עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yeonatan,

גודל 32 והמחיר הוא בערך 1700-1800... מצאתי את זו: http://www.21.tv/p-92783/LED_32_Full_HD טלוויזית FHD LED סך הכל פרטים טובים אבל החברה הפריע לי כי קראתי עליה שהיא הייתה טובה בעבר וכרגע מוגדרת כחברת מדבקה. השימוש העיקרי שלה יהיה לחיבור למחשב סרטים\משחקים בHD וגם בהמשך ממיר בעזרת ה'. אני יותר מאשמח לעזרה, שבת שלום. *הערה-אין לי בעיה עם זה שלא רואים בה כמו בLG או סמסונג לדוגמא, אני לא רוצה צבעים מרוחים אני לא רוצה תקלות ואני רוצה איכות סאונד ותמונה טובים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by zerocool15,

איך הרסיבר הזה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 יסתדר עם הרמקולים האלו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1649640 וגם האם הרסיבר הוא 4.1 ומה ההבדל העיקרי בו מהרסיבר של מרנטז החדשני הזה http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ER1500&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 חוץ מה די וי די... איזה תכונות יש למרנטז שלפיוניר אין והאם שווה לי בכלל לשלב אותו או שהמרנטז הוא ביבוז כסף? מה יחס איכות הרמקולים לרסיבר 1:1?..ומי משניהם יספק לי תסחורה הכי טובה כי שמעתי שאלו רמקולים מאוד טובים והחברה גם כן טובה אבל אני ישמע אותם קודם בחנות

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי דבר שני חיברתי את המחשב שלי לרסיבר (yamaha rxv 579 אם אני לא טועה זה הדגם) עם קבל אודיו דיגיטלי (psdif) עכשיו יש לי רמקולים 5.1 שאלה ראשונה. יש לי במחשב כרטיס קול מובנה ואני חושב לקנות לי כרטיס קול חדש איזה הכי כדאי לי ? (מבחינה שאני יחבר אותו לריסבר כמובן יש תקציב של בערך 300 שקל) שאלה שניה. יש לי מערכת הפעלה win 7 יש דרך להגדיר את המערכת יותר טוב ככה שישמעו יותר טוב במערכת ? מממ שאלה שלישית. חיברתי את המחשב לlcs 32 inch nec hd שלי עם חיבור hdmi בקיצור השאלה מה הרזולוציה הכי טובה לזה ? אני משתמש כרגע ב1024^768 זה הכי טוב? (הטלויזיה לא full hd) אם לא כמעט כל רזולוציה שניסיתי לא רואים את כל המסך מחשב בטלויזיה כאילו זה חותך את זה בצדדים…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. מישהו יודע אם אני יכול להגדיר במאפיינים של ווינאמפ וכך אני לא יצטרך לשנות את זה כל פעם בתוכנה של הכ.קול? תודה ושבת שלום... וכן אין לי מה לעשות ב2 בבוקר .

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. ברשותי אוזניות Creative EP635 אוזניות פשוטות שקניתי ממזמן הן עם הנגן שלי (I7). רציתי לשמוע איתם במחשב שמחובר בחיבור קוקסאלי לרסיבר Denon 1601 (שאני מאוד מרוצה ממנו). הלכתי קניתי מתאם הכנסתי לרסיבר ופתאום אני שם לב שאני שומע רק באוזן אחת, אמרתי אולי המגעים, שיחקתי קצת אבל לא היה שום רישרוש ממש נקי ותמיד שמעו רק מאוזן אחת. המתאם שקניתי הוא כזה : עם רק קו שחור אחד באמצע. האוזניות שלי זה 2 כבלים ולא אחד כמו בחלק מהאוזניות. האם יש מצב בגלל זה אני שומע רק באוזן אחת? ואני צריך מתאם כזה? עם שתי פסים שחורים? או שאולי בכלל זה הרסיבר? מה דעתכם? ואגב האוזניות שלי יש להם חיבור כזה עם 2 פסים בצבע לבן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Slix,

יש לי שלושה דגמים שאני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לבחור. השימוש של הרמקולים יהיה לחיבור לטלויזיה או למחשב , לסרטים וגם למשחקים. המחיר לא משחק תפקיד אבל הגובה כן , אז אני מחפש רמקולים נמוכים, חוץ מזה הכי חשוב לי שהצליל יהיה טוב. אופציה א' -Harman-Kardon SoundStick III http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אני משיג אותם במחיר טוב אז זה לא מפריע לי שהם עולים יותר מהאחרים. אופציה ב' - Microlab Solo 5C https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12558 אופציה ג' - Microlab FC362 http://ksp.co.il/?uin=15346 כן חשוב לי שיהיה באסים אבל לא מטורפים. חוץ מזה החדר סטנדרטי אז אני לא באמת צריך את הווליום חזק כל כך. תעזרו לי להחליט איזה רמקולים עדיפים.

8. Started by ding,

אוקי אני מעוניין בכרטיס TV ב250 ש"J בלי שום חריגה . כמה שאלות לפני: אני מעוניין לחבר סוני 2 לכרטיס זה אפשרי ואם כן הכרטיס מסך עלול להשפיע? איך בדיוק זה פועל איזה פונרציות מגיעעות עם זה יש ערוצי AV וכו'? דרישות (אני יודע שאי אפשר לבקש הרבה בכזה מחיר): 1.שלט 2.צפיה באיכות סבירה 3.הקלטה באיכות סבירה(בסביר אני מתכוון למשהו שבאמת אפשר לראות כמו YOUTUBE לא דורש DVDRIP או HD) 4.חיבור לסוני 2. זהו תציעו מה שאפשר

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום, יש לי את ה אינספייר 2500 אני לא מצליח להסיר את הגרילים, וגם בכוח לא ממש, זה פשוט כלכך חזק תקוע. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by danamas,

מרחק צפייה: 3 מטר גודל באינצ'ים: מאמין ש19-21 אשמח ליותר אם אפשרי טווח מחירים: 1000ש"ח +500ש"ח חריגה - רק אם ממש בלתי אפשרי אחרת או אם אפשר להגדיל אם הגודל. מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: לטלוויזיה מחובר ממיר MAX TOTAL עם VOD וSTREAMER ויש תכנון לחבר גם את המחשב ואפשר לבנות גם על מערכת קולנוע. חיבור USB מומלץ מאוד. אני לא ממש יודע את ההבדל בין LCD לLED מבחינת הצפיה אבל בונה על הניסיון שלכם. שמעתי שהגודל של המסך קובע אז להחלטתכם בלבד.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by godis,

השגתי רמקול של מערכת סטריאו מחבר. עכשיו לרמקול יש יציאה כמו של אוזניות ורמקולים רגילים. חיברתי את הרמקול למחשב ושומעים ממש ממש חלש רק שאני שם על העוצמה הכי גבוה שומעים "בסדר" מה אפשר לעשות בשביל להגביר את העוצמה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. האם אני אוכל להכניס סרט 480 על 576 ל iRiver H320 ??????? לאחר ביצוע ההמרה ?????? ויש לי גם כמה 320 אל 240 ו384 על 282 =הסרט אם תרגום מובנה , ישנה משו = ?????? בבקש תענו לי בכן או לא זה לא לוקח הרבה זמן !!!!!!!!!!!! ואיך ממירים ??????????????????????? ואם אבוד כיאלו אי אפשר לשנות גודל בשביל להכניס את זה לתוך האיריבר ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by Teac,

תקציבכם: 300 חריגה מקסימאלית: 50 שקלים 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב-בעיקר!-, מוזיקה,סרטים... הכל הכל הכל 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9449 4. אני מחפש איכות שמיעה טובה מאוד ואיכות מוצר טובה שישמר כמה שנים טובות. @ ושהחנות תיהיה רק K.S.P או IVORY או OFFICEDEPOT כי אין לי אפשרות להגיע לשום מקום אחר. -תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by -LosNir-,

