אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני מתלבט בין כרטיסי הקול שקימים בשוק העבודה שאני יעשה עם המחשב והכרטיס זה : הקלטות ועריכה של כלים אקוסטים (הקלטות ביתיות ולא דרושה איכות מיוחדת או אפקטים חזקים) כתיבת מוזיקה במקלדת ועבודה בCUBASE שמיעת מוזיקה (וגם וסרטים) מחובר למחשב רסיבר יוקרתי וחמישה רמקולים איכותיים השאלה איזה מהכרטיסים יאפשר לי לעשות את הדברים האלו (מבחינת חיבורים פיצרים איכות וכו...) Auzentech X-Meridian emu 1212 emu 1820 X-Fi Rme HDSP 9632 אשמח לשמוע מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין Altec Lansing ATP3 ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח? אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התחדשתי ב Logitech Z-5500 שאגב מדהימים השאלה היא איזה אפקט לבחור במצב של מוסיקה : Six Channel Direct Stereo Stereo x2 Pro Logic II Movie Pro Logic II Music דרך אגב ה Pro logic האלה הם מצבים שהופכים סטריאו לסראונד ...
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניים ברמקולים חדשים לאחר שהבוקסות של ה2 מטר נמאסו לא הוא מעוניין במשהו חדיש עם צליל עמוק מהן הצעותיכם העדפה ל JBL וכמובן שהתקציב לא מוגבל
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בנתניה, שמוכרת את האוזניות האלו במחיר טוב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיכות הירודה של הכרטיס טלויזיה ואני רוצה חיבור ישיר של הממיר למסך.. האם יש מתאם כלשהו שאפשר להתאים? ואיך אני יכול שאותם הרמקולים של המחשב יהיו מחוברים גם לממיר?(מפצל כלשהו?) בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
:-\אני לא יודע מה קרה אבל הורדתי סרט מתוכנת שתוף מאד פופולרית(אסור להגיד את שמה בפורום זה)ולא שומעים סאוונד מה עושים חייב עזרה תודה מראש!!! זה קורה לעיתים קרובות בכל הסרטים שאני מוריד!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בכרטיס זה לחבר דיוידי של פיוניר בחיבור אופטי לכרטיס ולצאת בחיבור אנלוגי למגבר? והאם כרטיס חיצוני יתן תוצאה יותר טובה , פחות הפרעות?? אשמחל לעזרה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזה) טובים יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום . צירפתי במסמך word סרטוט של מערכת יחסית פשוטה. מדובר במחשב עם כרטיס מסך עם שתי יציאות כאשר יציאה אחת מסוג DVI הולכת ישירות למסך LCD קיים פה אין בעיותכמובן . היציאה השניה מסוג VGA צריכה להכנס לבורר עם שתי כניסות האחת כאמור VGA מכרטיס המסך,הכניסה השניה צריכה להגיע מנגן DVD שעדיין לא נקנה . היציאה מהבורר חייבת להיות יציאת VGA למסך מחשב כך שבמסך ניתן יהיה לבחור בעזרת הבורר בין צפיה במחשב עם מסך מורחב לבין צפיה בסרט DVD מהנגן. המסך השני לא נקנה עדיין הוא צריך להיות מסוג 19" LCD עם כניסות VGA DVI או אולי גם HDMI תלוי אם זה דרוש למערכת. הנעלמים במשוואה הזאת הם: איזה סוג יציאה חייב להיות בנגן DVD איזה סוג בורר צריך להיות בהתאם לסוג הנגן וכדי שיתמוך בצפיה במסך מורחב או מוכפ…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן לראות סרטי HSBS (תלת מימד) על מסך רגיל עם משקפי תלת מימד אקטיביים? הרי כל מה שעושה טלוויזיה 3D היא מרעידה בצורה מסויימת את 2 חלקי המסך ימין ושמאל לכל עין. ***שאלה נוספת - יש משקפי תלת מימד חדשות ביס פלנט שמחלקים כבר חינם - הם נראות רגילות לחלוטין (אותו צבע לכל עין, פאסיביות) - אז איך זה עובד ? אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע כי אני לא יודע מה לחפש. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
I am using the ATP3, and the bass is not so muddy ... i dont really like it. Anyway i connected the inspire's sub... to the rear channel in the audigy... right now i am on 4.1 mode on the audigy, its ok or there is some double streo option in the sound card and if it does where specifically can i find it ? Sorry for the bad language.. i am trying to practice as much as possible and i am pretty hurry right now! Have a GREAT day !
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב חיברתי ומאז אני לא שומע כלום מהמחשב ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול ניסיתי לשמוע באוזניות ,לשחק בהגדרות וכלום לא עזר מה אני יכול לעזות תתנו לי עצות בבקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? Asus P5Q-E)) בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-