אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מהי הדרך הכי זולה שבעזרתה ניתן לחבר ממיר של יס (רגיל, לא HD) למסך של סמסונג שיש לו כניסת HDMI? :s05:
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הגראדו 125 ביחד עם כרטיס הקול juli@ אני מחפש מתאם אודיו מכרטיס הקול 2 RCA נקבות - אל 1/4" זכר של האוזניות השאלה שלי כזאת, האם המחבר נפוץ, כי אני לא מצליח למצוא אותו, ואולי כדאי להלחים אחד בעצמי? בכל מקרה כרגע עשיתי מן קומבינה, חיברתי את הJULI@ מהRCA אל כרטיס האונבורד שלי אל תוך הLINE-IN - ואת האות אני מוציא דרך הLINE-OUT של האונבורד, האם אני מאבד איכות (ניכרת) בצורה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אם אני לא טועה לכרטיס יש יכולת להשמיע מספר מסויים של קולות(16 32 64 128) ......יש לי CREATIVE SB LIVE 5.1 ....מישהו יודע בכמה קולות תומך הכרטיס?....או איך אני יכול לבדוק את זה?.....תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פעם אומרים mx400 ופעם mx300 איזה אוזנויות באות עם הנגן הזה? ועוד שאלה איזה אוזניות באות עם iriver pmp140? תודה
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש עם לוח של Gigabyte דגם H77-DS3H במחשב הישן שלי אני משתמש בכרטיס PCI של Creative Audigy http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469869אני לא משתמש בכלל ב 5 ערוצים. אני משתמש במגבר סטריאו שמחובר לרמקולים. איזה מבין כרטיסי הקול נחשב יותר איכותי? המובנה או ה Creative?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מעוניין לאתר מספר אתרים המוכרים ציוד אודיו - יד שניה - אתרים אמינים השולחים גם לישראל .{לא ebay}
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה לרמקולים עד תקציב של 600 ש"ח. שימושים: בעיקר שירים וסרטים, קצת גיימינג. אני רוצה להיות בטוח שאני לוקח את הרמקולים האופטימליים במחיר הזה D: מערכת סראונד זו גם אופציה. אשמח לקבל הצעה ממי שמבין בתחום הסאונד. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים, כאשר אחד נייח שמחובר למע' רמקולים בחדר. השני הוא לפטופ , כאשר בין שניהם יש רשת (הנייח מחובר חוטית והנייד אלחוטית). אני מחפש שיטה שדרכה אוכל להשמיע מוזיקה מהלפטופ. ישנו פתרון טיפה לא נוח, אני עובד עם ITUNES, ואז אני יכול לפתוח במחשב הנייח את הספריה שיש בנייד, אבל אז אין לי שליטה מהלפטופ על מה שאני הולך לשמוע. וחוץ מזה נדפק לי האייטונס בנייח, אז זה עוד מכשול... דרך שניה שחשבתי עליה היא מקלט BT בעל יציאת 3.5 (אוזניות) שאחבר לנייח לתוך כניסת ה LINE IN. הבעיה היא שאני לא מכיר מוצר כזה, מלבד ה AIRTUNE, שבכלל מתאים יותר לרכב, והוא יקר מידיי בשביל מה שאני מבקש. האם יש דרכים נוספות? אולי משהו שישתמש בתשתית האלחוטית שכבר קיימת בין המחשבים? האם אתם מכירים משדר …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעייה מציקה מאז ששידרגתי לווינדוז 7 64BIT: הווליום של האוזניות אפילו במקסימום נשמע מאוד נמוך - אפילו בשביל כרטיס אונבורד. האוזניות שלי הן EQUATION RP-21 הלוח אם: ASUS P8H67-PRO חשוב לציין שהבעיה לא הופיעה במחשב הקודם שלי בו השתמשתי גם באונבורד ובווליום של 25% כבר לא הייתי צריך להגביר, היא גם לא מופיעה בנגן שלי - CREATIVE ZEN MICROPHOTO כך שהבעייה היא לא באוזניות. בדקתי אוזניות אחרות גם על לפטופים שונים בעבודה וגם שם יש בעייה דומה, אני תוהה האם לווינדוז7 יש איזשהו לימיטר (מגביל) על עוצמת הווליום אותו ניתן לבטל? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום! בגלל שאין לי תקציב לאיי פווד וגם בגלל שאני לא צריך משהו כזה גדול אז אני רוצה לקנות mp3 מבוסס פלאש. עכשיו חשבתי של חברת m system http://www.m-sys.com/ ד"א זו החברה שרשמה פטנט על הdisk on key. מישהו מכיר את החברה? כמה זמן מכשיר כזה מחזיק? ושומעים סביר? ואני משיג 256 מגה ב400 שקל זה מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נתון: מחשב ITUNES כרטיס קול מסוג DJ HERCULES מגבר YAMAHA אנלוגי RVה502 שאלה: כדי לקבל איכות מיטבית איך צריך לאזן את הכרטיס קול\מגבר ... אני ניח שגם בכרטיס קול וגם במערכת יש רעש פנימי בכרטיס קול יש 106DB יחס אות לרעש והמגבר 93DB
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות רמקולים של CREATIVE את הדגם 2.1 2500 אני מכיר, במספר חנויות אמרו לי שאיסטרוניקס כבר לא מייבאים אותם לארץ מכיוון שהם ישנים ויש דגם אחר שנקרא LX220 מחיפוש קצר בגוגל הגעתי לזה שאין זכר לזה באתר של CREATIVE העולמי אלא רק בכל מיני אתרים זרים (יענו ביפנית/סינית/תאילנדית ?!?!?!?!) בקיצר, מישהו שמע משהו על ה LX220 האלה? מבחינת המפרט שלהם הוא אותו מפרט, תודה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, ההורים עוברים בקרוב דירה ולכן יתחדשו גם במע' קולנוע חדשה. תהיתי אם כדאי להרכיב להם מחשב HTPC שיודע לשדר HD ולהקליט לפי לוח שידורים מיס (לחקות את הפעולה של יס מקס). משום מה, אני לא מוצא שום מקום באינטרנט שבאמת מדבר על זה או אפילו מציע לך לקנות דרכו כך שאני לא יודע אפילו על איזו הוצאה מדובר והאם זה משהו ששני ההורים שלי ידעו להסתדר איתו מבחינת תפעול. א) יש חיה כזאת בארץ? מדיה סנטר שמקבל לוח שידורים מיס? ב) כמה יעלה לי מוצר כזה, עם מארז טוב ושקט ויכולות ניגון HD על המעבד של כרטיס המסך? ג) הקלטת HD חי היא תוספת יקרה? ד) איפה קונים? בגלל שזה להורים הייתי מעדיף לקנות את הכל במקום אחד שיתן להם שירות לשלוש שנים. ה) מישהו התנסה? למישהו כאן יש חוויות לחלוק? תודה ושנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-