אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD של פיונייר DV393S, יש לו 2 יציות אודיו, זאת אומרת 2.1 סה''כ, חשבתי לעצמי במקום לקנות מגבר לקנות מפצל ל5.1 ולחבר רמקולים מוגברים. השאלה אם יש דבר כזה בכלל..כי זה סתם עלה בראשי העניין המטורף הזה. ועוד משהו, אשמח אם תציאו ערכת קומפוננט טובה בטווח של עד 1000 ש''ח.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לקחת אותו מקור לעשות לו המרה ל aac/mp3 ואז לwave ואז חזרה לmp3/aac כזה כ 50-100 פעמיים ב128K בaac ו192K בmp3 כדי לתת לmp3 יתרון ואז בסוף לשמוע מה יוצא כך אפשר לדעת מי מסיר הכי הרבה עכשיו הם itunes יכול לעשות לולאה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אם הX16 עדיף על הX13 אז למה עשו באתר ביקורת על הX13 ולא על הX16? דרך אגב המוכר בחנות אמר שאם אני רוצה מוזיקה יותר עם טרנסים ובומים אז הX13 עדיף אבל עם אני רוצה להקשיב למילים ולשמוע ברור אז FC330 מתאימים.דרך אגב איך הם? ולסיכום הX13 ו16 הם עם שלט מה קורה אם זה מתקלקל? זה אחת הסיבות שאני מעדיף ללכת על הFC330 אני אשמח אם תוכל לתת לי יתרונות וחסרונות של שלושת הרמקולים או אולי ביקורות כדי שאני אוכל להחליט סופי תודה על כל העזרה (אני כבר שובר את הראש בנוגע לקנייה הזאת למעלה מחודש)
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין ב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Accessories (VC20 - שורה ראשונה, ראשון משמאל) וב: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones (THE PLUG - שורה ראשונה, שני מימין) או שאם יש לכם המלעה למוצר(ים) עדיפ(ים) בתקציב של עד 200 ש"ח (+/-) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום . צירפתי במסמך word סרטוט של מערכת יחסית פשוטה. מדובר במחשב עם כרטיס מסך עם שתי יציאות כאשר יציאה אחת מסוג DVI הולכת ישירות למסך LCD קיים פה אין בעיותכמובן . היציאה השניה מסוג VGA צריכה להכנס לבורר עם שתי כניסות האחת כאמור VGA מכרטיס המסך,הכניסה השניה צריכה להגיע מנגן DVD שעדיין לא נקנה . היציאה מהבורר חייבת להיות יציאת VGA למסך מחשב כך שבמסך ניתן יהיה לבחור בעזרת הבורר בין צפיה במחשב עם מסך מורחב לבין צפיה בסרט DVD מהנגן. המסך השני לא נקנה עדיין הוא צריך להיות מסוג 19" LCD עם כניסות VGA DVI או אולי גם HDMI תלוי אם זה דרוש למערכת. הנעלמים במשוואה הזאת הם: איזה סוג יציאה חייב להיות בנגן DVD איזה סוג בורר צריך להיות בהתאם לסוג הנגן וכדי שיתמוך בצפיה במסך מורחב או מוכפ…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן לראות סרטי HSBS (תלת מימד) על מסך רגיל עם משקפי תלת מימד אקטיביים? הרי כל מה שעושה טלוויזיה 3D היא מרעידה בצורה מסויימת את 2 חלקי המסך ימין ושמאל לכל עין. ***שאלה נוספת - יש משקפי תלת מימד חדשות ביס פלנט שמחלקים כבר חינם - הם נראות רגילות לחלוטין (אותו צבע לכל עין, פאסיביות) - אז איך זה עובד ? אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע כי אני לא יודע מה לחפש. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שמרוחק כ 15 מטר ושני קירות בטון מהטלויזיה. אני רוצה לשדר וידאו ואודיו לסלון, 1. אלחוטי - מישהו מכיר משדר חזק מספיק ? 2. כבלים - זה רחוק מידי לחיבור ישיר, יש אפשרות לחבר מגבר לאות בדרך ? תודה , שחר.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ההלן! היום קניתי את הסט של לוג'יטק, הz-560..... מקווה שיגיעו אלי עוד השבוע עכשיו הבעיה שלי היא מיקום הרמקולים בחדר מפני שהחדר שלי די בעייתי בקטע הזה.... הבעיה העיקרית שלי היא הרמקולים האחוררים.. הסטילים הקדמיים ילכו 30 ס"מ מעל האוזניים והסאב הולך לעונש בפינה מתחת לשולחן עכשיו הבעיה שלי היא איך בדיוק אני ימקם את האחוריים מאחורה... כדאי לי אולי לחבר אותם לקיר? הוספתי גם תרשים עלוב למדי של החדר שלי... נ.ב מידות של החדר זה 3X5 מטר... תודה מרשא!!!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי מקרן Mitsubishi HC3100 עם מתקן תלייה כנ"ל: http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3032 המתקן הזה לא יציב בגרוש, וכמה שלא מחזקים את הברגים, נגיעה קטנה בכבל HDMI שמחובר במקרן מיד מסיטה את המקרן. מישהו מכיר מתקן תלייה טוב? או מתאים ספציפית לדגם?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את הכרטיס והרמקולים הנ"ל ועקב כך שאין לו חשבון כאן הוא ביקש ממני להציג את הבעיה. הייתי אצלו היום, חיברנו את כל הרמקולים לסאב ולסנטר כמו שרשום במדריך. עכשיו, לגבי החיבור לכרטיס קול נתקלנו בבעיה. במדריך של הLogitech רשום "חבר את החיבור הירוק, לחיבור הירוק בכרטיס הקול" הבעיה היא שבאודיגי אין צבעים הכל זהב, וגם בחוברת של הAudigy רשום רק: Line out 1 Line out 2 Line out 3 הנה תמונה של הפנל האחורי של הכרטיס: http://www.gzeasy.com/newsphoto/y2k2-09/0923/cr4.jpg עכשיו, לLogitech יש 3 חיבורים שמתחברים לכרטיס קול, אחד ירוק, אחד שחור ואחד כתום, לאן לחבר כל אחד באודיגי? עכשיו, אחרי שנחבר את זה טוב, (יכול להיות שכבר עכשיו זה מחובר טוב), איך להגדיר בדריברים של הכרטיס ש…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-