עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי בעיה מוזרה עם ה-Sound במחשב שלי. יש קבצי MP3 שמשמעים מצויין ואין בעיה, ולעומת זאת יש אחרים שעושים כל מיני בעיות מוזרות. הבעיות הכי נפוצות הן קפיצה דראסטית בעוצמת הקול של השיר או פשוט רעשים מטורפים של חריקות סתם ככה באמצע השיר. שלחתי את הקבצים לחבר והוא שומע אותם טוב. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by FeedMe,

מה אתם אומרים על הליין החדש של סנהייזר? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by SomeoneUknow,

אין לי מושג אם קוראים לזה טיפ או ספוג או עיגול קטן ששמים על אוזניות INEAR , אבל האוזניות שלי לא מספקות אטימה מלאה ואני רוצה לקנות גם כמה טיפים טובים (אני מזמין מEBAY) יש איזה חברה שמייצרת (אני קונה Sennheiser CX 400 ) במיוחד או שזה של SENNHEISER אבל עוד כסף ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by KRS1,

בדקתי היום בחנות באיזור שלי לגביי זוג רמקולים ורסיבר עד 3000 ש"ח. המוכר הראה לי זוג רמקולים רצפתיים שממש מצאו חן בעיניי: klipsch sf1. לפי אתרים באינטרנט מחירם נע בין 4000-5000 ש"ח, המוכר הציע לי אותם ב 1800 ש"ח מכיוון שהם מתצוגה וזה הזוג האחרון שישנו בחנות. עכשיו אני בהתלבטות גם לגביי המחיר שנראה לי תמוה ( נמוך מאוד ביחס למחיר המקורי) וגם לגביי קנייה של מוצר מתצוגה. יש דעות בעד\נגד?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by idan1836,

יש לי אייפוד פוטו, ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. הצלחתי להשמיע דרך הטיוי עם כבל RCA פשוט (מבננה אחת מתפצל ל2). הפעם רציתי להראות תמונות דרך הטלויזיה, ויש ברשותי כבל כמו הRCA אבל שמתפצל מבננה אחת ל3 בננות (צהוב,אדום,לבן). שאני מחבר את הכבל לטיוי אז שומעים את המוזיקה ויש רעש כמו של ערוץ לא מכוון ברקע. מה עושים ? האם הכבל הזה טוב ? (בתמונה למטה) או שצריך כבל אחר .. http://wdic.asuka.net/plugins/rca-plug.jpg

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by barak19876,

מישהוא מבין בכלל מה זה??? איזה ערוצים זה יקלוט כמה זה יעלה בערץ איפה אפשר להשיג את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by jetman,

EP-630 http://ivory.co.il/product.asp?produ... ... atCode=417 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5711 CX300 http://ivory.co.il/product.asp?produ... ... atCode=417 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6199 ו CX200 http://ivory.co.il/product.asp?produ... ... atCode=417 לא יתנגד לעוד הצעות זה בעקרון ,חשבתי גם על גדולות ,אבל לא רואה את עצמי מסטובב עם דברים כאלו בחוץ גם לא נעים לי עם גדולות ,מעדיף in-ear

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by Game5,

שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה

11. Started by yuvalt,

היי, מישהו יודע אם כבר מוכרים בארץ נגן DVD שיודע לנגן גם CDs שיש עליהם קבצי WMA? תודה יובל

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by TectoR,

אני מחפש אוזניות עד 300 שקל. אני צריך את זה בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה (במחשב) ולראות איתו סרטים(אני גם מתרגם סרטים ואני צריך לשמוע טוב מה הם אומרים). אני לא ממש מבין בזה, אז אשמח לשמוע הצעות תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by t d,

שלום! ברשותי IRIVER IHP 120 וכבר איזה כמה חודשים אני מחכה שיצא עדכון עם עברית לנגן... בקריאה בפורום הבנתי שיש כבר דבר כזה... רציתי לדעת אם הוא רשמי? ואם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש! t d

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by domiel,

אני מחפש אוזניות שהם גם מבודדות,גם טובות למוזיקה,וגם טובות למשחקים ב300ש"ח. בעיקרון לפי מה שראיתי רק הicemat sibiria טובות...והם עולות 100 שקל יותר...אין לי את ה100 שקל האלו ואין לי את הזמן לעבוד בישבילם. האם יש אוזניות שעונות על בקשתי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. שלום לכולם! כרגע יש לי microlab SOLO 7 (לא 7C (הבדלי הספק)) ואני רוצה להוסיף סאב כי זה מה שבאמת חסר לרמקולים הללו. אני מחפש סאב אקטיבי במחיר גג עד 700 ש'ח. אני לא מכיר חברות או הספקים כדאיים (כש הSOLO 7 עם 110W RMS) לכן אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

18. Started by omer323,

אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by bad-sector,

קניתי רמקולים שווים חבל"ז (LOGITECH Z-640), אני מרוצה חבל על הזמן, אני עם כרטיס קול O/B שתומך ב 5.1 ערוצים... יש לי הזדמנות לקנות מהחיפאים ב 150 ש"ח SB LIVE 5.1, כי חבר שלי הולך לשם - אז אני חוסך את עלויות המשלוח.... האם זה שווה את ההשקעה? או שאין טעם? מה יתן לי הכרטיס שאני לא שומע עכשיו?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by yotam360,

תודה!

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by Nemesis,

היי, יש לי Grado SR-60 אשר משמשות כאוזניות המחשב שלי. מחוברות ליציאת האוזניות של Audigy 2 ZS לעיתים הן מעט מעוותות את הצליל, והבעיה אינה במקור. הווליום לא מאוד גבוה. האוזניות האלה דורשות הגברה מסיבית יותר גם ברמה כזו, בשביל סתם לא לחרחר?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  24. שלום וחג שמח אני צריך הצעה לרמקולים 2.1הכי טובים שאפשר לקנות באזור ה 150 שקל לחבר למק, למוזיקה וסרטים. אני ראיתי את http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db135660=135662,135677,135676,135675,290387&db58893=129103,129104&db26647=26963,26964&db58835=58837&orderby=price Creative SBS A100/A200 MicroLab M113/M119/M111 Logitech S220 ואם אלה של 160 או 170 ממש שווים את זה אז תציאו...

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים