עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bezadon,

הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by 1immortal,

דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: ‏LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איזה חומרים אתם ממליצים חשבתי על כמה תגידו לי מה יביא לי איכות הכי טובה 1.ציפוי צמר סלעים בקיר ועל זה קירות גבס ובריצפה פרקט 2.שטיחים מקיר לקיר כולל הריצפה ותיקרה אקוסטית 3.תיקרה צמר סלעים קירות שטיח קיר לקיר וריצפה פרקט אם יש לכם עוד הצעות או חומרים תתנו אשמח לקבל דעות תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hell,

יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. נמאס לי מהרמקולים שבאים עם המחשב, והחלטתי להתחדש בסט חדש התקציב הוא 200 ש"ח למערכת של 2.1 ראיתי את 4 אלה ואשמח לייעוץ: 1. A300 של קריאטיב. 2. X-210 של לוגיטק. 3. BXR1121 של אלטק. 4.Eacan E510 תודה לעוזרים - אגב אני עם כרטיס קול על הלוח אם, כדאי לקנות חיצוני?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by TimoTy,

השאלה בכותרת. תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האוזניות שלי נשברו ואני צריך אוזניות חדשות בעיקר למוזיקה ולגיימינג והתקציב שלי עד 400 שקל בערך ובאינטרנט מצאתי שאלה הכי טובים למחיר: Gamecom 780 קראתי שאלה האוזניות בין הכי טובות למחיר, לא שבירות איכות מצויינת בשמיעה ומיקרופון וגם נוחות.עולות 400 שקל בבאג אבל אין לי מושג עם זה נכון או יש משהו יותר טוב במחיר הזה Siberia V2 USB גם 400 שקל בבאג, קראתי שהאיכות בנייה לא משהו וגם המיקרופון לא משהו בכלל אבל השמיעה אחת הטובות Razer kraken pro קראתי שהאוזניות טובות אבל שמעתי הרבה על האיכות של Razer שהעכברים והאוזניות שלהם נשברות בקלות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by magimag,

היי אני מחפש לקנות רדיו חדש לרכב (אולי כזה שיהיה ללא דיסקים אבל עם דיסק קשיח במקום אם יש בכלל כאלו), ומחפש איזה מדריך שיסביר על הנושא. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. אני רוצה נגן, כמובן שדבר ראשון שחשוב לי זה האיכות של הנגן... דבר שני אני רץ דיי הרבה, איזה נגן יהיה לי טוב יותר ? ולא אני לא מעוניין בIPOD NANO, אני לא אוהב קטנטנים.. תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Aviko,

האם אפשר לחבר את ה JBLוBalboa30ו למחשב איכשהו.? לשמוע איתם טוב.? המלצות לעוד ריצפתיים זולים וטובים... תודה Aviko

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by e-d-a,

יש לי רכב עכשיו ואני רוצה שיהיה בו מערכת שישמעו טוב יש לי רדיו דיסק אבל הוא ממש לא איכותי אז אפשר להגיד שאני צריך רדיו דיסק מגבר רמקולים ולא יודע בדיוק מה זה כולל. אני לא יכול לתת לכם את הסכום שאני יכול להשקיע כי אין לי מושג בזה ולא יודע כמה עולה משהו סביר או יותר מזה, אז תדריכו אותי במחירים ובמה כדי לקנות. תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Bear Cub,

מהחנות הזאת איזה רמקולים לבחור עד 150 ש"ח? http://iqpc.co.il/

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  14. היום הגיע אליי הביתה החבילה.. כבר 3 חודשים אני מצפה לדבר הזה! הממיר הוא בעצם Zhaolu 2.5A כמו שיש לאנטולי עם שדרוגים שהקפיצו אותו למעלה.. רשמים ראשוניים Oh Boy זה נשמע מצויין, הדבר הראשון ששמתי לב זה הטקסטורה של הבס והצלילות המדהימה שלו.. ממש בהתחלה לא התלהבתי, אבל לאט לאט הבנתי כמה שהממיר הזה מעולה. הטרבל כבר לא צווחני והבמה עמוקה ונכונה. רשמים נוספים בשעות הקרובות, תמונות בימים הקרובים.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by quilby,

I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by roro12,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי. אני רוצה לראות להעביר תמונה מהמחשב(כרטיס מסך?) לטלוויזיה. ניסיתי לחבר לכרטיס מסך כבל, כשהצד השני נכנס לשקע video בטלוויזיה, אך איני רואה תמונה. מה עושים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. לכל המבינים ! שלום ! יש לי 2 זוגות רמקולים - זוג פשוט ("רמקולי מולטימדיה...") וזוג קצת יותר טוב ,קצת ישן,וגם הוא לא ברמות הגבוהות. יש לי עם הלוח אם ABIT AN8 ULTRA כרטיס קול מובנה של 7.1- אז יש יציאות. השאלה היא האם ניתן לחבר אותם ליצירת מערכת היקפית של 4 רמקולים (מערכת קוודרופונית) נגיד לחבר זוג אחד ליציאת הLINE OUT הרגילה ואת הזוג השני ליציאת הסראונד או הREAR. ז"א ניסיתי והזוג שחובר לLINE OUT פעל והזוג השני לא- אבל האם זה אמור להיות אפשרי ? ואם כן איך אפשר לגרום לזה לעבוד??? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אהלן, אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :] אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3. התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$. עכשיו, מה אני רוצה בנגן ? - מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי. - איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי. - צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו. - וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה. - בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?

20. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by haimiko84,

שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by d30DK,

היי, אני כרגע מאוד שוקל לקנות את הSOLO 7C בקנייה הקבוצתית. אני עובר דירה (משהו בסגנון) עוד חודשיים-שלוש... ואני צריך לתכנן מראש את כל החדרים בשביל רכישת חומרים ותשתיות. אנסה לתאר את המצב החדש כדי שיהיה ברור לגבי ההתייעצות. חדר המחשב הוא 2.20 מ' רוחב על 1.9 מ' אורך. יהיה שולחן מקיר לקיר (2.20 מ' רוחב). כיום יש לי מערכת לוג'יטק 5.1, ועכשיו יש לי אוזניות גיימינג 7.1 אז לא אצטרך מערכת 5.1 למשחקים. רוב הזמן אני שומע מוזיקה, אז חשבתי ללכת על ה7C. הם בול בתקציב. חשבתי לשים את הרמקולים בשני צידי השולחן, בפינות (לכיוון אלי) אבל ראיתי ביקורת ביוטיוב שיש להם באס חזק (גם אם אתה על 0 או קצת במינוס) וזה יכול להרעיד את השולחן... אז למי שיש ניסיון איתם, אשמח לדעת אם זה אכן נכון…

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. תמליצו על משו איכותי במחיר עד 1000גג משו בסביבות 800 700 ו שאיכות הסאונד תיהיה ממש טובה הכוונה שבווליום די גבוה במוזיקה שלא ישמעו כזה צליל מסריח שיהיה אפשר לעשות משו כמו מסיבה בבית משו טוב עם באסים איכותיים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. Started by AnTiSh0ck,

יש לי את הקודק K-LITE עד היום לא היה באודיו בסרטים, עכשיו האודיו לא נשמע, יש רק את האאודיו שבא מהסנטר והשאר לא, יש לציין ששירים הוא מנגן בצורה תקינה והתקנתי WINDVD ו POWERDVD לאחרונה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.