עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tal75,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מסך חדש, נשב בערך 3 מטרים מהמסך, השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכניות מהמחשב כנראה או 32 או 37 אינץ' אני שוקל לרכוש את הסמסונג C550 בעיקר בגלל הallshare , אני משתמש בתוכנה עם הסלולר, ומאד נח לי איתה ונראה לי שזה פתרון מצויין לצפיה בתכנית מהמחשב על המסך (שנמצא בחדר אחר) יש למישהו נסיון עם העסק? זה עובד? אפשר לראות עם תרגום? איך הטלויזיה מתחברת לרשת?דרך wifi או שאצטרך למתוח כבל רשת לסלון? אם זה סיפור ולא שווה את זה אני אחסוך אלף ש"ח וארכוש את ה530C קראתי פה גם על משהו על הפאנל, שצריך לבדוק, אבל לא כל כך הבנתי, מה העניין מישהו יכול טיפה לשפוך אור על הנושא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום , אני חדש פה.. ויש לי שאלה.. יש לי רסירבר של סוני STR-D665 .. המפרט שלו: Dolby Pro Logic Receiver Stereo: 100w x2 into 8 ohms (40-20k Hz) at 0.8% THD; Pro Logic: 100w x3; Surround: 15w x2; subwoofer preout; FM sens. 11.2 dBf A/V Remote; Hall and Stadium modes; 30 presets; video dubbing; 3 audio/ 2 video inputs 17" W x 5 1/4" H x 12 1/4" D ו 2 רמקולים שקניתי בנפרד.. הרמקולים של התדרים הנמוכים 150, 8 אום ושל הגבוהים 60 , 8 אום לפי הנתונים האלה , אני אמור לשמוע בעוצמה חזקה לא ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by sbhtkK7,

http://www.head-fi.org/t/583950/shure-srh1840-and-srh1440-unveiled

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by monya2007,

שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by guy shapira,

היי, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים. ההתלבטות שלי היא בין הרמקולים הבאים: soundstick, ן- FX4021. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה, אבל גם לסרטים ומשחקים. ועוד משהו, נראה לי שיהיה לי יותר זול להזמין מחו"ל, אז אם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי כל המיסים והמשלוחים ויכול להמליץ לי על איזושהי חנות, אני אשמח מאוד. תודה, גיא שפירא

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by tamirda,

מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: WINNER HN680E 5000W : http://www.pch.co.il/docs/pd1446521110.htm נשמע טוב לא? וגם המחיר סביר מאוד.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  8. שלום לכם! אנסח מחדש : האם אפשר לחבר מערכת [ לדוגמה Altec Lansing ADA880] או אחרת למכשיר dvd רגיל. הdvd מוציא coaxial המערכת מקבלת- או אנלוגי או =digital input= rear- front

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by yair23,

לפני 4 ימים הורדתי את המערכת הישנה והרמקולים למחסן .. תפס יותר מדי מקום ואבק .. בקיצר חשבתי לקנות INSPIRE 4.1 4400 Creative ורציתי לשאול אם אלה רמקולים טובים. ועוד שאלה למישהו שיש לו אותם, אפשר לתלות אותם על הקיר ? כי אני יודע שיש רמקולים שזה קצת בעייתי איתם ..

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  11. קניתי אוזניות אלה לפני כמה ימים ספורים. הסאונד מדהים! כל צליל חד כתער. הבעיה מתחילה עם הבאס. כאשר אני שומע מוזיקה הבאס לא רע , אבל כאשר אני מצמיד אותם עם הידיים לאוזניים הבאס עולה ב-50 אחוז לפחות ונשמע מדהים! ממש כאילו אני במסיבה... יש אולי איזה טריק לפתור את העניין הזה? כלומר .. יש כאן בריחה של לפחות 50 אחוז לדעתי.... אולי המציאו איזה מתקן שמחזיק את האוזניות צמודות לאוזניים או משהו כזה.. או אולי זה בקטע בריאותי לא לדפוק את האוזניים... סה"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית ואני מאוד אוהב באס

