אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי שני שימושים לאזניות: אזניות שיהיו מחוברות למחשב רוב הזמן בעיקר למשחקים (כשאי אפשר לעשות רעש כמו בלילה למשל...). ואני גם צריך אזניות בשביל נגן של Creative או iPod - לא אכפת לסחוב אזניות גדולות בשביל לשמוע טוב. במחשב יהיה כ. קול טוב, כנראה Xonar D1 של Asus. אין בעיה להתפשר על ההתאמה למשחקים כי יש רמקולים טובים רוב הזמן, אז הדגש הוא על איכות למוסיקה. השאלה אם אפשר למצוא אזניות שיעשו את שני הדברים כמו שצריך? או שאני צריך פה שני זוגות? יש איזה דעה בעניין הזמנות מחו"ל? בעקרון פחות מ-50$ אין מסים בכלל, ויותר מ-50 יש רק 15.5% על אזניות אם הבנתי נכון. כדאי או שיש בעיות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי מערכת הקול CTREATIVE T 5400 ואני צריך כרטיס קול איכותי 5.1 שיפעיל אותה במיטבה . השאלה שלי מה ההבדל בביצועים ובאיכות הקול שיתן כרטיס הקול SB LIVE 5.1 למערכת הנ"ל לבין CREATIVE ADIGY ?!
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה מאד זמן ברשת ולא מוצא ביקורת מיקצועית ועיניינית (כמו על ה H320 באתר זה) על המכשיר הנ"ל. מישהו יכול לתת לי לינק לביקורת כזו ? ? ? ? ? ? ? ? או שהוא בעצמו יוכל לרשום (רק מי שיש לו) ? ? ? ? ? אני ממש לחוץ בזמן. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
הכרטיס קול שלי תומך ב7.1 כך שהוא לא הבעיה גם אם אני עושה בהגדרות על סראונד 5.1 הוא לא מנגן בכול הרמקולים איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי בבית 4 רמקולים, בוקסה גדולה, רסיבר 2 ערוצים ישן וגם מערכת סטריאו. חשבתי אולי אפשר לעשות איזה חיבור ולהפוך את כל זה למערכת סראונד למחשב שלי (יש לי כרטיס שתומך ב5.1) או אולי לארגן משהו בעלות מינמלית (נגיד לקנות רסיבר שונה ופשוט?) בתודה מראש Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסירבר של pioneer אני לא זוכר את הדגם אבל משהו נורא דומה לזה http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 או שזה זה... יש בו יציאת SPDIF שמחוברת לדי וי די [גם pioneer], ויש לי גם יציאה כזאת בלוח אם [כ.ק מובנה] רציתי לדעת 2 דברים: 1) כמה ערוצים הכבל הזה מסוגל להעביר? [5.1?2.1?וכו'] 2)אם אני מחבר אותו למחשב תיהיה לזה תמיכה מלאה? [שאני ישמע בכל הערוצים בסרט תומך] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן כמה שאלות, אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: 1. מה המרחק המירבי שאני יכול לעבוד עם כבל RCA ולצפות שהוא יעבוד? 20-30 מטר יעבוד? 2. מישהו יודע היכן ניתן להשיג שקעים (לקיר) של RCA (עדיף שיתאים ל- GEWISS)? 3. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל RCA איכותי באורך שציינתי? 4. יש לי ממיר של HOT, הממיר מתחבר לטלוויזיה/כרטיס טלוויזיה באמצעות כבל TV COAX רגיל. אם אני אשתמש במפצל על היציאה של הממיר ככה שאני אוכל לחבר גם לטלוויזיה וגם לכרטיס טלוויזיה בו זמנית הממיר יעמוד בזה? או שתהיה ירידה באיכות של התמונה? מישהו ניסה פעם? בתודה מראש, עומר. נ.ב. אם לא ניתן לפרסם פה שמות של חנויות אשמח אם תפנו אליי באמצעות הודעה פרטית, ICQ: 98136519 או דואר אלקטרוני: omershk@gmail.co…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
רכשתי אתמול רמקולים מדגם Altec Lansing MX5021. אשמח להמלצה לכרטיס קול עד 300 ש"ח על מנת למצות את הפוטנציאל שלהם. נתונים של המחשב: windows vista ultimate 64-bit sp1 intel core 2 duo e6750@2.66 ghz,2.0gb,nvidia geforce 8800 gt תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב VCD או SVCD, מה המדריך הטוב ביותר שאתם מכירים שקיים ברשת? לא אכפת לי אם זה באנגלית או בעברית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס קול AC97 6 Channels o/b ורמקולי ATP3. יש לי אפשרות לבחור איזה מערכת יש לי דרך הדרייברים (יענו 2 ערוצים, 4 ערוצים ו6 ערוצים). העלתי http://photos.walla.co.il/69yotam את התמונות של הדרייברים, שם יש את עמוד בחירת המערכת והבדיקה שלה. המספר היחיד (נגיד - 1) מייצג את מסך הבחירה והמספר הכפול (נגיד - 11) מייצג את מסך הבדיקה של אותה המערכת עם אותו המספר. בבקשה תבדקו את התמונות, ותגידו לי איזה מהבחירות אני צריך לבחור כדי להגיע למקסימום ביצועים עם הרמקולים שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותם אם מישהו יוכל להגיד לי חוות דעת עליהם
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים , ובחיפושי ראיתי את אלה: http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm איך הסאונד שלהם? בהשוואה לרמקולים האלה של יאמהה http://www.3top.co.jp/pc/parts/ystm101.jpg מה שגם מושך אותי לרמקולים האלה זה שיש להם תמיכה בac3 וdts וגם שלט :> נחבר אותם גם לxbox \ tv \ dvd.....
