עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rhx,

שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  2. שלום, תחילה אני צריך המלצה לחנויות טובות, רצוי באיזור הדרום. התכנון הוא: מגבר, 5 רמקולים, ואיזה DVD או אפילו בלו-ריי. הדרישה היא חיבור לYES ב HDMI, אם אפשר אז גם שני חיבורים. חיבור USB וחיבור נוסף לרמקולים. יכול להיות שצריך גם חיבר ל DVD או שזה ה USB? אשמח הצעות לרמקולים. איך רצוי לחלק את הכסף בין כל הרכיבים? הבנתי שהמגבר צריך להיות 30 אחוז מהעסקה.. זה נכון? אשמח לשמוח הצעות מומלצות שלכם. בן

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by rene,

בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by totah,

פשוטה ככל האפשר, שניתן לשמור איתה בקלות קבצים כ Wav או אפילו MP3. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  6. Started by Check_Point,

אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by arik_bulldog,

קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  9. מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by TaL_F,

היי. יש לי התלבטות בין 2 אוזניות. אני מתלבט בין Sennhieser MX 400 לבין Sony MDR-E828LP. הביקורות באמאזון טובות על שניהם. http://www.amazon.com/Sony-MDR-E828LP-Fontopia-Earbuds-Winding/dp/B00008VF63/sr=8-6/qid=1168079568/ref=pd_bbs_6/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/Sennheiser-MX400-MX-400-In-Ear-Headphones/dp/B00004Z0BN/sr=1-2/qid=1168078043/ref=sr_1_2/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=musical-instruments על איזה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by wesam1,

מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Norm4nde,

הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by matizami,

יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by ^DaGoN^,

ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב HTPC ורציתי לברר כמה דברים: אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית CRT דרך חיבור composit ולמסך מחשב דרך חיבור VGA. האם אני יכול לראות טלוויזיה ו/או להקליט (בעודי צופה דרך מסך הטלוויזיה כמובן) ובמקביל לעבוד על המחשב (אינטרנט או משחקים), או שאני חייב לבחור מבין השניים. שאלה קצת פחות קשורה(אבל די חשובה עבורי): אם אני מחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר (בלי ממיר ביניהם) אני מבין שאני אוכל לראות רק ערוצים בסיסיים כמו 22, 10 ו- 11 אבל האם אוכל להקליט משני ערוצים בו זמנית, או לצפות בערוץ אחד ולהקליט מאחר (כמו HOT MAGIC)?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by huber,

אני זקוק לרמקולים למחשב וראיתי את ההצעה שלמטה. מכיוון שלא עולה לי בראש רמקולים יותר טובים מאלו בטווח של עד 1500 ש"ח בארץ ומכיוון שאני לא מתכנן על מערכת קולנוע ביתית יוקרתית אלא רק על מערכת למחשב, כן שקלתי לשם שינוי את ההצעה הזו. שימו לב, אני מודע לכך שזו לא ממש ההצעה הכי טובה שיש, אך השאלה שלי אם בטווח מחיר הזה יש משהו יותר טוב והאם הרמקולים הללו באמת זבל אמיתי או סבירים. האם בטווח של עד 1500 ש"ח רק לרמקולים הייתם לוקחים רמקולים אחרים למחשב ואם כן אלו. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2011486

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by EAD,

טוב נו מה ארשום כל דבר פעמיים?! אוקיי, יודע מה אני ארשום פה קצת בקצרה, אז ככה כדי לבחון את הPICO כDAC, בדקתי איך הוא פועל עם הAQUA שלי. כלומר, חיברתי אותו לUSB ומיציאת האוזניה שיש לו, לAQUA שלי (באמצעות כבל מתאים של מיני לRCA). לכן גם נוח לבדוק ככה, כי זה בין לבדוק את הAQUA כשמחובר לDAC שלי (OMZ בגרסה 4.2 עם PRE AMP בפנים ומגבר אוזניות) לבין הDAC הפנימי של PICO. את העוצמה של הPICO שמתי על משהו כמו 75-80 אחוז, עוצמה גבוהה שלא תוריד מן הLINE מצד אחד, ומצד שני עוד לא תתן עיוותים כמו ששמים ב100 אחוז נניח. אז איך שומעים? טוב מעולה, מה חשבתם? ;D וברצינות, הDAC שלו מאוד איכותי, ההרגשה היא שהסאונד מאוד "זורם" קשה להסביר ואולי זה בגלל חיבור הUSB. אבל באמת שDAC פני…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. טוב, אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led. ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר. ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים. אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה - המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר. אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3). גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי. אה, לגבי Full Led Matr…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by Nemesis,

היי, יש לי מקרן Mitsubishi HC3100 עם מתקן תלייה כנ"ל: http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3032 המתקן הזה לא יציב בגרוש, וכמה שלא מחזקים את הברגים, נגיעה קטנה בכבל HDMI שמחובר במקרן מיד מסיטה את המקרן. מישהו מכיר מתקן תלייה טוב? או מתאים ספציפית לדגם?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  25. היי אני רוצה לקנות טלויזיה עם תמיכה מלאה ב-HD בגודל 32 אינץ' יש לכם המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.