עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by -LosNir-,

מצאתי את ה ATP3 של אלטק בלוחות, אני יודע שהרבה מחפשים אותו אז חשבתי לפרסם: http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3293957&SalesCatID=8&Code=93a3dd627fe698e4961671a67fd7d64c המחיר גם די נחמד, 250 ש"ח. מקווה שזה עוזר למישהו.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

היי אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו.... רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר? איזה מהם יותר איכותי?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Moo^Moo,

אוקי, אחי שהוא מוזיקאי שלח לי 4 שירים שלו בפורמט RMJ (של REAL-PLAYER), חיפשתי בגוגל ובמספר מקומות נוספים ולא מצאתי תשובה איך להמיר את הRMJ לMP3.. אז מי שיודע בבקשה תגידו לי ;D MOOMOO

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. היי, רכשתי היום אוזניות של Philips SHP-2500 - הנה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7235# העוצמה של הווליום לא משהו רועש ורציתי לשאול על איזה אוזניות אתם ממליצים ? אני צריך את האוזניות בשביל המחשב לשמוע מוזיקה 99% מהזמן ומדיי פעם מחבר ל-LCD. חשוב לי : 1. אוזניות גדולות מאסיביות כמו הפיליפס. 2. שיהיה ווסת ווליום. 3. עוצמה גבוהה. מה אתם מייעצים לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by Raanan97,

סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 600ש"ח. שימוש: משחקים, מוזיקה, סרטים. ייעוד מוזיקלי: דבסטפ,רמיקסים ושחורה גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: מה אתם אומרים על audio technica athm50?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by BUNG,

אהלן אנשי פורום נחמדים אני רוצה אוזניות חדשות, משהו בסגנון של הגראדוס או אייסמט ורציתי גם לשאול באותה הזדמנות, מה עדיף GRADO'S SR80 או ZALMAN 5.1 למשחקים בעיקר וגם קצת למוזיקה? תודה רבה מראש עריכה: עכשיו נזכרתי שאני רוצתה גם כ.ק. חדש חשבתי בכיוון של M-Audio Audiophile 2496 Sound Card עכשיו אני רק רוצה לציין שה.ק. הוא בעיקר למוזיקה, אני מתכוון לחבר אליהם Altec Lansing 2100E 2.1 פלוס רסיבר מבית פיוניר דגם VSX-815-K...

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by liroyg,

שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by Strelok,

שלום לכולם חג שמח האוזניות שלי נשברו לגמרי הודות לאחי הקטן ואני צריך אוזניות חדשות לגיימינג בסביבות 400-500 שקל שיהיה מבודדות מרעש שלא יכנס רעש ושיהיה מיקרופון ומהארץ יהיה עדיף עם יהיה מIVORY KSP או BUG אין לי כרטיס קול מיוחד או משהו רק מהלוח אם שלי שזה Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 תודה לכל מי שעוזר כי אני צריך לקנות אותם עוד השבוע וזה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

אחי הקטן ( הוא לא כך כך קטן הוא כבר חמור גדול..) קנה את x-530 של לוגיטק. בין החדר שלי לשלו יש קיר גבס והסאב שלו הורג אותי. איך אני יכול להשתיק את הסאב? אני ממש אומלל

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. כמובן במחיר שפויי, ואני לא כולכך יודע מה המחירים לכן עם אפשר עזרה אני אודה לכם. יש לי מיספר אוזניות שהכבלים או הפילטרים שנהרסו, וחבל ליזרוק אותם לפח, כמה יעלה לי לתקן נגיד 4\5 אוזניות? או איפה אפשר להשיג בחנויות את הכבלים או פילטרים?

13. שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום . ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?

14. Started by 1immortal,

אני כנראה מזמין את האוזניות האלה , והייתי רוצה לקבל דעה על האיכות שלהן , נוחיות , מאנשים שמשתמשים בהם כבר תקופה ... הולכות לעבוד עם אייפוד , הבנתי שהעוצמה שלהם דיי חזקה , ולא אצטרך להגביר יותר מדי כדי לשמוע טוב . אודה על כל התייחסות בעניין . תודה .

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by alergic,

מרחק צפייה- 2-3 מטרים. תמצא בפינה עם חלון בצד שמאל שלה. שימושים: שידורי טלוויזיה בממיר פשוט של הוט, חיבור סטרימר, בעתיד הרחוק(כשנה שנתיים) חיבור קונסולת משחקים, חיבור מחשב נייד LENOVO u550. (השימושים לפי סדר חשיבותם) ללא מערכת קולנוע ביתית. תקציב: כמופיע בכותרת עד 3K (אני לא מאמין שצריכה להיות חריגה) תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4906 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. את המוזיקה שלי אני שומע בקומפקט דיסק (אחד פשוט, שיש בו רמקולים מובנים) עכשיו אני רוצה קצת יותר איכות וקצת יותר ווליום בלי להוסיף כסף אז אני רוצה לחבר אליו רמקול של סוני. איך אני מחבר? נ.ב. חתכתי קצה של אוזניות וחיברתי אליו את הרמקול וחיברתי לפתח של האוזניות בקומפקט ושמעו, אבל מאוד חלש והיציאה היחדיה שיש בקומפקט היא של אוזניות

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. ברשותי לוח gigabyte p35-ds3 דרישות: הכרטיס יהיה פנימי לכרטיס יחוברו רמקולים Microlab SOLO 7C המטרה היא לנצל את הרמקולים ולהפיק מהם את המיטב !

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. התקנתי את הדרייברים של NFORCE אבל עדיין לא רואה שום הגדרות מיוחדות שקשורות ויציאות קול האלה. ולא שומעים בהן כלום.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  20. צריך עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתי שיוחבר למחשב הבקשה מערכת כמה שיותר חזקה מבחינת בס וכמה שיותר נקי שלא ישמעו תקולות המעצבנים ברקע, בקיצור מערכת טובה כזאת ב1000-1500 שקל רק למערכת וכרטיס קול ב500 שקל אחרים. אני די בטוח שיש לא מעט מערכות כאלו שאני ממש חייב ליקות כי יש לי תMICROLAB FC550 2.1 והם סבבה אבל אני רוצה משהו הרבה יותר עוצמתי אתם מבינים וגם זאת מתנת יום ההולדת שלי אז אני רוצה משהו טוב אינה 2 מערכות שחשבתי אליהם מה אתם אומרים ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 אלה דיי טובים לא יודע מה תגידו ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733344&came=519 ואלה ניראים לי קצת יותר טובים ? נו מה אתם אומרים ? אני מדג…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by goodspeed,

קיבלתי מגבר ישן של sony ta-1150. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אותו ויכול לחוות לי עליו דעה. כי אם הוא טוב אני אהיה מעוניין מאוד לקנות לו רמקולים ולהשתמש בו...

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by איתייי,

למה נעלת את האשכול שלי??? בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו... ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  23. אני מעוניין באוזניות למטרת מוסיקה, אוזניות in ear כלומר אלה שנכנסות לאוזן הגמישות. התקציב הוא עד 120 ש"ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  24. שלום, יש לי כרטיס Creative SB Live אבל אני לא יודע יותר מזה, (שמעתי שיש 5.1 , Value ועוד) השאלה שלי היא האם יש תוכנה או סימנים מסויימים שבעזרתם אוכל לזהות את כרטיס הקול שלי. תשובות רציניות בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by katom76,

הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים