אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מסתובב לי פה בין הרגלים כרטיס CF אז חשבתי לעצמי למה שלא נעשה ממנו נגן MP3 מישהו מכיר איזה נגן? יש המלצות? מחיפוש שלי ברשת כל מה שמצאתי זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36155 נראה בסדר אבל רציתי לראות עוד אפשרויות. תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 30 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 10% מוזיקה 30% סרטים 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם.Gigabyte GA-B75M-D3H 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. המוצר - המליצו לי על כמה דגמים M-200 http://www.tms.co.il/product/6907 M-800 http://www.tms.co.il/product/11470 M-880 http://www.tms.co.il/product/5192</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום . ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב קודם כל תודה ענקית לאנטולי אין לי מילים לתאר כמה הוא עזר לי ולא התייאש מהשאלות המייגעות שלי אנטולי- אין אנשים כמוך בנאדם! דרך אגב בהתחלה חשבתי לכיוון של diamond 9.1 אבל אחרי ששמעתי אני חייב לומר שהם נשמעו אפילו יותר גרוע מהאלטק הישן שלי ה9.2 הרבה יותר מסיביים, באסיים ומפורטים - הם ללא ספק קפיצה ענקית באיכות אבל לא בהכרח במחיר פרטים טכניים: רסיבר - ימהה RXV361 רמקולים - wharfedale diamond 9.2 סנטר KLH MODEL 942 (קיבלתי מתנה עם הרסיבר ) כבל אופטי HAMA ועכשיו לחלק האומנותי - התמונות: לפני: אחרי: שידה בבניה עצמית (עזרתו של אבא כמובן) הסאונד פנטסטי וההנאה לא נגמרת יאללה תגובות!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הייתי בחנות אחת, וקיבלתי שמה את הצעת המחיר הבאה מקרן פוג'יטסו LPF-B601 7500 שקל רסיבר של ימאהה RXV550 2400 שקל רמרולים של ADVET+ סאב 10' של וורפול 2550 שקל איך המערכת, גם מבחינת ומחיר, וגם מבחינת ביצועים(כשהשימוש העיקרי של מערכת הסאונד הוא הקרנת סרטים, ולא לשמיעת מוזיקה)
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותה? שכחתי איך קוראים לה, זו תוכנה שאפשר לכוון את הגיטרה לפי הסאונד שיוצא מהגיטרה זה עובד עם מיקרופון. אם מישהו מכיר אז הוא יכול לתת לי את השם ואם יש לו גם אז קישור? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן, זוהי הודעה ראשונה שלי בפורום אז קודם כל מתנצל מראש אם אעבור על חוקים כלשהם. אני מחפש אוזניות סגורות OVER THE EAR (בבקשה לא להגיד לי ביטס של דר. דרה)בעיניי אוזניות ממוצעות בעלות מטורפת פשוט בעל מיתוג מטורף. אני מחפש איכות צליל נקי ולא מעניין אותי אם אני נראה מגניב או לא עם האוזניות. הדרישות שלי הן כאלה. 1.צליל נקי ורפידות נוחות שיהיה אפשר לשמוע לזמן ממושך. 2.עדיפות לכבל שמגיע עם שלט לאייפון שנותן אופציות של לחיצה אחת לעצור,שתיים להעביר שיר קדימה,שלוש לשיר אחורה וכו' 3.מחיר נע בין $100-$250 (אני אקנה רק מחו"ל לא מחנויות בארץ. 4.עדיפות לאוזניות שנותנות באס טוב אבל מנגנות שירים כגון רוק מטאל דאבסטפ ופופ גם בצורה טובה. תודה רבה לעוזרים. ולא שאני אומר שאין לכם הבנה בנושא …
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות: 1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה. 2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות למטרת מוסיקה, אוזניות in ear כלומר אלה שנכנסות לאוזן הגמישות. התקציב הוא עד 120 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Creative SB Live אבל אני לא יודע יותר מזה, (שמעתי שיש 5.1 , Value ועוד) השאלה שלי היא האם יש תוכנה או סימנים מסויימים שבעזרתם אוכל לזהות את כרטיס הקול שלי. תשובות רציניות בבקשה . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים עם סאבופר משהו בסיסי לא יקר מידי וחשוב שיהיה שקע לאוזניות כי לא בא לי לחבר לUSB של המחשב זה ממש לא יהיה לי נוח. בבקשה תנו לי לינק מפנדס על דגם שאתם ממליצים , תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לא קיבלתי נרתיק לזרוע עם הנגן, אז עכשיו אני מחפש יש נרתיק סטנדרטי כזה שאני רואה בכל החנויות שיש להם נרתיקים לזרוע: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2426&cID=404 האם זה מתאים ל IAUDIO G3? פשוט הוא נראה לי קצת רחב מדי בשביל להיכנס ולא פחות חשוב, האם הנרתיק שווה משהו? או ששווה להשקיע 70 שקל בנרתיק נייק שיש במגה ספורט? שאלה נוספת: איזה בטריות הכי טוב לנגן? רגילות או נטענות, ואיזו חברה, תודה בינתיים יש לי 8 בטריות AA רגילות של GP שקניתי ב13 שקל במבצע ועוד כמה של ENERGIZER...
