אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי פורום מוזיקה. רכשתי מלפני כמה ימים רמקולים של קריאטיב inspire 5200 רמקולים של 5.1 ורכשתי כרטיס קול sound blaster live 24 bit שמתאים אפילו לרמקולים 7.1. חיברתי את כל החוטים כמו שצריך על פי החוברת, והגדרתי בלוח בקרה רמקולים 5ץ1 ובחרתי בחומרת שמע את הכרטיס הנ"ל אך..לצערי רק הסאב ושתי רמקולים פועלים.. הרמקולים שמוגדרים כפרונט (שמאל וימין) והשלושה האחרים לא פועלים ואני לא יודע למה יש לכם אולי מושג מה אפשר לעשות?! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי DVD של פיוניר dv410-s (מעולה אגב). התבאסתי לשמוע מחברים, שבד"כ יודעים על מה הם מדברים בנושאים טכניים, שהשמעת דיסקים של אודיו עלולה לקצר את חיי העינית במכשיר. האם יש ממש בכך או שמדובר באגדה אורבנית?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חברת TEN Technology's, מציגה את השלט האלחוטי ל-iPod. 8) LOS ANGELES, June 12 /PRNewswire/ -- TEN Technology is proud to announce a hot new product: The TEN naviPod -- the first wireless remote control for the Apple iPod®. naviPod is the first wireless remote for the iPod consisting of a receiver that plugs into the top of the iPod and a 5-button infrared remote control that produces the same functions as the Apple iPod wired remote. "naviPod is really going to foster a change in the idea of stereo systems. With the naviPod and a pair of speakers, the iPod becomes a true alternative to the conventional stereo system," says John Lin, CEO and founder of TEN Technolog…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול ONBOARD. רציתי לדעת האם אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס הזה? אני משתמש בכרטיס הזה ושומעים סבבה, רציתי רק לדעת אם אני צריך מידי פעם לעדכן את הדרייבר שלו כמו בכרטיס רגיל בהגדרות של הלוח רשום שהכרטיס על הלוח הוא Realtek ALC650 . בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שכולל כונן בלו-ריי. אני הולך להפעיל סרטים רק מהכונן ולא מההרד-דיסק - זה צורב גם. השאלה היא כזו האם צריך כרטיס מסך תומך HD או שמספיק לוח אם בעל יציאת HD למשל : M3A78 ASUS?? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
י.ד.ע שחררה את הבטא באופן רשמי (לכל הדורש, תוך שמירה על האחריות, ואפילו עם תמיכה טלפונית!). אבל אין הורדה חופשית, רק בקשה באימייל וקבלת הקובץ באותה הדרך. מישהו כבר ניסה? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לאבא שלי LCD 37A3000 ואני מנסה לראות בה סרטי HD דרך המחשב נייד שלו. המחשב מחובר דרך חיבור VGA לכניסה RGB\PC של ה LCD. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך הדרייבר של הכרטיס מסך) ל 1280X720 הצבעים ב LCD הופכים למעוותים, דבר שלא קורה ברזולוציות נמוכות יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחיבור VGA אבל לא נראה לי שיש אפשרות לחבר את המחשב בחיבור HDMI .. יש לנייד יציאה של VGA ו S-VIDEO. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. איזה סוג קובץ הוא החסכוני ביותר מבחינת נפח: ogg,mp3? משהו אחר? 2. תוכנה טובה ומהירה להמרת קבצים. 3. נושא אחר - סנהייסנר px200 או קוס פורטה ספורט - אילו אוזניות עדיף? 4. ואחרון חביב - האם יש חנות בארץ שמשווקת את הקסטה שמתחברת לנגני אייריבר ומאפשרת חיבור למערכת במכונית?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום, התקלקל לי מכשיר הוידאו (Panasonic בעל 4 ראשים) ששירת אותי נאמנה עד כה. אם כבר מחליפים אז מתקדמים... אני מחפש DVD מקליט. תקציב: עד 1,500 ש"ח. שימוש: הקלטה (וצפייה) מהטלוויזיה בלבד. שיטת הקלטה: DVD-RW ; DVD+RW * חשוב שתהיה אפשרות לתזמן תוכניות הקלטה מראש, לצפות בערוץ אחד ולהקליט בערוץ אחר. הצגת תמונות: לא משנה MP3: לא משנה אחרי סקירה אני חושב שהמכשיר הכי מתאים הוא LG DR7622W http://zap.co.il/model.asp?model_id=343372 הביקורות עליו לא חד משמעיות... יש למישהו המלצה אחרת? הערות/הארות? אשמח לכל מידע 8) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לזוג מדף שישמשו כקדמים בתקציב הנ"ל אם יש משהו ששווה חריגה של 100 200 שקל תגידו גם בעיקרון אני חשבתי על אלו: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=E-30&Cat2Cat1ID=1830&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הרמקולים הולכים להתחבר למגבר של ימאהה RX-V430 חוץ מזה בקשר לרמקולים פחות רשוב לי תדרים נמוכים מכיוון שיש לי סאב 12" בחדר. דרך הגב הם יהיו חלק ממערכת 5.1
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי אייריבר H10 כבר כמעט חודשיים . האם כדאי להחליף לאייפוד נאנו? לאייפוד נאנו אין טייפ מנהלים ורדיו שזה דברים שלא משנים לי כל כך. מישהו יודע כמה צבעים יש למסך שלו?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121 יש לך ביקורת על המערכת 2.1 הזאת?? אני יודע שזה שיפור קל של ATP3 אבל אני רוצה ביקורת ברשת על המערכת ומה חושבים עליה תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי יציאת COAX וגם אופטית מהמחשב. אני מחפש ממיר חיצוני לחבר לאחת היציאה, אבל אני לא מוצא! מישהו יודע איפה למצוא? אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי. אני לא יודע כמה, אבל ברור שזה לא יתקרב ל1000 שקל, אחרי הכל הציוד שלי עדין לא אודיופילי (אולי יום אחד כשיהיה לי כסף ) אז - איפה לכל הרוחות מוצאים DACים בארץ?!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אפשרי לעבוד עם רמקולים Logitech X540 גם על המחשב וגם עם הLCD ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 המחשב כמו כן, מחובר לLCD זאת אומרת שאפר לראות בשתי המסכים, אבל מה עם הרמקולים? אפשר גם אותם לחבר לטלוויזיה ? שיעבדו בשניהם ? (לא באותו הזמן)
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי PSP מאירופה וכשאני שומע מוסיקה דרך האוזניות שומעים יחסים חלש, השאלה שלי היא כזו, האם בכל PSP השמע כזה חלש? ד"א, דרך הרמקולים שומעים חזק... תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-