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by liornet,

היום הייתי בבאג וראיתי תאוזניות היפיפיות האלה. אחריי שראיתי שמשבחים את AKG הרבה אמרתי לעצמי אוליי שוה קניה. אז איזו מהם עדיפה יותר?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by Raz20,

...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי חברים, שמעתי מוזיקה ולפתע רמקול שמאל החל לנגן מאוד מאוד חלש, רק כשהקרבתי את האוזן שמעתי שיוצא משם צליל כלשהו. ניסיתי לנתק את כל החיבורים, ולא עזר. ניסיתי להחליף בצדדים של הכבלים שמקשר בין רמקול ימין לשמאל, אחרי כמה ניסיונות לפתע הכל הסתדר. אחרי שבוע - רמקול ימין הפסיק לנגן, ושמאל עובד. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב אחר וגם לנייד אחר, והתקלה נשארה בעינה. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

15. מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. שמתי לב שיש אפשרות בהגדרות של הממיר שהוא יתן לי תמונה במקום 4:3 שיתן 16:9 מה זה אומר לגבי הרזולוציה? היא משתנה למסך רחב? כאילו במקום 768*576 אני יקבל רזולוציה רחבה? כי זה לא מה שאני רואה בתאכלס מול המסך, אני רק רואה שזה מותח את התמונה ושאני מקליט ב Winfast PVR2 הוא מקליט לי על 768*576. האם צריך להתקשר להוט שיגדירו את זה אצלהם?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא יודע אם זה הכרטיס קול הזבל הזה של ASUS אבל אני פשוט משתגע!!! שומע המון רעשים למשל כשדף אינטרנט נטען, כמה רעשים סטטיים כאלה... מה זה הדבר הזה? ???

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. הבנתי שהם יצאו החודש וכבר הם מופיעים באתר של IRIVER: http://www.iriver.at/flash_player.html?&L=0&view=features נשמע דומה מאוד לדגמים הקודמים...לא ברור מה ההבדל

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by yair67,

שלום רב, יש לי ת'5.1 שציינתי למעלה עכשיו מהסאב יש לי 3 יציאות שמתאימות למחשב אך אני רוצה לחבר אותו גם לDVD שבו יש 6 יציאות האם יש מתאם שעושה את הדבר? ואם כן מה השם של זה? או שהמערכת הנל היא רק לPC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה דעתכם על creative sound blaster audigy 1394 ב- 300 ש"ח? שווה לקנות? השימוש הוא לשמיעת מוסיקה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by eladbu,

2.1 XFREE של קריאייטיב הם פשוט מעולי סוף הדרך כל מילה מבוזבזת לי זה עלה 150 שקל אבל אני מתאר לעצמי שבחנות זה עולה כפול הם פשוט מדהימיםהבטחתי שאני יגיד איך הם! אז אני ממש מפסוט אש פשוט איכות הסאונד היממה אותי מה גם שהיו לי סטיראו מאפנים רגילים! החוויה של משחקים ומוזיקה היא פשוט תותלית וזה הופך לחוויה של ממש ניד פור ספיד 2 פתאום גם נראה יותר טוב ;D זה הופך את העניין של סאונד מחשב פשוט ליותר כיף חברה רמקולים מומלצים בחום

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שלום רכשתי את הלוח ובן כרטיס קול מובנה via vt1828s הרמקולים הם z-5500 והם לא נשמעים טוב במוזיקה האם הוא כזה גרוע יחסית לrealtek alc 888/889 ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by UV1,

שלום רב, לאני שוקל להוריד את כל הדיסקים שלי לפורמט FLAC ולנטוש את ה CDP יש לי לוח gigabyte EP43-DS3 עם כרטיס קול מובנה. מה שמעניין אותי זה איך היציאה האנלוגית שלו בסטריאו - האם למישהו יש מושג מה לצפות מאיכות ה DAC שבו?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.