אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב במחיר נמוך של עד 600 ש"ח, השאלה היא אם עדיף לי מערכת 5.1 זולה או 2.1 טובה? ועל איזה רמקולים אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מגבר Cmoy בשביל ב595 שלי האם זה שווה את ההשקעה? שמסתכמת בחול ב40$ אבל בארץ זה בטוח יעלה יותר
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מדבר על ה5 סטליטים סאב ורסיבר+DVD במכשיר אחד. אם מישהו יודע מה יש שם איזה חברות ודגמים. וגם אם יש שם מערכת שיש בה כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים וגם כניסה דיגיטלית. אם יש דבר כזה ב200$... (?)
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן כמה שאלות, אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: 1. מה המרחק המירבי שאני יכול לעבוד עם כבל RCA ולצפות שהוא יעבוד? 20-30 מטר יעבוד? 2. מישהו יודע היכן ניתן להשיג שקעים (לקיר) של RCA (עדיף שיתאים ל- GEWISS)? 3. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל RCA איכותי באורך שציינתי? 4. יש לי ממיר של HOT, הממיר מתחבר לטלוויזיה/כרטיס טלוויזיה באמצעות כבל TV COAX רגיל. אם אני אשתמש במפצל על היציאה של הממיר ככה שאני אוכל לחבר גם לטלוויזיה וגם לכרטיס טלוויזיה בו זמנית הממיר יעמוד בזה? או שתהיה ירידה באיכות של התמונה? מישהו ניסה פעם? בתודה מראש, עומר. נ.ב. אם לא ניתן לפרסם פה שמות של חנויות אשמח אם תפנו אליי באמצעות הודעה פרטית, ICQ: 98136519 או דואר אלקטרוני: omershk@gmail.co…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב VCD או SVCD, מה המדריך הטוב ביותר שאתם מכירים שקיים ברשת? לא אכפת לי אם זה באנגלית או בעברית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות טלויזיה עם תמיכה מלאה ב-HD בגודל 32 אינץ' יש לכם המלצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים , ובחיפושי ראיתי את אלה: http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm איך הסאונד שלהם? בהשוואה לרמקולים האלה של יאמהה http://www.3top.co.jp/pc/parts/ystm101.jpg מה שגם מושך אותי לרמקולים האלה זה שיש להם תמיכה בac3 וdts וגם שלט :> נחבר אותם גם לxbox \ tv \ dvd.....
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, הטלוויזיה היא 34". 1. שמתי לב שהתמונה שאני רואה במסך היא zoomed in, למשל בערוץ הספורט אז יש את השורה למטה שרצה ומביאה דיווחים/עדכונים אז בדרך כלל אני בקושי יכול לקרוא מה כתוב, אני רואה איזה חצי שורה וכשאני צופה בערוץ הספורט במקומות אחרים (לא אצלי בבית) אז רואים מצוין. דוגמה נוספת לבעיה היא שהסמלים של הערוצים בפינות העליונות יותר מידי קרובים לקצה. הסתכלתי באפשרויות ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. 2. יש לי ממיר של HOT ונגיד אני צופה בערוץ מסוים ואני מסתכל מה יש בערוץ אחר בלי לעבור ערוץ, אז אם אני "רץ" על תחנות אחרון אז זה ממש איטי ואצל חברים/אנשים אחרים זה רץ ממש מהר, תוך כמה שניות מגיעים מערוץ ביפ למשל לערוץ הספורט ואצלי ייקח איזה דקה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, אני מחפש DVD מקליט עם כניסת USB בטווח מחירים שצויין למעלה. אני צופה בעיקר בסרטי XVID ויש לי טלוויזיה עם מסך רגיל (לא רחב). חשוב לי אמינות - שלא יתקלקל אחרי שנה, ושיהיה אינטואיטיבי (קל ללמידה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
x-240 של לוג'יטק, קרובים למסך טי220 של סאמסונג ומחשב נייד מקבוק. יש ליהרגשה שהם גורמים לתצוגה להיות פחות נקייה וחדה, יש מצב ? או שהיום הכל ממוגן נגד זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית... והורדתי עדכונים כדי להתקין את הכרטיס קול... ובתחילת ההתקנה הוא מבקש ממני לבחור את מספר הרמקולים -4 רמקולים -2 רמקולים -אונזניות *למה אין לי 5 רמקולים לבחירה? אני שומע ממנו שירים וסרטים למרות שלא התקנתי עדכונים... *להתקין בכל מקרה? אני רוצה לשמוע סראונד ברסיבר ימאהה 440 *יש בכרטיס הזה יציאה דיגיטלית לקנות כבר קוקאסלי? