אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו.... רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר? איזה מהם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764002 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 בפועל המחיר עליהם די זה. אשמח לשמוע איזו יותר טובה וכן הצעות נוספות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין לי מושג אם קוראים לזה טיפ או ספוג או עיגול קטן ששמים על אוזניות INEAR , אבל האוזניות שלי לא מספקות אטימה מלאה ואני רוצה לקנות גם כמה טיפים טובים (אני מזמין מEBAY) יש איזה חברה שמייצרת (אני קונה Sennheiser CX 400 ) במיוחד או שזה של SENNHEISER אבל עוד כסף ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בדקתי היום בחנות באיזור שלי לגביי זוג רמקולים ורסיבר עד 3000 ש"ח. המוכר הראה לי זוג רמקולים רצפתיים שממש מצאו חן בעיניי: klipsch sf1. לפי אתרים באינטרנט מחירם נע בין 4000-5000 ש"ח, המוכר הציע לי אותם ב 1800 ש"ח מכיוון שהם מתצוגה וזה הזוג האחרון שישנו בחנות. עכשיו אני בהתלבטות גם לגביי המחיר שנראה לי תמוה ( נמוך מאוד ביחס למחיר המקורי) וגם לגביי קנייה של מוצר מתצוגה. יש דעות בעד\נגד?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לישמוע מהחשב בטלוויזה יש לי את הכבל שניכנס למחשב שזה צד אחד של חיבור כמו רמקולים ויוצא לשתי בננות בצבעים אדום ולבן פעם אני שמעתי לא זוכר איך עושים את זה תודה לעוזרים איסי 204427533 דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מישהוא מבין בכלל מה זה??? איזה ערוצים זה יקלוט כמה זה יעלה בערץ איפה אפשר להשיג את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
רצוי שהמיקרופון יהיה כמה שיותר איכותי ולא יהרס אחרי יומים. התקציב בערך עד 200 שקל. משהו להשיג משהו טוב בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לנגן MP3, אני יכול להביא אותם כמעט בחצי מחיר [טוב אני יכול כול אוזניות שאני רוצה בחצי מחיר אבל לא קשור]. האם יש משהו עדיף אליהם?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נפלה כאן טעות. נא למחוק. זה היה רלוונטי עד לפני כמה שעות, אך עכשיו יהיה סתמי להמשיך את זה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין את האוזניות האלה , והייתי רוצה לקבל דעה על האיכות שלהן , נוחיות , מאנשים שמשתמשים בהם כבר תקופה ... הולכות לעבוד עם אייפוד , הבנתי שהעוצמה שלהם דיי חזקה , ולא אצטרך להגביר יותר מדי כדי לשמוע טוב . אודה על כל התייחסות בעניין . תודה .
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מרחק צפייה- 2-3 מטרים. תמצא בפינה עם חלון בצד שמאל שלה. שימושים: שידורי טלוויזיה בממיר פשוט של הוט, חיבור סטרימר, בעתיד הרחוק(כשנה שנתיים) חיבור קונסולת משחקים, חיבור מחשב נייד LENOVO u550. (השימושים לפי סדר חשיבותם) ללא מערכת קולנוע ביתית. תקציב: כמופיע בכותרת עד 3K (אני לא מאמין שצריכה להיות חריגה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי מערכת הקול CTREATIVE T 5400 ואני צריך כרטיס קול איכותי 5.1 שיפעיל אותה במיטבה . השאלה שלי מה ההבדל בביצועים ובאיכות הקול שיתן כרטיס הקול SB LIVE 5.1 למערכת הנ"ל לבין CREATIVE ADIGY ?!
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב במחיר נמוך של עד 600 ש"ח, השאלה היא אם עדיף לי מערכת 5.1 זולה או 2.1 טובה? ועל איזה רמקולים אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בבית 4 רמקולים, בוקסה גדולה, רסיבר 2 ערוצים ישן וגם מערכת סטריאו. חשבתי אולי אפשר לעשות איזה חיבור ולהפוך את כל זה למערכת סראונד למחשב שלי (יש לי כרטיס שתומך ב5.1) או אולי לארגן משהו בעלות מינמלית (נגיד לקנות רסיבר שונה ופשוט?) בתודה מראש Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קנו לי מארה"ב את הכרטיס הנ"ל. במקור ביקשתי את ה-AUDIGY 2 VALUE הרגיל. לא היה במלאי ולכן אבא שלי קנה לי את הPLATINUM מסדרת ה-X-FI. אני לא עורך מוזיקה, והמטרות העיקריות שלי הם משחקים ומוזיקה. רציתי לדעת איזה יתרונות יש לPLATINUM על ה-XtremeMusic, אם יש בכלל למשתמש כמוני. כמו כן, מה האפשרויות שמציע לי הכונן האופטי? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. אני מחפש אוזניות אלחוטיות נוחות לאוזניים, בהזדמנות גם מתאווררות עם חשיבות רבה ללא לחץ פנימי או בסים שמעייפים אוזניים. לרוב אני צריך אותן בשביל אמא לצפייה בטלוויזיה LCD של LG בטווח החל מ-4 מטר. צפי מחירים עד 600-700 ש"ח נתון אקבל אוזניות מאוד קרובות לאיכות שציינתי לעל. בינתיים ראיתי LEXUS IR222: http://www.getit.co.il/Prod/47959/?gclid=CLmLv7WAqLICFUEK3goduz8ASQ אולם יש ביקורות לא טובות בנוסף לטובות. בעיה היא שידור אינפרא אדום ולפי ביקורות מתברר שאוזניות מראישות כשמסובבים ראש וכל הזמן צריך להימצא מול המשדר. אשמח להמלצותכם!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בלי מגבר חיצוני.. רק הכרטיס קול של המחשב?? תודה מראש
-