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בארץ ב-14.7, ככה שאין לי הרבה זמן ואני חייב להחליט על הקניה בימים הקרובים. התקציב שלי הוא כ-200$ (אמנם עדיף כמה שפחות) ואני כרגע מתלבט בין ה-H10 ל-ZEN MICRO. הבעיה עם ה-H10 זה שמן הסתם אני אקבל את הגרסא האמריקאית, מה שאומר: באנדל לוקה בחסר, לא מזוהה ככונן נייד. הבעיה עם ה-MICRO שדי מרתיעה אותי מלקנות אותו, זה הבעיה הנפוצה עם חיבור האוזניות. שלפי מה שראיתי הבעיה מתגלה כמעט בכל נגן MICRO. הבעיה הזו משמעותית אם הקניה מתבצעת בארה"ב, שכן אני לא אשלח את המכשיר להחלפה כל חודשיים (CREATIVE לא מתקנים את הבעיה לפי מה שהבנתי, אלא שולחים מכשיר חדש, מה שאומר שהבעיה תקרה גם בו). המסך הצבעוני בכלל לא חשוב לי. עוד משהו, חשבתי שבערך באותו מחיר של ה-H10 הזה …
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כותרת טלויזייה 50"~ 6000-15000 LCD PLASMA .. שתהיה טובה אני לא ממש מבין בטלויזיות
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמעתי פה על טרקים לבדיקת באסים....האם יש גם לבדיקת טרבל ומיד???
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
Nothing left to say, i dont really know manufacturers so i really need your help. BTW, I dont have problem with second hand equipment... Thnx !
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש רמקולים 2.1 עם סאב וופר של GENIUS וזה מצוינים(וגם לא ג'נרי) המ כרגע יש לי 2.0 ג'נרי שאחד מהרמקולים מת(שומעים רק בצד ימין) בלוח אם שלי יש 6 חיבורים. ירוק, כחול,צהוב, ורוד, שחור ועוד משהו אז אם אפשר שהוופר יהיה בשחור והשאר בירוק אז זה יהיה מצוין שימושים:משחקים, מוזיקה וסרטים. תקציב:כמה שפחות אבל לא מעל 150! תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה באופן כללי לכל העוזרים(גם אם זה לא לי באופן אישי) אני חושב שהפורום הזה עוזר להרבה אנשים לחסוך כסף ולחסוך מעצמם טעויות ברכישה.שכן היום קשה מאוד לתת אמון ולסמוך על דברי מוכרים בחנויות השונות. דבר שני,אני על סף רכישה של המסך הנל,אני פשוט נתקלתי ב 2 הדגמים האלה,שנראים זהים לחלוטין,וכל מה שמפריד בינהם זה האות H וכמה מאות שקלים(300 בערך) לפי אתרי האינטרנט.רציתי לדעת אם יש הבדל בינהם. ואם אני כבר בנושא,למרות שאני די נחרץ בדעתי לרכוש מסך של פיליפס,משהו רואה סיבה שאשנה את דעתי ואקח לדוגמא -samsung b550 או מסך אחר לצורך הענין,בסכום דומה-4300-4700 תודה מראש ובשורות טובות לכולם.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי לאחרונה את הממיר הדיגיטלי שלי של HOT ובנוסף חיברתי את המחשב שלי מאז שחיברתי את הממיר יש לי רעשים של הפרעות מישהו מכיר את זה? ואם כן יש פיתרון נחמד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, הרכב הוא איביזה שנת 2015 (לא החדשה), כרגע מותקן: RockFord R300-4 מגבר 50X4 RMS ב 4 אום. Sub wooferPioneer 308D4 שהוא סליל כפול, 400 RMS ב 4 אום. זוג קומפוננט של רוקפורד (אינני יודע דגם המדוייק) אך הם 65 RMS. בשל המגבר החלש שלי, החלטתי להשתדרג , יש לי תקציב של 1500 שקל למגבר בלבד ללא התקנה, יהיו מותקנים בהמשך קומפוננט של 70 RMS. ישנה אפשרות לקנייה מחו''ל במידה ויש משלוח לארץ. נכון לעכשו, ההתלבטות היא המגבר הנ''ל http://www.ebay.com/itm/NEW-HIFONICS-BRX1616-4-1600W-4-CHANNEL-BRUTUS-BRX-SERIES-CLASS-A-B-AMPLIFIER-/171791559017?hash=item27ff932969%3Ag%3A7x0AAOSw9N1Vof7V&rmvSB=true
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי כבל svideo-rca חיברתי למחשב ולטלויזיה, הכל היה בסדר. אבל במקום לראות את התמונה בטלויזיה בצבע היא הייתה בשחור לבן. המחשב שלי הוא מחשב חדש לחלוטין, כך שהבעיה היא לא במפרט הטכני. הטלויזיה היא מתוצרת גרונדינג-גרמניה. אם מישהו יוכל לעזור לי לראות את התמונה בצבע אני אודה לו מאוד. לעזרה או השאירו הודעה בפורום או במייל lionet1@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-