עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חברה, אני צריך לדעת כמה המערכת הבאה שווה ובכמה שווה לקנות אותה בכלל : סט רמקולים הכולל זוג רמקולים קדמיים דגם ES-6 ו-3 רמקולים לוויניים(סטאליטים זעירים). 30Hz-20KHz לש םירדת םוחתב ES-6 םגד םילוקמר גוז 150w RMS לש קפסהב הקיסומו יתיב עונלוקל םימיאתמה .92db תוליצנ ןליפורפילופמ םייושעה 6.5" לש םירפוו 2 לוקמר לכל ךכרל תנמ לע ישממ היושע המגרפאיד, ןמש רוריק ללוכ 1" רטיווט ,םהלש תוליצנה תא תולעהלו םיהובגה םילילצה תא םיכומנה םילילצה ןוסירל סקלפר סב .ההובג תוכיא עגמלו היזורוק תעינמל בהז ירבחמ תודימ מ"ס 90:הבוג מ"ס 23:בחור מ"ס 29:קמוע (םיריעז םיטיילאטס) םיניוול םילוקמר 3 ןליפורפילופמ יושעה 'צניא 4 לש רפוו לוקמר לכל .ןמש רוריק ללוכ רטיווט דועו .תיזחב תכתמ תשר םע ABS-מ תויושע רוחש ע…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by -ohad-,

חשבתי שירצו לראות את זה גם פה אז הנה: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=889&PagePosition=1 תהנו!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. אני שוקל לקנות את המוצר הבא: Conceptronic'>www.omc.co.il]Conceptronic CVIDEOS AirBridge - סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי - $71.68 - www.omc.co.il האם זה שווה??

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. תקציב: עד 400+/- תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  6. חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by neo690,

אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by Green,

שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא תעבירו... רציתי לדעת מה הנגן DVD למחשב הכי איכותי וטוב לא משנה לי כמה הוא עולה ורציתי לדעת גם אם היום יש עוד נעילת איזורים כמו שהיה פעם אחרי כמה צפיות בסרטים אם יש אזאיזו תוכנה מבטלת את זה תודה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  9. אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

מה דעתכם על האוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=4415 ואלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864 ואוזניות אחרונות הפעם זה סוני http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-ip&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91&aff=zap איזה מהם יותר טובות? אני צריך אותם למחשב... משחקין/מוזיקה קיצר כל מה שעושים על המחשב איך הם??? ואפשר לצאת איתם החוצה יעני עם הMP3 בלי שאנשים יסתכלו עליי כמו על משוגע?? (הם ניראות ממש מפלצתיות) מי שיש לו אותם שיגיד לי איך הם.... תודה...

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  11. לאחרונה רכשתי DVD של פיוניר dv410-s (מעולה אגב). התבאסתי לשמוע מחברים, שבד"כ יודעים על מה הם מדברים בנושאים טכניים, שהשמעת דיסקים של אודיו עלולה לקצר את חיי העינית במכשיר. האם יש ממש בכך או שמדובר באגדה אורבנית?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. היי. יש לי מארז עם יציאות Sound Out ו In. לאן אני צריך לחבר את הכבלים שלהם בשביל שהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by Adiel,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]אני רוצה לקנות כ.קול חיצוני של 5 ערוצים בשביל הלפטופ שלי אני מחבר אליו מערכת רמקולים של CREATIVEעכשיו ראיתי את הכרטיס קול של CREATIVE הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 שעולות 350 הכי זול וראיתי גם את שני אלה http://www.aba-elect.co.il/products/163704 http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=0249&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Kama〈=he שהם יותר זולים אבל אין עליהם אפילו חברה השאלה אם יעלה לי ביוקר ללכת במקרה הזה על הזול ?? מדובר בסה"כ לחיב…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. כדי ליצור אוזניות מותאמות אישית צריך תבנית של האוזן. מישהו מכיר חנות/רופא שעושה תבנית של האוזן באזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by chenrp,

שלום, רציתי לדעת מידע על הטלויזיה מסך LCD 42LG60FR של LG יש 2 יצרנים. יש תוצרת סין ויש תוצרת טאיוון. מה ההבדל? תודה מראש לעונים. ד.א. אם למישהו יש ביקורת אני אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by danny__m,

אהלן, השבוע ה-AKG הוותיקות שלי התפגרו ואני מחפש אוזניות חדשות לנגן בסביבות ה-300-400 שקל. עד היום השתמשתי באוזניות כפתור והיו לי לא מעט בעיות עם כל הקטע של להשאיר את האוזניה בתוך האוזן, במיוחד בריצות או על אופניים. עדיין לא ניסיתי שום אוזניות IEM אז אין לי מושג אם יש לי בעיות איתן. לגבי דגמים ספציפיים: כרגע אני די בכיוון של Sennheiser CX500 או Shure SE102 (קיבלתי גם המלצה על ה-SE110 אבל לפי מה שהבנתי הן פחות טובות בהשוואה ל-102) עד כמה שהבנתי להרבה אנשים יש בעיות התאמה (נוחות אם תרצו) עם ה-shure ולסנהייזר יש בעיית מיקרופונינג (שומעים כל תזוזה של הכבל של האוזניות וכל מיני כאלה) לא קטנה, אבל חוץ מזה לשתיהן יש סאונד מעולה וחסימת רעשים טובה לא פחות. מאוד קשה לי להחליט רק מביק…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by THE FOX,

למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by SuSa,

אוקיי יש לי מכשיר איפוד (15 GB) שהוא דבר מעולה, ואני מאוד מסופק ממנו!!! עכשיו, אני יודע שקיימים מספר דגמים של מכשירים קטנים שמתחברים לiPod ומשדרים אותות גלי FM שאפשר לקלוט בכול מכשיר רדיו וגם הבנתי שזה אחלה דבר, שעובד כמעט תמיד החברות המובילות למיטב הבנתי (ונדמה לי היחידות שנמכרות בארץ) הן: Griffin שמייצרת את ה iTrip ו- Belkin שמייצרת את ה TuneCast אני מתכוון לרכוש את אחד המוצרים ובאמת לא יודע מי עדיף (או שאולי שניהם גרועים ואין מנוס מלהתחבר בעזרת כבלים מסורבלים...) תודה מראש לכול תשובה\עצה אפשרית. ;D

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Tommy,

אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. Started by rollita,

כמה שאלות: 1. איזה סוג קובץ הוא החסכוני ביותר מבחינת נפח: ogg,mp3? משהו אחר? 2. תוכנה טובה ומהירה להמרת קבצים. 3. נושא אחר - סנהייסנר px200 או קוס פורטה ספורט - אילו אוזניות עדיף? 4. ואחרון חביב - האם יש חנות בארץ שמשווקת את הקסטה שמתחברת לנגני אייריבר ומאפשרת חיבור למערכת במכונית?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by The Vile,

רק שיהיו 1.2 או יותר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 וכרטיס קול של קרייטיב אודיג'י הראשון, יש לי סרט DVD ואני רוצה לשמוע את הסרט באיכות של DTS... אני מניח שאני אמור להיות מחובר דרך החיבור האופטי נכון? על איזה אפקט בחיבור הזה אני אמור להיות? דרך איזו תוכנה להשתמש? מה להגדיר בכרטיס קול? הכרטיס קול שלי בכלל תומך ב DTS?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.