עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guyhab,

האם מישהו יודע איך ניתן לחבר פטיפון למגבר RX5052 JVC?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gombn,

אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. יש לי כרטיס קול 4.1 שקיבלתי עם המחשב. ואני רוצה לחבר גם רסיבר וגם סאב אקטיבי. כל אחד ליציאה אחרת בכרטיס אך אחת מהיציאות אינה פועלת.. היציאה הירוקה פועלת אך היציאה השחורה מהכרטיס קול לא פועלת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by andd,

כבר שבוע אני קורא ביקורות, מחפש בפורומים ועדיין קשה לי להחליט. התקציב הוא כ100$, אני מעוניין להזמין מחו"ל.. ככל הנראה מאיביי. השימוש הוא רק במחשב הביתי, מוזיקה - מכל הסגנונות, קצת משחקים ואולי סרטים פעם ב.. הנוחות די חשובה לי, וקשה לי להחליט אם אני רוצה סגורות או פתוחות אין לי מגבר, יש לי כרטיס מובנה על הלוח (P35-DS3L). חשבתי אולי לקנות כרטיס קול ב100-200 שח, כדאי לי? כרגע הדילמה שלי היא HD555 או HD280 - למה רוב האנשים ממליצים על הHD280? ואיזה יתאימו לי יותר? אשמח לקבל עוד הצעות תודה תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by Screw_Master,

אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by levin,

היי לפני לא מזמן נהרס לי הרמקולים של המחשב אז החלטתי לחבר את המערכת DVD שלי בבית שמסתבר שאפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב אחרי שמצאתי את הכבל שאני צריך חיברתי אותו למחשב, שמתי את הDVD בAUX MODE והרמקולים עבדו סבבה חוץ מהעבודה שרק 2 רמקולים והסאב עבדו וכל השאר לא.. בדקתי דרך הDVD אם כל הרמקולים עובדים כמו שצריך (יש שם אופציה כזאת "TEST" שבודק רמקול רמקול) והכל טוב ויפה אז אני מתאר לעצמי שהבעיה היא איפשהו במחשב שלי.. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה, אני כבר רב עם זה יומים... המחשב שלי עובד על WIN 7 והלוח אם שלי הוא P7N SLI Platinum והDVD שמחובר למחשב הוא LG LH-D6236 תודה לעוזרים! נ.ב אגב, הגדרתי כבר ב5.1 בהגדרות של SOUND בCONTROL PANAL אבל הוא עדין לא שומעים גם כשאני עושה את הT…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by UrielZ,

היום לצערי הרב נדפק לי ה-X-Fi Xtreme Audio כשמשכתי בטעות את האוזניות עם הרגל וזה עיקם לי שם את כל העסק בקיצור הלך הכרטיס. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כזה. השאלה היא אם לקנות אותו או שאפשר לחסוך 100 שקל ולקנות את ה-Audigy SE 7.1, האם יש הבדל בסאונד ביניהם? או שיש אלטרנטיבה של כרטיס אחר במחיר הזה שעדיף על שתיהם?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by shakedd,

יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by adis50,

אני זקוק להמצלה על כרטיס טלויזיה שתומכן באופן מלאה בHD (יש לי ממיר HD) אני זקוק לכרטיס שמקליט תוכן (גם HD) ויוכל להקליט יותר מ2 תכנים יחד בנוסף אני זקוק לכרטיס שמאפשר לי לכוון את ההקלטה (גם לעוד מס' ימים) ושתיהיה לו תאפשרות להדליק את המחשב במידת הצורך (ואם יש גם לכבות מה טוב) אני לא יודע איך זה עובד אבל יש לי ממיר HD של הוט אני רוצה שתיהיה לי תאפשרות לראות טלויזיה גם תוך כדי ההקלטה ועל גבי הטלויזה ולא על מסך המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by yoni_yoni,

שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. אני צריך לקנות רמקולים למחשב ולפי מה שהבנתי הaltec ממש טובים והמחיר טוב. באינטרנט ראיתי את הסוג של הatp3 ויש עוד אחד VS2421וAltec Lansing . התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח מה אתם אומרים כדאי? או שעדיף סוג אחר של רמקולים? ואם זה אפשרי אפשר קישור לאתר אמין שיכול להביא לי תמוצר כמה שיותר מהר ובטוח? תודה רבה אנשים חג שמח!

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. עדיפות לאזור חיפה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by R0ck,

73 אחוזים. קצת גבוה, לא? קונפיגורציה של 4 רמקולים - פלט אנלוגי ודיגיטלי + קידוד ב AC-3. מעבר לאוזניות וביטול כל קידוד דיגיטלי שהוא, מוריד ל70 אחוזים.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי Jסליחה על הבורות אבל אני צריך הסבר או לינק להסבר ומחשב עם אינטרנט חוטי במהירות 5 מגה שמרוחק כמה מטרים מהטלוויזיה ובעתיד UA48H6400יש לי סמארט טיוי של סמסונג יהיה גם פלייסטיישן אני לא כלכך יודע איך והאם צריך שכל הדברים האלה יהיו מחוברים אחד לשני איזה מהירות אינטרנט במינימום צריך בשביל סמארט טיוי ? 20 מגה ? האם יש איזה כבל שאני יכול לחבר בין המחשב לטלוויזיה שיספק אינטרנט לטלוויזיה וגם חיבור פיסי של המחשב לטלוויזיה שיאפשר הרצה של תכנים שנמצאים על המחשב ? והאם בשביל קודי ( לא ממש יודע מה זה מעבר למה שקראתי באינטרנט ) צריך חיבור פיסי בין המחשב לטלוויזיה ? אם לא, אני מניח שאני צריך אינטרנט אלחוטי שמסופק ע"י נתב…

19. Started by Ayra,

שלום לכולם וברוכים הנמצאים. מצבי כדלקמן: וידאו (סוני) מת בגיל 14, מי יתן מנוחתו עדן. מאז נקנה, השוק השתנה ואין לי מושג מי החברות המובילות ומה הישומים הראויים. מחפש מכשיר אמין, שיחזיק שנים (כנראה לא אזכה לקנות שלישי) בעל איכות טובה: סדר גודל למחיר - סביבות 1,500 שח'. שאלותי הן: 1. ניקוי פנימי - יעיל או עוד רכיב עם פוטנציאל קילקול? 2. מה משמעות כמויות הראשים? האם הם מאריכים את חיי המכשיר? 3. מה הם חיבורי SCART ? 4. האם יש חברה הנחשבת כיום כמתמחה במכשירי וידאו? אודה על כל עצה. שבוע טוב, ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מתלבט בין כמה דגמים, EMU 0404 ESI JULI קריאטייב AUDIGY 2SZ, או SB X FI 0550 המטרה היא כרטיס איכותי, מיועד לאודיו בעיקר עבור פרוייקט מחשב ברכב הדרישות הם, (בין חומרתיות, בין דרך תוכנה כגון ASIO ) להוציא דרך הכרטיס 4 ערוצים, בסטריאו ( צמד קדמי וצמד אחורי) הJULI מגיע כבר עם חיבורי RCA עבור המגברים - שזהו יתרון מבחינתי, את ההזמנה אני מבצע בלאו הכי דרך איביי, ולכן המחיר לא כ"כ משחק (אם צריך אני אתפשר על משומש עבור כרטיס שיענה על הדרישות) דרישה נוספת - הממשק חייב להיות PCI בכדי להתאים ללוח, כל אפשרות נוספת של חיתוכים למיניהם תתקבל בברכה. תודה רבה אלי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  22. שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  23. אהלן חברים, לא פעם אני רואה בפורום כללי דיונים של המלצה על אלבום כזה או אחר (ואני מודה כי לא פעם חטאתי ופתחתי דיון שכזה בעצמי). עם זאת, כיוון שבפורום כללי ההמלצות נופלות על אנשים שלא ממש מתעניינים, החלטתי לפתוח דיון שכזה בפורום אודיו שיהיה מיועד לאנשים שקוראים בפורום זה. ראשית, למרות הכל, נכון לעכשיו אני היחיד שיעדכן את הדיון הזה ולכן מנהל הפורום שלנו, גיא, ידאג שהדיון יהיה נעול. שנית, העידכונים יהיו פחות או יותר בקצב קבוע של פעם בכמה ימים/שבוע, זו לפחות השאיפה שלי. מה האלבומים שייכנסו לדיון הזה? כאמור, כפי שרומזת הכותרת, אלבומים שמיועדים לאנשים עם אוזן חדה יותר, טעם מעודן יותר, ובתקווה, גם ציוד טוב יותר מהממוצע. האלבומים שייכנסו לדיון הזה יעשו זאת בדר"כ כיוון שתהייה ל…

• 15 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.