אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב באמצעות כבל DVI-HDMI. הרזולוצייה המומלצת לחיבור באמצעות מחשב היא 1024X786, רק באמצעות רזולוציה זו אני רואה את שולחן העבודה בבירור ועל כל המסך. השאלה היא האם כאשר אני צופה בסרטי HD ׁׁׁ720P , איכות הצפייה לא נפגעת? זה לא קצת מוזר שהרזולוצייה הטבעית של המסך היא לא 720P ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז החלטתי שאני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר בשביל מוזיקה וסרטים. חשוב מאוד לא לחרוג 500 שקל! אשמח להצעות! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב- windows media center כאשר צירפתי ספריה של סרטים שיש לי במחשב לתוך ה-windows media center וניסיתי לראות אותם דרכה ה- windows media center הוא רושם לי שחסר codec אבל מוזר כי התקנתי קודדקים וגם הסרטים שניסתי להריץ הם עובדים לי כשאני מריץ אותם בכל תוכנה אחרת (אפילו רץ על ה- windows media player ) מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. מותקן לי על המחשב ויסטה 64bit
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אנו סטודנטים ששוכרים דירה ומעוניינים לקנות מסך לסלון. היינו מעדיפים לרכוש מסך בגודל 40"-42", אך באם התקציב לא יאפשר נתפשר על 37". התקציב שלנו לא גבוה, כלומר היינו מעדיפים לא לחרוג מה4K ואף להשאר בתקציב נמוך יותר. אנו מגששים באפילה ולכן אמקד אתכם יותר - אנחנו רוצים את מה שנקרא התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הזה. כלומר, אם נתבקש לחרוג מהתקציב ולגרד עוד כמה מאות שקלים בשביל מסך טוב בהרבה - נעשה זאת. אודה לכם אם תתנו לנו הצעות קונקרטיות לגדלים הנ"ל. השימוש העיקרי הוא ל-DVD\DivX, וגם HD במידה מסויימת, אך אין לנו חלומות על 1080P במחיר הזה. תודה מראש, גיא.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין ב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Accessories (VC20 - שורה ראשונה, ראשון משמאל) וב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones (THE PLUG - שורה ראשונה, שני מימין) או שאם יש לכם המלעה למוצר(ים) עדיפ(ים) בתקציב של עד 200 ש"ח (+/-) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש לי בטליוזיה אפשרות לחיבור למחשב ע"י פרוטוקול DNLA , אני משתמש בתוכנת twonkymedia מה שאני מצליח לראות זה רק תמונות אך לא סרטים, האם אתם יודעים מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, אני במסע חיפושים אחרי מערכת. אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו? אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה? מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר. תודה רבה מראש אגב, טווח מחירים הוא 2000+-
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה נשאל כמה פעמים כאן והתפתח דיון סביב זה. קראתי ועשיתי הרבה חיפושים - אבל עבר זמן מאז הפעם האחרונה ואני חושב ששווה לרכז את זה אחת ולתמיד. אני כרגע עומד בהתלבטות שיש לכולם בין logitech x540 ל- microlab x23. השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים - ועם זאת רוצה לשמוע מוזיקה ולהנות. כמו-כן, מבקש לדעת איפה הכי זול אפשר למצוא את ה-x23 במידה והם מומלצים (ומישהו שקנה אותם ושמע יוכל לתת דעתו!). אני יודע שהדיון הזה נפתח כבר לא פעם... אבל באמת שלא מצאתי עזרה מספקת כדי להחליט... תודה תודה חבר'ה ובמיוחד לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב HTPC ורציתי לברר כמה דברים: אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית CRT דרך חיבור composit ולמסך מחשב דרך חיבור VGA. האם אני יכול לראות טלוויזיה ו/או להקליט (בעודי צופה דרך מסך הטלוויזיה כמובן) ובמקביל לעבוד על המחשב (אינטרנט או משחקים), או שאני חייב לבחור מבין השניים. שאלה קצת פחות קשורה(אבל די חשובה עבורי): אם אני מחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר (בלי ממיר ביניהם) אני מבין שאני אוכל לראות רק ערוצים בסיסיים כמו 22, 10 ו- 11 אבל האם אוכל להקליט משני ערוצים בו זמנית, או לצפות בערוץ אחד ולהקליט מאחר (כמו HOT MAGIC)?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אחרי כל החיפושים זה מסתכם ב2 טלוויזיות שהכי מתאימות השימושים הם 50% מחשב 25% סרטים מהמחשב (720P)ו 25% YES sharp wd1e יתרונות : עדיפה בשידורים של YES ,ו 6ms חסרונות : תמיכת NR רק מהVGA samsung r81 יותרונות :תמיכת בNR דרך הHDMI חסרונות : איכות שידורים של YES פחות טובה אלה בעיקר השיקולים שלי מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר (מחיר עם אחריות יבואן מלאה)
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות טלויזיה חדשה סוף סוף אחרי שניםםםם עם 21 אינץ' מעפנה. הוא החליט לקנות 32 אינץ' LCD ולכוון עד 2500 ש"ח, בלחץ. העניין הוא שקשה למצוא במחיר הזו טלויזיות טובות. אנחנו מסתכלים רק על LCD, עם רזולוציה עד 720P. מבחינת FEATURES חיפשנו אחת עם DVD בארץ אבל לא מצאנו. כרגע עם USB יכול להיות נחמד מאוד, אבל הן יחסית יותר יקרות ומצאתי רק אחת של LG. אז אנחנו חושבים כרגע על הB350 של סאמסונג, נראית הכי מתאימה והבנתי שיש לה את המעבד המיוחד הזה DNIE שלהם. מה עם ה32LH23UR של LG? ובעיקרון אני מבקש המלצה על כל טלויזיה שתכנס בתקציב הזה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת אידיוטית אבל אני פשוט צריך לדעת, סליחה מראש. אז ככה, יש לי כרגע 2 רמקולים וסאב (שמחוברים למחשב דרך חיבור אחד בלבד) השאלה שלי היא איך אני יחבר את הרמקולים האלה לכרטיס קול עם 5.1 ערוצים , שכן יש לכרטיס הזה יותר מכניסה אחת ??? תודה.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אחרי שראיתי מפרט טכני ותמונות של Z680 מה זה התבאסתי... אני קניתי לפני איזה שנה וחצי - שנתיים את הרמקולים Z560 שהם בעצם אותו דבר רק 4.1 ולא 5.1, לא תומכים בSURROUND אמיתי של DOLBY \ DTS ובלי מגבר.. עכשיו הרמקולים שלי בכללי במצב טוב, למרות שלאחד מהם התפרק חלקית ה"כיסוי" של הרמקול ואיזה חלק מהכפתור של הM3D נאבד לי..אבל חוץ מזה הם במצב מצוין יש איזה מצב שאני אוכל למכור או להביא ליבואן \ לחנות ולקבל את הסט החדש עם תוספת תשלום או משהו? 8) לפי מה שראיתי הפסיקו לייבא את זה היבואנים של לוג'יטק אז בעצם הZ680 מחליף אותם, למרות שחסרים רמקולים בטווח שבין הHI-END לMID-END.. מה אתם אומרים? אני מבזבז את הזמן שלי בלחלום? נ.ב. - הרמקולים הZ560 לא מופיעים יותר באתר הרשמי ...
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-