אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אפשר לערוך קובץ של שיר כדי שהשיר יושמע הפוך מאחורה קדימה-כמו להפוך קלטת? זה אפשרי -אם כן אז איך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה. כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים. רסיבר: AA-R20 פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20 טייפ: CS-M01A רמקולים: SW-T30 הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים. יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים? המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום כולם, החלטתי לפנק את עצמי בנגן MP3 בנפח שיספיק לי, בין 4-6 ג'יגה שני המכשירים שהכי נראים לי כרגע הם המיני איי פוד והקריאטיב, עכשיו אני רק צריך להחליט לכל אחד יש את ההיתרונות הבולטים שלו, אבל השאלה היא מי יותר עדיף ומי יותר איכותי מבחינת סאונד? בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי... אני יודע שבטח דנו בנושא הזה בעבר אך הייתי רוצה שאנשים שבאמת יש להם את האוזניות או שבאמת ניסו אותם ולא התסכלו רק באינטרנט כי את זה גם אני יכול שיגידו את כל ההבדלים בין שתי האוזניות ואיך הם בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הנורה בoptoma hd26 שלי התפוצצה ואני מחפש להחליף אותו. אני בעיקר רואה סרטים ב1080P. הייתי מאוד מרוצה מהHD26 חוץ מזה שהמאורר קצת רועש. אחרי חיפושים וקריאה בפורום אני מתלבט בין Optoma hd146x / hd143x / HD28e או Benq th585. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ברוב טיפשותי כמו ילד קטן נכסנתי לאולסייל ראיתי רמקולים והצעתי עליהם וראיתי שהמחירון שלהם בזאפ הוא 2000+ זכיתי בהם ב 850 ש"ח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=11263800&product=1&type=1&= רציתי לדעת אם אפשר לחבר דבר כזה למחשב...אם לא מה לעשות איתם ? לבטל את ההצעה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המערכת שלי נקנתה לפני 3 שנים בערך, מערכת רמקולים 2 רצפתיים 2 אחוריים אחד סנטר כולם בגודל בינוני-גדול. הרמקולים של Audio-Laps כולם בייחד 1000W יש לי רסיבר שלJVC דגם RX-5042 ולבעיה: לרסיבר יש אפשרות להגיע ל50 .. שאני מגביה ל35 זה גבוה ואז בא איזה קטע שמגביה את השיר ובום נכבת המערכת "OVERLOAD" בדקתי את כל החוטים אם הם נוגעים חד בשני הכל בסדר .. למה זה עושה את זה? אמרו לי שזה כדי לא להרוס את הרמקולים או משו כזה.. אני לא רוצה את זה אפשר להוציא את זה באיזה דרך? לעקוף את זה? אי אפשר לשמוע שירים בלי שזה יפריעעע.. כל פעם זה קופץ ..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ניתנה לי הצעה למסך LCD של סאמסונג מדגם LA46R51 (גדול 46 אניצ') זה דגם חדש ולא מצאתי עליו אפילו ביקורת אחת ככה שאין לי על מה להסתמך.. המחיר שהוצע לי הוא 20 אלף שקל בעברו המסך. האם שווה? (מחיר,איכות וכו'..) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאלה בכותרת . ואם אפשר בבקשה המלצה לאחד מהם עד 500 שקל .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר שמעוניין לחבר סט תופים דיגיטליים למחשב בתקציב הנמוך מ 400 ש"ח.(כבר ראיתי את הEMU 04040 - לא מעניין - יקר מדי) אני חושב שסאונד בלאסטר LIVE - + כבל המחבר בין יציאת הגסטיק ל MIDI יספיקו לו - הצרה שאיני מוצא חנות שמוכרת כבל זה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=251 האם מישהו ראה או שמע ? ניר
