עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by wesam1,

מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. האם יש הבדל כאשר אני רואה טלוויזיה רגילה או כאשר אני רואה סרטים בדיוידי שהם לא HD ? ומה ההבדלים בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by rrt,

מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. יש לי שני שימושים לאזניות: אזניות שיהיו מחוברות למחשב רוב הזמן בעיקר למשחקים (כשאי אפשר לעשות רעש כמו בלילה למשל...). ואני גם צריך אזניות בשביל נגן של Creative או iPod - לא אכפת לסחוב אזניות גדולות בשביל לשמוע טוב. במחשב יהיה כ. קול טוב, כנראה Xonar D1 של Asus. אין בעיה להתפשר על ההתאמה למשחקים כי יש רמקולים טובים רוב הזמן, אז הדגש הוא על איכות למוסיקה. השאלה אם אפשר למצוא אזניות שיעשו את שני הדברים כמו שצריך? או שאני צריך פה שני זוגות? יש איזה דעה בעניין הזמנות מחו"ל? בעקרון פחות מ-50$ אין מסים בכלל, ויותר מ-50 יש רק 15.5% על אזניות אם הבנתי נכון. כדאי או שיש בעיות עם זה?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by Omry,

היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Idan-h,

הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  9. שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by crovei,

רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by MadGhost,

אני נמצא בעיצומו של תהליך בחירת הרכיבים לHTPC (שישמש בעיקר לסרטים ולמוסיקה ,אבל גם למשחקים...) , ותהיתי אם יש צורך לקנות גם כרטיס קול וגם איזה DAC.... עד לפני כמה זמן הייתי סגור על auzentech prelude בתור כרטיס קול אבל עכשיו אני כבר לא בטוח שאני אקנה כרטיס קול - אני די בטוח שאני אקנה DAC , ואם הבנתי נכון - אז בגלל שמחברים אותו ליציאה דיגיטלית מהמחשב הכרטיס קול של הלוח אם יעשה את העבודה שלו ואז אין ממש צורך בכרטיס קול . אז בקיצור: האם יש טעם לקנות כרטיס קול אם קונים DAC ? האם שילוב של שניהם ייתן תוצאה טובה יותר ? ואם משהו יכול להמליץ על DAC טוב ( באיזור ה1000~2000 ש"ח )? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  12. איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Oranili,

יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by bad-sector,

קניתי רמקולים שווים חבל"ז (LOGITECH Z-640), אני מרוצה חבל על הזמן, אני עם כרטיס קול O/B שתומך ב 5.1 ערוצים... יש לי הזדמנות לקנות מהחיפאים ב 150 ש"ח SB LIVE 5.1, כי חבר שלי הולך לשם - אז אני חוסך את עלויות המשלוח.... האם זה שווה את ההשקעה? או שאין טעם? מה יתן לי הכרטיס שאני לא שומע עכשיו?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by l_messi,

אני רוצה לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501242 ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה יתאים להם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798827ואני רוצה בעתיד לקנות גם את הרמקולים האלו סנטר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501239 ומדפיים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473691 אז רציתי אם זה יתאים</blockquote>

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. יש לי טלוויזיה של LG דגם 32lc53 עכשיו כשחיברתי אותה למחשב היא עובד על צבעים מתים אפרורים כאלה חשוב לציין ששזה לאא קשור לצבעים של הטלוויזיה .. כי זה עובד טוב בממיר .. עכשיו הצבעים עובדים טוב, חדים רק כאשר אני שם רזולוציה שונה וזה לא על כל המסך ... כשאני מחזיר את הרזולוציה המקורי שצריכה להיות הטלוויזיה היא חוזרת להיות אפרורית כזאת צבעים מתים כאלה... חשוב לציין שאני עובד על שני מסכים משוכפלים ... כשניסתי לבד זה גם לא היה טוב ...

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by NightWing,

טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? ‏Asus P5Q-E‎‎)‎‏)‏ בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  19. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים

20. Started by arik_bulldog,

קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by redead,

יש לי רסיבר של DENON דיי ישן אבל אין תלונות עליו באמת עושה את העבודה נחמד.. עכשיו הבעיה שברסיבר יש רק רציאות S-VIDEO ומה לעשות לאט לאט כל המכשירים עוברים לHDMI .. השאלה עכשיו אם יש איזה מתאם SVIDEO-HDMI ובלי קשר כמה בערך יעלה לקנות כרגע רסיבר סביר וחדיש עם כל היציאות ותמיכה בהתקנים החדשים.?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  23. היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by shay205,

כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by DUDEnamE,

מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים