אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן של sony dne-510 עם cd text וכשאני מפעיל שיר בעברית אני לא רואה את השם וזה נורא מעצבן כי אם אני רוצה לחפש שיר 1 מתוך 300 זה קצת קשה אז יש איזה דרך שאני יוכל לראות את השמות אני יודע שאני יכול לרשום פשוט את השמות באנגלית אבל שתי דברים גם זה לוקח הרבה זמן וזה מעצבן וגם זה אחרי זה בווינאמפ לא נוח
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני מעביר תמונות לנגן אני רואה את הקבצים (אני מעביר אותם לתיקייה שנקראית PICTURE אבל כשאני מדליק את המכשיר אח"כ אני לא רואה את התיקייה בכלל! למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש, אני מצליח לשמוע במדיה פלייר אך לא רואים תמונה - גם בתוכנת מדייה נוספת שהתקנתי המצב זהה. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIn7 64bit עד עכשיו הייתי עובד עם XP. יש לי כרטיס קול Creative X-FI Xtreme Gamer Fatality אחרי שהתקנתי את הדרייברים והגדרתי במדיה סנטר שיש לי 5.1, בסרטי HD לא הייתי שומע 5.1 ובסוף עליתי על זה שלא מותקן לי AC3 Filter אחרי שהתקנתי.. העניין הסתדר.. אבל רק בסרטים. אם אני מפעיל שירים אני לא שומע את הסאב.. כשהיה לי את הדרייברים של XP הייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס קול שנקראת Enable Bass redirection וכשעשיתי את זה.. הייתי שומע גם בשירים שמשדרים סטריאו את הסאב. אבל עכשיו אני לא מצליח לשמוע את כל הרמקולים כשאני מפעיל שירים. יש איזה מקודד שצריך להתקין או איזה תוסף?
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס TV המחובר בחיבור RF לממיר של YES יש וידאו והוא מצליח להקליט אבל אין אודיו מה עושים ואיך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט כל שאר הפרטים נמצאים במפרט מימין עכשיו תראו אני שומע תמיד בכל ה4 רמקולים חוץ משאני רואה טלויזיה במחשב שאז אני שומע רק בצד שמאל (רמקול שמאלי קידמי ושמאלי אחורי) חיברתי את הרמקולים ללוח בחיבורים FRONT speaker וrear speacker *עכשיו אני רואה שיש הדבל בין המדריך שקיבלתי עם הלוח לבין זה שאני רואה עכשיו באיטרנט על הלוח שלי אחד אומר שחיבור של האחורי זה של הצד והשני אומר הפוך אבל אם אני מחבר את זה לחיבור השני שהאיטרנט אומר שהוא כיביכול האחורי אני לא שומע בוא...*
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף רמקולים ולשחק בהגדרות של המחשב הכל על איזון אמצעי ועדין לא מצליח לשמוע ברמקול הימני
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של logitech z5500 וכרטיס קול חיצוני בחיבור usb של קריאטיב x-fi 5.1 וכאשר אני מחבר אותם עם הכבל האופטי מתי שאני רואה סרט שתומך ב5.1 אני לא שומע את הדיבור רק רעשי רקע אם זה סרט שלא תומך ב5.1 אני שומע את כל הצלילים שאני מחבר עם lp רגיל הירוק שחור וכתום יש מצב אחד שנקרא 6 ch direct שרק בו ניתן לשמוע את הדיבור בסרטים שתומכים ב5.1 מה צריך לעשות שאני יוכל לשמוע את הדיבור דרך הכבל האופטי? תודה יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקי בא אלי חבר ורצינו לשחק משהו אז החלפתי את האוזניות ברמקולים ואחר כך שאני סם את האוזניות עוד פעם אני לא יכול לישמוע מהאוזניות כלום אבל אני יכול ליראות שהמחשב מזהה אותם וכאילו הכל בסדר אבל אני לא שומע כלום האוזניות מחוברות USB בבקשה תעזרו כי אני מתחיל להישתגע
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי ממיר ליצאית VIVO, עכשיו חיברתי רק יציאה צהובה של התמונה ואני לא יודע איך לחבר את הסאונד.. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול 7.1 ערוצים ומערכת רמקולים של 5.1 ערוצים. אני לא בטוח מתי אני אמור לשמוע בכל הרמקולים, אבל חוץ מבשני הקדמיים אני לא שומע באף אחד מהרמקולים. ניסיתי במוזיקה, משחקים וסרטים, אבל אני שומע רק בשני הקדמיים בכל האפשרויות. יש רק תוכנות מסויימות לסרטים ומוזיקה שאפשר לשמוע דרכם בסראונד או שאני צריך לעשות משהו?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
עד לפי שבועיים המחשב היה מחובר לרסיבר דרך כבל באורך מטר וחצי, ומחובר בתור מכשיר אחד. הכל עבד כמו שצריך. עברתי דירה, עכשיו הכבל באורך 10 מטרים ומחובר בתור מכשיר אחר. הגדרתי את חיבורי הקול ברסיבר (onkyo tx-sr606) ככה שיקבלו מידע מהחיבור המתאים, הגדרתי במחשב (לוח אם p5q כרטיס קול עליו) להוציא צליל דרך היציאה הדיגיטלית (RCA בניגוד ליציאה הפנימית שניתן לחבר לכרטיס המסך) ואין לי צליל ברסיבר. האם יכול להיות ש 10 מטרים זה ארוך מדי? אולי יש בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית. חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד. למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי. כל הדרייברים מותקנים ומעודנים. מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חדש 5.1 ערוצים ואני לא שומע את הSUB במשחקים הכרטיס הוא של חברת SOUND IMPACT בשירים שומעים את הSUB אבל כאשר אני משחק משחק הSUB לא עובד מה אני יכול לעשות
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תראו, כשאני שמתי את המיקרופון והגרדתי אותו שם במשחק אז דיברתי ואמרו לי ששומעים אותי ממש גרוע, אין לי מושג מה הבעיה כי אני מדבר חופשי במסנג'ר והכל בסדר, מה גם ניסיתי אפילו שתי מקרופונים שונים ובשניהם לא שמעו טוב, מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-