עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by matizami,

יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by ^DaGoN^,

ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות מחשב HTPC ורציתי לברר כמה דברים: אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית CRT דרך חיבור composit ולמסך מחשב דרך חיבור VGA. האם אני יכול לראות טלוויזיה ו/או להקליט (בעודי צופה דרך מסך הטלוויזיה כמובן) ובמקביל לעבוד על המחשב (אינטרנט או משחקים), או שאני חייב לבחור מבין השניים. שאלה קצת פחות קשורה(אבל די חשובה עבורי): אם אני מחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר (בלי ממיר ביניהם) אני מבין שאני אוכל לראות רק ערוצים בסיסיים כמו 22, 10 ו- 11 אבל האם אוכל להקליט משני ערוצים בו זמנית, או לצפות בערוץ אחד ולהקליט מאחר (כמו HOT MAGIC)?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by maoir84,

בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום, יש לי במחשב את החיבור מאחורה של האודיו, ויש לי במארז גם מקדימה, ליד הUSB, חיבור ירוק וורוד. אני מנסה לחבר את הרמקולים לחיבור הירוק הקדמי(בגלל שהכרטיס קול האחורי עושה לי בעיות) וזה פשוט לא עובד, זה לא משמיע סאונד. איך אני מפעיל את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  7. טוב, אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led. ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר. ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים. אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה - המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר. אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3). גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי. אה, לגבי Full Led Matr…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by motaboy,

יש לי יציאת COAX וגם אופטית מהמחשב. אני מחפש ממיר חיצוני לחבר לאחת היציאה, אבל אני לא מוצא! מישהו יודע איפה למצוא? אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי. אני לא יודע כמה, אבל ברור שזה לא יתקרב ל1000 שקל, אחרי הכל הציוד שלי עדין לא אודיופילי (אולי יום אחד כשיהיה לי כסף ) אז - איפה לכל הרוחות מוצאים DACים בארץ?!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by crovei,

רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Potter,

יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין Altec Lansing ATP3 ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח? אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Polk,

תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by Bakke,

היי, אני רוצה לבקש מאחי שיביא לי מארצות הברית כרטיס קול איכותי. אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני ואיכותי שמתחבר למחשב ב USB. האם יש המלצות בטווח מחירים של 100-200$? תודה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  17. אפשרי לעבוד עם רמקולים Logitech X540 גם על המחשב וגם עם הLCD ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 המחשב כמו כן, מחובר לLCD זאת אומרת שאפר לראות בשתי המסכים, אבל מה עם הרמקולים? אפשר גם אותם לחבר לטלוויזיה ? שיעבדו בשניהם ? (לא באותו הזמן)

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  18. נתחיל ב- eBay.. קניתי את הנגן MP3 - IRIVER H340 ב- 550$ (516$ הנגן+ 34$ FM TRANSMITTER, כולל משלוח) מחנות שנמצאת באוסטרליה. ביקשתי מהמוכר לכתוב על החבילה GIFT בשווי 130$ (כולל משלוח), והוא עשה כן. החבילה נשלחה בדואר אויר (ללא ביטוח, מחדל שלי) ונאמר לי שהיא תגיע בתוך 7 ימים. יש למישהו שקונה מחו"ל הרבה, טיפים ו/או הערות לקניה הבאה? לגבי האוזניות... אני מחפש אוזניות קטנות וטובות (אני רגיש לאיכות סאונד) במחיר לא בשמיים (בלאי די מהיר אצלי). ראיתי את האוזניות הבאות - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=73841&item=5721837839&tc=photo האם הן שוות את המחיר? יש המלצות אחרות? תודה לכל העונה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by J.a.C.k,

חבר שלי מעוניים ברמקולים חדשים לאחר שהבוקסות של ה2 מטר נמאסו לא הוא מעוניין במשהו חדיש עם צליל עמוק מהן הצעותיכם העדפה ל JBL וכמובן שהתקציב לא מוגבל

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  20. יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מגבר יד שניה שאמור להתחבר למחשב. המקום בגודל 60 מטר. אין לי צורך ביותר מ 2 ערוצים. רק לשמוע מוזיקה. איזה דגמים אתם ממלימים לחפש? ראיתי מודעות שמציעות מגברים של rotel : rx 855 -ב 400 ש"ח rx-496- ב 600 ש"ח הרמן קרדון ב 750 ש"ח אשמח להכוונה, מוכן גם לעלות בתקציב. רוצה מגבר טוב.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by gbox,

שלום, אני מעוניין לקחת את המחשב פנטיום 3 שיש לי, לקנות ממיר DVB-T ולחבר אותו לטלווזיה. יש לי טלווזיה ישנה עם חיבור SCRAT וקומפוננט (3 הצבעים), איזה חומרה אני צריך מלבד המחשב עצמו והממיר, כרטיס טלווזיה? (וגם כרטיס מסך?) בברכה,

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by fab2244,

שלום לכולם, אני מעוניין באוזניות on-ear בעדיפות לחוטיות, בשביל להקטין חימום אוזניים ומשקל קל יותר. חשבתי על האוזניות האלה: 1) Sennheiser Momentum 2 - On Ear https://www.headsound.co.il/product/sennheiser-momentum-20 2) Bose SoundLink On-Ear Bluetooth למרות שהן אלחוטיות, המשקל שלהם קל https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-bluetooth-on-ear-מבית-bose-דגם-soundlink?aff=Zap&aff_a=1 3) B&O BEOPLAY H8I אלחוטיות https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-עם-מסנן-רעשים-אקטיבי-bo-beoplay-h8i?aff=Zap&aff_a=1 אם יש לכם המלצה לאוזניות נוספות, עד ל1000 ש"ח, אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.