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אהלן, אני חושב על לשדרג לLCD 42 אינץ FULL HD, בבית יש לי חיבור כבלים אנלוגי.(כרגע יש לי CRT). למישהו יש נסיון עם זה ויכול לומר לי האם רואים בצורה נורמלית או ממש נורא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפני 4 ימים הורדתי את המערכת הישנה והרמקולים למחסן .. תפס יותר מדי מקום ואבק .. בקיצר חשבתי לקנות INSPIRE 4.1 4400 Creative ורציתי לשאול אם אלה רמקולים טובים. ועוד שאלה למישהו שיש לו אותם, אפשר לתלות אותם על הקיר ? כי אני יודע שיש רמקולים שזה קצת בעייתי איתם ..
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כנראה שנהרס לי הכרטיס קול כי שום דבר שניסיתי לא הצליח לגרום לא לעבוד (לא נורא יש אחריות). השאלות שלי הן: ב סי די רום יש הרי יציאה לרמקולים (אני מתכוון בפנל)- מה אני יכול לשמוע דרך זה? רק שירים בפורמט wav ולא mp3? או שאני בכלל לא יכול לשמוע דרך שם כי אין לי כרטיס קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קודם כל, סליחה על הבורות... גיליתי שיש אצלי בבית את הHD 580 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD580-Stereo-Professional-Headphones/dp/B00005S8KM רציתי לדעת איך הן נחשבות למשחקים בתכלס, ולשאול על בעיה קלה.. יש לי לוח GA-P35C-DS3R והן מחוברות לכרטיס אונבורד, לפלאג הירוק. בעיקרון אני שומע די חרא :\ CSS נשמע לי מתכתי, יבש וגרוע, ובשירים אני שומע חרא ויש מחסור גדול בבס שמורגש... נשמע לא טוב בכלל. זה אמור להיות ככה? כלומר יש להן ייעוד מסויים שבגללו אני לא שומע טוב או מש'ו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, יש לי Grado SR-60 אשר משמשות כאוזניות המחשב שלי. מחוברות ליציאת האוזניות של Audigy 2 ZS לעיתים הן מעט מעוותות את הצליל, והבעיה אינה במקור. הווליום לא מאוד גבוה. האוזניות האלה דורשות הגברה מסיבית יותר גם ברמה כזו, בשביל סתם לא לחרחר?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN בקיצור לרסיבר או ל-DVD או איך שלא תקראו לזה אין יציאה/כניסה אופטית.... חשבתי להחליף אותו ב-DVD אחר שיש לי בבית שיש לו כזה דבר וכמובן שלכרטיס קול שלי יש כזו יציאה אופטית. האלה היא האם כדאי לי? אני ארגיש הבדל? ומאיפה משיגים בכלל כבל אופטי כזה? עסק יקר?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש רמקולים 2.1 עם סאב וופר של GENIUS וזה מצוינים(וגם לא ג'נרי) המ כרגע יש לי 2.0 ג'נרי שאחד מהרמקולים מת(שומעים רק בצד ימין) בלוח אם שלי יש 6 חיבורים. ירוק, כחול,צהוב, ורוד, שחור ועוד משהו אז אם אפשר שהוופר יהיה בשחור והשאר בירוק אז זה יהיה מצוין שימושים:משחקים, מוזיקה וסרטים. תקציב:כמה שפחות אבל לא מעל 150! תודה.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-