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי נתקלתי בסוגייה שמעניינת אותי - יש סרטי HD ששוקלים למעלה מ-30 ג'יגה, שהם כמובן באיכות 1080p ומגיעים עם מספר שפות וכתוביות, לעומת זאת יש סרטים באורך דומה ובאיכות 1080p גם כן ששוקלים פחות מ-15 ג'יגה, אני שואל - למה ההבדל העצום ? ברור לי שה-Bit rate הרבה יותר גבוה, השאלה אם זה משפיע באופן דרסטי על האיכות ? (כמובן עם הציוד המתאים, מה שאין לי, אחרת הייתי בודק בעצמי ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עשרתכם בבחירת מכשיר שבעזרתו אוכל לצפות בעיקר בתכנים לצפייה ישירה מהאינטרנט בטלוויזיה mako ודומיו, ומדי פעם לראות גם תכנים מהמחשב. ראיתי את הסטיקים של ה-ANDROID הם זולים ונראים סבבה אבל השאלה אם הם מתאימים ואם הם שווים משהו. אשמח לקבל המלצות...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2 רמקולים ומגבר קטן - Microlab Pro 2 (הצורך שלי עד עכשיו היה יותר למוזיקה אז זה הספיק לי). http://microlab.com/en/catalog/snyatyie-s-proizvodstva/pro-2/ עכשיו אני רוצה לשדרג למערכת 5.1 כדי שיתאים יותר לסרטים. האם ניתן להשתמש ב2 הרמקולים של Microlab שיש לי ולהוסיף 3.1 רמקולים (ומגבר כמובן). האם עושים קומבינציות כאלה? או שיש עדיפות משמעותית לקנות מערכת 5.1 שלמה של אותה חברה? תודה, אביב
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי השבוע רמקולים 2.1 ATP3 . הבס משמיע כל הזמן זמזום חלש כשאני לא מנגן. גם ניתוק של יחידת הבס מכניסת האודיו לא פותרת את הבעיה . רק כיבוי מוחלט של הרמקולים מפסיקה את הרעש המעצבן. זו תופעה מוכרת או שאני צריך להחליף את הסט ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל סליחה על הבורות..אני פשוט לא מבין בכל הקטע הזה של אודיו... :s05: אז ככה.. א.מה קובע את איכות הקול? הרמקולים או הכרטיס קול? והאם הדבר שקובע לבדו יתן לך איכות קול טובה... ב.ראיתי שיש כרטיסים קול של 2.1 5.1 ו-7.1 מזה המספרים האלו והם הם קובעים את איכות הקול? ג.איזה רמקולים וכרטיס קול מולצים היום במחיר של ביחד עד 500 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהליין, בבקשה אנשים אני כבר משתגע.... חיברתי את המחשב לטלויזית LCD שלי, אבל הוא מגיב רק שאני מחבר את יציאת ה VGA... יש לי כבל SVIDEO איכותי אפילו מחובר במקביל לטלויזיה וכלום לא קורה שם.. קראתי את המדריכים של NVIDIA והם אומרים שכולה צריך להגדיר יציאה כפולה, אז אני הולך ללוח בקרה המשוכלל שלהם והוא לא נותן לי לעשות את זה אני אשכרה רואה אפשרות אחת בלבד.... מה עושים? איך מגדירים את זה?? למה זה כזה מסובך?? התקנתי את הדרייברים לכרטיס מהתחלה לשום דבר לא השתנה... איפה מגדירים לכרטיס על איזה יציאה להתמקד... חשוב לציין, אני על ויסטה... תודה תודה מראש! ומי שיודע את זה מבחינתי גאון....
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
קניתי בשעה טובה את הZ2300 מחול עכשיו שאני מחבר כאן אז עשיתי הכל לפי ההוראות ויש לי את זה שמשנה לשקע של הארץ(זה נקנה מאמריקה) אז בקיצור אני מחבר למחשב יש רעש חלש של זמזום ולא שומעים צלילם(הדריבר כבר מותקן שדרך אגב כבר קניתי X-FI) חשבתי אולי זה הX-FI אבל זה לא הוא חיברתי לטלוויזיה אותה בעיה של זמזום משהו יכול להגיד לי מזה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה אני יכל כרגע לקנות רק בארץ (כי אין לי משהו בחו"ל או שחוזר מחו"ל בזמן הקרוב לצערי) ואני צריך מגבר נייד לאוזניות החדשות שלי ה-AKG K601 אני ישמח גם לאתרים של חנויות כי גם את זה לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד E2180 או משהו דומה וכרטיס ATI X1900XT. הוא מנסה לראות סרט MKV של 720P ומידי פעם הסרט קופץ. ניצול המעבד בקושי מגיע ל-30% במהלך הסרט ואין לו תוכנות פתוחות ברקע (חוץ מאנטי וירוס ומשהו של BLUETOOTH). הסרט מופעל עם MPC-HC.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-