עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. אנשים קודם כול חג שמייח לכולם עכשיו ככה אני לא יודע איפה לחפש כבר חיפשתי איפה שאני לא מכיר ולא מצאתי אני צריך תרגום לרוסית של הסרט "הכי מתוק שיש" אם מישו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. שלום קראתי בכל מיני מקומות שאנשים מחברים תממיר ב Usb למחשב יש לי את החיבור חיברתי למחשב עכשיו המחשב אומר לי שיש חומרה חדשה אבל אין לו דרייבר השאלה שלי היא איך אפשר שיראו את מה שהממיר משדר? תודה לעוזרים לא ידעתי אם זה קשור לפורום הזה אז אם לא תעבירו בבקשה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. יש לי DVD של פיונייר DV393S, יש לו 2 יציות אודיו, זאת אומרת 2.1 סה''כ, חשבתי לעצמי במקום לקנות מגבר לקנות מפצל ל5.1 ולחבר רמקולים מוגברים. השאלה אם יש דבר כזה בכלל..כי זה סתם עלה בראשי העניין המטורף הזה. ועוד משהו, אשמח אם תציאו ערכת קומפוננט טובה בטווח של עד 1000 ש''ח.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  5. האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. מה אתם אומרים זה שווה? (850 שח שווים את ההבדל) אגב Z560 זאות מערכת 4.1 לכל דבר ואילו לADA880 יש סנטר וירטואלי שאין לZ560 (תקנו אותי אם אני טועה)

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://gr.bolt.com/articles/gpod/gpod2.htm&prev=/search%3Fq%3DSamsung%2BYH-j70%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by zrmo,

מחפש אוזניות גיימינג עד 600 ש"ח שיהיו 7.1 , Over Ear , עם מיקרופון ורצוי אלחוטיות הנה שני האופציות שאני מתלבט בניהן: 1. Corsair Vengeance 2100 Wireless http://www.amazon.com/dp/B00EXPNFUA/ref=cm_sw_su_dp 2. Asus Vulcan Pro http://www.amazon.com/Vulcan-Gaming-Headset-Discontinued-Manufacturer/dp/B00AYA31QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421746350&sr=8-1&keywords=Asus+Vulcan+Pro אני צריך אוזניות גיימינג למשחקים כמו COD ו-CSGO וכל שאר המשחקים שדורשים סאונד טוב אם יש לכם הצעה משלכם תגידו אני לוקח בחשבון הכל תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. שלום, לאחר עיון בפורום ובהמלצות המון חברים כאן הגעתי למצב שאני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 השימוש סרטים ומוזיקה. ואני נוטה יותר לכיוון ה X13 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אז ברוב טמטומי קניתי את המערת MICROLAB M111, למערכת אין שליטה מהסאב על עוצמת הבאס והוא פשוט לא פרופורציינלי לעומת המוסיקה, לא מותקן לי שום כרטיס קול חוץ מהסטנדרט במחשב ואין לי איקולייזר, כשנכנסתי לאיקולייזר של הרמקולים מסתבר שהסאב "מולבש" על הרמקולים ולכן אין משמעות אם אני מוריד או מעלה את הטאב של "סאבוופר". מה לעשות? יש תוכנה יעודית לשלוט על זה? אני לא יכול לשמוע שירים זה עד כדי כך גרוע.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by anatoli,