יש לי Sennheiser CX300 שקניתי ב eBay, כל הסימנים מראים שזה לא אוזניות מזיופות, הכתב קטן וצר, המחבר בצורת L והוא כסוף וכל השאר... אבל יש לי בעיה, המחבר של האוזניות די נקרע ויוצא מהמקום, ועכשיו גם מתחילים לשמוע חלש מאוד ובכלל לא מדויק באוזניה הימנית. תמונה: מה אפשר לעשות? אני חשבתי לקרוע את המחבר ולשים אחד חדש, הבעיה שהחוטים שבפנים הם מסוככים והם לא החברים הכי טובים שלי (קרה לי מקרה כזה עם אוזניות פשוטות יותר ובסוף לא הצלחתי לחבר את החוטים האלו)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 669squad,

היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים ) הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY. התקציב הוא 3000-4300 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ytyt02,

היי חברים, קיבלתי מערכת קולנוע ביתית,איך אני מחבר אותה לטלוויזיה ולממיר של עידן פלוס? הוספתי תמונה עם החיבורים שקיימים,למעלה זה הממיר של עידן פלוס ולמטה זאת המערכת קולנוע(התמונה הפוכה ככה שכרגע למעלה זאת המערכת קולנוע LG). לטלוויזיה יש את כל החיבורים. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אבי בארה"ב ונתתי לו דגם של אוזניות אבל לצערי (הרב) הוא לא מצא אותם והמליצו לו שם לקנות maxell HP-2000 :DJsmile: והוא קנה אותם, אז מה אתם אומרים עליהם, (לי הם נראים לא משהו) maxell HP-2000 תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. אני קצת מבעוס אחרי ששמעתי אתמול אצל חבר שלי 5 רמקולים של פירלס, ולמרות שזה פירלס זה נשמע חמדמד. לי בחדר, אין מקום ל5 רמקולים גדולים יש לי לקטנים, אז הבררה שלי זה 5 לוויניים וסאב. אז מה אתם חושבים שישמע יותר טוב: 5.1 של אלטקס (סטח אתם יודעים למה אני מתכוון כבר תחנטי לכם תמוח ) או 5 רמקולים גדולים, בא נגיד לא של פירלס, אבל של שכנותיה... כמו שאמרתי, מה שיהיה לי זה מערכת 5.1 כלשהי (לא סגור אלטקס) אז אני רוצה לדעת שאני "בוחר" את הבררה הנכונה עוד אפשרות זה 5.1 של ג'מו (310A) אבל פה אני בטוח שזה עדיף על 5 רמקולים גדולים.. (נכון?!! :)

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  21. לא יודע ????? מה לקנות???? מעדיף ווקום IN EAR

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם. אז רגע לפני הקניה, התלבטות אחרונה בין 4דגמים אני אשמח לקבל חוות דעת אישיות לגבי הרמקולים הנ"ל. בנוסף לכך, לאור ההמלצות החמות על הfc-330 רציתי ממש ללכת עליו אבל העובדה שאין לו שליטה של ממש על גבי הרמקולים או על שלט כלשהו ממש מציקה לי. תודה על העזרה! MicroLab fc-330 300 ש"ח MicroLab M-880 291 ש"ח Altec Lansing VS4121 330 ש"ח Altec Lansing VS2421 270 ש"ח אם יש חברה אחרת\דגם אחר אתם מוזמנים להציע. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מחפש שני נגני MP3. אחד בתקציב של עד 500 שקל (לא חייב לנצל את הכל) עם מינימום 512MB וחייב רדיו. לא משנה אם יש / אין תמיכה בעברית. השני בתקציב של עד 300 שקל עם מינימום 512 מגה וחייב רדיו, צריך שהוא גם יהיה קצת עמיד לריצה וכו'... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  25. פעם קניתי מחשב NEWRON בחנות באג, הוא היה דפוק מאז ההתחלה, ומאז יש לי נטיה להתרחק מהחנות הזו השאלה אם שווה לקנות אצלם נגן MP3 שאלתי ואמרו ש IRIVER IFP795 עולה 500 שקל! נשמע לי חשוד, הכי זול באינטרנט עולה 660 שקל המוכר אמר אבל שידעו ביום ראשון בוודאות אחרי שהיבואן ידבר איתם

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.