנדרואיד עליו דיסק און קי עם פרק בסדרה גמביט המלכה וכתוביות הבעייה: לא ניתן לראות כתוביות ניסיתי שלוש אפליקציות שונות mx player vlc ועוד אחת. בעייה שעוצר ההקרנה כתוביות מופיעות וברגע שמופיע התפריט של האפליקציה הכתוביות מופיעות אחרת אין. החלפתי קובץ של הפרק והחלפתי כתוביות. המלצות? אוהד

11. Started by matizami,

יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by ^DaGoN^,

ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by AcID-,

שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי הלוח אם והחלפתי אותו בחדש: GIGABYTE - GA-G41M-ESL2 הבעיה היא שלא שמתי לב כשקניתי אותו אם יש לו בכרטיס קול על הלוח גם יציאה אופטית\קואקסיאלית. אפשר לקבל בבקשה המלצה לכרטיס קול זול שיש לו גם יציאה אופטית וגם יציאה רגילה לאודיו. תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by yagelk,

http://ksp.co.il/?uin=19277

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by Chymes,

ברצוני לקנות נגן יד שנייה בגלל אילוצי תקציב. איזה דברים אני צריך לבדוק בנוסף לנזק פיזי / שריטות?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by g1zey,

אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by מכבי חיפה,

קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. טוב, אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led. ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר. ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים. אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה - המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר. אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3). גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי. אה, לגבי Full Led Matr…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by motaboy,

יש לי יציאת COAX וגם אופטית מהמחשב. אני מחפש ממיר חיצוני לחבר לאחת היציאה, אבל אני לא מוצא! מישהו יודע איפה למצוא? אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי. אני לא יודע כמה, אבל ברור שזה לא יתקרב ל1000 שקל, אחרי הכל הציוד שלי עדין לא אודיופילי (אולי יום אחד כשיהיה לי כסף ) אז - איפה לכל הרוחות מוצאים DACים בארץ?!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  22. אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by gilad_mos,

שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by oshikv,

היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. Started by pMor,

האם כדאי לי לקנות איי פוד מיני חדש, קופסה סגורה, מאיביי ולשלם למסטופ? זה ממש חשוב לי, וממש ממש דחוף כי המכירה מסתיימת השבוע... תודה רבה רבה לכל מי שיענה!!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים