עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מכבי חיפה,

קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  2. Started by BigBrownBalls,

ההלן! היום קניתי את הסט של לוג'יטק, הz-560..... מקווה שיגיעו אלי עוד השבוע עכשיו הבעיה שלי היא מיקום הרמקולים בחדר מפני שהחדר שלי די בעייתי בקטע הזה.... הבעיה העיקרית שלי היא הרמקולים האחוררים.. הסטילים הקדמיים ילכו 30 ס"מ מעל האוזניים והסאב הולך לעונש בפינה מתחת לשולחן עכשיו הבעיה שלי היא איך בדיוק אני ימקם את האחוריים מאחורה... כדאי לי אולי לחבר אותם לקיר? הוספתי גם תרשים עלוב למדי של החדר שלי... נ.ב מידות של החדר זה 3X5 מטר... תודה מרשא!!!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by ofir667,

אי אפשר לשמוע שום דבר במחשב זה כותב לי bad directSound Driver ויש לי סימן אדום על האייקון של SoundMax

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by SubX,

מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  6. כרגע כרטיס קול יש לי די עלוב אני חושב Creative SB Live! רמקולים למחשב יש לי מערכת של Philips מדגם FW363 שמחוברים אליה רמקולים של JVC ממערכת מיקרו שעברה לעולם הבא יש לי אוזניות סוני מדגם MDR-G52 באוזניות אני ממש שומע זיופים [בווליום לא גבוה במיוחד] וברמקולים פה ושם אני שומע זיופים שלא בשיר [מן רעש סטטי ביחד עם השיר] בעיקרון אני לא יודע איזה חלק מהמערכת הוא הבעייתי באוזניות אני שומע רוב הזמן אבל גם לא מעט ברמקולים ולכן אני צריך שהכל יפעל לי בלי לצרום באוזן..\: התקציב שלי הוא +- 1500 ש"ח להכל ורצוי לא לעבור את ה-1000..\: בעיקרון אני אשמח שתגידו לי מה הכי מומלץ לי להחליף ולמה להחליף אני שומע את כל סוגי המוזיקה [החל מפאנק רוק ועד קלאסית] חשבתי אולי לקנות מגבר יד…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  7. היי, אני רוצה להמיר סרטים לפורמט אחר ככה שאני אוכל להכניס אותם לפלאפון. [עדיף קבצי AVI] ואני אשמח להמלצה לממיר סרטים איכותי וחינמי. תודה =].

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by omer323,

אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 ואת הרמקולים של קריאיטיב הsbs370 ואני שומע די בווליום גבוה רציתי לשאול האם זה הורס את האיכות של הרמקולים הוא שאם יכולים לההרס ואני גם מוריד את עוצמת הבס דרך האיטונס ושומע בווליום גבוה האם זה הורס?.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. שלום, יש לי נגן Sansa Clip 2GB (תודות להמלצותיכם ) מלא עד אפס מקום, אך ברצוני לדחוף עוד קצת שירים פנימה. אני רוצה להכניס כמה שיותר מה-3.5 ג'יגה שעל המחשב שלי לנגן. לצורך כך אני מן הסתם אצטרך לדחוס חחלק מהשירים ולאבד איכות. השאלה שלי היא לאיזה פרמטרים לכוון בכיווץ (bit rate, פורמט [mp3/...], וכו') על מנת להשיג כיווץ אופטימלי יחד עם סאונד סביר? לצורך העניין מחוברות לנגן שלי אוזניות די גנריות ואני לא ממש אודיופיל, וספריית השירים שלי מורכבת משירים בפורמט MP3 בbitrate בין 128 ל 320. כמוכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה שתאפשר לי להחיל את הכיווץ על כל הסיפרייה בקלות, ושכמובן תכווץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת נפח ואיכות סאונד (אם יש הבדל בין התוכנות בנושא הזה). תודה מראש, ושבת שלו…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by blackorder,

האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד

12. Started by gbox,

שלום, אני מעוניין לקחת את המחשב פנטיום 3 שיש לי, לקנות ממיר DVB-T ולחבר אותו לטלווזיה. יש לי טלווזיה ישנה עם חיבור SCRAT וקומפוננט (3 הצבעים), איזה חומרה אני צריך מלבד המחשב עצמו והממיר, כרטיס טלווזיה? (וגם כרטיס מסך?) בברכה,

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  13. אני מחפש יד שניה עד 1500.. אפשר טיפה לחרוג... אני יודע שהתקציב מגביל אבל זה מה יש... מה אתם ממליצים? ועדיף מאיזור חיפה... יש חנויות? משהו?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by SubX,

תהנו

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. YAMAHA NATURAL SOUND CD-3 מישהו מכיר את הנגן הזה? מישהו יודע כמה שווה היום נגן כזה? האם הוא נחשב טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. Started by ZXY1,

מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? Logitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative SBS A220

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  17. Started by DAVIDD,

מה דעתכם על האוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=4415 ואלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864 ואוזניות אחרונות הפעם זה סוני http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-ip&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91&aff=zap איזה מהם יותר טובות? אני צריך אותם למחשב... משחקין/מוזיקה קיצר כל מה שעושים על המחשב איך הם??? ואפשר לצאת איתם החוצה יעני עם הMP3 בלי שאנשים יסתכלו עליי כמו על משוגע?? (הם ניראות ממש מפלצתיות) מי שיש לו אותם שיגיד לי איך הם.... תודה...

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by Pc1ko,

יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by SHELA,

איך מקליטים מוסיקה מהאינטרנט למחשב, ישירות דרך כרטיס הקול, או בכלל. דרך התקן ו/או תוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  20. Started by kobibm13,

בעקבות זאת שאני קונה מחשב חדש ויש לו כרטיס קול עם תמיכה ב5.1 ערוצים אני מחפש מערכת סאונד לא יקרה אבל לא חרטא.. מצאתי שלושה דגמים שאולי יכולים להתאים... אודה לכם אם תעזרו לי לבחור בינהם.. או למליץ לי על משהו אחר במחיר של עד 300 שקל. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301402 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297677 http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2782816 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by Chevy,

חברת TEN Technology's, מציגה את השלט האלחוטי ל-iPod. 8) LOS ANGELES, June 12 /PRNewswire/ -- TEN Technology is proud to announce a hot new product: The TEN naviPod -- the first wireless remote control for the Apple iPod®. naviPod is the first wireless remote for the iPod consisting of a receiver that plugs into the top of the iPod and a 5-button infrared remote control that produces the same functions as the Apple iPod wired remote. "naviPod is really going to foster a change in the idea of stereo systems. With the naviPod and a pair of speakers, the iPod becomes a true alternative to the conventional stereo system," says John Lin, CEO and founder of TEN Technolog…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by omri_ro,

אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  23. אני חייב מהר מהר מהר לדעת... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

הבקשה בכותרת, תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by Ewingum,

לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))

• 4 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים