אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש DRIVER לכרטיס קול הכי פשוט [זה לא בשבילי לכן אני לא יודע איזה דגם] וזה למערכת XP ומשום מה המערכת לא זייהתה הפעם את הכרטיס קול אפשר של החברות המוקרות שמוכרות מחשב עם כרטיס קול.....? Sound Blaster
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה המצב חברים אני מעוניין לקנות אוזניות טובות שמבודדות רעש למחשב בעיקר משחקים וסרטים ראיתי את Sennheiser HD205 שהם מאוד מומלצות אז אני שואל אותכם אם שווה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה בעיה לחלק מכם, אבל אשתף אתכם משהו יעיל. קונים מדבקות להגנה על מסך של palm, וחותכים בגודל המתאים לLCD המדובר. זה אומנם יהיה עם בועות אוויר ולא יראה משהו אבל זה מגן מצוין מפני שריטות. כל מה שנאמר פה והתוצאות של כל מי שרכש מדבקות אלה וגרם נזק או אובדן לעצמו או ציודו הן לא באחריות הכותב של הודעה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מעניין שניתקלתי בו במקרה, נראה מעניין מאוד. חבל שאין פה iRiver או RIO כלשהם, אך גם מה שיש מספיק בהחלט. נראה כי השופל של אפל קורע לשאר את הצורה עקב צורת ההגברה שלו פוש-פול, מה שאומר שיש 2 טרנזיזטורים, אחד לדחיפה ואחד למשיכה (כמו אצלי במגבר, רק שאצלי זה שפורפרות ;D). בהחלט מרשים מאוד לראות את הבאס המעולה שהוא מצליח להציג. גם הזן מיקרו לא רע, אבל לא באותה הרמה בכלל. http://home.comcast.net/~machrone/playertest/playertest.htm Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום ! הביאו לי נגן DVD פיונייר מדגם מאוד מיושן: DV-350, הנגן מנגן מצויין סרטי DVD ו- VCD אבל כאשר שמים בו סרט בפורמט SVCD מתחילה הבעיה. הוא מנגן את הסרט אבל הוא מכווץ את התמונה אנכית. מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי צריך המלצה לרמקולים עבור ה PS4, ברשותי המסך מחשב הבא: מסך מחשב גיימינג "Acer Predator 4K IPS XB321HK 32 יש לו יציאת HDMI אחת שהולכחת ישירות ל PS4. יציאת USB חוץ מזה לא הבחנתי ביציאות מיוחדת חוץ מ DP שלא ממש רלוונטי פה. תקציבכם: עד 1500 שקל מה השימושים שלכם בציוד? משחקים ב PS4 בקשות מיוחדות: שיהיה איכותי, אם אפשר סאונד בר עוד יותר טוב מחו"ל או מהארץ? מהארץ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בסט של 2.1. התפלגות השימוש היא בערך כזו: 60% משחקים, 40% מוזיקה. תקציב: לא יותר מ- 2000 ש"ח. כיוון שאני משחק הרבה הייתי משקיע בסראונד, אבל אין לי מקום בחדר להרבה רמקולים (אין לי איפה להציב אותם מאחור ומהצדדים, ולא רוצה כבלים רצים בחדר). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רכשתי אותן בחנות DJ שלייד כלי זמר בדיזינגוף סנטר. קיבלתי אחריות לשנתיים אך קבלתי אותם באריזה מקרטון OEM. אני מצרף תמונות של האוזניות[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 22:02:49 תמונה נוספת[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ניתן לחבר XTREAMER למסך עם חיבור VGA בלבד? יש לו רק יציאות RCA ו-HDMI ואני לא יודע אם יש מתאם מ-HDMI ל-VGA בכלל... זה לא יכול להיות נכון - http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=175 עולה יותר מהסטרימר עצמו! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז? איזה אוזניות לדעתכם הם האוזניות הטובות ביותר שניתן למצוא בNEWEGG עד 60 דולר? אני חשבתי על אלו בינתיים : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106158
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות למחשב שלי ואשמח לקבל המלצה בנושא. השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים, תוכנות למיניהם כמו סקייפ וטים ספיק, ומוזיקה פה ושם. חשוב לי שיהיו אלחוטיות עם מיקרופון (יש לי אוזניות חוטיות טובות), כאשר התקציב הוא סביבות ה400 ש"ח, ניתן לחרוג במידה וישנם אוזניות באמת איכותיות במחיר קצת גבוה יותר. אשמח אם הם יהיו של חברת סינהייזר, אבל גם חברות ממולצות אחרות אין לי בעיה לבדוק. תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
DirectSound3D Hardware Support או Creative Labs EAX 2 או Aureal A3D Interactive :s05:
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות לריצות בחוץ, בחדר כושר וכד'.... כל אוזניות ה in-ear למיניהן לא טובות מאחר והן לא מחזיקות בתוך האוזן ומחליקות החוצה. התקציב כפי שכתוב בנושא עד 150-160ש"ח - אשמח אם לא יחרוג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 והLCD היא פול. איזה כבל אני צריך? הוא יכול להיות גם מטר כי המחשב והטלויזיה קרובים..
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מתחת היציאה של העכבר והמקלדת יש לי יציאה שנקראת spdif_out שנראת כמו יציאה של rc (צהוב) של טלויזיה למה זה משמש???
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי... בקיצור הסיפור הוא כזה האוזניות + BT שלי ששכחתי בכיס של בגד מצאו את דרכן למכונת כביסה ושמתי לב לכך רק אחרי מס' שעות שהבגד היה תלוי לייבוש... מדובר באוזניות in ear - sennheiser CX400 ובנוסף דיבורית JABRA BT3030 עצות?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אני כבר חשבתי לקנות רמקולים די זמן ואני רואה שהATP3 מומלץ וגם היצור שלו הופסק שמתי לב שATP3 עלה פעם 290 ועכשיו זה מתחיל ב320 בזאפ ו370 בסקאי פי סי ששם אולי אקנה (הסניף קרוב אלי, אני גר ברחובות) אז רציתי לדעת אם יש משהו במחיר הנוכחי של ATP3 שיותר איכותי או שיותר יתאים לי אני שומע מוסיקה קלאסית וגם משחק משחקים (בגלל המשחקים הורדתי את הרעיון של 2.0) אז אין לי ממש צורך בבאס עצבני אבל שיוסיף אפקט במשחקים ובנוגע לדגם שאמור להחליף את ATP3 (לא זוכר את השם) לא נראה לי שכדאי לי כי גם הסלולרי והראוטר יהיו קרובים לרמקולים (לפי בעיות שהוזכרו לגבי אותו דגם) אז אשמח מאוד לחוות דעתכם על האם לקנות ATP3 במחיר הנ"ל או לקנות משהו אחר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קראתי שבIPOD MINI יש ציפ שתומך בWMA... אבל ביטלו את האפשרות הזו בFIRMWARE(?).... מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי חברים כיצד ניתן לחבר רמקולים של מערכת סטריאו למחשב? אשמח לתשובות :] תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-