אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. יש לי מגבר מאוד ישן של SCOTT ככל הנראה שפורפורות למישהו יש הערכה לגבי המחיר שלו (במקרה שאני אתקן את החלקים הפגומים שבפנים) תודה. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633456478_1100602318_31066430_7271142_n.jpg http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633536480_1100602318_31066431_7553472_n.jpg
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום אוזניות של Philips SHP-2500 - הנה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7235# העוצמה של הווליום לא משהו רועש ורציתי לשאול על איזה אוזניות אתם ממליצים ? אני צריך את האוזניות בשביל המחשב לשמוע מוזיקה 99% מהזמן ומדיי פעם מחבר ל-LCD. חשוב לי : 1. אוזניות גדולות מאסיביות כמו הפיליפס. 2. שיהיה ווסת ווליום. 3. עוצמה גבוהה. מה אתם מייעצים לי ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אין לי מושג אם קוראים לזה טיפ או ספוג או עיגול קטן ששמים על אוזניות INEAR , אבל האוזניות שלי לא מספקות אטימה מלאה ואני רוצה לקנות גם כמה טיפים טובים (אני מזמין מEBAY) יש איזה חברה שמייצרת (אני קונה Sennheiser CX 400 ) במיוחד או שזה של SENNHEISER אבל עוד כסף ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או אולי משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
עריכה(התקציב שונה מ300 ל 450):אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב במחיר של 450 ש"ח פחות או יותר.... מה אתם מציעים?
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חצי שנה בלי רמקולים , ועם משכורת צבאית אשר לא מספיקה אפילו ליציאות. החלטתי שאני זקוק לרמקולים, אשמח אם תמליצו לי על רמקולים הכי טובים ואיכותיים אשר אפשר לקנות בתקציב של עד 200 שקל. הדגמים אשר ראיתי המלצות לגביהם בפורום הם: E510 2.1 Speakers של Eacan SBS370 של Creative חשבתי גם ללכת על S220 של Logitech שהם יחסית זולים ולפי ביקורות בזאפ גם יחסית איכותיים למחירם ובנוסף נשאר לי עודף לא קטן. בתודה, תומי
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD לחדר שינה עדיפות ל 32 אינץ, מרחק באיזור ה 2 מטר. רצוי חיבור USB לראות סרטים, וכמובן FULL HD תקציב נע בסביבות 3000 אשמח לקבל המלצות. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
הצלחתי לקבל פלט HDMI ואני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב על מסך הLCD, הבעיה שלי היא עם הסאונד! ברגע שאני נמצא על MODE הAVI, אני רואה את תצוגת הפלט של הממיר, אך הסאונד-הוא מגיע בכלל מהמחשב. כשאני בMODE HDMI, אני כן רואה את התצוגה של המחשב במסך הLCD, אך אין סאונד מהמחשב. מה אפשר לעשות בעניין?!.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא CREATIVE AUDIGY 2
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בוקר טוב, סקאל מציעים שני DVD: 1. TENSAI TE-DIV800 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא Xvid כפי שפורסם? ב. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל- AVI?) ג. האם ניתן לעדכן את הקושחה של ה- DVD ד. האם הוא יודע לקרוא DVD +/- RW? להלן הלינק: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1853&CategoryID=91&Page=1 2. APEX DVX-2410 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה אזניות יותר טובות למשחקים כמו CS? icemat siberia - https://www.icemat.com/shop/default.asp?main=products או http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1060 שתי האוזניות כאן הם אותו דבר רק שהשניות עם מיקרופון נכון? וגם אם אני רוצה אוזניות של 5.1 ערוצים ( ה ZALMAN) אני צריך כרטיס כל מיוחד או שעם כל כרטיס פשוט מובנה על הלוחם אם זה יהיה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ברשותי הרסיבר הנ"ל, הייתי מעוניין לחבר את המחשב מיציאת ה HDMI ומהרסיבר דרך ה monitor out לחבר ל TV, האם אני אראה משהו למרות שלא אשתמש ביציאת HDMI, או במילים אחרות האם הרסיבר "יפצל" את הסיגנל. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש אוזניות טובות לנגן,COWON D2, חבר טוב שלי טס מחר לאנגליה ואני שוקל אם כדי לבקש ממנו לקנות לי שם או בדיוטי פרי סוג כלשהו של אוזניות. חשבתי על סנהייזר או משהו בסגנון. אני מעוניין באוזניות שנכנסות לתוך האוזן. תקציב לא מוגזם יותר מדי סביבות 100-150.. תודה מראש על התגובות! מודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-