אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש לי את המערכת M111 , אני יכול לחבר אותה לרסיבר במקום למחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD או פלזמה, מרחק הצפייה הוא כ 5.5-6 מטר (נמדד עם מטר הפעם), משמאל לטלויזיה יש תריסים גדולים שמובילים לגינה (בד"כ סגורים) ובערך כ 3.5 מטר מטלויזיה בצד ימין יש עוד חלון קטן שבד"כ פתוח התכנים: הטלויזיה בעיקר תשמש לתכני טלויזיה (HOT), סרטי HD (דרך לפטופ שיחובר בHDMI), סרטי DVD וסדרות. התקציב לטלוויזיה הוא גג 6000 שח, הייתי רוצה לקבל כמה שיותר הצעות לטלויזיות שיתאימו לי בטווח המחירים הזה כך ואם יש מקומות שאפשר לראות את הטלויזיות בפעולה זה יהיה מעולה תודה רבה, בר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר שלי מתאם S-Video לנייד, חשבתי שבהתחלה בכל נייד יש את היציאה הנ"ל אבל מסתבר שאין אותה בנייד (הוא קנה אותו לא מזמן) בכל אופן השימוש הוא חיבור הנייד לטלוויזיה (לראות בטלוויזיה סרטים מהנייד) מצאתי את המתאם הזה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=7727979&CurTab=ProductDetail#CurTab הוא שווה משהו? אני לא בדיוק יודע כמה שווה להשקיע בכזה מתאם כי השימושים לא רצינים תודה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי חברים, יש לי כרגע DVD מעפן שאני רואה דרכו סרטים בטלויזיה (באמצעות DOK), הבעיה שהוא כל הזמן נתקע, לפעמים לא מראה הכל בצורה רציפה, לפעמים מתחיל להראות סרט ואז באמצע הוא עובר לסרט הבא בלי שום סיבה... בקיצור DVD זבל. אני לא ממש יודע איך להגדיר את מה שאני צריך, אבל אנסה בכל זאת: - כרגע אני רואה בו רק סרטים באיכות DVD (לא HD) - כרגע הוא מחובר לטלויזיה CRT עם כבל 21 פינים, אבל בעתיד (בעוד כשנה כשאסיים לימודים) כנראה יתעדכן לLCD. - הDOK שאני משתמש בו הוא איכותי מבית PATRIOT אז הוא לא זה שמהווה את הבעיה. - אין לי כרגע תקציב מוגדר כי אני לא ממש יודע עלויות של דברים כאלה. - אם לדעתכם יש משהו אחר שאני יכול להשתמש בו כמו אולי סטרימר, אני פתוח להצעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי DVD של פיוניר dv410-s (מעולה אגב). התבאסתי לשמוע מחברים, שבד"כ יודעים על מה הם מדברים בנושאים טכניים, שהשמעת דיסקים של אודיו עלולה לקצר את חיי העינית במכשיר. האם יש ממש בכך או שמדובר באגדה אורבנית?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התלבטות הגדולה היא בין הAKG 26P לבין הסנהייסר CX300. הIn Ear לא ממש חשוב לי אבל זה בונוס איזה מהן יותר איכותית? והאם יש אופציות טובות יותר או שכדי לי לשקול בתקציב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש מסך טלוויזיה איכותי 32 אינץ' טוח מחירים 1600 - 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי אייפוד מיני 4 GB אני יודע שניתן להוריד קבצי רדיו מהאייטונס חינם לתוך האייפוד איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לאבא שלי LCD 37A3000 ואני מנסה לראות בה סרטי HD דרך המחשב נייד שלו. המחשב מחובר דרך חיבור VGA לכניסה RGB\PC של ה LCD. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך הדרייבר של הכרטיס מסך) ל 1280X720 הצבעים ב LCD הופכים למעוותים, דבר שלא קורה ברזולוציות נמוכות יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחיבור VGA אבל לא נראה לי שיש אפשרות לחבר את המחשב בחיבור HDMI .. יש לנייד יציאה של VGA ו S-VIDEO. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום,ברשותי אוזניות HD202 שקניתי לפני שבוע,ואיך לומר..זה לא זה..הם לא מספקות אותי משום בחינה...רציתי לשאול איך ה515HD ואיך הHD555 והאם ההבדל הגדול במחיר בין שתיהן (470,680~) שווה את ההבדל בסאונד,וושאלה אחרונה האם שתי האוזניות יתפקדו היטב ללא מגבר יעודי וחיבור למחשב בלבד
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חשבתי לקנות טלווזיה מתנה לאבא שלי ליום הולדת כי הוא ממש פריק של הדברים האלו (יש לו כבר קולנוע ביתי וDVD) אז זה מה שחסר. חשבתי על 29" של 2000-3500 ש"ח כי רק את זה יש לי. אז תנו הצעות למשהו בינוני עם איכות טובה ומחיר סביר. חשבתי על הדגם הזה: SHARP 29SD2C http://netaction.co.il/sale.php?sale=2185730 מה אתם חושבים על זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, למערכת מחוברות כרגע 2 הכניסות הדיגיטליות(מחשב-קוקאס, ממיר-אופטי), והסאונד איכותי טוב ונקי בכניסות האלה. הבעייה היא שכאשר אני מנסה לחבר dvd או כל דבר אחר דרך הכניסות האנלוגיות, ישר מתחיל רעש ססטי ברקע (חיבור ע"י כבלי Y). כמה שניסיתי כל קומבינציה לשחק עם החיבורים או להביא כבלים איכותיים יותר לא עלו בהצלחה, עכשיו לשאלתי- קודם כל איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת?(מערכת חדשה, זה ממש מגביל את השימוש בה) שנית, האם זאת בעייה מוכרת וידועה ברמקולים האלה? אנשים בעלי הסט, האם אצלכם כל הכניסות מחוברות ועובדות היטב? כל עצה תתקבל בברכה ..
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-