אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 וכרטיס קול של קרייטיב אודיג'י הראשון, יש לי סרט DVD ואני רוצה לשמוע את הסרט באיכות של DTS... אני מניח שאני אמור להיות מחובר דרך החיבור האופטי נכון? על איזה אפקט בחיבור הזה אני אמור להיות? דרך איזו תוכנה להשתמש? מה להגדיר בכרטיס קול? הכרטיס קול שלי בכלל תומך ב DTS?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי ממש מזמן DVD UPXUS 608 לאלה שלא מכירים יש איתו בעיות בכללי עם סרטים ובעיקר עם כתוביות. לגבי הכתוביות מצאתי פתרון חלקי הוא קורא רק SRT אבל עדיין הכתוביות בגודל ממש קטן ונידמה לי גם הפוכות. האם יש עדכון קושחה? אם לא, האם אני יכול להתחבר לקושחה שלו בצורה ידנית בבית ושלנות שם או לנסות לתקן את הבעיות?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי . מהחנות www.jandr.com תקציב עד 40$ גג וכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך.. בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ויש לי תקציב עד 600 שקל. חשבתי על הדגמים הבאים: Logitech X540 MicroLab X23 Creative Inspire T6100 עיקר השימוש שלי יהיה מוזיקה, ומדי פעם גם סרטים ומשחקים. על איזה מביניהם אתם הכי ממליצים? כמובן שאני פתוח לעוד הצעות. כמו כן, ברשותי כרטיס קול של C-Media, ולפי אוורסט הדגם הוא CMI8738/C3DX. ניסיתי לחקור קצת ולא הגעתי לתשובה חד משמעית לגבי טיבו (בכמה ערוצים הוא תומך?) אשמח לתשובות ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD לחדר שינה עדיפות ל 32 אינץ, מרחק באיזור ה 2 מטר. רצוי חיבור USB לראות סרטים, וכמובן FULL HD תקציב נע בסביבות 3000 אשמח לקבל המלצות. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. גם כאשר שם הסרט ושם קובץ התרגום (SRT) זהים, התרגום לא מופיע אוטומטית, אלא אני חייב ללחוץ על כפתור ה Subtitle ולבחור להפעיל אותו, האם יש אפשרות לקבוע שבמידה ויש קובץ תרגום באותו השם, הוא יופעל אוטומטית בהפעלת הסרט? 2. זמן התגובה של המכשיר איטי יחסית, יש Delay של בערך 2-3 שניות לאחר כל לחיצה על כפתור בשלט, האם כך המכשיר עובד וזה הכל, או שיש מה לעשות בנדון? (גירסת חומרה אחרונה מותקנת) 3. סרטי HD לא עובדים היטב דךר ה Wi Fi (נתקעים) אלא רק דרך ה Lan, האם המכשיר לא אמור להתמוך היטב גם ב HD על Wi Fi (באיכות טובה)? 4. שאלה שגולשת מעט לתחום אחר, האם יש אפשרות להוריד בצורה אוטומטית פרקים של סדרות מסויימות? האם הפתרון הוא רק מנוי ליוזנט? וגם אם כן, האם יש אופציה להורדה אוטומטית ב…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1180 מה זה המחיר הזה מה מיוחד בהם
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מדובר ב DTT , השיטה הדיגיטלית החדשה לשידורים בטלויזיה אני מעוניין לדעת , - מה זה בעצם? איזה טכנולוגיה זה עובד? ואיפה אפשר לקנות כזה למחשב-נייד/נייח?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
התקציב: 300 שקל הסיבה: צבא הגנה לישראל. המטרה: כרטיס קול במקום זה שקיבלתי עם ה ABIT AN8 ULTRA שנדפק. ישמש למשחקים וקצת מוזיקה פעם בשבוע-שבועיים ולא יותר (כפי שנאמר, חייל). אני לא אודיופיל או משהו. הציוד: ATP3 המעולים. מתלבט בין שני כרטיסי קול: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E , עולה 300 שקל. Creative Audigy SE 7.1 PCI, עולה 150 שקל. הכרטיס קול צריך להמשיך איתי למקרה שיום אחד אני אשדרג ל-5.1, כרגע אין תקציב באופק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים והאם הם שווים כזה הבדל במחיר, פרט לעובדה שאחד יושב על PCI והשני על PCI-E שכרגע הכרטיס קול הסטוק שלי יושב עליו, וזה מאוד נוח לי. תודה מראש אנשים טובים. אם אפשר תשובות ASAP כי אני צריך לקנות כבר מחר, אני חוזר לצב…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על Labtec Arena 685 5.1 ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב e-bay...והוא עולה 172.5$ שזה משהו כמו 770 שח...ובארץ מוכרים אותו באיזה 2300 שח... עכשיו השאלה...אם אני מזמין את זה מ e-bay...אז אני ישלם מכס?...או עוד תשלום נוסף.??....(עזבו את השילוח)... הנה לינק למכירה...לחץ כאן אז מה נראה לכם??...שווה לקנות את זה משם?...
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי כבל svideo-rca חיברתי למחשב ולטלויזיה, הכל היה בסדר. אבל במקום לראות את התמונה בטלויזיה בצבע היא הייתה בשחור לבן. המחשב שלי הוא מחשב חדש לחלוטין, כך שהבעיה היא לא במפרט הטכני. הטלויזיה היא מתוצרת גרונדינג-גרמניה. אם מישהו יוכל לעזור לי לראות את התמונה בצבע אני אודה לו מאוד. לעזרה או השאירו הודעה בפורום או במייל lionet1@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר ממוצע לחדר בגודל ממוצע. עד 1500 ש"ח. קיבלתי מספר המלצות לגבי מגברים של DENON, YAMAHA, ו- JVC שמצאתי בהם עניין. השאלה שלי היא בקשר ל JVC. מתוך כל הדגמים לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין RX5032, RX5042, RX5052. יודעים? נ.ב. אני די חסר כיוון בכל נושא המגברים, כך שאם למישהו יש המלצה ספציפית זה יעזור מאוד.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המחשב מחובר למערכת ולמערכת מחוברות אוזניות. אני שומע הרבה דרכן. אני צריך אוזניות איכותיתיות ונוחות עד 200 שקל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
יש לי DVD XV-DV151 pioneer ויש לו בעיה עם קריאת עברית מישהו אמר לי שאפשר להוריד עדכון במחשב לצרוב אותו ואז להפעיל אותו בDVD וזה מעדכן אותו.... יש דבר כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מסתובב לי פה בין הרגלים כרטיס CF אז חשבתי לעצמי למה שלא נעשה ממנו נגן MP3 מישהו מכיר איזה נגן? יש המלצות? מחיפוש שלי ברשת כל מה שמצאתי זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36155 נראה בסדר אבל רציתי לראות עוד אפשרויות. תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-