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הרמקולים הזאת והיא מונחת בצורה לא טובה. כמו שהבנתי הרמקולים צריכים להיות בגובה הראש.. הנה תמונה- [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אני מחפש למחשב שלי רמקולים זולים של 2.1 ומצאתי את אלו: http://kravitz.co.il/?CategoryID=267&ArticleID=1787 אני לא מבין גדול, אבל לפי מה אני יודע שCreative מבחינת סאונד מעולים, ומחיר של 150 ש"ח זה ממש נמוך. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מגבר הווינטז' שלי בן 37 שנים ומתחיל לזייף מאוד. אני מאמין שמדובר בתקלה שניתן לתקן, אולם אין לי לאחרונה זמן לפרויקטים של DIY (מאותה סיבה גם פרויקט ה-TA2020 שלי כרגע בהמתנה). לכן אני מתכנן להעביר את המרנץ הזקן לאיחסון עד שתגיע שעתו ובנתיים לחפש מחליף ראוי. הרמקולים הם אומגה אודיו L7 אבל המגבר צריך להיות תואם גם לסבב השדרוג הבא של רמקולים בתקציב גדול יותר בעתיד (3-4 שנים). המקורות הם - כרטיס קול אסוס אסנס ונגן דיסקים של ארקאם. כניסת פטיפון תהיה נחמדה אבל ממש לא חובה. שומע מוזיקה מאוד מגוונת (למעט אלקטרוניקה רווית באסים, היפ-הופ וכו') ורואה סרטים מדי פעם. חשוב לי סאונד מפורט "ואוורירי" ופחות באסי. על מנת להשיג VFM מרבי אני בעיקר מחפש מגבר יד-שניה (אבל לא זקן מדי - לא יותר מ-…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראשית אבד לי דיסק התוכנה שמגיע עם הנגן. לא כל השירים מופיעים לי תחת התיקייה של music אלא בודדים בלבד, כך שאיני יכול לדפדף לפי אמן\שיר\אלבום וכו'... אני יכול להכנסר לשירים רק דרך ה browser. מישהו יודע איך מתקנים זאת??????
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מי צריך את Creative עם האיחורים בשחרור דריברים חדשים כשיש מי שיעשה את העבודה בשבילנו עם המון רצון לשפר לנו את חווית ה-X-FI. XFMC - X-FI Mode Changer : http://www.freewebs.com/spectra9/xfmc.html התוכנה הזאת תעשה הכל! החלפת mode במהירות מה-task bar ופרופילים לקבצי העלאה ! לא צריך יותר להחליף ל games mode כל פעם שמריצים BF2 תהנו.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הרסיבר - http://hi-fi.co.il/sg_product~RXV367~35~253.htm הרמקולים שהמליצו לי - http://hi-fi.co.il/sg_product~270~35~262.htm , זה מתאים לרסביר מבחינת אום וDB? ואם יש עוד המלצות?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין את ה CX300, גם לי מגיע להנות קצת שמעתי על זיופי האוזניות, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות במידה ויתגלה שהאוזניות מזוייפות ויהיה אפשר להחליף ללא בעיות? ואיזה חנויות אינטרנט עובדות ללא כרטיס אשראי? כלומר אני משלם לשליח כשהמוצר איתו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
YAMAHA NATURAL SOUND CD-3 מישהו מכיר את הנגן הזה? מישהו יודע כמה שווה היום נגן כזה? האם הוא נחשב טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
עד היום בלילה הייתי כבר נעול במליון אחוז על ה-ipod, כבר תכננתי מחר להזמין מחו"ל, עד שהגעתי לנקודה למחשבה האם באמת ה-ipod יותר טוב מה-iriver? האם באמת איכות השמע של ה-iriver מתעלה בהרבה על זו של ה-ipod? מי שיכול להאיר את עיני ולנסות לשכנע אותי באמת שה-iriver יותר טוב מה-ipod שינסה לעשות כך מכוון שאני רוצה להנות מאיכות השמע הטובה בעולם, ולא מאיכות השמע השניה הכי טובה בעולם. אז מי שיודע איך להסביר שינסה, או שבעצם ה-ipod יותר טוב? כל זאת אתם תכתבו פה.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך 260GTX, ודרכו אני מחבר ב HDMI ל LCD. על מנת שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה אני צריך לשנות בהגדרת השמע לבחור ב DIGITAL OUTPUT כ DEFAULT ואז ה HDMI בעצם מעביר את השמע. הבעיה היא, שאני רוצה לחבר בו זמנית גם את הרמקולים לכרטיס קול, אבל כשה DIGITAL OUTPUT הוא על DEFAULT אי אפשר לשמוע מהרמקולים ואם אני מחזיר חזרה את המצב אז אני אשמע רק דרך הרמקולים ולא דרך ה HDMI. איך אפשר לעשות ששני ההתקנים יוציאו שמע?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות dvd מקליט משולב וידאו (אם יש דבר כזה). למישהו יש המלצות לדגמים ספציפיים? המלצות או דברים שצריך לבדוק לפני שקונים מכשיר מסוג זה... תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-