אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מחובר לטלוויזית 42 FHD בחיבור HDMI. כל פעם שאני מותח סרט תוכנתית כדי להוריד את הפסים מלמעלה ומלמטה הסרט מקרטע מדי פעם. ניסיתי את KLITE MEGA PACK + 64 BIT ואת SHARK CODECS + 64 BIT ולא ראיתי הבדל. מה שמשגע אותי הוא שהביצועים הם בדיוק כמו במחשב הישן שלי (פנטיום 4). אני משתמש בWINDOWS 7 64 BIT. אין הבדל בין MPC HC לWMC.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי תנגן הזה לפני יומיים וחיברתי הכל חיבורי video לחיבורים בטלויזיה ב avi4 אבל כשאני בא לשים דיסק dvd שיש בו רט hd 720p הוא לא מסכים לקלוט האותו וכתוב לי שהדיסק לא נקרא ניסיתי הגדרות לחבר מאחורה בנגן כבל hdmi לא עזר.אני מיואש מה לעשות כדי שהוא יקרה תדיסקים? הדיסקים הם dvd-r .תודה מראש וחג חנוכה שמח לכולם.מקווה שיש משהו שמבין בזה! זה הנגן שיש לי למה הוא לא קורא ת hd? והאם אפשר לשים לו דברים של divx? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=19046&VariantID=19047 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=336&ProductID=19048&VariantID=19049 זה עוד מידע על הדגם אם אתם צרכים!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996 בחיבור עם כבל DVI לHDMI אני יראה טוב על המסך בלי הפסים השחורים שלפעמים יש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
הכותבת אומרת הכל, אני קיבלתי הצעה על רמקולים פשוטים שעולים 320 ש"ח אבל הם מבחרה לא ידוע ואני לא בוטח במוכרים... אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כבל סטנדרטי ליציאת CHANGER מרדיו לרכב, או שלכל חברה/דגם זה משהו שונה.... בגדול אני מעוניין לחבר את הנגן MP3 שלי, ליציאת CHANGER של הרדיו, זה בעייתי (בנושא ההגברה וכו')? ואיזה כבלים אמורים להיות מתאימים לכך ?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי דבר שני חיברתי את המחשב שלי לרסיבר (yamaha rxv 579 אם אני לא טועה זה הדגם) עם קבל אודיו דיגיטלי (psdif) עכשיו יש לי רמקולים 5.1 שאלה ראשונה. יש לי במחשב כרטיס קול מובנה ואני חושב לקנות לי כרטיס קול חדש איזה הכי כדאי לי ? (מבחינה שאני יחבר אותו לריסבר כמובן יש תקציב של בערך 300 שקל) שאלה שניה. יש לי מערכת הפעלה win 7 יש דרך להגדיר את המערכת יותר טוב ככה שישמעו יותר טוב במערכת ? מממ שאלה שלישית. חיברתי את המחשב לlcs 32 inch nec hd שלי עם חיבור hdmi בקיצור השאלה מה הרזולוציה הכי טובה לזה ? אני משתמש כרגע ב1024^768 זה הכי טוב? (הטלויזיה לא full hd) אם לא כמעט כל רזולוציה שניסיתי לא רואים את כל המסך מחשב בטלויזיה כאילו זה חותך את זה בצדדים…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחפש להחליף את ה2.1 CREATIVE (שת'כלס מאוד אהבתי, פשוט הם הלך נדפקו כבר) בתקציב עד 500 ש"ח , רצוי מאוד פחות, אבל על איכות לא מתפשרים ,כך שאם יהיה משהו ממש טוב ב500 ש"ח , סבבה. אני צריך שיהיה REMOTE CONTROLLER איזהשהו , אם זה שלט, או כל דבר אחר. לפי מה שהבנתי ה GigaWorks T3 JBL CREATURE II אמורות להיות בחירות טובות , לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום ב ATP 3 רציתי לדעת אם צריך לפתוח אותם כי בינתיים שמעתי בהם רק איזה 5 שירים כי לא ידעתי אם צריך או לא... בכל אופן אם צריך אז איך בדיוק.. תודה ושבת שלום לכולם עריכה: כרטיס קול X-FI PLATINUOM
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD של טושיבה 37RV733 . שאני מדליק אותה לוקח לה משהו כמו 30 שניות להדלק.. אם אני מכבה אותה אחרי שהיא כבר דלוקה, ומדליק שוב, היא בתוך 3-4 שניותי נדלקת. דיברתי עם טושיבה אמרו לי שזה קשור כנראה למתח גבוה בחשמל.. אבל בתכלס יש לי עוד 2 טלוויזיות שלהם בבית, ובהן הכל תקין והן נדלקות מהר. *מדדתי שוב פעם אחרי שהיא הייתה כבוייה שעה - 55 שניות לקח לה להידלק - ועוד 5 שניות להציג את הערוץ שבממיר.. אתם חושבים שכדאי להחליף את המוצר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי אוזניות (לא חשוב ממש איזה, רק שהן יכולות להיות ממש חזקות בדיסקמנים וכאלה) ומשום מה שאני מנסה לשמוע איתן במשחקים אני שומע נורא חלש... אין אפשרות להגביר איכשהו? חיברתי אותן לאן שהרמקול התחבר קודם, ועכשיו הגברתי כמה שאפשר דרך המשחק ודרך הVOLUME CONTROL, וזה עדיין חלש.. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
kenwood kr-v6050 הוא טוב? והאם שווה לתקן אותו?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז החלטתי שאני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר בשביל מוזיקה וסרטים. חשוב מאוד לא לחרוג 500 שקל! אשמח להצעות! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו.... רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר? איזה מהם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית CRT TOSHIBA 29SF6SC לפני כמה ימים היא נפלה מגובה חצי מטר ומאז יש עלייה מין סימנים צבעוניים כאלה כמו מתי שמקרבים מגנט אל הטלוויזיה הסימנים נחלשים מתי שמקרבים מגנט לטלוויזיה וגם מאז שהיא נפלה התמונה קצת מעוקלת כלפי מעלה באמצע ומתי שלוחצים על הצג מידע(ממיר הוט) פתאום הכול עולה טיפה למעלה בקיצור אמרו לי שיש איזו דרך לאפס אותה שהכול ייעלם זה נכון? ואם לא יש דרך כלשהיא לתקן אותה? כי פשוט כואב הלב, היא עבדה מצויין לפני זה... ואם כדי לאפס אותה צריך את הספר , יש לי אותו פשוט אין לי כוח לחפש... אם תגידו שצריך אני אחפש... ואם צריך תמונות מחר אני אעלה... לילה טוב ותודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אנו סטודנטים ששוכרים דירה ומעוניינים לקנות מסך לסלון. היינו מעדיפים לרכוש מסך בגודל 40"-42", אך באם התקציב לא יאפשר נתפשר על 37". התקציב שלנו לא גבוה, כלומר היינו מעדיפים לא לחרוג מה4K ואף להשאר בתקציב נמוך יותר. אנו מגששים באפילה ולכן אמקד אתכם יותר - אנחנו רוצים את מה שנקרא התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הזה. כלומר, אם נתבקש לחרוג מהתקציב ולגרד עוד כמה מאות שקלים בשביל מסך טוב בהרבה - נעשה זאת. אודה לכם אם תתנו לנו הצעות קונקרטיות לגדלים הנ"ל. השימוש העיקרי הוא ל-DVD\DivX, וגם HD במידה מסויימת, אך אין לנו חלומות על 1080P במחיר הזה. תודה מראש, גיא.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-