רק ב-19 ביצעתי את ההזמנה, עכשיו ה-MS1 כבר אצלי בבית. לא מתאים להם שירות מהיר כל כך! בכל מקרה, אריזה פיצה של גראדו כרגיל, הפאדים על האוזניות הם מה שיש בדר"כ על ה-SR60 (מרגיעים קצת את הסאונד) וחוץ מזה הכל רגיל (הזמנתי עם קונקטור 1/4). על הסאונד נכתב בעבר, אבל אני מניח שלצורך הארכיון אני ארשום קצת גם כן בעוד כמה ימים. כרגע אני לא ממש יכול להקשיב, על ההתחדשות מעיבה העובדה שאח שלי הפיל אתמול את הפאנל של המארז על אחד הרמקולים וזה פגע בדיוק עם הפינה של הפאנל. עכשיו יש לי 3 סימנים על הרמקול אומנם הם לא גדולים, אבל זה פשוט כואב בלב שאחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף, זמן, ועצבים בלסדר הכל ושמרתי עליהם כמו חדשים (בלי אבק אפילו) קורה להם דבר כזה. Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, אתמול רכשנו מערכת קולנוע ביתי 7.1... ואנחנו לא יודעים איפה להכניס מה, אנא עזרו לי! כמה מכאן אני כבר יודע, השאר לא! CEN - Center - יודע FL - Front Left - יודע FR - Front Right - יודע SBL - צריך עזרה! SBR - צריך עזרה! SW - Sub-Woofer - יודע SL - צריך עזרה! SR - צריך עזרה! יש 4 רמקולים שעליהם כתוב Front Speaker, שניים שעליהם כתוב Rear Speaker, ואחד שכתוב עליו CENTER. ועוד שאלה - אתמול הכנסתי ל DVD דיסק של שר הטבעות, אפילו לא VCD, סתם קובץ AVI בצריבה של WindowsXP. חיברנו 2 פרונטים, ואחד CENTER - לא שמענו את הCENTER, הרמקול של ה CENTER פועל על שקעים אחרים, יכול להיות שפשוט הקובץ הפשוט של AVI לא תומך ביותר משני רמקולים? תודה רבה רבה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זה פרטי המפרט של הלוח אם, - לחץ כאן הינה 2 תמונות של הכרטיס קול: 1 לחץ כאן 2 לחץ כאן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by -ox-,

באיזור מנהטן.. כל החנויות אומרות לי שאין , והרבה אפילו לא מכירים את הנגן אלה רק את IRIVER. מישהו מכיר אלוי חנות באיזור מנהטן שמוכרת ת'מכשיר?

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  18. כרטיס קול די ישן ואיבדתי את הדיסק עם הדרייבר. חיפשתי באתרים וזה מוצא לגרסאות וינדוס ישנות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Croopy,

אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by Green,

שלום אני לא מצליח למצוא קרטיס קול עם יציאה אופטית 5.1 בשביל לחבר לרסיבר אני יודע שהיום כל מחשב חדש עם קרטיס קול מובנה בא עם יציאה אופטית אבל אני צריך רק את הכרטיס קול ואני רוצה אחד שלא יהיה יקר מידי אני צריך משהו סטנדרטי וטוב בשביל סרטים ומשחקים תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ishapach,

היי החליפו לי את הלוח אם לIL9 PRO של ABIT עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול מסיבה זו או אחרת... יש לי ויסטה והתקנתי דריברים שהורדתי מהאתר של החברה וזה לא פועל מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

האלן! יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 אשר מחוברים אליו סט רמקולים דרך יציאת SPDI/F הבעיה היא שכאשר אני מחבר מיקרופון לכניסת המיקרופון בrecording source בוחר את הכניסה של המיקרוםון והכל, הוא עדיין לא עובד! כבר ניסיתי כל מיניי הגדרות אך כלום לא עוזר. אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  24. שלום לכולם אני רושם הודעה נוספת כי לקודמת אפ אחד לא ענה.. ברצוני לבטל את האפשרות של השמעת כמה ערוצים ביחד .כלומר,אני רוצה שברגע שאני אשמיע מוזיקה במדיה פלייר כל תוכנה אחרת המשמיעה מוזיקה או צלילים תיחסם והצליל שהיא מנגנת לא ישמע . רק המוזיקה במדיה פלייר איך אני עושה את זה. את צלילי הווינדוס ביטלתי אבל אני עדיין סובל מהבעיה כשאני מקבל איזו אפליקציית פלאש לדוגמה באיזה אתר.. ואז אני יכול את הפליקציה בערוץ השני בנוסף למדייה פלייר.. איך אני יכול לבטל את זה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים